121478

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Ezzel csak az a gond, hogy a lassan 3 éves 1080Ti-t 220-ért vettem anno, amennyibe kerü mal egy 2070Super, ami azt tudja, amit a 1080Ti, vagy azt sem. Namost aki nem vette meg akkoriban, vagy mégtöbbért Titan-t, az miért venné meg ma más cimkével? Az ár/performance évek óta stagnál, csak egyre jobb kártyákat lehet venni egyre többért. Ez nem vezet sehova a pénzelbaszáson kívül, de az meg már nem a játszásról szól.
  • n000rbi
    Na akkor már tudok is valakit, aki majd átveszi a lemezt, ha végigjátszottad :D
  • Voltan
    Hát azért ezek a konfigok nem egy évre lesznek, az biztos. Én is 3-5 évre terveztem, az előző, és az azt megelőző is 5 évet szolgált. Egy 2080 szintben azért szép kraft van, akkor is, ha ez az RTX dolog csak egy mellékvágány.
    Persze ha nálad az elsődleges platform a konzol, akkor tényleg nem biztos, hogy érdemes.
  • Moby
    Ja igen: meg vegyél inkább egy Remnantot. Az sokkal-sokkal. SOKKAL jobb, mint a control, és jól fut ps4-en is :P
  • Moby
    Nálunk is az megy a legtöbbet :) Gondolkodom rajta, hogy veszek egy minit a nagy mellé, mert a gyerkőcök feszt rajta lógnak, és holnap astral chain, és most zsinórban jönnek a címek. ED már listázza.
  • Kongy
    Switchre jött pár ütős cím az uborkaszezon ellenére is, pl Super Mario Maker 2 és Marvel Ultimate Alliance 3, hogy csak kettőt említsek. Közben meg szép csendben jönnek rá, klasszikus, régebbi címek is. Szóval én kb a Switch-et használom leggyakrabban, itthon is, utazáshoz is.
  • Moby
    Ha nincs százas könyvtárad, se baráti kör pécén (gondolom nincs, ha most sincs gép), a ps5 után nem fogod elővenni a pécét. Amit küldtem priviben, az 250K. És az egy belépőszint, egy menekülőút az ilyen control-féle gányból. 250K nem kis pénz csak arra, hogy bruteforcold a hulladékokat. Annyiba nem fog kerülni a ps5 sem. Ráadásul 250K-ból annyi játékot lehet venni, hogy a controlra nem fog idejük jutni az unokáknak sem.
  • mucsácsó
    hmm na igen, pont ezért gondolkoztam...bár nyilván egy ilyen PC nem 1 évre szólna azért (vagy mégis? :DDD), de igen, ezért is tettem fel a kérdést, hogy mennyire érdemes. lehet akkor érdemesebb lesz majd az eredeti tervem, hogy PS5 + valami durvább TV mellé majd.

vagy veszek énis még egy Switchet (amit szintén fontolgatok), aztán van ott is dögivel mindenféle sziriszari, meg lesz is :D

• Moby
    De.
    Én azt mondom, hogyha nincs komolyabb steam/ubi/gog/akármi gyűjtemény, hagyd a picsbe. Ami szarul fut, majd megnézed ps5-ön. Vagy remaszterben, vagy BC-ben, vagy a sehogy nem jön jól, akkor sehogy, és ami szar a skip, mert játék így is sokkal több van, mint idő.
    1 évre már ne vegyél szvsz.
    Én is eladtam a 2070-et, hogy veszek 2080supert, vagy veszek egy 5700xt-t és azután a 2080S-t, de egyszerűen nem visz rá a lélek :D Ha csak a switch lenne itthon, azon is el tudnám baszni az összes szabadidőmet. Vagy a ps4. Akkor is, ha nem jönne 1 év múlva ps5.
  • Moby
    Ettől olcsóbban kap már 2080Supert is, ez meg egy mezítlábas 2080 :D

/és itt még egy 100-ast el fog szórni házra, ssd-re, rendes tápra, ha semmilyen nincs.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.08.29. 14:41:04
  • j0nNyKa
    #96232 -ben van egy korrekt RTX konfig, állítsd össze mondjuk iponon, és nézd meg akarsz-e rá szánni annyit
    az én konfigom (ha 2xxx kártyám lenne):
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

lap Asrock Z370M - 32.290
    proci INTEL Core i7-9700K 3.60GHz - 124.790
    erre hűtés DEEPCOOL Gammaxx 300R - 6.290
    memória CORSAIR 32GB Vengeance LPX DDR4 2666MHz CL16 KIT - 57.290
    vga stílusosan ASUS ROG-STRIX-RTX2080-O8G-GAMING GeForce RTX 2080 8GB GDDR6 OC Edition PCIE + Wolfenstein Youngblood és Control játék ajándékba - RTX bundle - 319.890 (ez amúgy gyengébb fajta 2080, még kb +100.000-et rászámolhatsz ha ütőset akarsz)

