121480

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Voltan
    Mijjaza DF?
  • TDC Geronimo
    skill up review nézhető? GoW reviewját imádtam
  • Moby
    Én megnéztem. Ha volt benne spoiler, nemtudom, hogy az volt.
  • n000rbi
    Én első pár perc után a végére tekertem John véleménye miatt, de nem akarok többet látni belőle.
  • n000rbi
    Megvan már vagy 6-7 éve a játék. Akkoriban túl sok platformon voltam. Mostanra ez leredukálódott kettőre (ps4 + switch)
  • TDC Geronimo
    Nem tudom megnézzem-e a DF videót :s

Azt mondták nem spoileres meg játék elejéből van, de akkor is.
  • Kandurex
    Csak merjenek stílust lépni. 4. -re és kb. a 20 sesson után megint ugyanazzal kijönni nem kéne. De megértem azokat is akik ugyanazt várják.
  • Moby
    Még nem játszottad ki? :D Nem vagy egy kapkodós típus :)
  • mucsácsó
    jó mostmá engem is elkap itt a DS hájp :D

nade nade nade este Blizzcon...izgultokmá, igaz?

Dio4-re kíváncsi leszek, meg Overwatch 2 is érdekel - no meg hogy mi az a 4. bejelentés - jóvóna Diablo 2 remaszti :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.11.01. 12:47:36
  • n000rbi
    ZombiU-t is kéne játszanom, amíg el nem adom a WiiU-t :D (mert hát azon az igazi, hiába van ps4 port is)
  • Moby
    Najó hát ha a főszereplő meghal az érthető (nekem majdnem a legjobb vég jött ki), nade a ZombiU-ban meghal egy karakter, az kb a játék szerves része, olyan, mint meghalni soulsokban :) Csak olyan sokáig sikerült életben tartanom, hogy már azonosultam vele :)
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.01. 12:23:07
  • TDC Geronimo
    Ohhh...and another key thing. The soundtrack.

It's stunningly good on all fronts. Perfect blend of original music and licensed tracks. Just superb.
  • TDC Geronimo
    "Yup, there are huge restrictions on what you can show in video form (written too). I finished the game a couple of days ago and I am also a game developer (scripting, game design, lighting artist, sound designer, etc.) - from my point of view this is the most polished AAA open-world product in "day one form". It is amazing how fewer are the bugs in the game and how polished everything feels. Controlling Sam is a dream - it feels like old-school arcade SEGA/Treasure game in 3D."
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.11.01. 12:08:40
  • Kandurex
    Az érdemtelenül felszopott dolgokat szoktam bántani.
  • TDC Geronimo
    Számomra mint írtam a világ meg a story marha érdekes, ehhez hozzájön a brutál graf, animok és a beteg átvezetők, nagyszerű cinematographyval és zenékkel.
  • mucsácsó
    hmm, én is ezért hagytam abba a Detroitot, mert meghalt Connor, bármit is cselekedtem (aki a legnagyobb arc és legjobb story a 3 közül, és adnék egy Connor-spinoffot :D) - így már nem láttam értelmét folytatni :D

---

amúgy majd DS-t meg majd meglátjuk... én pozitívan állok hozzá (pedig írtam is pár napja, hogy engem amúgy hidegen hagyna, de Mads Mikkelsen miatt érdekel) - mal schauen... a storyja biztos, hogy überkirály :) de nem rohannék érte day1 :)

Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.11.01. 12:04:23
  • TDC Geronimo
    :D
  • Moby
    Ettől fosoka legjobban, hogy a csomagok elvesztése legyak. Engem az ilyen totál taccsravág. Talán még emlékszel, amikor majdnem abbahagytam a ZombiU-t, mertmeghalt a karim :D
  • n000rbi
    Kitartás!
  • n000rbi
    Az itteni hszeket látva ez nem esik le mindenkinek, amikor RDR2-höz, meg Far Cryhoz hasonlítják.
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2019.11.01. 11:47:52
  • Moby
    Jó lenne most egy handheld playstation.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.01. 11:47:02
  • TDC Geronimo
    Ja nem is értem eddig az emberek mindig azért sírtak, hogy összes open world ugyanolyan. Hát ez most más :D
  • n000rbi
    Végülis csak a legnagyobb "reward"-ként emlegetik, hogy egyáltalán el tudod juttatni azt a valamit oda, ahová kell. Ez nem az az openworld játék lesz, akkor kipöckölöd az analógot és elmész kajálni.
  • j0nNyKa
    felirtam
  • TDC Geronimo
    Ja brutálisan néz ki. Meg tele van hosszú átvezetőkkel, jó zenékkel. Én imádni fogom
  • AntiHero
    Ràadàsul nem nagyon jutalmaz a jàték.
    Oké a 20 óra "bevezető", de ha nem làtjuk, hogy el is értünk valamit a jàtékban akkor nagyon sokan félbe hagyjàk.

