121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ki fogy szerintem.
Nekem 2 darab 460-as ment a 4 alatt 60-at.
És ez sem azért annyival gépigényesebb szerintem. A 1060 meg jóval erősebb mint az én 2 kis vga-m. -
Hát én ugye 600ft-ért béreltem ki 3 évre :D (jó, ez mondjuk tényleg egyszeri akció volt) -
Azokat a mapokat mindig utáltam a Gears-ekben amikor a bázison mész meg sima épületekben, de itt hálisten az az egy ami volt az is nagyon változatosan lett megcsinálva látványt illetően.
Kíváncsi leszek a többi helyszínre. -
Lehet PCn ránézek. 1060asom talán kihajt abból 60 fpst 1080pbe -
Egyetértek. Mondjuk én Xbox-on játszom de ugyanezt mondhatom el, az első pályán azt hittem az uncharted pályáin mászkálok, olyan szép volt az a sok növényes helyszín...
Most karaktert váltott a játék, majd folytatom vasárnap, ma csak 2-3 órám volt belenézni.
Így 475ftos 2 hónapnyi gamepass-al brutálisaan megéri a játék.... :) -
Ha már több évnyi gamepass ultimate-em van, ránéztem a GeoW5-re. Amit annyira felszoptak a review-k.
És bizony azt kell mondjam: ez kikúrt jó lett! Olyan igényes az egész, hogy nemigaz. A 4 sivárságához képest gyönyörű helyszínek. Van rendes HDR. Dolby Atmos. Olyan impact van a gunplayben, ami még sosem volt a szériában, de sok lövölde megirigyelné. Csodásan néz ki, rettentő igényes minden része. Elképesztően jól fut egy hulladék vga-n is. Szórakoztató a gunplay. Én nem tudok róla rosszat mondani, pedig az előző részt utáltam, mint a szart :)
-
cell-shaded. :) -
"az eddigi legszebb cell játék"
Az mi? :) -
Szerintem semmi problém, az eddigi legszebb cell játék szerintem, a dizájn is jó... max annyi, hogy nehézkes megszokni az itemrendszert. -
A Code Vein tényleg szar? :( Annyira kinéztem pedig PC-re... -
Valaki tudna adni hozzá béta kulcsot? :( -
Basszus ez az új ghost recon meglepően jó :o
Csak sajna technóba ez is botladozik. Screen tearing van amit gyűlölök.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.09.05. 14:21:35 -
A migrációs szivornya szempontjából...(abból a régió hótmindegy) -
Nem volt választásom, amikor indult a psn még nem volt hu régió a sony térképén :) -
Én is UK fiókkal kezdtem, de meg is bántam, értelme 0 volt. Csináltam is egy újat, viszont így most nem sok trófeám van. Days Gone platina csak egyedül.
Japán profilom is van, na az pl jó volt arra hogy a csak japánban megjelent demókat kipróbáljam. Volt pl egy Bleach-es játék, azzal csak úgy tudtam játszani. :D -
Ha más régió, akkor értelme van, ha ugyanaz a régió, akkor valóban lehetne 1 is. :) -
Ööö...az elmúlt 10 év ex és aaa+ játék termése pihen a fiókomon. Picit költséges lenne nem emlékezni rá :D
/Ami nem igaz, UK fiókkal kezdtem a psn-t. A mostani mainon csak olyan 250 játék lehet. Viszont az összes fiókom fent van a ps4-en, szal ilyen szempontból lehetne egy is. -
"Viszont azt is megértem, hogy macera TM az, szerintem is totál paraszt a PS4 migrálása... "
:o
Anno nem is gondoltam rá, hogy lehet migrálni a cuccokat, így kb. új accot kellett az SSD-re váltás miatt csinálni, mert kiafakkom emlékszik a régi adataira. :-D -
Ez a Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint olyan lesz mint a Wildlands volt? Multi only bármi sztori nélkül..? -
-
Ja rendben, nm. :) majd legközelebb akkor. -
mindegy szereztem már egyet köszi :) -
Zsíros, de friendlist-ről kell.
Elvileg nekem pc-re invitál, oda neked jó lenne? mert akkor ezen a néven vegyél fel: darkSectorHUN -
Itt állítólag van vmi invite oldal -
PC-re kaptam meghívót, de simán a profilomra volt a beta, kulcsot nem adtak email-ben, de ha lenen vagy meg tudnátok mondani hogy, akkor dobok én. -
Valakinek nincs véletlen ghost recon beta kulcsa? Ha jelentkezett valaki és kapott akkor kérhet még 3 kulcsot -
Amikor én ezt játszottam, a használható méretű ssd-k még k. drágák voltak. Most meg már ps5-ig nem fog annyit menni nálam a ps4, amennyit a játékba tettem. -
Idézek magamtól, korábbról. Elfogadom, hogy valakinek nem gond, hogy egy játék 70-80 órájából simán 1-2 órát a loading screen nézésével bámul. Nekem erre nincs időm, türelmem meg főleg nincs. Nekem a másodpercekkel van gondom, ugyanis a relatív rövid várakozás nem probléma, az emberi természetbe belefér, a fél perc+-os várakozásokat már nagyon nem tolerálom. Viszont azt is megértem, hogy macera TM az, szerintem is totál paraszt a PS4 migrálása... igazi lassú rémálom. 1TB, ha majdnem tele simán elmegy rá fél nap, mire lementi, majd megint fél mire visszaszenvedi. ViTz.
