121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Néztem division 2 free hétvége van, mondom lekapom meglesem, mert legutoljára konzolon még régi TVn láttam, meg a fos textúrákkal. Hát Ezen az új TVn HDRbe így hogy javították textúrákat eléggé odabaszott :D
De mint játék már egyáltalán nem érdekel. -
Abból az agyatlan hörgő Kratosból ennyi pont elég volt. A kettő között volt még egy kurvaszar ascension, ahol ez az egész már durván visszaköszönt: elfogyott az a vonal. A durvángecijó csodálatos harmadik rész elmondott mindent, amit még el lehetett mondani hörögve, már csak ugyanazt lehetne elhörögni másként. Kratossal a legjobb dolog történt, a legjobb utat járta be, amit csak egy videojáték karakter bejárhat: egy agyatlan pusztulat antihősből valódi hőssé vált úgy, hogy közben a hitelessége megmaradt.
Millió az egyből, hogy ez összejöjjön. -
Oké, de ez volt a névjegye a sorozatnak. Bejött a 4. rész, a generáció legjobbja, csak nem vitte a jegyet. -
Na jó, de pont ez volt a lényeg, hogy fel akart hagyni a régi, bosszú által fűtött életével. Ami valamelyest sikerült is, hiszen a GoW-ban már nem kifejezetten élvezi az ölést, csak megteszi amit tennie kell, nem kegyetlenkedik pluszban, mint a régi God of War-okban. -
Reviewer's Are Forbidden To Talk About The Third Chapter & Above In Death Stranding Even After The Embargo Lifts.
Na lehet dodgeolni majd internetet :D -
Hát igen, csak ebből nem sok jött át a 4.-be, az egyik gyengeségének tartom, hogy Kratos nem adja igazán önmagát...bár aki csak az utolsó részt ismeri... -
Hát igen, de azért valljuk be, Zeusz szó szerinti péppé verését nehéz überelni :D -
És Kratos is sokkal brutálisabb! Best of a 3! -
+1, agreed :D
igazából még a PS3-as verza is szerintem totál vállalható, bőven szebb mint 1-2 némelyik elhanyagoltabb PS4-es cucc az elmúlt pár évből.. :D
nagyon megelőzte a korát, de igazából a PS4-es GoW is szerintem szép marad még egy jóideig :D Santa Monicáék nem viccelnek... -
nanana, a 3 ahhoz képest, hogy lassan 10 éves még mindig nem igazán panaszkodhat. persze, látszik azért a generációs különbség, de ellensúlyozza az a mérhetetlen epic faktor, ami jelen van szinte elejétől a végéig
-
szerintem is adj neki még egy esélyt (vagy inkább akkor már kettőt), enélkül nem szabad meghalni, pláne úgy, hogy van PS4-ed :D de komolyan... hidd el, hálás leszel érte ha végig érsz, hogy basztattunk :D
nagyon jó a story is - a harc pedig még annál is, nem viccből próbálják meg azóta is koppintgatni ezt a stílót :D
grafikától meg majd le fogod tenni hajadat, olyan helyszínekre kalauzol el a játék...
-
Kezdésnek nálam a Jedi Master lesz.
Link -
A látvány ugyanaz lesz. :)
Amúgy a teljes képhez fel kéne oldani a sok extra mozdulatot meg képességet, meg egy bazinagy spoiler van a fanoknak a játékban, szóval. Ha van időd, adj neki egy kis időt. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.10.19. 13:15:48 -
TomStorm #97851 Majd holnap kipihenve újra nekikezdek!
Nem kellett volna még éjjel nekiállnom szerintem.. -
Én is arra gondoltam, de eszembe jutott, hogy a remasterednek is olyan a látvány mint a mai játékoknak a 80%-a se. :)
A többi egy dolog, de látvány az nagyon durva -
Aha, vagy puszta kézzel.... annyi hogy pl a Pyro-nak ki kell venni a kardot is a kezéből hogy puszta kézzel tudjon. -
béna harc? grafika? Nem a 3 remastert vetted meg véletlen?
-
Ha csak simán védekezel pajzzsal? -
Mennyit játszotál te a Dark Souls játékokkal? :D
Konkrétan a háttal álva is lehet parry-zni.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.10.19. 12:14:19 -
De Dark Soulsban is megkúrnak, ha háttal véded ki az ütéseket, nem fog a karakter hirtelen 180 fokot piruettezni :D -
Hát neked biztos az. Amikor a legnehezebb fokon játszod a játékot és ez a faszság miatt nem tudsz normálisan játszani az nekem nem értelmetlen. -
Teljesen értelmetlen amit írsz. -
Hát játékmechanikai okokból kifolyólag kicsit faszság utánaforogni, pláne mikor 4-en mennek neked egyszerre, plusz lőnek messziről. Sokkal élvezetesebb ha neked az időzítésekre kell figyelned, legnehezebb fokon csak ez miatt nem állok neki a játéknak mert agyrák.
Olyan kellene mint Dark Souls-ban mikor parry-zel. -
Milyen kézben tartható pajzs az, ami hátulról is véd? 
-
A ő másik oldal, a normál értékek tükre, a Last Jedi jó film hivője stb. stb.
Vagy nem szereti a tps fight cuccokat, van ilyen. (vagy ha szereti akkor inkább előbbi) -
Nem veszi senki a fejedet, csak fura hogy a GoW-nál valaki a grafikára panaszkodik, de tiszteletben tartom mert szubjektív. :)
Harc nekem tetszett kivéve a pajzs, hogy egy ilyen H&S-ben a pajzs csak előről véd, ez egy vicc.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.10.19. 10:21:37 -
Egyébként szokni kell a harc dolgait, mert elsőre nehéznek és furának tűnt, pedig elég nagy TPS fighter (vagy soulslike) majom vagyok. Majd az idegennel való harc után megváltozik kb. minden. -
Milyen bêna harc? Hol? -
TomStorm #97836 Igen,az.Bár azt is tudom itt fejemet veszik ezért:)
Úgyhogy inkább hagyjuk is.Delete azt kész. -
A god of War? biztos jó címet írtál? :) -
TomStorm #97834 Az első Exclusive ami eddig nem tetszik.
Mondjuk félve is vettem meg,kár hogy nem lemezesen.. -
TomStorm #97833 Ezt a God of Wart szerintem nem erőltetem.Mi ez a béna harc az elején:O
Meg a grafika,háát ez eddig csalódás -
TomStorm #97832 És már Disney is tuti szólt EA-nek valami legyen már gyerekek:)
Ha már Licenc náluk van ha jól tudom de lehet tévedek -
TomStorm #97831 Nem került eddig Respawn-hoz:D -
Csak azt nem értem, hogy miért kellett, több, mint 15 évet! várni egy normális SW játékra? -
Okami visszatér?
Remélem azért nem csak Nintendo exklúzív lesz .Platinumnak mintha csak ők adnának már bármiféle támogatást -
TomStorm #97828 Idén úgyse veszek már mást de lehet TLOU2-ig nem.
Mostanában vettem,Fifa 20,Spider-Man,RDR2 és God of Wart(utóbbit még fel se telepítettem:) meg még ez a 2 game.
Hát ez így egy ideig elég lesz -
TomStorm #97827 Tuti jó lesz.Már előrendeltem DS mellé:) -
-
Okt. 31. az majdnem november eleje :), abból a szempontból meg rohadt mindegy az az 1 nap, mert ha így nézzük is zsinórban, hetente jönnek a jobbnál jobb cuccok, időm meg semmi.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2019.10.18. 14:48:30