121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
csöndesnek csöndes, az biztos - legalábbis a sima XONE, de gondolom XONE X se üvölt bazárifos módra, mint amire némelyik PS4 (Pro) képes, pláne nyári időkben... :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.10.24. 13:17:13 -
Valamilyen hűttés van benne, hibrid, de hogy miből áll nem tudom. -
azt azért nemhiszem, legalábbis egy jó 5-10 évig még biztosan nem :D
max kövi utáni genre baszhatna oda nekik, de ennek a streamelős gamingnek még nagyon el kell terjednie :D és amúgy minden áldott hírnél azt olvasom, hogy nagyon sokan nem értik az üzleti modellt, meg csak sírás-rívás megy, hogy ez így drága és semmivel se jobb, és hogy amúgyis csak bérled a játékot - és ugyan nem vagyok közgazdász meg semmi hasonló - de ezt sztem is momentán elég szarul kommunikálja a Google..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.10.24. 11:11:33 -
nem én leszek a Stadia népességduzzasztó az biztos... -
a google jol tonkrevagja a sonyt is, tolem hallottatok eloszor
-
hát, ezt látod nemvágom...
most utánanéztem, hogy kik a fejlesztők (Airship Syndicate), nem volt eddig túl sok projektjük - szal még akár azt se tartom kizártnak, hogy valamelyik port munkálatai nem úgy haladnak, ahogy elvárták, aztán inkább rátoltak egyet, mielőtt még (az amúgy sokszor hígfos) SONY-s QA-n se megy át.. :D
de itt lehet csak egyszerűen annyi a story, hogy "Stadia-exkluzív" legyen ennyi ideig.. -
ez miert van amugy, hogy sokkal kesobb dobjak ki konzolra? mostansag mintha lattam volna tobb ilyet is -
jhah...
nekem skip sajnos, legalábbis tolódik - de holnap COD MW!!!

...a singletől valahogy esküszöm nem várok sokat, pedig az szinte az összes COD-ban jó volt, és itt valahogy nagyon azt ígérték, hogy mégjobb lesz -
Beleolvastam pár review-ba, viccesnek találja a többség, bár az Eurogamer nem úgy gondolja. -
Én meg már sehogy se, egyszer pont elég volt végigrágni magam rajta. -
persze rúgjál még belém.....
mondjuk ha észrevetted VOLNA, már ki lett tárgyalva, hogy az én Freud-i elszólásom volt a vízzel hűtés.. Úgy emlékeztem még mikor bemutatták, hogy verták a mellüket. de mint SZINTÉN megírtam, ennyire érdekel az XBOX.. hogy mg az infókat is rosszul tudom róla mert értelmetlen követni..
Elképzelésem nincs mi a stratégia, és ki venne Xboxot, ha van PS4 és egy jó PC otthon.. mivel minden Windows platform a Micro-tól.
de én kérek elnézést, hogy ekkora világrengető dolgot elvétettem.. remélem attól még felkel a nap ma..
Utoljára szerkesztette: gregoryan, 2019.10.24. 07:51:04 -
Iszonyat nagy eltérés van sajna RDR2nél az Xbox javára, most képzeld el azt, PC-n hogy fog kinézni így bő 1 évvel késöbb vagy mennyi telt el.
RDR2 PS5 hardverre nézném meg. -
TomStorm #98092 EPIC profil:DD -
TomStorm #98091 Ha eljutunk oda hogy te minősítesz itt bárkit is,én akkor kiléptem:D -
Zóanagyvarázsló #98090 És azóta küldték már a számlát is?
-
Nekem is bejon, mar le is toltottem GP-ban, penteken kezdem. -
Egyetlen kommentjere reagaltam, azt is talan ma.
Erdekes, a prohardver nem halt ki, sot. Ott nem valtozott a vilag? A kerdes tenyleg csak koltoi.
Kulfoldon is szamos forum van, ami porog, pedig ott is van feszbuk meg okostelefon.
No mindegy, en elengedtem a temat, az alkoholista is csak ugy tud meggyogyulni, ha bevallja, hogy alkoholista. :)
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.10.23. 21:07:19 -
Ahogy hallottam már kileakelődött az egész úgyhogy mindegy :D -
https://twitter.com/KojiProNetwork/status/1187035626958458887 -
Nézek outer world gameplayt. Hát ez bizony marha jó. Miért jön ez is most egy időben MWvel... -
Prof William #98084 Nocsak végre lehetünk a másik féllel is? Ilyet se láttam még hasonló játékokban. Amúgy - bár a játék igyekszik kissé kiegynelíteni - itt is nagyon látszik, hogy mekkora különbség volt a japán és amcsi felszereltségben. A japán katonák majdhogynem első világháborús szinten voltak ellátva. -
Kb igen. :D -
>Gyönyörű a graf is. Fantasztikus játék csak számomra valami hiányzik belőle.
