121478
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
ppista #96540 Játszál a Persona 5.-tel. Azok után minden játék néma leventének fog tünni, minden vicc nélkül. -
Nekem nagyon tetszik a világa meg az atmoszférája, de túl sok a játék most. És még attól is több a listámon. -
A hud elég rég testre szabható a ubi játékaiban, azzal nincs gond. Nem tudom milyen az odyssey, feladtam kb 30 óra után érdekmúlás okán (beleuntam, mint a szar). A Breakpointról még ennyit sem tudok, letöltöttem a bétát vagy mi a jóisten volt az, ahogy lejött, le is töröltem. A division2-t is megvettem, és nem kötött le.
Az igazság az, hogy már nem érdekelnek a ubiszaft játékai, mert már ez már megtörtént: a játékaik az elmúlt években hótugyanolyanok lettek. Ha egyet láttál, láttad mindet, és én nagyon sok játékukat láttam már. Többet is, mint kellett volna(megnéztem, csak pécére van 9 AC-m, és akkor még hol vannak a konzolok...). -
Vagy.......
Azért mint látod, a jó dolgokat emeltem ki, mármint én azokat vettem észrem, hogy tovább viszik-.
azért bocs de egy AC Odyssey nem eg GR Breakpoint.. nem egy skin a különbség.. Nekem.....
Nekem.....
Utoljára szerkesztette: gregoryan, 2019.09.10. 15:39:20 -
igazából még a grafika is totál egy kaptafa mindig, a megegyező HUD-ról (amitől ugye hemzseg mindig a képernyő) már nem is beszélve.... :D
na majd talán a kövi generációra változik valamit
végül a Call of Duty alá is sikerült 15 év után egy új enginet rakni.. :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.09.10. 15:34:54 -
:) -
Az szerinterm is tök jó dolog, hogy minden ubisoft játék ugyanolyan lesz, csak a skin lesz más.
...vaagy
... -
Én kihagyom.
Pedig érdekelt volna, de akàrhàny streamet nézek 80%ba csak dumàlgat a karakter valakivel.
Ami nem is lenne gond, ha magyar lenne a jàték.
(Tudok angolul, de ennyi szöveghez màr nincs kedvem.. fordítgatni fejben..)
-
le a kalappal..nekem mindössze a GTA V tudott 500+ órát elvenni tőlem... -
Origins-et jobban szerettem, abba több időt öltem, ~500 óra kb. :) -
Bahhh kemény vagy mondjuk az Odyssey nekem is oda BA...... állati jó lett.. főképp az Origins után amit szintén szerettem és kiegekkel együtt lenyomtam.
Ami NAGYON, értsétek NAGYON teszik, hogy picit összefonódást és közös gondolkodást vélek felfedezni az Ubisoft játékaiban..játékok közt.- részlegek közt
A közelgő Breakpoint a legjobb példa.
Volt egy szaros Wildlands, ami minden volt csak nem egy oks játék.
Most jön a " folytatás", de a rendszer kicsit Division 2 lesz ezekkel a Gear pontokkal ami nem volt rossz, ÉÉS ami személy szerint nekem nagyon tetszi, hogy a Questeket lehet úgy is csinálni ahogy az Odyssey ben is tettem, ezzel az Exploration móddal, hogy nem rágja a számba hova menjek, hanem térképet kell böngészni, és infókat szerezni. Nagyon tetszett 7végén a bétában.
A Watchdogs is szerintem nagyon klassz lesz, szal eléggé látszik számomra az Ubisoft progress.. de lehet ez szubjektív nálam. -
nemrossz ez a greefall sőt egész jó én azt mondanám.főleg ahhoz képest hogy milyenek voltak az előző játékaik.pedig hogy vártam azokat is:) sajnos csalódások lett.nos itt körülbelül 2 gondom van a játékkal.nem szeretem ezt a kort és nem is értem igazán.a játék maga tetszik a harc egész kellemes .a grafika nekem furcsa főleg ezzel a filterrel rajta legalábbis pc-n nemtudom kikapcsolni bármi is legyen ez.a storyról fingom nincs egyelőre kb másfél órát toltam .a küldetések egyszerűek eddig,kíváncsi vagyok mi alakul ki belőle remélem magába szippant látok rá esélyt:) -
A Focus Home mostanában egész jó érzéssel válogat a kisebb stúdiók játékaiból. Nem is kell messzire menni: az A Plague Tale: Innonce szerintem egy tök jó játék lett, tegnap pörgött le a stáblista. Elsőnek talán sétaszimnek tűnhet, de szépen lassan adagolja a gameplay elemeket (végig, mindig van újdonság) és egyre jobb lesz. Az animációk, arcok persze nyilván nem egy nóti minőség, de a pályák nagyon rendben vannak, a hangulata pedig nekem betalált (a zenék szintén)
Figyelem a Greedfallt is, nem kizárt, hogy beleugrok valamikor (bár ehhez mindenképp több szabadidőre lesz szükségem - pedig a Plague se volt rövid, sőt) -
Jönnek greedfall értékelések.