STOCK HDD saját mérés:
- Bloodborne offline főmenüig -> 30 mp
- Old Yharman -> 30 mp
- Hunter's Dream -> 13 mp
- Central Yharman -> 31 mp
SSHD saját mérés:
- Bloodborne offline főmenüig -> 25 mp (5 mp javulás)
- Old Yharman -> 28 mp (2 mp javulás)
- Hunter's Dream -> 11 mp (2 mp javulás)
- Central Yharman -> 26 mp (5 mp javulás)
SSD saját mérés:
- Bloodborne offline főmenüig -> 22 mp (3 mp javulás az SSHD-hez képest és 8 mp javulás a HDD-hez képest!)
- Old Yharman -> 16 mp (12 mp javulás az SSHD-hez képest és 14 mp javulás a HDD-hez képest!)
- Hunter's Dream -> 10 mp (1 mp javulás az SSHD-hez képest és 3 mp javulás a HDD-hez képest!)
- Central Yharman -> 17 mp (9 mp javulás az SSHD-hez képest és 14 mp javulás a HDD-hez képest!)
Ez azért nem kevés! A stock HDD-hez képest a nagyobb pályák betöltése szinte LEFELEZŐDÖTT! -
Letoltam man of medant. Jó volt ez. Amit moby berakott képet az eléggé becsapós, mert kb az az egyetlen "fogas" jelenet. Az arcmimika nagyon rendben van a játék többi részében. Graf marhaszép, PCn meg 60 fps volt így nem volt gondom a performancevel se -
Jah akkor oks, csak először úgy hangzott, mintha egyeltalán nem találkoztál volna, pc-n, mert mondom ha ennyi előnye van a friss hardvernek eladtam volna a mostani 1366-os gépet. :D
Nintendo-t megértem, de az egy másik világ ugye. :)
Genváltást mindenki várja, de én nem az ssd miatt. :) -
De van, de a sinkanszenről ülök át az ökrös szekérre :)
/és közben switchen sem nagyon létezik már ez az egész dolog, érthető okból. Fel is húztam a szemöldököm, amikor a Astral Chainben láttam pár másodperces töltőképernyőt :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.09.04. 14:51:02 -
PC-n ssd-n nincs töltőképernyő a játékoknál? -
Én a bármilyen ssd-t tartom hótfeleslegesnek a ps4-ben. nem másodpercekkel van itt a gond amit nyerhetek evvel, hanem a töltés létezésével. Én ennek már nem adok ssd-t ennek azér, hogy usb-n nyomorogjon az istenadta benne. Majd az 5-ben már lesz normális támogatás. Hiába itt rohadnak a fiókban az ssd-k, én már nem töltikézek le, nem szinkronolok, nem nyúlok én már ehhez semmit. Az a pár cím már lemegy így. -
Rohadtul kell az SSD a PS4-be. A Bloodborne-nál teljesen elszakadt a cérnám, nem bírtam tovább pár óra után és rögtön tettem bele. 1TB-ost akartam, de rájöttem, hogy hót felesleges, mert bőségesen elvagyok 500-on, még ez is sok. Mindig csak 1 címmel tolom PS4-en. -
Fura volt tegnap ps4-ezni. Nagyon kéne már az 5. Nagyon fájt töltőképernyőt bámulni hosszúsokáig, kicsit elszoktam tőle mostanság. -
És akkor még finom voltál,majd ha plusszos lesz egyszer talán... -
Nem jobb, de érdemes leszedni. -
Darksiders 3-at érdemes letölteni? Jobb, mint az előző 2? Kell hozzá vágni az előző részek sztoriját? -
Pont azt a profilt nem tettem vissza legutóbb... -
Az hát. Fospermet szerintem is. Ráadásul olyan FPS droppok voltak az alfa/béta alatt, mint az állat - persze ez betudható az akkori státusznak, de valami az súgja, hogy ez nem fog változni :D
Az elképzelés szerintem nem lenne rossz, mert voltak jó ötletek, de annyira ratyi volt a harc, hogy én nem bírtam végig se...ez mint soulslike, lol... :D