121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Logan -
(backlog progress)
Lepörgött a Darksiders2 is. Jó volt, de nekem valami huszonórát tartott, namost a fele doszt elég lett volna. Nem volt ebben ennyi játékidő sem a mechában, sem a helyszínekben, sem az ötletekben (a lövöldözős rész némi rövid felüdülés volt), meg kb semmiben. Valamikor jöhet a harmadik rész. Mondjuk jövőre, és biztos nem tavasszal :D -
TomStorm #97300 Ja és a "hang és képernyő" beállításoknál az audiokimenetnél Hdmi out és alatta Lineáris Pcm kell legyen -
TomStorm #97299 Azóta se jó?Már egyszer kérdezted ezt.
Beviteli és kimeneti eszköznél ott a neve?
Kimeneti eszköz auto átkapcsolása ki van kapcsolva?
Kimenet fülhallgatóhoz opciónál "összes hang"-ra van állítva?
Hangerőszabályozás opció fullon van?
Aztán a füles kis kezelőjén a jobb oldali tekerő közép állásban van?(csipog ha elérted a közepét).
A THX surround ne világítson de mégis a kis kezelőn told maxra felső gombbal -
sanya200 #97298 Kicsit más téma
Miért nem akar müködni a Razer Kraken Tournament Edition? Észleli a gép alapból arra van állítva a kimenet de mégsincs hang, legalábbis USB-n, érdekes módon ha a kontrollerbe dugom jack-el úgy meg jó. -
sanya200 #97297 Igen kifejezetten hosszú. De mondták is hogy a Borderlands 2-nél hosszabb. Pedig az se volt rövid, és ugye lesznek dlc-k pluszba. Én a megjelenés óta tolom, és kb a galaxis 55%-a kész. Úgy hogy szinte minden mellékküldetés kész a többi bolygón.
-
Hát ebbe a BL3ba aztán van content. Ma is leültem toltam 3 órát de 1 főstory missiont se csináltam :D -
De nekem messzi - messzi galaxisból való Jedi kell, nem egy feka májer a Brooklyn-i gettóból, akit az első másodpercben orrba vernek egy partfissal, ha a háta mögött dugdossa a baseball ütőt...
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.09.29. 15:32:11 -
Úgy gizda a jedi :)
Amúgy a PS2 változatban rendesen tartja, de gondolom az nem pálya :) -
Nem tudjátok véletlenül, hogy a Force Unleashed c. játékba meglehet valahogy változtatni ezt a nyomorék műmájeres harci állást? Melyik idióta rakja a háta mögé azt a hüle fénykardot? Rendesen kibassza az SW élményt. -
fasza-fasza, akkor legalább ezzel se kell játszani :'D
viszont teljesen értetlenül állok az ilyen felszopások előtt... :D jó-jó, de ennyire azért nem.. -
Nem, viszont szarabb lesz később :D -
Na, leszámoltam a Divinity: Original Sins 2-vel..
Nem az én játékom. Túl összetett, túl részletes, túl bonyolult, körökre osztott, és marha ronda. :-/
30 perc bohóckodás után töröltem. -
gondolom a "szokásos" ~10k :) -
És mennyit kérnek majd érte?
Bár pont ez a játék, amit digitben vétek, ugyanis nem tudja senki, mi vár rá. Lemezesen 18-ért meg kell venni, utána habitustól függően eladni, 2-3 ezerből megvan az élmény. -
RAGE2 pipa, sztem faszavót. De elég is volt :D
...
Elvittem most a Gears 5-öt chapter 2ig, de megmondom őszintén annyira nem vett le a lábamról... Háttttizzzé...
Szépnek szép, az oké (bár így se azért a legszebb létező játék, dehát Unreal 4ből már többet nem lehet kipréselni) - de egyelőre olyan semmi extra az egész... Gunplay jó, bár szvsz az se egetrengető..
Be fog még ez indulni, vagy marad végig ez? -
Köszi, elaludtam, gondolom Kongy vitte. -
Igen, 50K-ért másodgépnek jó lenne. Ennyiért nem. Első vagy kizárólagos gépnek meg semennyiért. -
repü :) -
Namost ez azért úgy van, hogy vehetel hozzá egy pár rendes joycont, és akkor ezek is menni fognak, de
- akkor ott vagy árban, mintha vettél volna egy rendes gépet, persze handheldre van egy kisebb könnyebb géped, de...
- viszont tévére soha nem fogod kötni, ergo marad a tabletop a külső joyconos játékoknak
- HDRumble sosem lesz handheldben
Szal ettől a lényeg még marad: elbaszott idióta prioritások mentén szülték meg ezt a liteot sajna.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.09.28. 22:34:12 -
ment pü :) -
Ezek nem mennek handheld módban:
- Super Mario Party
- 1-2-Switch
- Nintendo Labo/LaboVR
- Just Dance (egyik se)
- Fitness Boxing
- Ring Fit Adventure
- Surgeon Simulator CPR
Ezek meg nem egészen handheld only-ra vannak kitalálva:
- The Legend of Zelda: Breath of the Wild
- Super Mario Odyssey
- Pokémon: Let's Go, Pikachu and Pokémon: Let's Go, Eevee
- The World Ends with You: Final Remix
Ezek meg igényelnék a mozgásérzékelőt:
- ARMS
- DOOM
- Fe
- Fortnite
- Gal Metal
- Go Vacation
- Human Resource Machine
- Immortal Redneck
- LA Noire
- Leisure Suit Larry
- Little Inferno
- Mario Kart 8 Deluxe
- Mario Tennis Aces
- Neonwall
- Okami
- Rayman Legends Definitive Edition
- Resident Evil: Revelations 1 & Revelations 2
- Sausage Sports Club
- Senran Kagura Reflexions
- Super Bomberman R
- Splatoon 2
- Taiko no Tatsujin: Drum'n'Fun
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Warframe
- Wolfenstein II: The New Colossus
- World of Goo
Tl,dr: Lite = epicfail. -
az ár amúgy tényleg vicc, ezért kb 50k lenne a reális - 199 USD még odakint oké is lenne ezért nagyjából
de amúgy a játékok zöme az megy handheld módban, vagy..? persze így már egyértelmű, hogy nem vennék Lite-ot... :D -
Mi a baj a Lite-al? Csak annyi, hogy vállalhatatlan hulladék.