Elég sok 8 pont
"The game has some of the best quests in a game I have seen in years folks
IN YEARS"
"At roughly 35 hours in with seemingly plenty more to go, GreedFall is almost everything I want out of a big, juicy, old-school RPG. While it’s still lacking a lot of polish, the exciting, enjoyable combat and excellent, complex quest writing bring it very close to that winning formula of a mid-2000s BioWare game " -
Detroit UK és GOW UK verziókban van ugye magyar felirat?
Illetve még melyikekben van?
-
Uncharted vonatkozás miatt érdekes lehet. :D
Valszeg a véletlen műve -
Tök mindegy hogy néz ki. Hány játék volt ami nem nézett ki olyan jól és szarul futott? Sok -
Ahogy kinéz el is hiszem. -
greedfall performance
"How would you characterize the stability of the game's performance on ps4 pro?
It honestly runs great. Even in late game battles and more open areas. It's one of the best optimized console experiences as of late. Normally I review PC builds to avoid things like bad fps or long loads. Not an issue here at all" -
"This isn't the only Sony event that week."
valami még lesz azon a héten -
-

Nézek kicsit, de ez a dumálós részek az AC stílus nekem már sok, így az Origins után, meg 160 óra Odyssey után. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.09.09. 22:35:57 -
twitchen mennek már greedfall streamek, ha valaki megnézné milyen -
Jó lenne ha olyan lenne bár abban a témában a DBDnek sok évnyi előnye van -
Szerintem ilyen asszimetrikus multi móka lesz( mint pl Friday the 13th meg Deadby Daylight). Lesznek az ember karakterek, valaki meg egy Tyrant vagy Licker. Felejtős, ha olyan -
Remnant-hoz is jön Update:
Announcing the first AND second free content updates for Remnant: From the Ashes!
Sep 12 - Adventure Mode
Sep 19 - Leto's Lab
more info -
Left 4 dead móka kb. -
ProjectREsistance trailer -
Border olyan lett mint ami videókon is látszott. Semmi forradalmi, még több borderlands. Akinek tetszettek a régi részek az ezzel is jól fog szórakozni
Viszont hosszabb, mint a régebbi részek. Main story 30 óra
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.09.09. 16:12:31 -
Eran van már elég sok impression meg pár verified sajtós is írt oda és ugyan embargo miatt nem mondhatnak semmi konkrét dolgot, de utalások alapján elég jó kis játék lesz, főleg a régi játékaikhoz képest
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.09.09. 14:54:28 -
Valószínűleg azért hagyják ki, legalábbis én azért, mert igy gameplayeket elnézve ezek a srácok nem tudtak változtatni tizenx év alatt semin. Mintha bármelyik másik rész gameplay-ét nézném. És nekem pl a Pre sequel már ezért fulladt unalomba, mert ugyanaz a repetitiv volt már évek ót. -
dehogy pörgött. 10+ órám van benne de még 20 kb hátravan :D
Most jön majd az amikor 3 gamet tolok egyszerre -
Greedfall-rol.
Border 3an meg csak azért gondolkozik, mert egyedül nem akarok játszani. Akikkel még multizok azok valószínüleg kihagyjàk ezt.
Minden esetre holnap R6 amber rise úgyis. :D -
Astral Chain lepörgött már? -
Kár hogy már kevés szabim van ki vennék a pénteki launch dayre egyet -
Miről? Border 3 jó lesz. Van több órányi gameplay már fent. Hasonló nagyon korábbi részekhez, de új story, helyszínek, karakterek fegyverek stb. Aki szerette régi részeket ezt is fogja -
Vàrom is a teszteket. Kellene őszre valami jó jàték. -
Ma 4kor jönnek border reviewk éjjel meg greedfall -
:( -
Nagyon idegesítőek. Van a felderítő drón, ami ha jön és nem fekszel le és álcázod be magad észrevesz és a nyakadba spawnoltat ezer ellenfelet. Vannak az új GRbe jó dolgok, de tele van idegesítő szarságokkal ráadásul atom bugos, grafikai hibák, performance gondok, tearing. Járműfizika meg hangok annyira szarok, hogy én még ilyen rosszat nem láttam. Szerintem az első részt is sikerült alulmúlni.
Ennek a játéknak +6 hónap még kéne legalább