121480

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #91307
    Ez csak 2 játék.
  • warass
  • warass
    Azért most már sok minden jóság van PSV-ra, de a lényeg tényleg az Astro, olyan GOTY nálam mint a 'csa :,D
  • darkSectorxxx #91304
    THX na ezt megnézem.
  • n000rbi
    Nem jól tudod. Van share/options-gombos ps4-es fagyi kva drágán, meg van a régi. (amit használtan hozzádvágnak olcsón)
  • darkSectorxxx #91302
    Sajnos csak ennyiért, pont ez a buzi vr miatt ment fel az ára, használtan egyesével kb 8k!!!
  • darkSectorxxx #91301
    Kábel a bótba lesz, a fagyi tudtommal fagyi, nincsne olyan tudtommal hogy ps3-as fagyi meg ps4-es fagyi.
  • Evoluti0N
    Nem tom. Nem nagyon keresgéltem még. Csak Amazonon néztem, h mennyi.
  • darkSectorxxx #91299
    Van PS4-es változat is a fagyikból?
  • darkSectorxxx #91298
    Na az mekkora egy retekség volt. :D
  • mucsácsó
    Fagyit lehet valahonnan óccsón szerválni? Néztem, hogy Twin-pack 20-25 rongyért van...nevetségesen drága ez a fos o.O :D
  • Evoluti0N
    Ma érkezik a PSVR-om. Majd tervezek fagyit is venni. Azonban meglepően tapasztaltam, h ezúttal nincs navigation controller, csak két fagyi minden játékhoz. Akkor ezek szerint nincsenek is olyan move-os játékok PS4-en, amikhez kell analóg kar?
  • n000rbi
    A ps3-as fagyi tökéletes hozzá, nekem is abból van egy pár.
  • mucsácsó
    Én már az UD Rush of Bloodtól is majdnem beokádtam (igaz, félrészegen), úgyhogy jó lesz ez így... :D :D
    fagyit szereztem kölcsönbe, bár ez PS3-hoz volt még, de elvileg jónak kell lennie ennek is hozzá... viszont hirtelen nemtom hogy honnan szerzek töltéshez ilyen ótvaros mini-USB kábelt

Beat Saberre kurvakíváncsi vagyok, de Superhot is k jó lehet move-val :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.11.28. 11:36:38
  • darkSectorxxx #91293
    El is hiszem.

Húzza a fejem nekem hosszútávon egy Resi 7 is már.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.27. 23:18:08
  • partizan182
    Hamá szédülés: wipeout, trackmania. Wipeout fenomenális vrban.
  • darkSectorxxx #91291
    Huh fagyikkal nem....1 fagyim van egészen pontosan...

Farpoint, az meg 3 féle módon is irányítható......
    De az nem az irányitás miatt nem volt jó.
    A Job meg tetris az meg alapon nem jön be...

DC.ben nem tudom a pontos számokat pálya meg auto, csak láttma hogy nem a full játékot játszhatom.

Meg elég durván el lehet szédülni benne mikor jobbra ballra nézelődsz a kanyaroban...:D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.27. 22:36:33
  • partizan182
    Többit dupla move hiányában nem nagyon próbáltad gondolom, DCvr egy tok uj játék, pályák, kampány minden uj, es igen, unlockolni kell a kocsikat. Mai napig megyek vele pár kört minden vr session végén, én imádom.

Ja igen, még Invisible Hours zseniális.
  • Kandurex
    Fallout a másik kedvenc...
  • darkSectorxxx #91288
    Moss, Doom, adom a pontot, a többi nekem nem igazán gyütt át, illetve zavaró hogy pl a DC-ban egy vR modban full más játék indul, újból meg kell szerezni a kocsikat stb (legalábbis így értelmeztem a menüben látottak alapján.).
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.27. 22:11:48
  • darkSectorxxx #91287
    ja igen ezt néztem, hogy van mixelés...jogos...
  • partizan182
    Driveclub vr, moss, doom, superhot, job simulator, farpoint, tetris effect.
  • partizan182
    Be lehet állítani hogy hol legyen fps és hol tps, én a lovaglást és a fedezéket tpsre raktam, automatikusan vált (kicsit olyan mint a deus ex).
  • darkSectorxxx #91284
    Ja, VR-ban nyomasztó nagyon....
    De VR nélkül meg fos kicsit mert látod mikben köt a játék kompromisszumokat amik VR-ban jók csak...vagy még ott se...

