121480

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #93759
    Igen a plusz képességet kivéve minden támadás R1. Ha így nézzük akkor 1 gombos. :)
  • darkSectorxxx #93758
    Ez oké de nem a nehézsége csesz fel hanem hogy ilyen ostoba rendszer van benne. Amúgy első boss lement No Hit-el :)
  • darkSectorxxx #93757
    Sárkánybajt nemrég panaszoltam sötét feketén leírva :)
  • n000rbi
    Berozsdásodtam, de azért haladok :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ahogy eddig az összes from játékban, érdemes minden tutorialt/itemleírást _figyelmesen_ elolvasni. Az edzőtársunk meg nagyon jó gyakorlásra :) Jelenleg ott vagyok, hogy vagy az ogre basz szét, vagy a lándzsás g*ci - egyébként megvan az út a lángoló palotába, de ott meg egymillióan vannak
  • Kandurex
    Na, nyomtam 3 órát.

A játék jó és jól is néz ki. Ennyi idő után már eladtam a metro-t :) itt meg mennék vissza csapatni! Viszont vannak nem egyértelmű dolgok (pl. sárkány baj) szóval megyek informálódni!
  • Voltan
    Milyen bugok, Darky? Egy darabbal sem találkoztam eddig. Azt persze nem zárom ki, hogy te valahol leestél kapaszkodás közben, elhiszem, nálam ilyen gond eddig még nem volt. Azt viszont, hogy a lopakodás bugos lenne, erősen cáfolnám, szerintem elég jól működik, sőt, az átlagos stealth játékokhoz képest jóval megbocsátóbb. Jó is, hogy így van, mert cserébe semmi más nem az :)
  • TDC Geronimo
    Én azt hallottam csak 1 gombos
  • Mephike
    Szerintem tedd félre egy kicsit a játékot, és várj vele, mert már szerintem sikeresen felhergelted magad.
    Jelen pillanatban azt kell mondjam, hogy rettentő jó lett a játék és szórakoztató, de kétségtelen, hogy kell a tapasztalat a játékban. Itt is sokszor meg kell halni, hogy rájöjj, hogy másképp kellene csinálni a dolgokat.
    Nem gondoltam volna, de a harc rendszer nekem nagyon bejön.
  • darkSectorxxx #93751
    Hát nem tudom, és akkor nem bezséltem a használhattalan bugos lopakodásról, meg kapaszkodásról meg minden bugos ami csak van, vagy beveszi ha megnyomod az adot gombot vagy nem, estem már le kapaszkodás miatt mert sceszett kapaszkodni...
  • TDC Geronimo
    Lesz majd rá item amivel meg tudod gyógyítani NPCket akik elkapták a kórt
  • AntiHero
    Na ha neked nem tetszik, akkor nekem tuti befog jönni a jàték. :D
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2019.03.22. 21:57:16
  • darkSectorxxx #93748
    Erről beszéltem az előbb és most ezt mondja, ez miatt nem tudsz itemeket vásárolni és gyüjteni kell valami szart a halaktól egy pályán vagy mi....
    Ez az egyik ami nem tetszik, hogy meghalsz, és azért büntet a játék mert probálkozol, HOZZÁTESZEM, egy souls játékban, DS2-őt is otthagytam mikor csonkolta a HP-t a tetvedék.
  • darkSectorxxx #93747
    Azt mondták felez mindent ez a ficsör és csak 30% esélyed van ha megtarthatod...
  • mucsácsó
    és a dragonrotos cuccal mi a helyzet?
    nemtudom azzal mi lesz, de ugye ott is néha kapsz valami szar itemet, ha túl sokszor meghalsz, de nekem nem igazán tiszta ez az egész dragonrot dolog, hogy mivel járhat... :D
  • TDC Geronimo
    Az a death penalty szinte semmi. ha nem használod el coin purset össze vissza akkor coint is alig buksz. Az az XP meg amit buksz pikk pakk visszajön. Csak elsőre tűnik vészesnek a death penalty, de egyáltalán nem az. NPCet meg meg lehet gyógyítani lesz item rá később
  • darkSectorxxx #93744
    nekem már nem lesz erre esély, amíg ez így marad.
  • darkSectorxxx #93743
    1 adott szinten bellül, ez megnyugtató...
  • LBandi77
    Van ám megoldás,1 ilyen easy játékban nehaljál meg.
  • TDC Geronimo
    lol random felezi de csak egy adott szinten belül ha megvan skillpont nem buksz semmit. A coin purset meg csak akkor használd ha veszel valamit ennyit erről. Ne ragequittolj már ilyen semmiség miatt :D
  • darkSectorxxx #93740
    Srácok.

