121478

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • n000rbi
    Lesz benne körökre osztott harc, nem? Én azt olvastam, választható a "revamped ATB" és a realtime.
  • TDC Geronimo
    Amúgy nem tudom észrevettétek-e de gameplay demo se volt szinte semmi. Valószínű köszönhető a sok sírásnak a pocsolyák miatt meg hasonlók. Senki se mer már demozni.
  • mucsácsó
    hatalmas ez a gif :DDDD

siralmas volt az egész E3 amúgy (okéoké, ott még a Nintendo, de...na :))), szerintem az évtized hulladéka tényleg...

mondjuk megértem, hogy erre a genre már nem lehet nagyon mit kinyomni, a durvulás csak jövő évtől jön :)
  • Moby
    Legjobb meme a témában, amit a napokban láttam :D
  • Kandurex
    Egyébként kicsit félek ettől az FF7 új/régi harcrendszertől. Mert amikor még csak 1 - 2 karakter van, 1 - 2 ellenfél ellen, még csak - csak, de amikor 4 ellen és 4 karakter tartja a tánc mulatságot, az egész átláthatatlanná válik és ezen csak a körökre osztottság a megoldás, hiába megy a vergődés a real - time felé.
  • Kandurex
    [Pislog]

Igaz.
  • TBTPumpa
    A Sony úgy nyeri az E3-at, hogy ott sincs.

Majd jövőre bejelenthetik a Ghost of Tsushima érkezését meg az új Guerrilla játékot nyitócímnek PS5-re a Last of Us 2 mellé, hogy a Microsoft érezze a törődést.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.06.11. 12:09:32
  • TDC Geronimo
    Hát aki az E3 konfot nézi az nem a mobilos meg a just dance ugrálós elhiheted.
  • ppista
    Hát ez az. Eddig még egy mukkot sem mondtak ezekről, pedig nekem, és gondolom mindenki másnak is, ez elég fontos információ lenne.
  • Kandurex
    Attól is függ hány epizódra akarják, 2, 3, 4, 5?
  • ppista
    Szerintem esély sincs rá. Midgar, oszt puszi. Amit elvárnék, az egy ütemterv, a folytatást illetően. Félek, az utolsó fejezet, már PS6-ra lesz csak. Ne legyen igazam.
  • Seth
    A valaki halála nem az első 5 óra, bőven kint vagyunk már akkor a világtérkép ellenkező felén. Jó is lenne, ha addig elmennének
  • j0nNyKa
    igen ezek neked kinosak, es ha belegondolsz a celkozonsegbe? :) ugyehogy
  • n000rbi
    Bat-maaaan

• Moby
    NANANANA! :)
  • n000rbi
    Még nincs vége, este 6-tól Nintendo :) (tudom, itt rajtam kívül kb. senkit nem érdekel)
  • mucsácsó
    hát ez az E3 tényleg egy hígfos volt, ha meg se történt volna, az se tűnt volna fel senkinek - leszámítva a CP2077 és Doom Eternal rilíz date-et :D hiányzott a SONY, de ők is max annyit tudtak volna itt, hogy a State of Play-es vackokat puffogtatják el nagyjából...
    na de majd jövőre :P kövi E3 tuti, hogy iszonyat durva lesz, meg majd az azutáni is :D
  • n000rbi
    Pl. a Just Dance ugrabugrálás, a mobilszarok, az, ha esetleg valami érdekesnek tűnő dolgot mutattak, akkor arról kiderült, hogy vagy Ghost Recon, vagy Rainbow 6 kieg.
    A WD3 nem volt rossz, a koncepció jópofa, hogy "bárkit" irányíthatsz.
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2019.06.11. 08:23:53
  • Kandurex
    Lement a Square Enix. Az egyetlen értelmezhető entitás az az FF VII Remake volt. (remasteres - multis baromságokat hagyjuk).

Kicsit csalódott vagyok, hogy csak Midgard -ot kapjuk, titokban tovább reménykedtem egy kicsit, ugye gyakorlatilag a teljes open world hiányozni fog, beleértve a GF! -ket is, egy gramm se lesz belőlük. Optimális esetben "tudjuk ki" halálával lesz vége, de ez megint olyasmit vet előre, hogy az kb. a rendes játékban olyan 5 óra játékmenet...szal, vagy megtömik genyó sok tartalommal, vagy bajban leszünk :( ja és teljes áron mérik a drágaszágot.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.06.11. 07:42:36
  • lwb
    Nem te vagy az egyetlen.
  • j0nNyKa
    pl?
  • Kongy
    jah, lényegében sci fi sci fi hátán.
  • TDC Geronimo
    Ubinak vannak nagyon jó játékai. Sőt talán nekik van a legváltozatosabb kínálatuk az AAA kiadók között

• Kongy
    Én vagyok az egyetlen akit egyáltalán nem izgat se a Rainbow 6, se a Ghost Recon? Édes istenem, mivé vált a ubisoft az utóbbi 10 évben... emlékszem én még annó, amikor egyszerre teaselték az AC-t meg a Prince of Persiát....

Ez a konf 1 óra az életemből amit SOHA nem kapok vissza...
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2019.06.10. 23:39:32
  • TDC Geronimo
    WD3 jó volt, többi felesleges.
  • n000rbi
    Ez az ubi konf csak arra volt jó, hogy alapot szolgáltasson új mémekhez. Elképesztően kínos pillanatok váltották egymást.
  • TDC Geronimo
    Hát jason mondta hogy kb erre lehet számítani. Gen váltás előtti E3ak már csak ilyenek. Mindenki tartogat
  • Kandurex
    Legrosszabb E3 ever.
  • TDC Geronimo
    na WD3 nekem marhára tetszik. Sajna csak jövőre jön
  • Moby
    Jut is eszembe, volt szó az árról. A 72000 olcsó lesz, a game.co 250 fontért listázta. Kb kettő percig, aztán out of stock.
    Így viszont mostmár kvázi "hivatalos" a tartalom.
  • Moby
    Én nem tudom miről szól, de a cyberpunk2077-et mindenestere pécére rendeltem :D
  • Tinman #95062
    Valójában a PC gaming arról szól, hogy tengernyi AAA cuccokat tolsz fillérekért, emberhez méltó minőségben... nyilván hw terén nem fingé'.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.06.10. 21:22:43
  • Moby
    Na igen. Nem is nézek már mást :) Majd a kivonatokat.
  • lwb
    És az volt eddig a legjobb...
  • Moby
    Annyira szánalmas az egész e3, hogy az ms konf végignézését is megbántam :)
  • TDC Geronimo
    welcome to PC gaming. Tolhatod a 2 bites early access steam játékokat 240 fpsel :D
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.06.10. 20:35:08
  • Kandurex
    Na, megy a PC game show, vagy mi az istennyila...épp valami monitor reklám megy, hogy milyen sok herces és attól lesz a játék neked....jó

...hát....
  • lwb
    Ezeket konkrétan említettem is a hozzászólásomban. Egyik sem AAA rpg. Nagyon jó játékok, de attól még nem AAA játékok.
  • lwb
    Részben egyetértek. Annyi, hogy az Outer Worlds az nem AAA.
  • Kandurex
    Fake-hez elég kidolgozott volt, meg ki foglalkozna ilyen típusú hírveréssel amikor már rég vége a HP hype-nak?