majd a Resi II reemake, na majd ott mikor nincs VR ami visszahúzza.
    Látszik már most mennyivel jobban néz ki.
  • Tikal #91283
    Melyik iparnak? Amelyik futószalagon termeli az AC-t, vagy kitermel egy Fallout 76-ot? :D
  • mucsácsó
    Resi7-et imádtam, bár VR nélkül toltam végig :D de VR-ban tuti, hogy összevissza fossa magát tőle az ember... :D
  • darkSectorxxx #91281
    Ja ideje lenne. :)
    Gratula.

nekem Astrobot + Theseus tetszik, de teljesértékű a Resi 7 pl.

mindegyik VR szinte ilyen nyulfarknyi
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.27. 21:25:15
  • mucsácsó
    hát legkésőbb sztem holnap du 5-6 fele kiderül :P :D

...amúgy jön a PS VR-om a héten! :P van valami játék, ami mindenféleképpen musthave? Gondolom Astrobot első körben :D
    Batman Arkham VR-t megvettem, mert tudom hogy kurvarövid, de legalább annyira is istenítették az egészet :D
  • darkSectorxxx #91279
    ha tudjátok mi lesz a Decemberi PS Plus-ban ne tartsátok magatokba! :)
  • darkSectorxxx #91278
    Lehet jobb a tps nézettől, valszeg minden jobb, de nekem ott is megvan a holtjáték.
    Amikor forogsz és irányt váltasz megcsúszik picurit, ami furcsa szerintem.
    Célzás az lehet jobb azt nem gyakoroltam vele, mert RDR-t én nem terveztem úgy játszani, hogy csak egy szaros puskacsövet látok végig a játékban, meg fedezéknél sem annyira szuper, de hát na, mindig a rohadt kompromisszum, valamiről mindig le kell mondani.
  • partizan182
    FPS nézet + Standard FPS controls + 0 dead zone = móka/kacagás. Sokkal reszponzívabb, nyilván nem egy COD, de a külső nézetes lekvárnál sokkal jobb.
  • darkSectorxxx #91276
    Jaja, ezért nem tudom érdemes-e nekem foglalkozni egyeltalán ezzel a multival, mert állítólag lesz olyan amikor összedolgozol haverokkal, ilyen coopféle, de ugye itt lovaglás meg gunplay van, más nem lesz...hogy ezt valszeg free psplus idejére hagyom, és akkor próbálgatom ki, mit tudok ezzel így ekzdeni, mert arra hogy rnedes játékosokkal tdm, az felejtős, már az első részbe se tudtam lelőni senkit...asszem ott volt multiban is aim assis-t, hogy rátapadt a célpontra a kis kereszt.
  • TDC Geronimo
    A gunplay részét a halál animok vitték el. Tény hogy ezen a részén bőven lenne mit javítani
  • darkSectorxxx #91274
    Ja hát idáig még egy az izlésünk, mindaddig míg nem említed meg a GUNPLAY részét. :D
    Ami azért gáz, mert a multi erről szól majd.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.27. 16:50:38
  • TDC Geronimo
    Nem csak abban. Én értem hogy nem mindenkinek való a játék. Nekem nagy élmény volt. Én el tudtam benne lovagolni órákat kamerát pörgetve és magamba szippantva a bődületes atmoszférát.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.11.27. 16:49:10
  • darkSectorxxx #91272
    Grafikában tuti a legjobb.
  • TDC Geronimo
    RDR 2 a gen egyik legjobb játéka és ezzel az online résszel még jobb lett.
  • darkSectorxxx #91270
    KB ez a tanulság.
    Vagy megtanulja az ember helyén kezelni a netes teszteket. hogy azok nem alapos végigjátszás alapján értékelődnek ki.

ja akkor láttad gondolom a videót amit linkeltem. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.27. 16:41:43
  • Kandurex
    Bah, az RDR2, már az IGN is mosdatja a 9 pontjukat, hogy talán nem ért annyit, külön hírbe hozták le, hogy talán nem jó annyira...

...most komolyan? Túl kevés, túl későn!

Ezt a játékot a megjelenésekor az iparnak a földbe kellett volna döngölnie, mert bár a grafika és részletesség elképesztő, CSAK ÉPPEN JÁTSZANI NE KELLJEN VELE!
  • darkSectorxxx #91268
    Jó, tudom lesz még kb 6 másik mód, de valszeg a newgenek abba lesznek majd...azt a többibe meg lézeng majd 40-50 ember