121478

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Mephike
    PES tapasztalatom nincs, sokkal gyengébb, mint a FIFA?
  • mucsácsó
    úristen....nem szoktam nagyon vernyákolni Plus miatt, de ezért rendesen perelni kéne... :D
  • TDC Geronimo
    lál
  • Mephike
    Nekem ezek a játékok pont jól jönnek majd, amikor jön 1 hétre hozám unokaöcsém, esténként legalább lesz mivel játszanunk, szóval kivételesen örülök még ennek a "minőségi" autós játéknak is.
  • Seth
    Júliusi PS Plus:
    PES2019
    Horizon Chase Turbo

:(
  • Árpitallica
    Oh már azt hittem igazi! :( Hát ezt akkor jó hihetőre csinálta az biztos! Xd
  • Seth
    Fake, de jó sok munkát ölt bele a csávó
  • Árpitallica
    Előbbit nem lehet megnyitni ezt remélem igen!
    https://youtu.be/5is-Y5TEsHo
  • Árpitallica
    Hűű srácok, ezt a videót most találtam és eleinte azt hittem hogy kamu, de nagyon igaznak tűnik ami benne van a videó végefele! :o GTA 6 Ps4es bétakulcsot és egyéb cuccokat kapott a gyerek, amiért megcsinált egy rejtett küldetést!!!! :D
    GTA 6 PS4 Beta
  • TDC Geronimo
    Írtam. Multi cuccok. Rengeteg GaaS játék van amivel játszom és akarok még jövőre is...
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.06.26. 09:55:23
  • Ulthanito
    Na, az lenne csak az igazi biznisz, PS5-ön tolni a PS4-es felhozatalt! Minek? 7 év nem lesz elég ahhoz, hogy kitold, amit akarsz?
  • Ulthanito
    Na, akkor nézd meg az eladásit is, és akkor meg is érkeztünk!
  • Zóanagyvarázsló
    Jó, de az esetleges elszaráson segíthet egy patch. Az UC4 vagy a GoW jó erődemonstráció lehetne. Mindig van, akinek kimaradtak, vagy újra kedvet kap hozzá, de eladta korábban/kölcsönben volt csak nála/havernál játszotta stb.
  • Moby
    Ez a Sinking City is csodás lett ps4-en :
    Constant screen tearing pulls you out of the experience, the frame rate struggles to hit 30 frames-per-second with dips all over the place, and hitches can pause the game entirely for a second or two. NPCs can spawn in the air, appear out of nowhere, and even spawn in a t-pose. Sometimes you’ll need to sit through a load screen before entering a building, and other times you can stroll straight inside.
    Na nem mintha egyetlen percre megfordult volna a fejemben, hogy ps4-re vegyem. Persze az epic(fail) sem fog közelebb vinni a vásárláshoz.
  • Moby
    Nem kell ahhoz manuális rákalapálás. Gyakorlatilag évek óta működik experimental jelleggel a ps4-ben is a boost mode. "Ha valamit elszar, ne használd" jeligével. Ugyanez mehetne a ps5-ben is. Csak mondjuk ott nem 10% cpu powát lehetne rádbni, hanem 300-at :D
  • Zóanagyvarázsló
    Én is emulált remasterben reménykedem. Biztos csak abban vagyok, hogy fog úgy futni a GoW, mint Prón. Ha meg akarják mutatni, hogy BC-ben mennyire jók, akkor lenne presztízsértéke az fps-t megoldani, akkor manuális rákalapálással is. Nem tudom, hogy mi lesz ebből, de kíváncsi vagyok, hiszen nekem első körben nyilván a PS4-játékok tudják eladni.
    Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2019.06.25. 20:41:01
  • TDC Geronimo
    Én még mindig reménykedem, hogy bluepoint DS remaket csinál PS5 launchre
  • mucsácsó
    jhah, a gen elején fixen lesznek ilyenek, pláne amikor ugyanazzal az engine-nel jönnek majd a játékok, ott olyan übermega ugrást nem kell várni a "prevgen"-hez képest eleinte talán... na de majd amikor előrukkolnak a Nótiék meg Guerilláék (vagy gyakorlatilag bármelyik 1st party studió), akkor valszeg leszakad az állunk majd, az hótziher...