Lehet gáz de nekem a játék ennyi volt, amíg nem oldódik meg pár troll fícsör a játékban.

Hogy mi a probléma?
    2 dolog.
    Minnél többet meghalsz, bezárulnak az árusok a játékban és folyamat random felezi a játék az XP-t és a pénzedet a játékban....
    Eddig nem tudtam erről a mechanikáról.

Másoknak jó játékot ehhez, én itt kiszálltam, ez így értelmetlen egy souls játékban.

Így értem miért mondják hogy nehezebb mint a többi souls játék.

GG From!

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.03.22. 21:14:55
  • TDC Geronimo
    Igen de egyből ki "nope" oltam :D
  • TDC Geronimo
    Jó (raget) szórakozást!
  • n000rbi
    Csesszétek meg, most települ a Sekiro
  • Ulthanito
    Itt van ni, én így vertem le.
  • Ulthanito
    Szerintem menjünk át a játék topikjában inkább.
  • mucsácsó
    Jah szerintem amúgy teljesen korrekt - az eléjere gondolok, amikor még sötét van. :) Amúgy nekem tökre bejön a grafika. Nyilván nem egy Ghots of Tsushima, de nem is vártam azt tőlük :D viszont meglepően soulsos, azt hittem kevésbé lesz az, és hogy sokkal casualabb (de hála égnek nem :P)

Headlesst megtaláltátok a barlang aljában? Lehet azzal BÁRMIT kezdeni?! :DDD
  • TDC Geronimo
    Szerintem nem csúnya. Nem a legújabb technó, de az art megmenti megint+animok
  • mucsácsó
    Egyébként a játék eleje sztem kifejezetten szar, meg az alapján azt hinné az ember, hogy laza lesz, és hogy semmi item meg loot - de gyorsan letörik a szarvát...
    plusz még sztem csúnya is (mondjuk melyik játék nem ocsmány árnyékok nélkül, de komolyan...). Kimutatja a soulsja fehérjét hamar :D
    Ez a játék minden, csak nem könnyű :D már a minibossokkal szét szopom a faszt...
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.03.22. 18:53:42
  • TomStorm
    Na akkor tényleg a spoilert hagyjuk mostantól pls
  • Ulthanito
    Ha finomat akartok, ne a lovast toljátok, hanem a 3 évvel ezelőtti világban a nyanyát. Na, arra kíváncsi leszek, hogy megy majd. :)
  • Tinman #93729
    Annyira halott, hogy a még meg sem jelent Vampire - Bloodlines 2, tegnap óta 10x több hsz-t termelt a topikjában, mint a Sekiro a sajátjában. Ugye az, hogy levertem az ogrét, vagy nem vertem le, az a jelen topikban nem számít... inkább csak kéretlen (mikro)spoiler, mert lehet, hogy akad majd, aki saját maga szeretné megtudni, hogy mi vár rá, mivel ezeknek a játékoknak éppen az egyik sava-borsa a felfedezés öröme.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.03.22. 18:14:48
  • TDC Geronimo
    20 percet szívtam vele kb vagy többet
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.03.22. 18:09:29
  • Voltan
    "BTW, csak szerintem tokre Witcher 3as a zene? :D"
    Nekem is ez ugrott be, főleg a vonósok, tisztára, mint a vicser első térképén a zene. Kísértetiesen hasonló :)
  • darkSectorxxx #93726
    Nem nem vagy béna nem egyszerű az ogre, egy tipp...ha piros jel van ugorj hátra, ha nem akkor várd meg mig a földre kerül és üsd, apránként....
  • darkSectorxxx #93725
    Bocs visszaszívtam, közbe rájöttem hogy a block mindent kivéd. :D
    Én is block-al megyek, ebben a dodge egy faszság. :)
  • mucsácsó
    Én vagyok csak ennyire rohadtul béna, vagy másokat is taknyosraszopat a chained ogre??! :DDD 1x meg lazán kinyirom, de másodszorra...
  • Evoluti0N
    Miért halott? Mert mindenki itt beszéli ki. :D
  • TDC Geronimo
    van hát bőven és upgrade is annyi van, hogy hihetetlen... Amikor megtaláltam az első shortcutomat olyan érzés volt, mint BBbe először.
  • TDC Geronimo
    Ezért nem értem még mindig a sírást, ha egy új játék itt van kibeszélve. Spoilerbe megy minden lényeges dolog úgyis, de ne kelljen már egy halott topikba átmenni minden egyes alkalommal
  • Kandurex
    A játékos fórum már rég, a konzolt meg mi tartjuk életbe....