PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy ne mondjátok azt, hogy ott a survey, töltsem ki, és oda írjam be, mert megtettem. Mindig megteszem. Le sem szarják nyilván.
Cdkeys-en szokott lenni, meg ilyen G2, Kinguin helyeken is próbálhatod... persze fehér kesztyűben :-)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.06.10. 19:01:59
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Veszel egy gépet és lemezesen a játékokat. Ha végeztél eladod a lemezt. Mit szarakodsz? Nevetséges vagy. Csak kényelmetlenséggel járna amúgy is.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2018.06.10. 18:50:39
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
nintendo cucca hagyományosABB platformer, fonálstyleban (video alapján), ráadásul a gép is drágább alá, mint egy ps4 😄
Forza.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
---
hol tudok usd feltöltőt venni? amazon kilőve, nincs 😞
bfront2 17.99$ usasztórban.... impulzusvásárolnék 😄
Forza.
agyalok valami matrix switchen, csak elérhető áron nincs megbízható, további kapcsolókat meg már nem tennék a láncba 😄
Forza.
Next PC upgrade: 2022
Hol tudom megnézni PS4-en vagy weben, hogy egy PS4-es játékkal mennyi időt játszottam eddig?
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.06.10. 10:51:35
A tegnapi cimek kozul a,legnagyobb meglepetest nekem az Unravel Two jelentette, hogy mar meg is jelent a jatek. Igaz, az elso reszevel is kb. 10percig birtam osszesen, addig volt erdekesseg az aranyos kis piros gombolyag. Tipikusan Switch-es huzocim lehetne. <#banplz>#banplz>
PS5 II PSVR
A Pron meg varjad csak tovabb a BB2-t.
PS5 II PSVR
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.06.10. 09:34:18
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.06.10. 09:27:56
"We are releasing Days Gone on the same day as Anthem so that everybody has something to play when Anthem’s servers immediately go down #EAPlay"
Phil Spencer:
"Just wrapped our final #XboxE3 rehearsal. Feeling great about the show. Excited to world premiere 15 games tomorrow and much, much more #E32018"
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.06.10. 08:57:23
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Abban bízok, hogy a CD Projekt azért mutat valamit a Cyberpunkból. Vagy itt, vagy a Sonynál.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Lécci...szeretnék...
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Megint csalódnom kell.
Amúgy örültem volna ha egy fasza mech-es single lett volna.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.06.09. 23:53:38
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
ROFL
NFS: Refound-ot hiányoltam. 😄
A csalódást nem értem. Szerintem ma a nagy swházak betonstabilak, totál kiszámíthatóak. Konfokat tartaniuk is hót felesleges. NULLA kommunikáció mellet is pontosan tudni mi jön tőlük.
Ilyenformán nézni is. Aki csalódik, az meglepetést várt. Nagyipari húsfeldolgozót kézműves szalámit.
csak ne felejts el a sok vásárló az a Sony-nál van. 😊
És ez mellé megveszi a sok single only srác is. 😊
😄
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ja és DG PS4 only, Anthem meg multi, még keveset is mondtam azzal az 5x-el
Utoljára szerkesztette: Seth, 2018.06.09. 22:01:27
PSN ID.: Beegabor
Days Gone-al egy napon kiadni az Athem-et??????? Sok sikert EA..... <#levele>#levele>
Most azt mondom, hogy úgy kb. jövő ilyenkorra már nem lesz bioware. Addigra a földbe áll az EA saját destiny-je és ezzel a stúdió is. Kár érte.
Tehártakkor:
-skip(ez má pipa)
-skip
-skip
-skip
-skip
-skip
------------------------------>HYPE<-----------------------------------
-skip
<#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.06.09. 21:06:18
Utoljára szerkesztette: warass, 2018.06.09. 20:56:50
"Kinek nem inge..."
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.06.09. 20:56:04
PSN ID.: Beegabor
Az a SW játék, amiről fél szót beszéltek az elején, az is ezer százalék, hogy valami multi fos lesz. Games as a service, lootbox stb.