121480

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Maala
    És ezért örökké hálás is leszek a Nintendo-nak. <3
  • mucsácsó
    Úgysincs mivel játszania neki se szerintem, és nem is lesz véletlenül sem hónapokon át, szal talán belefér
  • TDC Geronimo
  • j0nNyKa
    ez ilyen fordított pszihológia hogy rákattanjon csakazértis? :D
  • TDC Geronimo
    Tudom moby azt írtad téged nem érdekel. Nos ahogy ismerlek ne is próbáld ki. A te érdekedben mondom :D
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.09.17. 16:05:22
  • TDC Geronimo
    Ah ez a BL3 iszonyat jó lett és addiktív, de ezt már írtam párszor :D
  • TBTPumpa
    Utsó pletykák szerint akkor jön. Hivatalos infó még nincs, talán a most szeptember végi eventen kinyögik végre, hogy mikor is akarják kiadni.
  • Kandurex
    "májusban lesz lasszófaszig" jutottam,...honnan ezen információ?
  • Evoluti0N
    Ha minden igaz, 1 hét múlva megtudjuk, h mikor jön pontosan.
  • ppista
    De hát már leírtam. Tetszik, de miatta nem fogok másik gépet venni egyelőre. Majd X év múlva. Talán.
  • Moby
    Semmiféle dátum sincs továbbra sem. Csak a wannabe insiderkedés megy :)
  • Moby
    De én még mindig a Trials of Mana-t kérdezem, hamár ez volt a téma :D
  • gregoryan
    Hogy tetCCik ezt érteni? :D:D
  • gregoryan
    Neee..
    Május az mr tuti??
    Basszus az nagyon kemény lesz mármint a Tavasz.. Nekem preorderes lesz a Cyber de a Last of US is.. szal.. szegény pénztárca..

Máshol meg éheznek...
  • ppista
    Zelda érdekelt, WiiU-n végis is vittem. Fasza volt, de mint Zelda játék gyenge. Mario és "családja", Luigi, Kirby, meg még kik vannak, zsigerből taszítanak, a Pokémonokkal karöltve. Donkey Kong szintén WiiU-n már megvolt. A többi Wiiu-ról átráncigált címet vagy kijátszottam már, vagy hidegen hagynak.
    Öt év alatt sok minden történhet. Például lesz Bayo 3., ésetleg egy új Zelda (az Awakeninget GBC-n egy párszor átpörgettem az nem izgat most), és a külsősöktől is beeshet valami. Türelmem végtelen.
  • Moby
    Én nem tudom, de azt látom, hogy reneszánszát éli a jrpg genre. Hetente van egy reveal valami klasszikus vagy egész széria felújításáról. Ebben fürdik a switch, mert az összes kiadás extra tartalommal jön rá, meg eleve a zsáner kiabál a handheld után (ahogy mindig is).
    Ha valamikor, hát mostanság nagyon aktuális masina. 5 év múlva is az lesz persze, de biztos nem azért lesz az, mert most még nem eléggé az :)
  • Moby
    Itt egy játék, ami tetszik neked.
    Vitára nincs, de azod van, és jó lenne, ha lenne rá.
    Switchre lesz(még vagy 20 másik jelenleg is létező mellett), de azod meg nincs, mert nincs rá semmi.

Háttttőőőőőő....izé :D
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.09.17. 12:27:51
  • Seth
    Hát ha jelenleg egy játék sincs Switch-re, ami érdekelne, akkor 5 év múlva sem lesz sokminden. Tucat igényes cím van már a gépre. Vagy Ass Creed és Cod portokra vársz ?
  • ppista
    Persze. Ezeket a játékokat Isten is kézikonzolokra tervezte. Sajnos nekem kimarad, mert Vita-ra persze nem jön, gebedj meg Sony. Switch-em majd úgy 5 év múlva lesz, amikor már javában piacon van az új gépük, és az előző gent már használtan utánad dobják szarért-hugyért, és lesz legalább tíz játék ami érdekel is rajta. Jelenleg egy sincs. A GC óta minden Nintendo gépet így veszek.
  • TBTPumpa
    Májusban Last of Us 2, szóval jelen állás szerint Cyberpunk csak júniusban fér bele. Addig legalább kinövi a kezdeti gyermekbetegségeit.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.09.17. 11:39:43
  • Moby
    Switchen lesz jó, akarod mondani ;)
  • Moby
    65/55E9 és 77/65/55C9
  • gregoryan
    nem vagy sokan :)
    ne félj, nem fogják elkapkodni :) még sor sem lesz előtte :)
  • TBTPumpa
    Pokolba velem, de nekem ez jobban bejön, mint a Cyberpunk, így ezt fogom venni áprilisban.
  • ppista
    Ez Vita-n tetszene. PS4-en, TV előtt már nem.
  • TBTPumpa

• gregoryan
    Ez nem az a hírhedt LG Game mode- HDR dolog lesz? volt egy firmware verzió ami óta a game mode-ban visszavették a fényerőt. Ha az, akkor megkeresem neked, de én azóta nem játszom Game módban HDR-es gameket PS4 en az LG B7-emen.

Közben találtam is egy gyors cikket a 2016 os modellekről, de B7-nél is jelen van.

