PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Jó-jó, de az excluk nem számítanak sokat, ezt még Moby mesélte, pls. tartsuk is magunkat ehhez. Szóval, kinek kell letérdelnem a Sony-nál ahhoz, hogy egy ilyen elemi feature bekerülhessen végre?

Amúgy ne mondjátok azt, hogy ott a survey, töltsem ki, és oda írjam be, mert megtettem. Mindig megteszem. Le sem szarják nyilván.

Cdkeys-en szokott lenni, meg ilyen G2, Kinguin helyeken is próbálhatod... persze fehér kesztyűben :-)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.06.10. 19:01:59

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Ez csak számomra elszomorító? :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

yesname
Warezmatyi ide is eltalált. 😄

Veszel egy gépet és lemezesen a játékokat. Ha végeztél eladod a lemezt. Mit szarakodsz? Nevetséges vagy. Csak kényelmetlenséggel járna amúgy is.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2018.06.10. 18:50:39

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

arty
totti fonaljosi gémpléjét néztem anno, szvsz az unravel jobb (pázzlék! ügyesség! szép graf! 😉 ).
nintendo cucca hagyományosABB platformer, fonálstyleban (video alapján), ráadásul a gép is drágább alá, mint egy ps4 😄

Forza.

Kandurex
Elég jól néznek ki az új AC képek...nyilván a motor meg a mechanika maradt, így csak átskinezésnek tűnik, de igazság szerint nem is lehetne jobb ennél. Előrendelői szagot érzek 😊 annyira fasza volt a harcrendszere, hogy már az is elvinné a hátán. <#eljen>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

arty
Nincs. Sonynál exkluk vannak, semmimás 😊

---

hol tudok usd feltöltőt venni? amazon kilőve, nincs 😞
bfront2 17.99$ usasztórban.... impulzusvásárolnék 😄

Forza.

arty
pro ( -> hdmi switch amit tőled kaptam -> hdmi splitter -> pana fhd + samu uhd hdr )
agyalok valami matrix switchen, csak elérhető áron nincs megbízható, további kapcsolókat meg már nem tennék a láncba 😄

Forza.

grebber
Ha egy gépet valami oknál fogva bannol a Sony akkor az a gép kuka vagy offline még lehet vele játszani az aktuális fw verziókkal?

Next PC upgrade: 2022

mucsácsó
Fura, de szerintem nem. viszont 110%, hogy van stat, mert ilyen 5(+x) év Plus után szokott küldeni egy ilyen összesítő statisztikát a SONY (néha?)... de javítsatok ki 😊
Tinman
2018 közepe felé járunk.

Hol tudom megnézni PS4-en vagy weben, hogy egy PS4-es játékkal mennyi időt játszottam eddig?

Moby
Namost egy fonalyoshi meg hasonlók szárazon basszák meg ezeket a művészkedő aligközépszarse platformereket. Esetleg még egy szürkeárnyalatos fonalkisfiú kalandjaival lehetne feldobni a műfajt, abból sosem elég.

Adversus solem ne loquitor

Kandurex
Nem érdekel a jobban futás. Produktumot akarok, szórakozni, jó játékokkal játszani - minőségi exluzívokkal.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.06.10. 10:51:35

Ulthanito
Amugy meg nem ertem, mit vartatok az EA-tol. A jatekipar legaljat kepviselik mar hosszu evek ota. Tehetseges studiok es jatekok tucatjait, frencsajzokat vagtak gallyra a profitmaximalizalas oltaran felaldozva.

A tegnapi cimek kozul a,legnagyobb meglepetest nekem az Unravel Two jelentette, hogy mar meg is jelent a jatek. Igaz, az elso reszevel is kb. 10percig birtam osszesen, addig volt erdekesseg az aranyos kis piros gombolyag. Tipikusan Switch-es huzocim lehetne. <#banplz>

PS5 II PSVR

Ulthanito
Az Access-en beluli berles adatokat nem szamoljak bele a digit eladasokba!