összesen 540.550 (nettó 394.602)

Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2019.08.29. 14:35:22
  • mucsácsó
    Én most nagyon elkezdtem szemezni egy RTX 2060-as konfiggal, de nem tudom érdemes-e beleugrani...

nem akarom szétoffolni a topicot, de mindennemű tanácsot/tippet elfogadok :) mármint hogy milyen proci illetve körítés lenne hozzá érdemes, már ha egyáltalán érdemes ezt a kártyát választani..

jó lenne már azért egy épkézláb PC is... tudom jövőre PS5, dehát addig még bőven van 1 év, és nem akarok szopni ezekkel az okádék Control-féle sub20 FPS portokkal... :D

úgyhogy aki kompetens a témában, annak várom jelentkezését priviben, mert lenne egy-két kérdésem :) köszi!
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.08.29. 14:13:34
  • j0nNyKa
    na mondjuk ez kurvajól néz ki, ez tény
  • j0nNyKa
    1080ti-vel küldöm én is, és ja, ezt a 2xxx RTX generációt szerintem ki fogom hagyni
    arra viszont kíváncsi vagyok, hogy a nextgen konzolok mivel rukkolnak elő
  • gregoryan
    Szerintem én vagyok a vak és a válogatós de nekem ezért a plusszért tuti nem érne meg semmit váltani 1080TI ről 2080 ra. Régen volt pl a Nvidia Physix meg ATi kártyák közti különbség.. na ott odabaszott a látvány meg az effekt és a viselkedése a tárgyaknak mármint a különbség. Konkrétan volt h haverral toltuk, én Nvidia ő ATI a Borderlandsokat és a gyerek elkészült a látványtól..
  • Moby
    A technológia most is létezik, most is lehetne használni, csak senki nem érdekel. Az RTX-et is azért """nyomják""" (jött rá eddig három kbsemmi), mert az nvidiának fontos.
    Majd a konzolok bevezetik a köztudatba. Ahogy a HDR-t, a 4K géminget, a PBR-t, és megannyi technót, ami létezhetett volna, ha lenne kiépíthető érdekeltség abban, hogy ha már pécén jönnek először a hardverek, akkor ki is legyenek használva. Mármint a benchmarkokon kívül is :)

Ez itten riöltime megy 4K-ban(!) egy vega56-on(!)

Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.08.29. 13:08:07
  • Kandurex
    Ide nekem vele! Abban a pillanatban!

Majd ma este jól megnézem.
  • Kongy
    Nálam is dettó ugyanez, pár óra játék után is. Nem egészen értem miről szól, csak annyit, hogy van egy nagy gonosz cég, ami valami rosszat tett a főhőssel korábban, meg jön a Hiss, valami vírus is van, meg alternatív valóság, a főhősnővel is van valami mentális defekt.... de.. eh, katyvasz az egész. Gondolom majd idővel értelmet nyernek a dolgok, lesznek flashbackek, amiből kiderülnek a múltban történtek.. legalábbis remélem.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2019.08.29. 12:43:36
  • j0nNyKa
    majd, a "leghamarabb 2020 aprilis" nekem azt jelenti hogy.... jovo ilyenkor?
  • Moby
    Namost ezzel a "baj", hogy ehhez még RTX sem kéne, meg ennyi kraft, de majd jön a ps5, és körbe lesz röhögve ez az rtx dolog :)
  • Moby
    Fincsike lesz 20 fps-en :D
  • Kandurex
    Ha már control, jöhet a hétvége

• j0nNyKa

• Voltan
    OK, a dropok RTX mellett vannak. Mondom, az RTX csilivili nélkül hasít, ott nincs gond.
  • j0nNyKa
    en meg 100 alatt nem lattam az fpst, sot a mai jatekokhoz kepest a control brutal stabil (ertsd kicsi skalan mozog az fps), olyan 130 ala meg nem ment, 160 a teteje a monitornak, altalaban ott csucsul
  • Voltan
    Controlt meg Youngblood-ot sikerült jóáron megvennem kuponon tegnap, kicsit játszogattam a Controllal.
    A sztori eddig nagyon kusza, de majd csak kiegyenesedik, a játékmenet eddig tetszik, bár még az elején vagyok.

