121478

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Tinman #95614
    Thx, reménykedtem, hogy ettől okosabb leszek, de tényleg csak arra világított rá, hogy lassú a PSN.
  • Tinman #95613
    Sajnos tapasztalom.
  • CptFlint
    Várom már én is nagyon a ps5-öt. De azért még érdekel az FF7 remake és a Jedi Fallen Order meg a Death Strending is. Meg ha jobban le lesz akciózva a Kingdom Hearts 3, akkor az lehet érdekel még majd.
  • mucsácsó
    +1 sajnos...

szerintem is lófasz ez az akció (mint amúgy általában szokott lenni), persze aki nem játszott sok játékkal / most száll be, annak lehet jó deal 7-8k-ért a God of War vagy Póki (mondjuk használtan dobozosan lehet még kevesebbért is lehet lőni) :)

500 játék? no offense, de pont ezért gusztustalan ez a sok indie noname szar illetve remaszti remasztija a storeban, mert ezeket is bevonják a megagigahiper """akcióba""" (neadjisten Plusba...), aztán lehet őket kerülgetni... :D
    ez kb olyan feeling nagyjából, mint régen a kínaipiacos "Nintendo" a 9999999 játékkal, ami amúgy maximum 8-10 féle volt, csak mindegyikben volt valami kis random változtatás :DDDD

remélem a PS5-érában lesz valami komolyabb quality check a Store-ra vonatkozóan azért...
    (jah és ha már itt tartunk, akkor legyen egy _FLUID_ normális store, amiről normál sebességgel jön a cucc :'D)

mostmá csak Death Stranding (fenntartásokkal), Last of Us 2, CP2077 és Doom Eternal - esetleg Borderlands 3, és kb ennyi ami érdekes számomra hirtelen :( meg majd egyszer a Ghosts of csucsima, ha PS4 lesz az még egyáltalán..
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.07.25. 09:49:47
  • Moby
    Telhetetlenek?
    Engem nem érdekelnek az akciók. Mindennel játszottam, amivel akartam. Semmit nem veszek meg csak azért mert olcsó, de nem kell.
    Nekem ez a generáció véget ért. Már csak a ps5.
  • CptFlint
    Kicsit telhetetlenek vagytok :)
    Van vagy 500 játék megint akciózva. Ráadásul egy csomó aaa játék is, amik közül jó pár még fél éves sincs és tök jó 40% körüliek a leárazások. Ha simán megveszitek, ami érdekel mindig megjelenéskor, akkor nagy valószínűséggel nem fogtok találni semmi érdekeset magatoknak semmilyen leárazáskor. Ilyen még meg nem jelent játékokat kellene akciózniuk már előre, akkor talán elégedettek lennének az emberek :) Bár, akkor sem hiszem...
  • Ulthanito
    Nincs is semmi, ami értelmes lenne. Én már a tavalyiban sem találtam.

A folyamatos akciózások miatt szerintem kezdenek ezek a promóciók ellaposodni, nincsenek benne már akkora leárazások, mint pár éve.
  • Ulthanito
    A 100 gigás Red Dead Redemption 2 tokkal vonóval 29 perc alatt jött le. Ebből kiszámolhatod.

10 giga kb. 3 perc, LAN-on nem Wifi.
    Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.07.25. 07:23:41
  • Árpitallica
    A witcher 3 goty most tök jó áron van storen viszont az lenne a kérdésem, mivel megvenni tervezem, hogy nekem UK akkom van, hogy ez tartalmazza a magyar feliratot ugyanúgy ha letöltöm UK storeról? :)
  • Moby
    Sosem fogjuk megtudni. Ultragecilassú a psn.
  • Tinman #95604
    Van itt valaki Gigabites nettel? Az érdekelne, hogy a gyári HDD-re pl. 5-10 GB adatot mennyi idő alatt tölt le?
  • davidka003
    $13.99 dollár=4100 Ft a Persona 5
    Nem rossz ár de még annyi játék van előttem, hogy 1 éven belül úgyse játszanék vele. Így kihagyom most.
  • Moby
    Usák sztórban jóval olcsóbb.
  • Moby
    Ja, jópofa játék. Én kijátszottam magam vele ea accessben, szal nekem 600Ft-ért sem kell.
  • ppista
    Ni no kuni 2, meg a P5. 6000-ért nem annyira rossz. Persze annak aki szereti a jrpg-ket.
  • mucsácsó
    mondjuk Plants vs Zombies Garden Warfare 2 lehet megér 609 Ft-ot,nem? :D
  • Seth
    Én sem találtam semmit .
    Szerintem ez a summer sale a másik 3 sale egybeömlesztve :)
  • Moby
    Szél van a sztórban. Én nem találtam semmit, de hajrá.
  • Moby
    Fú nagyon várom már. Totál rá vagyok csavarodva.
  • TDC Geronimo