de majd a kövi GTA-ra is kíváncsi leszek, mégha nem is vagyok nagy open-world arc :)

a remasterek meg szerintem mint fogalom - HÁLAÉGNEK -, el fognak tűnni, ha tényleg implementálva lesz ez az emulált/AI remaster (márpedig ... ;))
    legalábbis ami a lastgen címeket illeti, azoknál fixen okafogyott lesz az ilyesmi.

Bluepoint-féle SoTC-szerű patent remake-ek biztos jönnek majd a jövőben is, de az azért más.
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.06.25. 20:02:51
  • sanya200
    Pedig nem rossz így hogy lehet venni cuccokat.. Stb csak jön hozzá még vmi, lenne benne lehetőség. Eléggé hiánypótló ez a játék.
  • TDC Geronimo
    online része nagyon barebones. Kéne ranked, online cup stb. Reméljük később jön valami.
  • sanya200
    Nagyon úgy túnik. De lenne mit javítani a többjátékos részén, csak race meg battle van, de battle az van többféle de nem tudod ki választani mi legyen..
  • TDC Geronimo
    Szerintem totál random az egész...
  • CptFlint
    Nagyon jónak tűnik. Remélem jó lesz.
  • sanya200
    Aki játszik a crash team racing-el. Mi alapján kapsz tokeneket? Mert online ha játszas volt hogy 3. voltam kaptam 50-et,mikor 5. akkor még 200-at..Mert a pit shopba nem kevés tokenbe kerülnek a dolgok
  • Moby
    Lerobbant a füles a fejemről több helyen :D
  • Kandurex
    Ez már nekem túl spoileres.
  • TDC Geronimo
    26 perc extended. Nem lesz ez rossz

• Moby
    Én nem vagyok teljesen azért meggyőződve, hogy a köv generáció annyi remasztert fog hozni. Egyrészt valami talán lesz ebből a "remastering by emulation" dologgal. Másrészt meg az a furcsa helyzet lesz, hogy az előző generációban is volt egy gépe 4K-ra a sonynak, meg most is lesz egy. Szóval akár egy GoW-t 4K-ról fognak remaszterelni 4K-ra? Elég hülyén hangzik :) Framerate szempontból lehetne, de arra meg bármit lehetne. Kérdés, hogy a BC mellett, ilyen peremfeltételekkel lenne-e elegendő eladás ezekből. Az elején biztos nem.
  • Zóanagyvarázsló
    Nem azt mondom, hogy nem lesznek új feature-ök (éppen azt írtam, hogy PS5-ön meg lehet mutatni, hogy azonos játéknál többet tud), vagy gombnyomásos lesz a port a crossgenekhez, hanem azt, hogy az eladott PS4-ek számát tekintve csak a szoftvert nézve megéri a befektetést. Amit a PS5 elvisz 60 fps-sel, az egy Prón nyilván hozható majd 30-cal (azért írtam a Prót, hogy kisebbnek hasson a különbség, nem másért), és még mindig egyszerűbb móka lesz, mint a PS3-ra fejlesztés volt.

Játékosként viszont nyilván az a jobb, ha minél több gépre elérhető adott játék. Exkluzívoknál Sonyn belül, multiknál meg mindenre. Feltéve, hogy ez nem vesz el erőforrást jobb helyről. (Nem hiszem, hogy a Naughty kreatív mágusai portolni fognak.) Engem sem fog érinteni, mert nem veszek már PS4-et az esetleges "forward compatibility" miatt, PS5-re tervezek - a BC miatt is. Én még a GoW-ot is kihagytam, hogy ne a fosportot játsszam, hanem a PS5-ös verziót :)

