121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
ps4-en igen. -
Írjátok már le, hogy kinél mi van feltornyosulva?! Nálam azért ez barokkos túlzás.
Jelenleg tolom: Diablo III, néha közte BF5
Vár rám: Divinity: Original Sin 2, No Man's Sky
VR: Astrobot
Be kéne fejezni, de szerintem elfogy a lendület: Dragon Quest XI
Nagyjából ennyi. Rájöttem, hogy az emáj sepsisejt sose fogom befejezni (még nincs letörölve).
Ami vélhetően jön majd akcióban:
Greedfall
Remnant
Catherine: Full Body
Lehet, hogy kihagytam valamit.
PS: Most nézem, azért ez se kevés. -
Érdekes ez az émelygés dolog.
Múlt hétvégén nálam járt egy barátom, gondoltam a fejére teszem a VR-t, még sosem látott olyat. Elindítottam neki a Kitchen-t, hogy meglegyen az alaphangulat, utána mondta, hogy arra lenne kíváncsi, hogy milyen lesz, amikor már autós játékok is lesznek erre. Mondtam neki, hogy dőlj hátra barátom, máris kapod a Gran Turismot.
Betettem neki, elindítottam (mivel nem játszik, fogalma nem volt, hogy kell irányítani - megmutattam), és körülbelül a harmadik kanyarnál mondta, hogy ő ezt most azonnal leveszi, különben kitaccsol. :)
Én a fejemre vettem, levertem a maradék két kört, meg se kottyant. Aztán miután elment, betettem a Blood and Truth demót, nem a teleportálós irányítást választottam, hanem a normálisat, és úgy voltam vele, hogy ha még több mászkálós rész lesz benne, akkor tuti kiteszem a taccsot. De azért végigtoltam, de nem esett annyira jól.
Szóval a fene tudja, hogy van ez. -
Pedig számodra ez a generáció már véget ért, mindent láttál, amit akartál.
Vagy most akkor mégse? :-) -
TomStorm #97098 DS kell már ide,nekem!!Nagyon nagyon várom!
TLOU2 még rá se figyeltem,CP meg PC-re lesz.
Úgyhogy menjen az idő Death Stranding-ig de k...a gyorsan:)) -
Evoluti0N #97097 Vannak elméletek arról, h (és akkor most folytatás csak spoiler tagbe, még ha elmélet is) SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!igazából a trailerben, amikor elsötétül a kép és valakit lelőnek, akkor a trailerből az jön le, h Dinát (Ellie barátnőjét) lövik le. Na most az elmélet az, h igazából Joel hal meg és az ő halálát akarja Ellie megbosszulni és a trailer csak ilyen cselesen lett megvágva. Az mondjuk sokat elmond, h a trailerben, amikor valaki ráteszi Ellie szájára a kezét, akkor egy híd(?) alatt bujkál Ellie, aztán, amikor Joelre vált a kamera, akkor valamilyen épületben van, ahol egy lépcső látszik a háttérben. Na most az én elképzelésem, h aki Ellie szájára tette a kezét, az nem Joel hanem talán Tommy és ő fog minket elkísérni a játék folyamán. Vagy talán Dina, habár a kéz elég férfiasnak tűnt. Mindenesetre szerintem tuti, h nem Joel, mivel két különböző jelenet/helyszín lett összevágva. Szal úgy képzelem el, h Joel valamiért sokáig távol volt, most felbukkan és megölik. Ellie utána megy a bandának, h megbosszulja Joel halálát és titokban követi valaki (az aki a trailerben a szájára teszi a kezét) és ez a valaki lesz az NPC társ a játék alatt.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2019.09.26. 00:35:04 -
Kipróbáltam, nem vonzott régebben se úgy mint a Crash vagy Spyro.
De pont azt kaptam amit vártam, egy könnyed kis Medievil-t szép köntösben. Magyar felirattal.
~9000ft, pont jó :) -
Én értem, hogy te magad hitted, én azt mondtam csak, hogy mivel semmi nem utalt rá, nem volt egy jelenet se, ami alapján ezt hihetted.
Globálisan a nézők irányába nem is merülhetett fel bennük a gyanú, hogy a tavaly előtti videó után még bárkiben él a kétség.