Ez a két mondat helyesen így hangzik: "Gyönyörű a graf is. Valami fantasztikus, csak számomra hiányzik belőle a játék."
Szívesen :D -
“ csak számomra valami hiányzik belőle.”
A játék. -
Én PS4-en nyomom most az RDR 2-t. Kb 2 hónapja vettem. Most járok a Chapter 4-nél ami a játék kb 50%-a és kb 30 órám lehet benne.
Tetszik de egyszerűen nem tudok vele órákat játszani, mert nem köt le hosszabban. De néha néha 2 órát tolni vele tök jó. Gyönyörű a graf is. Fantasztikus játék csak számomra valami hiányzik belőle. -
Nem tudok mást reagálni az ilyesmire, kikívánkozik.
szerk.: a GMG már csak tudja mi volt a kedvenced tavaly :D
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2019.10.23. 18:25:53 -
Egyébként történt ma ettől is viccesebb(bár nehéz elképzelni): A GMG emailt küldött, hogy rendeljem elő az RDR2-t!
-
NE!HÁNYJÁL!MÁR!
Nemjóaz! :) -
Hányok. -
Pffffffff...ezek nem normálisak :O -
ha ez így lenne, akkor te mint a vezető butthurt nem flamelnéd meg néznéd hülyének itt a gregoryan tagot 2 napja megállás nélkül, hanem elpártoltál volna máshova, nem? és csinálnád ezt máshol? #sugallomHogyKéne :) mondjuk egy technikalilag fejledtebb helyen! vagy ahol a túloldal szellemisége.... olyan hogy... olyan! olyan jó! neked! tuti vannak ilyen helyek!
lehet-e, de tényleg csak lehet-e, hogy változott a világ az elmúlt 10 évben? tudod, facebook, másik generáció, felgyorsult világ, google, okostelefonok, stb. elfogadjuk? akkor jó. mehetünk tovább? akkor is jó. -
Ez számomra furcsa, mármint a read-only mód. Ahhoz, hogy valaki olvasson, nem kel regisztrálnia, másrészt egy fórum leginkább az eszmecserére van. Én kevésbé élvezném, hogy csak nyomják le a szart a torkomon egy tölcséren, de néha ne okádjak vissza is valamit belőle.
-
Én nem tudok nyilatkozni 10+ évvel ezelőtti időkről, de ha akkor volt a csúcs, ahogy mondjátok, annak oka kell lenni, hogy most meg ez van. Ezek szerint a fórumozók nagy része elpártolt, és vélhetően a nagy részük nem azért, mert megunta az írogatást, azóta gondolom írogatnak máshol. Egyrészt talán technikailag sem haladt annyit előre a felület, másrészt túloldali szellemiség sem a professzionalizmusról árulkodik sok esetben. Kérdés, hogy ezen bárki, akinek kellett volna, elgondolkodott-e.
-
Először én is azt hittem valami vicc, de nem az -
Vízzel hűt! LOL.
Ezt a bődületes baromságot honnan veszed? -
mivan? nem elírás? -
Ezeknek aztán van bőr a képükön. Remélem akkora botrány lesz ebből megint, hogy beleremegnek
-
Én is hasonlóképp vagyok, régebben 2-3 éve rendszeresen írogattam, de valahogy leszoktam róla és azóta read onlyban tolom. Most is meglep, hogy az utóbbi néhány napban magamhoz képest milyen sokat írok ide. :D -
35 új hozzászólás? Azt hittem hamarab kidobták a ps5-öt :D
Nagyon megfogyatkozunk, az igazán régi motorosokat egy kezemen meg tudnám számolni. Nincs baj ezzel, legalább követhető a topik, de egy-egy nagyobb cím megjelenésekor azért fel tudunk pörögni :) Dark jó ember, itt a helye, még ha néha az ellenkezőjét is akarja bizonygatni :) -
Sokan csak olvassák a fórumokat, hozzáteszem, még ez is elég időigényes.
Ezer éve regeltem ide, de ebben a topicban sztem 5 alatt van a hozzászólásaim száma, de szeretem, mindent elolvasok.
Szerintem simán fantomképet tudnék rajzolni a keménymag tagjairól. :)