121479
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Az neked úgyis nehezen megy alapból, de nem hiszem, hogy szerinted ez egy top of the class facial animation, ami ebben a játékban van. Számos más játékban láttunk - műfajtól függetlenül - jobbat ennél. -
Mit szólsz days gone HDRhez? Durva, hogy szinte semmi HDR beállítás nincs, mégis mennyire jó alaphelyzetben is. Remélem egyre több igényes HDR lesz később -
Jim Carrey mint Dr. Robotnik 
-
Ez nekem nem sokat mond, de milyen alternatíva van helyette, ami javasolt lenne konzol játékra, és hasonló árú, 100-120k? -
Hordák brutál félelmetesek ebben a játékban és marha jól néznek ki. Imádom ahogy minden irányból özönlenek :D
-
Legalább ne legyen má RGBW, ha már "mindenképp a 4k" :D -
LG UK6300MLB TV-vel van valakinek tapasztalata? Vagy ebben az árkategóriában és méretben van jobb választás konzolhoz? Ha már TV-t vennék, akkor mindenképp egy 4K felbontásút, vannak oldalak, ahol budget kategóriában ajánlják konzol játékhoz majdnem ugyan ezt a típust, de azt nem találom itthoni boltokban. -
hét nehét megszólalni ilyenkor. :) -
Nem kell utánaolvasnom, végignéztem akkor, amikor ez történt. Az, hogy McNamara milyen fasságokat hordott össze a Bondi bezárás környékén, az egy dolog, de az adósságokat nem a Rockstar hozta össze, hanem ő, de ami nagyon beszédes az egész sztoriban: soha többé nem hallottunk felőle a géming szcénában.
Vagyis de, még életében reinkarnálódott Sean Murray néven. :D -
Jó tudni, hogy van true ending is. :)
After completing main story missions, players are encouraged to get 100% completion in Days Gone to unlock the true ending. This includes completing all side quests, unlocking skills, eliminating hordes, and gathering all collectibles. -
Amiről a Rockstar tehet, azt ne felejtsük el...Nem tönkre ment, hanem a Rockstar szétbaszta a csapatot, érdemes utána olvasnod az egész sztorinak, amiben megszólal minden érintett.
A Rockstar meg él és virul, nem rázta meg a Team Bondi bedöntése a legkisebb mértékben sem.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.04.29. 15:59:54 -
Amiben annyi pénzbe került előállítani azt a minőségű contentet, amibe tönkre ment a Team Bondi, És az egyetlen játékukkal beírták magukat a világ legdrágább játékainak 50 millió dollár feletti önköltségű csarnokába.
Viszont legalább előállították azt a sztenderdet, amire még sokáig lehet hivatkozni. :D
/ésmivel semmi másra így már nem jutott pénz, maga a játék is egy kalap szar, gyakorlatilag pontosan egy interaktív film, mert ami azon kívül van, az kb LOL -
Hú basszus most volt első harcom egy hordával barlangba. Majd befostam :D
Teljes sötétség és csak a fegyverem torkolattüze világította meg a zombi hadat. Kurvajól nézett ki :) -
Híííjj :D:D:D -
Összességében tényleg nem gáz, és sok embernek - sajnos - ez segítség, de nagyon béna félrefordítások vannak például a Detroitban is.
"Nincs gyufa" - a no match-re, ha emlékszünk rá, ugye!? -
Az Uncharted 4 is igényesebben mókeppelt, mint ez. Vagy akár az L.A. Noire, pedig az minden volt, csak nem interaktív film. Ráadásul vagy 7 éves játék. -
Most amiket írsz az gáz kurvára ugye tudod....
Vágod hogy miért néz ki úgy a Detroit mint ahogy? vagy neked tökmindegy hogy interaktív film vagy egy open-world játék? lOL. :D -
Mondjuk ez nem mond semmit. Azt is leírták, hogy digitbe vettek sokkal többet. Lehet biggest UK launch 1000 darabbal, meg 1 millióval is, akkor is lehet "biggest". -
A fejedben biztos. Igen, az, mert az nem játékidő kérdése, hogy valami normálisan van mókeppelve, vagy szarul. -
UK Charts: Days Gone defeats Mortal Kombat 11 to claim No.1(update: Eurogamer: biggest UK physical launch so far in 2019)
Ennyit számít az, hogy rá van írva sony ex. -
Ó, kúúúúl! -
Bizony!