Vagyis én értem, hogy szubjektíven meglepett és spoilernek érezted, de pl akkor miért most?
Miért nem 2 éve a legelső jelenetnél, amikor Ellie-hez besétál Joel?
Ellie mentális kivetülése nem lehetett, mert akkor nem sétál végig a folyosón, hiszen ha Ellie képzelődik, akkor ugye nem falonát :)
Vagyis már akkor 100% volt hogy a 2 main karakter benne lesz.
Azt megértem, ha félreértetted, de akkor most kiderült, hogy mi az igazság....
Szerintem az már alapon egy szükséges spoiler volt.
Tommy viszont szerintem maradhatott volna launch-ra...
Így pl részben tudhatjuk, hogy a story egy része Joel+Tommy dolgairól fog szólni. Nekem van is egy nagyon durva elképzelésem, de várjuk ki a végét. -
Nincs olyan dolog, amit jóvá kell tenni. De ha LM3-al fognak kárpótolni, akkor minden napra juthat egy! :D -
Ha beüt a BOTW mint nekem, utána egy darabig úgysem fogsz tudni mással játszani. Olyan, mint a fromjátékok. Utána minden olyan meh... -
jah, ettől félek énis... majd kérem szépen a tippeket, hogy mikkel kezdjek a Zeldák után
-
Nem baj, lesz idén egy Luigi’s Mansion 3 is, az majd kárpótol :) -
Ja, jó a hangulata, jók a lokalizáció, jó a graf is, csak a játék szarocska benne :)
Csak a nosztalgiavonat pöfögése kevés ma már az iszonyatos játékdömpingben, amiben hetente potyognak a gyöngyök. -
>...és akkó még december körül tervezek egy Switchet is, arról meg már ne is beszéljünk...
RIP küvilág, szabadidő, máshobbi, minden más is. :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.09.25. 21:11:32 -
Jaja...hangulata okés, meg így el van találva a grafika is szerintem, csakhát.... nem tudom, ezt max mobilon nyomkodnám a legnagyobb unalmamban, de ahogy Moby is írta, ettől sokkal jobb játékok vannak feltornyosulva szerintem mindenkinél - nem beszélve arról, hogy a elkövetkező hónapokban talán a december-januárt leszámítva mindenhol lesz valami durva cucc, úgyhogy bele kell húzni... :D
...és akkó még december körül tervezek egy Switchet is, arról meg már ne is beszéljünk...
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.09.25. 21:09:45 -
Thx
-
Isten éltessen, Seth! :) -
Én is most próbáltam. Kár érte, pedig a hangulata tetszik, de játéknak tényleg gyenge. -
Köszi neked is !
-
Szintén. Prön nem dobálja annyira a frémet, de ettől lényegesen jobb játékaim vannak betárazva tonnaszám. -
Jajténylegmostlátom. Hát az isten éltessen! -
Letoltam. Skip. Se a gameplay se a port minősége nem nyűgözött le -
Ó, köszi !
-
dettó! :D VR-on kívül eddig nálam se sikerült más játéknak émelygést okoznia, úgyhogy ezért pacsi nekik... :D
nekem is skippes, még olcsóért se kell, mert mikor játszanám végig, de tényleg.... :D
viszont áldjon meg a csatkai szűzanya a két szép kis kezivel a születésnapod alkalmából! :D -
"Förtelem volt a kamera, hányinger szó szerint"
Soha nem fordult még elő velem, hogy kicsit émelyegjek egy játéknál, itt sikerült, mikor a temetőben szaladgáltam.