Erre kíváncsi leszek
  • Moby
    A mostaniak amik tudják, azok fullhd-ban tudják csak, a hdmi 2.0-n csak az megy át. Ahhoz meg jó a ps4 kábele is.
    Meg a ps5 mellett is lesz kábél, szal...
  • TomStorm
    Tudja 120hz-et.Hátha lesz egyszer Oled és lehet Ps5 támogatni fogja 120-at!
    Vagy szimplán hülyeség de megvan azt kész:D
  • Moby
    A gyári mellé minek másik kábel? Amit az nem visz át, azt a ps4 nem is tudja.
  • sanya200
    Sziasztok
    Letöltöttem a borderlands 2-höz az ultra HD packot, a store azt írja telepítve van, a játékba a menübe meg azt írja nincs letöltve..
    Letöltöttem, elvileg telepítve van, az értesítések menübe ki is írta csak játékon belül nem látja
  • Rage47
    és az még semmi :D
  • TomStorm
    Tévét máshol.
  • Ulthanito
    Én már 20-nál járok, és még mindig visz a lendület!
  • Ulthanito
    Mindent ott vettél?
  • mucsácsó
    Köszi, ránézek az Ozarkra! :) Jónak tűnik! Ti pedig a Money Heist-re nézzétek, nem fogjátok megbánni ...vagyis de, mert valami embertelen durván beszippant, hatalmasak a karakterek, és iszonyat durván nagy csavarokkal van teli :D ha első rész nem jön be, ne ijedjetek meg, engem is csak a 2. szippantott be :)
  • TDC Geronimo
    Nagyon jó kis sorozat alig lehet abbahagyni. Kb 0 üresjárat van.

Detroit megvolt már igen. Nagyon tetszett
  • n000rbi
    Köszi az ajánlást, ránézek majd.

Detroit lepörgött már?
  • TomStorm
    Hálivúd ide oda(persze nem írom le),Oroszok nálam T-34el magasra tették a mércét:)
  • TDC Geronimo
    Én Ozarkot ajánlom, ha nem néztétek még. 2 évad van fent és nemsokára jön a 3. Iszonyat jó sorozat alig bírtam abbahagyni
  • TomStorm
    Na vásárlós kedvembe voltam.65" Direct led,Ps Pro,HDR-es Hdmi kábel(Jó hogy MM vasárnap nyitva van:)
    Death Stranding-re felkészülve:)
  • mucsácsó
    engem most a La Casa de Papel (Money Heist) húzott be mint állat Netflixen, brutál jó sori, pláne ahhoz képest hogy spanyol... :D

kíméletlen köröket ver a Walking Dead és társai szintű mainstream tucathányadékokra :D

szóval Netflixen bőven van jó tartalom (persze sok szarság felkerül, főleg a Netflixes filmek mennek általában mellé), de szerintem több fent a jó dolog így is még, mint a fos :) és jönnek egyre több cucchoz a magyar subok, ez még csábíthat új előfizetőket itthon esetleg :)
  • n000rbi
    Ez így igaz, bár mostanság talán kicsit túltolják a meleg témát, mert az utóbbi három sorozatban rendre felbukkant akár indokolatlanul is, csak hogy legyen benne. Félreértés ne essék, én nem vagyok az a tojásdobáló buzizó, nincs bajom velük, csak feltűnt, hogy mostanában többet van a Netflixnél porondon a téma. (
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    még az Stranger Thingsből se maradt ki, ugye)
    Ettől függetlenül valóban igényes filmeket/sorozatokat gyártanak, a Witchert is várom.
  • Kandurex
  • TDC Geronimo
    Netflix tele van jobbnál jobb saját gyártású műsorral...
  • Tikal #95576
    Na pont hogy a mozifilm lenne fos, mert hollywood olyan hogy mindig jól nyúl az ilyen témákhoz. Ez a történet sorozatban tud kibontakozni csak.
  • TomStorm
    Netflixes fos.Majd ha lesz Mozi film akkor Ok!!