-
Ja értem a Detroit a standard, aza interaktív 6 órás film. :D
Ajjaj nagy itt a baj! ☺️ -
Milyen hangulatos zene volt akkor mikor ide értünk. :)
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2019.04.29. 11:23:26 -
GoW-ban is volt néhány elbaszott (tükör/google)fordítás, ahogy Pókiban is :D biztos már fogyott náluk az erő/idő... :D pl ami megmaradt, hogy a 'worth a shotot' nemtom hogy fordíthatták "megér egy lövést"-nek.. :D
de egyébként egészen fasza minőségűek szerintem a fordítások, jó dolog azért, hogy ezt így meglépte az exekkel a sony:)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.04.29. 10:56:05 -
Azért azt nem mondanám. Az arcmimika rém gyenge, sehol nincs egy Detroithoz képest. -
Kurva jól néz ki a játék, meg a mcapture a játékban durva... -
Igen, nekem is a hangulat az, ami ebben a játékban megfogott az első három órában. Az nagyon tetszik benne. -
Szerintem szar a fordítás, direkt belenéztem. Hangosan felröhögtem, amikor a menükezelésnél azt, hogy swipe a touchpaden, úgy fordítja, hogy "söpörj felfelé". :-D -
Igen, pláne most, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most már nálam is körvonalazódni látszik, hogy ez egy újabb modern open-world játék lesz (a Zelda után), amivel soktíz órát eltöltök. (tekintve, hogy a zsáner nem a kedvencem, ez mindenképpen dícséret a készítőknek :))a Lost Lake régióba eljutottam... hát az valami csodásan fest -
Én semmi változást nem látok a patchektől :D (vagy csak mázlim volt, hogy nem futottam bele bugba)
10 óra felett járok, de őszintén én ezt jobban élvezem, mint a pókot anno :) Olyan hangulata van a világának, hogy magamalá pössentek minden nap, amikor beindítom.
Meghát ez sem egy igénytelen fos...
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.04.29. 07:46:18 -
A patch-csel egész jó lett a játék, haladtam sokat és már Deacon se akkora gyökér. Jellemfejlődés van itt, mint a GoW-ban :D -
God of War-t próbáltam magyarul, de emlékszem valami felbaszott aztán visszakapcsoltam :D -
Pókica meg God of War elég jó volt -
Gondolom senki nem használja, mert miért is? tudjuk hogy ezek mindig szarok :) -
Én menüt sose szoktam magyarra állítani, mert csak bezavar. A másik fordítás meg...ja. Fosfölde és társai :DD
Raktam vissza angolra -
A magyar feliratról nem írt senki. Elég borzalmas tud lenni pár skill leírásánál(át kellett váltanom angolra, hogy megértsem,annyira meg volt csavarva magyarban), párbeszédnél, érződik, hogy nem volt meg a fordítóknak, hogy milyen kontextusban hangzanak el a mondatok, csak kapták ömlesztve. -
Nos én is belekezdtem, két óra játék után a véleményem.
Nedves nem lett a bugyim, ami leginkább tetszik, az a játék hangulata. Már látom, hogy amikor csak lehet, kerülni fogom a harcot a freakerekkel. A látvány összhatásban oké, sok helyen azonban csak középszerű. A tutorial tempója szeirntem rendben van.
Ami nagyon béna, hogy nincs rendes gravitáció a játékban. Legurom egy épület tetejéről, és fele olyan lassan esek le, mint ahogy kéne.
Egyelőre még leköt, de nem tudom, mennyire lesz ez elég 20 óra játék környékén... -
Days Gonenál install közben error üzenetet ír ki (jó hosszú install, több, mint egy óra), egy ilyet: CE-32930-7
Na már most ez elvileg corrupt file a HDDn, de a megoldásként jelzett delete után újbóli installt követően is 3x kiírta. Most tisztítottam a lemezt, próbálom újra rakni. Ha ismét kiírná, mi lehet még a megoldás?
Még nem futottam eddig bele ebbe a hibába. :(
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2019.04.28. 17:39:30 -
Szokásos manapság, de eddig sony exeknél nem volt jellemző.