Tinman-t a padlóról kéne felmosni, ha beülne elé :D
Soha nem játszottam az eredetit, illetve a demója rajta volt egy demólemezen, abból rémlik valami, de akkor sem fogott meg. Valszeg kihagyom és inkább Yooka Laylee-re ruházok be, ha már platformerre vágyok, illetve Concrete Genie-re , bár az nem tudom mennyire ugarbugra gyűjtögetős -
Apró reklám:
-
Medievil demo? Próbáltátok? :D
Én most letoltam, de fimonan szólva nem vagyok tőle elájulva... :( Förtelem volt a kamera, hányinger szó szerint (bár ez már látszott a gameplayeken is), fosfrém alap, amolyan sub10 és 60 között ingadozik - de ez ma már meg se lep -, és a harc nagyon suta, de azt meg gondolom pont a nosztalgiafaktor miatt hagyták ilyenre.. ellenfeleknek nincs súlya - szó szerint, mert volt, hogy kirepült a pályáról az egyik ellenfél a halála után :DDD már a 2000es évek elején is különb ragdoll volt, mint itt...borzalom :(
látszik, hogy igyekeztek azért, de ha ez nem Medievil néven futna, a kutya nem nyúlna hozzá szerintem.. :D esetleg gyerekeknek jópofa lehet még, azt el tudom képzelni..
..vagy csak én látom így? :\
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.09.25. 19:50:04 -
Azt mondták ez lez ND leghosszabb játéka. UC4 is már 16-18 óra körül mozgott ha nem rohantál. Gondolom ez 20-25 körül lesz. -
Szerintem arról sem nagyon esett itt szó :)
Amúgy vannak dolgok, amik rohadtul tetszettek. Pl. ahogy a gyerekek szaladgálnak a táborban.
Viszont amikor Ellie a csaját keresi a hóviharban (Dina?), az nekem zavaró volt. De lehet, hogy ez csak a vágás hibája. -
passzívan kapom én is mint ahogy mindenki, ha nem akadtál volna ki így rá, nem élveztem volna ezt az előadását annyira...
így... viselhető -
Köszi, de nem kell. Dark az én kriptonitom. Nagyon mély pszichó eszközökkel 2 klikk alatt tárja fel a gyengeségeimet.
Viszont addig jársz ide mulatozni, amíg te is kapsz egy ingyen kezelést tőle!
-
szebag79 #97071 A grafikán nem igazán kellene már tuningolni a játékokban, inkább az animációkra és az AI-re kellene gyúrni persze ez időigényes és lusták a fejlesztők ezzel bíbelődni. A ND persze nem ilyen, mint mindig a maximumot próbálja nyújtani és azt gondolom a mezei ps4-emből a sz@r is ki lesz taposva a játék által:D Szerintem amúgy az élethűséghez az egyik legfontosabb az animációk megfelelő kidolgozása -
szebag79 #97070 Azt a kutyát amelyik Elliet megtámadja valamiért mindenki fertőzöttnek nézi de szerintem csak a szatírkabátosok ölebe lehet ránk uszítva. Jó kis móka lesz ez:D -
Mindenki a grafikáról beszél pedig az animációkról kellene. Eszméletlen, nem csak az átvezetőkben, hanem ingame is
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.09.25. 17:41:04 -
na látod erre akartalak rávezetni!
-
Tudtam, hogy a két lemez problémákat fog okozni :(
Azért kétszer, mert két lemezen jön a második rész. De tudom-tudom, egyszer sem raktam be lemezt, hogy vettem ki háromszor is... :( Csomó akna megint :((
Oké Dark. Mondom a verdiktet helyetted: túl hülye vagyok ahhoz, hogy értelmesen le tudjak írni egy egyszerű történetet. Ez van. My bad.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.09.25. 16:50:47 -
Golyók és kések ellen senki sem immunis ám . Nem csak a fertőzöttek az ellenfelek. Joel sem miattuk halt meg majdnem :) -
na jó de mi van Ellie-vel miután először kivetted a lemezt? oké hogy a második résznél él, de közte???
és miért veszed ki kétszer a végén a lemezt? az most valakinek a halálát jelenti???
meg van ahol nagy U-val írod, van ahol kicsivel, miért???
???
? -
Hun a popkorn ? -
Figyi. Egyszerűsítsünk.
TloU. Első rész. Joel él. Ellie is. TloU első rész vége. Credits. Lemez kivesz.
.
.
.
(Telik az idő)
.
.
.
(Hű, Joel meghal!)
.
.
.
.
Tlou. Második rész. Joel nem él (
). Ellie él. Leszbikus! Tlou második rész vége. Credits. Lemez kivesz. Kétszer.
Nemtudom. Óvatosan kérdezem. Ez így esetleg érthető?
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.09.25. 16:45:56