121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Mostmár tényleg előtöltötte. 37,3 gigát szedett le. -
közben töltöm codot. AW óta ez az első, amit megvettem
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.10.22. 18:12:55 -
Ez nem open world -
nem rossz, de valahogy mégse azt tükrözik a review szövegek, hogy ez annyira nagyon kiemelkedő lenne - pölö.
A conventional, easygoing scifi RPG with slightly wasted satirical elements that fades very quickly from the mind.
nemtom mennyire van erőm és ingerenciám egy ilyen open-world FPS-hez és belepumpálni 30-40 órákat így éppen a Borderlands 3 után (közben?) - de gamepass miatt tuti ránézek max majd, ha dícsérik nagyon.. egészen biztosan nem rossz, de valahogy mégse tűnik akkora durrnak - de az is lehet, hogy csak rosszkor jön :)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.10.22. 18:02:23 -
-
3kor jönnek outer worlds reviewk -
Mármint kb technikailag is közel nulla az esélye, hogy az jöjjön pécére. Írtam már sokszor: Decima nincs pécére. Kojimáékat meg egy komplett team segítette a Guerrillától, hogy össze jöjjön nekik a játék. Nem is felejtette el nekik megköszönni.
Ha el is tekintünk attól, hogy a sony pénzelte az egészet, hogyan fog ez pécére kerülni?
Nem lesz ebből semmilyen pécés változat, legfeljebb majd egyszer, ps4 emuval. -
Hát én azon komolyan csodálkoznék. -
akartam irni hogy remelem ez nem komoly, de tartok tole hogy az -
Az jön majd PC-re is, addig legalább peccselik, meg kiderül, hogy kit is érdekel az egész. -
Pedig lassan ideje lesz: két hét múlva csomagkézbesítőszimulátor! -
porosodik, nem veszem elo ezert :D dos2t pcn toltam -
Van PS4-ed? Mert ha share playel lehet könnyebb lenne a kérdések halmaza :) -
Én ma adtam el. :-D Az istennek se akart bejönni ez a felülről társasozás. -
nyilván nem fogja meg váltani a világot, sőt...
megjelenés:
PC/Stadia: december 5.
konzolok: február 14.
-
hát ha így választani kéne, akkor részemről sokkal-sokkal inkább egy javarészt Diablo 2 LOD stílusán alapuló, _izometrikus_ nézetű dark ARPG :D valami minőségi endgame-mel - bár hozzáteszem, nem mintha D2-ben akkor endgame lett volna anno, de valahogy mégis lekötött mindenkit hosszú éveken át :D
...de szerintem a nézetnél tuti maradnak... beláthatóan jól műxik konzolokon is ez a zsáner, ergo nem nagyon kell variálni.
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.10.22. 12:56:11 -
Akkor most mi kell spin off tps Diablo világában vagy egy új ugyanazokkal a dolgokkal?
Kettőt nem választhatsz. Melyik? -
jelen -
Amúgy van itt valaki aki rendesen játszott sokat a Divinity Original Sin 2-vel? Kéne kis help -
igen, egy spinoffnak el tudom én is képzelni, de komolyan! :)
viszont az eredeti formulát ne bántsák szerintem, azért mégiscsak stlíust teremtett anno... Dark Soulsból se lesz akció FPS (reméljük...) :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.10.22. 09:47:58 -
kulon cimkent johet! nagyon is
a diablot hagyjuk meg annak aki szereti, teszemhozza amig nem szokott jonni a nerf siras, addig a bossok eleg soulslike-ok tudnak lenni, sot sokszor a nem-bossok is
csakhat igazi soulslike-ot tomegnek nem tudsz csinalni, mer manapsag nagyon.... casual a jatekos reteg -> tobb penz a blizznek, hogy inkabb oket elegiti ki (sajnos) -
diablot mostansag ujrakezdeni az mondjuk kivesz ~2 hetet az eletedbol, osszeszedsz egy szezon szettet (ergo elmesz T...6ig talan?), jatszol vele valamennyit (mondjuk T10ig), megunod, torlod - jovanazugy :)
+ kiprobalod a tudjukmit, mooooooooo
annyit meger szerintem, en elo szoktam venni ilyen 3-4 szezononkent, persze szigoruan hardcore-ban
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2019.10.22. 09:16:05 -
na latod en sem tudom, de azert a blizzardnal szoktak tudni mi fan terem a lecso
oke mostansag vannak korulottuk jo kis popcorn botranyok, de meg mindig a(z egyik ha nem a) legjobb jatekfejleszto studionak tartom oket -
Én pl. idősebb gamer lennék, de szerintem se kell még egy izo nézet. Pont elég volt.
TPS Souls like -ot nekünk a Dio világában! -
erről beszélek... -
Diablot én most toltam le, alig egy hónapja úgy, hogy semmit nem tudtam a játékról, soha nem játszottam vele. A felülnézetes társasjátékkal.
Mégis nagyon tetszett a sztori, a DLC-vel együtt, szerettem vele játszani.
De az élet állítólag a sztori után kezdődik. Na, én megcsináltam vagy három riftet, de elképzelésem sincs, hogy ebbe valaki hogy tud akár több ezer órát beletenni, és a 10+ szezont tolni vele. Számomra teljesen értelmetlen.