- csak azok a játékok mennek rajta, amik handheld módban is mennek a nagytesón,
- nincs dokkolás,
- nincs lecsatolható controller, ergo nincs mozgásérzékelős móka se,
- kisebb kijelző,
- kevesebb ideig használható akksi,
- alig 25.000 Ft különbséggel vehetsz rendes Switch-et
- nevetséges árazás (majdnem 80k) -
Neked? Zelda esetleg? :) -
jaja vágesz, az a V2, alap :) még a Lite-tól is faszább az akksija.
meg a képernyője is jobb elvileg (világosabb meg színhűbb minimálisan). -
Jaja. Meg jó a régiben is az lcd képe, jók a színei meg minden, de az újban azért mégiscsak Sharp IGZO panel van. -
Abból is az újabb modellt vedd szvsz (teljesen piros a doboza), jóval többet bír handheld módban. -
legalább meggyőztetek, hogy a sima verza legyen :D (mondjuk afele is húzott a szívem.) -
Amikor felteszed meg leveszed van egy olyan érzés, mintha csak a szentlélek tartaná, pedig ott van az rajta keményen. -
Az az egyik legfájóbb rész. Itt a Zelda LA-ben is egy idő után irtó fontossá válik a HDrumble
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha megvan a rejtett seashelleket jelző hangvilla, én10 esetből kétszer figyeltem fel a hangjára, minden esetben a rumble miatt tudtam, hogy ottvan
Én nem tudom elképzelni, hogy megvegyem anélkül a gépet. Azt sem értem mi a ráknak kellett pont azt kihagyni belőle. Gyak ez volt a vízválasztó, hogy nem vettem meg. -
akkor ott azon valami nagyon el volt toszva az MM-ben, vagy nemtom... ahogy így megfogtam, tényleg érződött nagyon, hogy nem túl stabil rajta valahogy a cucc, de lehet megfeszegette pár balfasz kölök az idők során.. kicsit amolyan bazárifos érzetem volt tőle ezáltal, de sejtettem, hogy ez nem a valós képe :D
jha-jah, a rumble az mondjuk tényleg hiányzik. egyedül az tetszik a Lite-ben csak, hogy kompaktabb, dehát szarni bele :D
...mondjuk azt be kell látni, hogy a Switch dokkoló valami kriminálisan fos minőségű full egyszerű fröccsöntött cucc :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.09.28. 20:53:16 -
Ja igen HD rumble sincs pl a lite verzióba. Szerintem jobb a sima -
Az ára sem jó figyelembe véve az erősen csökkentett képességeket, másrészt meg meg túlságosan ki lett herélve, a joyconok meg nem lettek javítva. Se innen - se onnan nem jó.
/egy rendes gépen a joyconok sosem esnek le. Az enyémet a gyerekek irtó keményen gyepálják, de sosem történt ilyen. Képtelenségenek is tűnik. -
Jah csak ez olyan érzés hogy ps4 opti aztán resolution+fps plusz pro-ra azt ennyi
-
jaja vágom, bár nem tudom mennyire érezném a hiányát, ha nem tudnám TV-n tolni :) sima Switch az valahogy kurva nagy volt első próbára, de aztán biztos megszokja ember.. Lite-hoz még nem volt szerencsém előben
...amúgy meg sejtettem, hogy tipiku ubifos cucc a Töréspont :D igazából engem a Division féle cuccok se kötnek le egy percig se, szal..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.09.28. 20:46:19 -
Oké, de kihasználhatnák már kicsit jobban a pro-t ne azt hogy ps4+ 3k meg 40+ fps
Szerintem, ettől még lehetne optimalizált simára
-
Én simát vennék. Azért jó rányomni TVre a gépet és ott tolni a cuccokat. Litet meg nem lehet -
hmm... én nagyon agyalok továbbra is, hogy Switch V2 vagy Lite..
mi a baj a Lite-tal amúgy? mondjuk én is szerintem kézben tolnám majd, de aztán kitudja.
amit próbáltam Switchet még MM-ben, azzal az volt a baj, hogy kb. folyton olyan érzésem van, hogy mindjárt lecsúszik a joycon róla.. bár lehet csak meg volt szadizva a kiállított modell, nemtom...
@dark:
ezért néz ki úgy a Last of Us 2, ahogy (mondjuk így se lehet rá panasz...) - de nyilván a base modellek visszafogják a fejlesztőket sajna... de nem baj, kövi genre legalább annyival nagyobb lesz az ugrás :P -
Jóval több base gép van, nem lehet őket szemen köpni. Rendben van ez így. A pro verza ettől meg nem lesz szar. Meg azt enélkül is tudtuk, hogy lesz belőrel ps5 remaszter :)