121478
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Psychonauts 2 eltolva 2020-ra :((((((((((
annyira éreztem, hogy ebből nem lesz semmi idén már... -
Van bizony. Ott a retek Bloodborne, aminek nem kéne reteknek lennie, de technóban az... 30 FPS? Az, csak nem úgy ahogy kéne, a frame pacing hibák miatt. -
Mi olyan vicces ezen? 
30 fps és 30 fps között is van óriási különbség -
"Amúgy ez az egyik legsmoothabb 30 fpses játék amivel játszottam." LOL :D:D -
Amúgy nagyon jó kis game. Mapok marha jók benne. De ja... rage inducing mint MK -
Nem tudnának ezért eleget fizetni :DD -
Na ez most történt. Egészségre ez is ártalmas 
-
Crashel egyelőre várjon aki meg akarja venni. A játék maga nagyon jó, de online vannak gondok. Amúgy ez az egyik legsmoothabb 30 fpses játék amivel játszottam. Olyan, mint a driveclub.
Szóval aki azért skippeli, mert nem 60 az ne tegye szerintem. -
wow, én is azt hittem ilyen DLC-szerű spinoffka lesz, de akkor nem :D mondjuk én nem jóslok nagy sikert neki, pláne hogy már a 2. rész is szerintem eléggé elnyújtott és monoton volt egy idő után :( -
Legfontosabb az egészség igazad van :D
Mondjuk ez nálad most nem olyan vicces :(
Más..
Új wolf :
GamesBeat: How long a game is this going to be?
Gustafsson: It’s a bit weird, because this is our biggest game yet, but it’s a pretty short production time. Like I said, the story is lighter in content as well as tone. But the level progression and the non-linear narrative gives us the ability to add a lot of activities and a lot of missions to do, so the total game time is actually longer than our previous titles. I think we’re looking at at least 25 to 30 hours if you play through everything.
Azt hittem ez ilyen 6-8 órás kaland lesz az árcédulából kiindulva :O -
Én biztos nem. -
Erről beszéltem a múltkor. Ezért nem lesz $1000-os konzol. Hiába lenne eladható. Se 600$-os konzol. Nem a gazdag ficsúrok kellenek. Hanem _mindenki_ aki csak potenciálisan elérhető. -
Senki más nem veszi crasht? -
az szép -
-
Ez itt csak egy luk porszűrővel, alatta a gyári venti.
Ez itt egy venti, kívül, rajta egy porszűrő, alatta a ramok, rajta bordákkal. A gyári takarólemez kompletten kivéve + a gyári hűtőlemez is.
Ha ilyet akarsz vagy állított gép lesz belőle, vagy elég magas lábak kellenek alá, hogy a venti az alján elférjen. -
kis érdekesség:
PS Plus is the fifth largest service in number of paying subscribers in the world
-
Holnap crash. Csupa jókat mondanak úgyhogy én behúztam 12kért. -
Moby szerintem fúrt.
Tényleg, nincs valami képed arról a cuccról? Kíváncsi vagyok az elhelyezésekre, komolyan elgondolkodtatott a fúrás opció. -
A tucsingolást azt Moby csinálta, én csak kicseréltem, ami amúgy is benne volt
-
Oh... ez a PC feelin', amikor megy a hűtés tucsingolás... húzni nem lehet rajta?
-
Szia, szerintem nem érdemes drágábban megvenni a 7200-ast. Lottó az egész, hogy épp hangos lesz vagy sem, idővel pedig úgyis mindegyik el akar szállni, modelltől függetlenül. Az egyetlen amit tehetsz, hogy újrapasztázod/pasztáztatod, ha nagyon zavar, mert a gyári cucc az gatya minőségű. Én tavaly szétkaptam a sajátomat és Thermal Grizzly Conductonaut-ot tettem az apura, illetve a memóriák thermal pad-jeit is jobb minőségűekre cseréltem - a különbség hallható volt :) -
dawid182 #95272 Sziasztok! Kissé laikusként akarok konzolt venni és az érdekelne, hogy megéri egy a PS4 Pro-ból CUH-7000 helyett CUH-7200-t venni. Hallottam, hogy állítólag halkabb, de ez mennyire jelentős, valamint más különbségek amiért inkább utóbbit kéne? Olcsón hozzátudnék egy ismerős által jutni egy CUH-7000-hez, kérdés, hogy érdemes-e vagy inkább vegyem a másikat. Köszi előre is -
Utána meg megtanulom gitárral irányítani és úgy verek le mindenkit. -
Feléig működhet :) -
Odamegyek azt lebaszom. -
Te Nier? O,óóóóó :D -
Mostanában kevesebbet játszom, mint korábban, és ott az GamePass-szarság is, ettől függetlenül most egy Nier: Automata lesz a következő áldozatom, ha a Days Gone-t vagy végigtolom, vagy félredobom az unalomtól. -
Árpitallica #95266 Ja neem, ez a 3d-s változat volt a Tenkaichi részek, bár a 2ds sima Budokai se volt rossz! :) -
CptFlint #95265 Az a 2ds verekedős volt? Arra a FighterZ hasonlít leginkább. -
Árpitallica #95264 Szerintetek az eddig megjelent Dragon Ball játékok közül melyik hasonlít legjobban a még PS2es Budokai Tenkaichi szériára? Most látom hogy a xenoverse 2 le van akciózva, az pl olyan? 1vs1 harcok is vannak benne gép ellen vagy két kontrollerrel is mint a régi Tenkaichi-ban? :) Ps2es óta nem vettem még db-t xd Még amúgy az új 2020ban megjelenő Kakarot-ban bízom, hogy olyan lesz mint amilyen rég! :) -
Evoluti0N #95263 Bloodstained talán. Nem rég bezsákoltam pár cuccot GOG summer sale-ben, meg az Epic store akcióban. Szóval van most mivel játszani. -
Ki mit szerez be erre a hónapra ?
Személy szerint Bloodstained ( ki vagyok éhezve egy jó kis metroidvania-ra, és minden jel szerint remekül sikerült), és Sinking City ( előzetesek alapján nagyon bejön a hangulata, a nyomozgatás remeknek tűnik, mert nem nagyon lesz útmutatás).
Még Judgment-et néztem ki, de azt átrakom július végére, úgysem lesz semmi más augusztus legvégéig, ami érdekelne,talán Youngblood -
Prof William #95261 Ezt én is bírtam. Ha a városoktól mérföldekre a mocsár közepén ellopod valaki 5 garasát egy ládából, úgy hogy senki sem lát a városba visszatérve már ott is a fejeden a vérdíj. :) -
így van :) nem kipróbálható demóról van szó, hanem amit zárt ajtók mögött mutattak az idei E3-on ~2 órás (demo) gameplay footage-et, azt fogják letolni publikba majd.
gondolom lehet megint lesz majd valami stream-szerűség, mint az első gameplaynél :) -
Evoluti0N #95259 Valszeg nem. Nem ott kipróbálható demóról van szó, hanem arról a játékmeneti videóról, amit zárt ajtók mögött mutattak be E3-n. -
hol írja magyar felirat? :) -
Is it playable...
Csak a rend kedvéért.
Gondolom te magyar feliratosan játszol!
-
does it playable? -
CYBERPUNK 2077 E3 2019 DEMO WILL BE MADE PUBLIC DURING PAX WEST 2019
yaaay ^^,
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.06.18. 09:43:46