PS5 II PSVR

Ulthanito
Vedd meg azert, hogy a multiplatformokat azon told. Ugyis jobban futnak rajta.

A Pron meg varjad csak tovabb a BB2-t.

PS5 II PSVR

Kandurex
Pedig én szeretnék egy One X-et 😞 tegnap is ott nézegettem a dobozában a MM-ban....de hát nem tudom magam rávenni 😞 pedig süt róla, hogy egy kis törődéssel, exkluzívokkal, one X exkluzívokkal!...megbasznák a világot.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.06.10. 09:34:18

Kandurex
Igen, nem akarják, nem, nem.... pedig simán tudnék mondani pár játékot, amivel megtudnának azonnal győzni, de hát ugye, az csak bilibe lógatás lenne 😞
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.06.10. 09:27:56

TBTPumpa
Ex-CEO Kaz Hirai
"We are releasing Days Gone on the same day as Anthem so that everybody has something to play when Anthem’s servers immediately go down #EAPlay"

Phil Spencer:
"Just wrapped our final #XboxE3 rehearsal. Feeling great about the show. Excited to world premiere 15 games tomorrow and much, much more #E32018"
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.06.10. 08:57:23

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

lwb
Ami xbox exkluzív, az úgyis kijön pc-re, szóval ha van rendes pc-d, akkor biztos nem fognak meggyőzni. De hirtelen nem is tudnék semmit mondani, ami box exkluzív és várós lenne. Mondjuk nekem már van boxom, szóval nekem már tökmindegy.

Abban bízok, hogy a CD Projekt azért mutat valamit a Cyberpunkból. Vagy itt, vagy a Sonynál.

TBTPumpa
Bemutatnak egy új autót a színpadon + lesz 30 perces májnkráft gémpléj 4K-ban. Ez nem elég neked? <#hehe>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Kandurex
Remélem ma a pihe-puha rávesz, h vegyek egy boxot.

Lécci...szeretnék...

darkSectorxxx
Fűrészporral nem foglalkozom. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
A tömbösített fűrészporgyártók fűrészport tömbösítenek, nem viaszt. Ahhoz nem értenek ugyanis. A viaszgyártók majd szerda hajnalban jönnek, addig viszont végignézheted a teljes fűrészpor kínálatot. Így legalább ha legközelebb fűrészporra vágysz, pontosan tudni fogod, ki tömbösíti az idén a számodra megfelelő módon.

darkSectorxxx
Hát azt hittem ez lesz a spanyol viasz. 😄
Megint csalódnom kell.
Amúgy örültem volna ha egy fasza mech-es single lett volna.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.06.09. 23:53:38

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Mert eddig úgy gondoltat, hogy ez az anthem valami hótigényes, hiánypotló és egyedi játék lesz, és most megdöbbentél, hogy nem?
ROFL

darkSectorxxx
Ez igaz....de az csalódás amik jönnek, nem a meglepi hiánya. 😄

NFS: Refound-ot hiányoltam. 😄

Moby
Amiből a 80 százaléka majd azután lesz kimutatható, amikor bekúrja accessbe, azaz a launch után 4-6 hónappal. Nem is szól ez a nagyipari szargyártás másról már az EA-nél.
A csalódást nem értem. Szerintem ma a nagy swházak betonstabilak, totál kiszámíthatóak. Konfokat tartaniuk is hót felesleges. NULLA kommunikáció mellet is pontosan tudni mi jön tőlük.
Ilyenformán nézni is. Aki csalódik, az meglepetést várt. Nagyipari húsfeldolgozót kézműves szalámit.

darkSectorxxx
Ez a multiság ez még ront az összképen. 😄 annélkül is kellemetlen.

csak ne felejts el a sok vásárló az a Sony-nál van. 😊
És ez mellé megveszi a sok single only srác is. 😊

yesname
"az EA még akkor is képes csalódást okozni, ha az ember nulla elvárással indul neki"

😄

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Seth
Szerintem meg 5x annyit adnak majd el az Anthem-ből, mint a single only Days Gone-ból
Ja és DG PS4 only, Anthem meg multi, még keveset is mondtam azzal az 5x-el
Utoljára szerkesztette: Seth, 2018.06.09. 22:01:27

PSN ID.: Beegabor

darkSectorxxx
skip egész konf.