A grafika kissé kásás, nem is tudom, hogy mondjam, fura. Az RTX ebben a címben végre tényleg látványos, még ha szerintem erősen túl is van tolva, de a tükröződések nagyon szépek, valóban. Viszont minden maxra tolva elég rendesen megeszi az i7 9700k + 16 gig 2400-on ketyegő RAM + 2080 Super kombót, full HD-ban, erősen bezuhan az FPS olykor, és nagyon sűrű helyzetben még nem is voltam. Igaz, amennyire tudom, még a 2080 ti is beles időnként 60 fps alá teljes RTX-el, szóval ennek a játéknak semmi sem elég.

RTX nélkül hasít persze, de azt kell mondanom, hogy ehhez már tényleg hozzáad valamennyit ez a tech. Más kérdés, hogy sacca 45-50% performansz büntiért mindez megéri-e...
  • Voltan
    Én idén vettem fülest, vaciláltam a Cloud 2-n is, de végül egy Alpha lett a legújabb HyperX usb 5.1 hangkártyával. Zseniális a cucc, imádom. Rohadt kényelmes, és pokoli jó hangzása van. Asszem, megtaláltam a márkámat, nagyon szeretem.
  • darkSectorxxx #96229
    Valahogy úgy. :D
  • darkSectorxxx #96228
    Valahogy úgy. :D
  • Moby
    Ha azt a technikát akarom demózni, hogy miként lehet rengeteg erőforrást felhasználni valami hótszarra, na arra tökéletes techdemo :D
  • darkSectorxxx #96226
    Quantum Break szerintem látványos volt ott nekem sok nyál nem volt, itt viszont simán elhuszem hogy techdemo kategória.
  • j0nNyKa
    ezt a Controlt kellene... nemistudom, felfognom? nem tudom milyen jateka volt mar ezeknek a fejlesztoknek, de eddig:
    - egy jol osszerakott, atgondolt jatek
    - normalis baratsagos menu rendszer, "normalis" felfoghato tutorial, itt is az atgondoltsag ami eszembe jut
    - decent, semmiextra harcrendszer, normalis -megintcsak atgondolt- iranyitas
    - picit horroros, picit F.E.A.R-es, picit misztikus hangulat
    - grafika ok, semmi extra itt se, hangok egesz jok, semmi extra
    - erdekel a foszereplo, ez is pozitiv
    - sztori... oooo.... ooooo? ooo?! na itt akadok el

van valami elozmenye ennek a jateknak? ha nincs, akkor csak en vagyok ilyen butuska, hogy zudul ram a sok WTF, es fogalmam nincs mi van? barmi tortenik: "ez ki?" "ez mi?" es mar rohan is tovabb a jatek a kovetkezo "ez mi, ez ki"-re
  • Moby
    Szörnyen néz ki. Az egész játék, ahogy a színekkel bánik, az állandó zsizsik, a permanens mindent beborító kefír...karcolja a szemem. Egy pillanat alatt megyünk át a mindenkurvapirosból a mindenkurvakékbe egy frém alatt. Nagyon érdekes, kifejezettem Sam Lake-es a narratíva, jó a gameplay, játszatja magát, megintújraremedy, de közben egy vizuális terror. Az Alan Wake szép volt. Ez nem. Pont olyan, mint a kvantumbrék. Milliószorosan túltolt nyálkatengerben nyüzsgő hangyaboj.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.08.29. 08:25:06
  • Ulthanito
    A cloud nagyon jó. VR-hoz is, mint tudjuk, de egyébként is nagyon szeretem a hangzását. Azt használom, meg egy Astro A50-et (ezt PS-hez), és bizony a negyed annyiba kerülő cloudnak nincs miért szégyenkeznie mellette!

Amikor meg repülnöm kell, mindig azt viszem a fedélzetre az ipadhoz, nem mellesleg nagyon jó "füldugónak" is odafent!
    Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.08.29. 07:43:44
  • darkSectorxxx #96222
    Ez azért odabasz. Alan Wake engine amúgyis effektparádé volt most RTX-el meg hogyne.... :)

Kár hogy most sajnálok rá 60 euro-t.
  • Rage47
  • mucsácsó
    Lenyomtam a demót, félóra se volt :) a legelején mondjuk 2x is leestem kapásból :D :D

Nemrossz-nemrossz, lehet benevezek majd a fullra is...
    természetesen van mindenféle fos item meg collectible, amikről fogalma sincs nagyjából az embernek, hogy mi az istenre jók.. :D

Nem volt nehéz szerintem annyira, a boss is meglett elsőre - bár valszeg majd később jön az ultranagy szopás... Hollow Knight is pár óra után szopatott le nagyon durván :D
  • TDC Geronimo
  • Moby
    Hát ez bizony öblös egy fostömlő :)
  • Seth
    12 fps talán a legalacsonyabb, nem vészes