Meg is hirdettem az Ultimate Edition-t, a kutyának se kell, szerintem rajtam fog rohadni. -
igaz.
De elég is volt belőle.. és annyi gamer volt már akkoris meg most is, hogy ha nem maradandó annyira, hogy az embert visszahúzza,akkor megette a fene.
Blizzard meg a tavalyi telefonos poénbejelentése után, valami ütőset kellene villantson, Reméljük nem olyan vastag az arcuk mint Bethesda-nak és Todd Howardnak, aki szemrebbenés nélkül kiáll egy Fallout 76 után tapsoltatni magát.. -
Abszolút. Én agyfaszt kapnék, ha vennék 600 ezerért egy tévét, és nem tudnék rajta by default HBO Go-t nézni. Nem is értem, hogy lehetséges ez, bár én úgy vagyok vele, bármilyen furcsa, hogy nálam ez KO-kritérium. És nem azért, mert a másik tévén ne tudnám nézni, hanem számomra ez elfogadhatatlan. -
"Diabó 3 at is full kijátszottam, mindenestül 2x is.."
Azt hogy csináltad, merthogy annak sosincs vége. Max ha a sztorit toltad le, az meg összesen nem több kb. olyan 12 óránál a DLC-vel együtt. -
szerintem sajnos ezeknek a gameknek a piaca, érdeklődési kör egyre csökkenőben van.
Az izometrikus nézet a múltbeli gamek maradványa.. értem, miért ragaszkodnak az emberek még a régi Diablósok hozzá, de a mai fiatalsag akiknek egyre inkább készítik a gameket már nem értik, mit lehetett annó ezeken szeretni.
Egy diabló gyalázás lenne a TPS, viszont rengetegen mondták ugyanezt a GOW ról mielőtt nem jött ki ez az új, és milyen jót tett neki.
Kihalóban vagyunk ilyen téren, de a diabló az én véleményem szerint mindenképp, ha nem változtat valamit.
Egy Checkpoint adásban beszélettek Sasa-ék, hogy csinálhattak volna Barlog-ék isbiztonsági játékot a God of War ral.. és kiadnak egy 4-et, és mindenki megveszi.. de korántsem ütütt volna ekkpoát ha nem nyúlnak ennyire bátran az alapokhoz.
a túlzott alázatnak is megvan a saját bosszúja.
Én még a Diabó 3 at is full kijátszottam, mindenestül 2x is.. de még1 olyanra speciel én nem vágyom,.
Egy koléga említette.. Starcraft 2 a legjobb példa.. óriási Hype volt körülötte, de olyan gyorsan lecsengett, hogy 3perc mulva senki nem emlékezett már rá. Korában már nem volt akora előreépés a fiataloknak.. az idősebb gamereket meg magasról le....
Utoljára szerkesztette: gregoryan, 2019.10.22. 07:58:14 -
igen de így biztos True Black van am már HDR-szerű... :D nincs fény, nicns mi elrontsa az összhatást. -
LG 55B7V here...
nekem nagyot üt a Tűz, meg az ilyen effektek.. Pl Kratos baltájában a kövek, mikor van benne egy fehér meg egy piros kő, és bemész egy sötét helyszínre, na az ott van a szeren.
Mondjuk szoporckodtam vele rengeteget, mire 1, kijött javított firmware hozzá, 2, megtaláltam a megfelelő beállítást. De kb majdhogynem egy jó HDR egy játék újrajátszását tartogatja számomra.
Amúgy meg..
" ennél többet nem tudok elmondani.. KÉREM KAPCSOLJA KI"...
Utoljára szerkesztette: gregoryan, 2019.10.22. 07:30:25 -
Mindegy, h mi csak változzon mer’ 4. -re ugyan az már elég unalmas. És tulajdonképpen a 3. még elég jól is néz ki, nem tudom mi lenne a fejlődés. -
Ahh jöjjön már DS -
TomStorm #97990 Én a Necro pakkot megveszem és végigtolom még1x -
nemvágtam :O mondjuk nem nagyon nyomom a D3-at már jóideje, de bakker ne is emlegessük mert tényleg ha most még azt is elkezdem újból (kb 125x-re), akkor már tényleg levegőt venni nem lesz időm :D
nade viszont Black & White 3 - az MENNYIRE fasza lenne már!!!! :O -
TomStorm #97988 Ja közben rájöttem erre.
Spidernél meg GoW-nál egész jó lett.
Többinél még mindig fostos:) -
TomStorm #97987 Refundoltam Div2-t.Felesleges volt megvennem.Meg úgy kiváncsi vagyok hogy működik refund.
De nem rossz game,nem azért csak most jön 2 game ami jobban fog érdekelni -
Áh. Jövőre jönni fog már. Ezer éve csinálják -
mondjuk annyiban lehet reménykedni amit Kandurex írt, hogy csak nem akarnak ilyen 30 szezonig elmenni a d3mal, mielőtt kidobják a négyet... az nagyon.... csúnya lenne 
also there is no cow level! amúgy megSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!van a d3ban egy ideje, azt tudod ugye? mármint rendes cow level, nem a zunikornisos