LG Darker HDR Game mode

Utoljára szerkesztette: gregoryan, 2019.09.17. 07:55:56
  • gregoryan
    be tudod linkelni, melyik LG-k lesznek G-sync-esek??

NEHOGYMÁR én is esetleg új display-t nézzek magamnak a végén...:)
  • gregoryan
    Úgy érted, ez egy rajzfilm, és " Tele iszonyattal"???
  • Moby
    MassEffectet megnézem, rá nem emlékszem, rég volt. Gears5 viszont most ment amíg rá nem untam, tökéletesen ment alatta a hdr.
  • sanya200
    Hát már nem tudom. Ha Windows alatt be van kapcsolva a hdr játékok lejátszása. (Windows HD color vagy hol), meg a tv járékmódban van (be van állítva a hdmi alatt az uhd color is),meg játék alatt be kapcsolom pl a hdr10 (me andromeda). Akkor is úgy néz ki Mintha egy szürke filtert kapott volna minden. De filmeknél dettó és nem értem az okát. De pl a gears 5 nem csinál semmit, hiába kapcsolom be a hdr-t ott is, nem menti el.
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    30 fpsel nekem sincs bajom, de ami BL3ba van resolution mode alatt az nem 30. Ráadásul motion blur sincs. Performance mode sokkal jobb hidd el. Reméljük optimalizálnak rajta majd
  • Moby
    A gears5-öt viszont én is dobtam. Ráuntam. Nem tartott ki a lelkesedés a végéig. Rohadtul egysíkú a játékmenet. Szép, technóban üt, de ennyi.
    Már semmi komolyba nem akartam Link's Awakening-ig belekezdeni, megláttam a Darksiders3-at a ps4-en. Ebből rájöttem, hogy a kettőt is kimaradt nekem, és meg is van ps4-re. Elkezdtem...volna, de hánytam egyet attól ahogy ez fut ps4-en :( (nem kapott propatchet ez sem). Megvettem inkább 600-ért pécére. Egész jó ki csapkolda ez is.
  • Moby
    >PC-n is gondolkodtam de ott kb halott úgy a hdr, hiába a 1060-as vga a win alatt fos, egyszerűen nincs rá felkéazítve a PC, a driverek szarok..

Ez nem igaz. Nincs meg, de szerintem 2 kattintással belerakom a hdr-t. Szerintem egyszerűen nem tudod mit csinálsz. Ebben persze nem jó a pécé, tudni kell csinálni. Viszont határozottan fejlődik a win10-ben a hdr kezelés.
  • sanya200
    Nemem is legalább 2 méterre van a tv.De felesleges ezen akár beszélgetni is. Mindenki maga dönti el neki hogy jobb. Valakit zavar ha nem stabil 60 fos mert ahhoz szokott.. Stb van akinek a látása miatt. Teljesen egyénfüggő. Én évekig PC-n toltam minden, megszoktam a 30 fps-t, sőt az se zavar ha néha néha, aláesik. Sose volt csúcsgép, ennyit bírt. Én jól elvoltam a Metro Exodus-al is ps4-en,valaki meg felgyújtotta volna. Felesleges bizonygatni valaki így valaki úgy.
    Külföldi fórumon olvastam hogy valaki szerint nem szebb mint a második rész de nagyobb igénye. Szerintem valami szemüveget hordhatna. Ha az ember jobban megnézni az ellenfelek iszonyat részletesek a legkisebb kis dögig.A hdr rengeteget dob rajta. PC-n is gondolkodtam de ott kb halott úgy a hdr, hiába a 1060-as vga a win alatt fos, egyszerűen nincs rá felkéazítve a PC, a driverek szarok.. Stb nekem ott a Mass Effect Andromeda ha PC-n benyomom a hdr-t egy szürke fos lesz az egész, a színek a fények.. Stb messze szebb hdr nélkül, de megvan Ps4-re is ott viszont büntet a hdr. Köszönőviszonyban nincs egymással a PC meg a ps4. A ps4 javára,vagy csak nálam szar.
    Egy szó mint 100 az a lényeg hogy élvezzük vki performance-ba valaki resolution a tök mindegy a lényeg hogy élvezzük :)
    Egy valami ami kicsit zavar hogyha fel akarsz venni egy fegyvert a leírás fele kilóg a, képből.. Sokszor fel kell nyomni a kamerát az égbe hogy az egészet lássam vagy hátrébb kell állni de ez csak apróság. Biztos lesz majd patch.. Stb ami sokmindent ha ír, remélhetőleg a teljesítményt is. De nem bántam meg hogy, megvettem, imádom.. gyönyörű élvezetes a fegyverek ötletesek, a gears 5-t is nyúgdíjaztam sztem egy darabig pedig be se fejeztem :D
  • Kandurex
    65”+ esetében egy szót sem szóltam, alatta rezeg a léc
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.09.16. 20:52:27
  • TDC Geronimo
    Én kb 2 méterről nézem
  • Kandurex
    van az a táv/méret, nem vitatom
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.09.16. 20:49:36
  • Moby
    A tru 4k-hoz, de ps4-en semmise tru4k, meg azért vannak az okosságok, hogy ne kelljen 4x annyi. Szal ami megy fhd@30-on base ps4-en, az prón ugyebár szokik menni 4k@30-on. És nem 4k@15-ön mennek. Stimt?