Days Gone-al egy napon kiadni az Athem-et??????? Sok sikert EA..... <#levele>

Kandurex
Szerintem csak félreértjük őket. Non-profit formára szeretnének váltanai. Nincs itt semmi baj.

lwb
Ja, bár engem igazából akkor sem érdekelne, ha szuper testre szabhatóság lenne benne. A bioware-nek egy rendes SP RPG-t kéne kiizzadnia, nem pedig ilyen szarokkal szenvedni. Az emberek a bioware-t, mint SP RPG gyártót szerették meg. Látni kéne, hogy csak azt kéne csinálni és JÓL csinálni, amit eddig is és akkor nem lenne baj.

Most azt mondom, hogy úgy kb. jövő ilyenkorra már nem lesz bioware. Addigra a földbe áll az EA saját destiny-je és ezzel a stúdió is. Kár érte.

ráadásul egy napon jelenil meg a days gone al
ráadásul nulla testreszabhatósággal. Szineket tudod keverni a páncélodon azt annyi...
lwb
Szóval, nincs egy büdös szó sem az új Dragon Age-ről és az Anthem lényegében egy Destiny klón, némi warframe-mel. OK... az EA még akkor is képes csalódást okozni, ha az ember nulla elvárással indul neki a konferenciájuknak.

Kandurex
azt hittem ennél egy értelmesebb játék lesz ez.... oké, legalább ez se kell megvenni

Moby
Ó én absz. nem. Egy molekulányit sem csökkent az érdeklődésem iránta, még így, a konfot nem látva sem. Hajszál pontosan ugyanannyira érdekel továbbra is, mint az első pillanatban, amikor bejelentették! <#idiota>

lwb
Minél többet látok a destiny 3... izé Anthemből, annál kevésbé érdekel.

Moby
Na, oké, nem adtam használati utasítást az E3-hoz.
Tehártakkor:
-skip(ez má pipa)
-skip
-skip
-skip
-skip
-skip
------------------------------>HYPE<-----------------------------------
-skip

<#banplz>

Kandurex
Próbálkozunk, de tényleg olyan, mint sajtreszelővel hokizni....most éppen a Desti...vagyis Anthem NULLA gameplay -es csoda bemutatóját nézzünk...megy a felszopás.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.06.09. 21:06:18

Moby
Ti komolyan az EA fostengert nézitek???
Geeeez 😄

lwb
C&C mint mobiljáték ... Mégegy franchise, amit az EA kicsinált. 😞

warass
KOTOR & ME1-2 szintet...azt várhatjuk...Erre van igény ami most megy.<#falbav>
Utoljára szerkesztette: warass, 2018.06.09. 20:56:50

Kandurex
Én csomagolnék minden sport játékhoz (ami megélt már 20 részt) meg harciréthez egy tüzes vasvillát "just in ass" cédulával, mert megérdemlitek. Mert hát ezért nem jönnek ezek a játékok - amikre várunk.

"Kinek nem inge..."
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.06.09. 20:56:04

Kandurex
Mijazistennyila megy megen? Mi ez ez? Komolyan erre van igény?

Seth
ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzZZZZZZZzzzZzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

PSN ID.: Beegabor

lwb
Azt kb elfelejtheted. Ez az az EA, amelyik megölte a Mass Effectet és jelenleg úgy néz ki, hogy az egész nyomorult E3 promóját egy rakás szar sportjátékra meg egy Destiny-klónra hegyezi ki. Talán a végén lesz egy semmitmondó 3 mp-es teaser az új Dragon Age-ről.

Az a SW játék, amiről fél szót beszéltek az elején, az is ezer százalék, hogy valami multi fos lesz. Games as a service, lootbox stb.

Star Wars: Jedi Fallen Order lesz a cim