Már ha lesz időm játszani, de legfeljebb majd nem csak magamnak veszem, hogy meg tudjam győzni magam arról, megéri.
  • Moby
    Szerintem a töke tele volt eddig is mindenkinek a két gépre fejlesztgetéstől. A hármat már senki nem kívánja. Én se. Van elég cím mára ps4-re. Mennek majd BC-ben. Felejtsük el. Készüljenek a PS5 címek. PS5-re.
  • Moby
    Nem igazolnának? Ne viccelj már! Egy rakat új feature jön. RT, freesync, 3d audio, stbstbstb. Ha valami majd odabasz a fragmentációnak az a crossgenség. Full más API-kkal kell majd fejleszteni a régi gépekre (merthogy csak próra meg nem lehet). Persze az előző gen elején is voltak ilyenek, amik egyszerre jöttek ps3-ra, ps4-re, meg pécére is, de azok is jórészt úgy készültek, hogy más stúdiók csinálták a precgen portokat. Meg jórészt minek, határ szar volt a nagyrészük. Itt sem lesz ez másképp.
  • Zóanagyvarázsló
    Szerintem játékosként a PS5-exkluzívokkal (atöbbes számon komoly hangsúly van) nyitni nem biztos, hogy pozitív lenne, mert az azt jelentené, hogy elengednék a PS4 Prót, amit az erő- és az architekturális különbségek valószínűleg nem igazolnának. Azon viszont csodálkoznék, ha nem lenne crossgen Sony-exkluzív a launchra időzítve, megmutatva, hogy előrelépés az új gép.

Kérdés az, hogy mennyire kell dedikált exkluzívokkal tolni azonnal a PS5 szekerét, vagy fölösleges, mert a Sony-logó úgyis bármit elad most (kivéve PS Minit), és a crossgen/crossbuy játékokkal meg lehet célozni a csillió PS4-tulajt is.
    Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2019.06.25. 15:49:26
  • Moby
    Hát én elég sokat multiztam az elmúlt 20 évben. A hátam közepére nem hiányzik ez a fajta időelbaszás már :) Néha még elbohóckodok ezzel-azzal, de nem. Szórakoztató, én ezt belátom, de ez már nem az én világom. Ez a tizenévesek világa, a sok szabadidővel rendelkezőké, meg a teljesítmény kényszereseké, esetleg ezek valamilyen permutációban :)
  • TDC Geronimo
    Én játszom egy csomó multival és marhára örülök, hogy mindegyikkel tudok majd PS5ön is és nem kell mindent elölről kezdeni. Az hogy ti csak singlevel toljátok az a ti bajotok :P
  • mucsácsó
    nahjah, átérzem, én is valahogy így vagyok vele... csak engem már a Days Gone se köt le.. :'D

legutcsó játék ami beszoppantott brutálisan, az a Sekiro volt - előtte meg talán legutóbb a God of War - a kettő közötti gap meg full irreleváns volt látszólag... jó, Póki, de az messze nem egy GoW vót.
  • Moby
    Igen, tudom, azért írtam.
  • Moby
    Days Gone óta nem kapcsoltam be a ps4-et. Szerintem Death Stranding-ig nem is fogom. Ha ps5 lenne itt ugyanezekkel a címekkel, azt sem kapcsolnám be. Minek? Játsszam végig negyedszer ugyanazokat? Majd pár éve múlva, egy újrázási hullámban jó lesz ismételni azokat, amik itt a végefelé pörögtek, de azokból is valszeg lesz remaszter, szóval nekem ez az egész BC nem nagy cucc. Az elméleti értéke óriási a könyvtáram miatt), a gyakorlati meg konvergál a nullához.
  • mucsácsó
    kint vannak ;)
  • mucsácsó
    nagy nagy +1, ugyanígy érzek... backward comp. max azoknak lesz jó, akik kihagytak PS4-en játékokat / vagy multi címek, amiket "visznek tovább" az új genre :)

lesz persze még 1-2 játék azért PS4-re az elkövetkezendő másfél évben (exek is), de ez már nagyon ilyen genvégi vergődés, ami most megy - ezt legjobban az E3 tükrözte...
  • Moby
    Papiron már megvan, ha a devkitek kint vannak.