Ez az a jàték lesz, amit itt az elején sokan magasztalni fognak. Aztàn első 20 óra utàn beleunnak.

Én mindenesetre adok neki esélyt. Meglàtom mennyire fog beràntani a vilàg/story.
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2019.11.01. 11:25:40
  • Moby
    Amúgy a df technóban a végtelenbe szopta fel, és azon is túl, szal ha semmi másért, már csak azért is végigtolom, hogy mindent láthassak benne.

Egyébként hasonló okból az RDR2-t kvázi végigtoltam, legalábbis addig, amíg
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az a nyomorult gyökér meg nem döglött végre, de ott a levegőbecsaptam, és mosollyal a képemen töröltem. Igen, tudom, hogy nem volt vége, de úgy gondoltam, hogy onnan már nem láthatok olyat, amit addig nem mutatott meg a játék, a sztorit meg leseszartam

Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.01. 11:09:52
  • sanya200
    A videókból világosan látszott hogy jobbára a-ból b-be kell wljutni, a harc nehézkes,a világ üres. Nem feltétlenül rossz játék van akinek ez is tetszik. Ahogy a Detroit is, valaki szerint unalmas valaki élvezi. Nekem ne jönne ha a játékmenet izgalmasabb lenne, nem csak sétálgatás, de még az se lenne rossz hogyha tele lenne a világ felfedezni váltóval, de a trailerek alapján tényleg csak pusztákon át sétálsz egyedül. Megvenni nem fogom szerintem, esetleg ha a ps plus hoz lesz ránézek. A történet biztos jó az érdekelne de ez az üres, monoton játékmenet...szerintem többet ki lehetett volna hozni belőle, hiába a jó sztori meg szép grafika ha elunom a játékot. Pl ezért se játszottam sokat a far cry részekkel se, egy ideig a szép grafika elviszi de még a feléig se jutok el egyszerűen beleunok.
  • Moby
    Igen? Ittvagyok! Figyelek! :)
    Azthiszem annál nyitottabb és befogadóbb soha nem leszek a tömény agyfaszra, mint amikor elkezdem majd játszani :)

/Kis szerencsével a hét elején hazamehetek pár napra, de a launchkor már vissza kell jönnöm, szal a belekukkantás sajna elmarad.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.01. 11:02:54
  • Moby
    A lassú, komótos játékmenet mellett egy csomó más jelzővel is tudnám illetni, amit nem fogok, mert már megtettet, és ennyi szót nem érdemel.
    A lassú, komótos játékmenettel amúgy semmi bajom. Párszáz órát elvertem az E:D-ban is, pedigabban karakterek sincsenek.
  • Voltan
    Engem érdekelni fog majd, mindenképpen, csak valszeg nem most, el vagyok látva jó időre. Mire aktuális lenne majd, addigra pedig a pc-s megjelenés se lesz messze, szóval lehet, hogy PS4-re ki is hagyom, de még meglátjuk.
  • Voltan
    Nem védem én, mert ez mind szubjektív. Én ezt a mértékű és sűrűségű fosdobálást nem értem, amit művelsz. Neked nem jött be, kész. Ez van. Amúgy pedig az, hogy "a játék egy fos", az nem különösebben információdús megnyilvánulás. Ennyi.

Védi a fene, nem szorul rá.
  • n000rbi
    Nem tudom miről beszéltek. Megnéztem a lenti spoilermentes reviewt és az alapján olyan megoldások vannak a játékban, amiket eddig sehol senki nem alkalmazott és várom, hogy átélhessem. Inkább az óvakodjon, akinek eddig bármelyik Kojima játék kiverte a biztosítékot valamilyen formában, mert ez elvieg azokon is túltesz ("Peak-Kojima"-ként emlegeti a srác, hallod, Moby? )
  • Kandurex
    Én azt nem írtam, hogy lassú, meg vontatott (ami egyébként igaz), én csak annyit írtam rá, hogy egy kisebb taligányi fos kupaccal ekvivalens.

Nagyon durva ami defense force veszi körül a R* játékait, egy másik fórumba véleményezek és követnek ide is.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.11.01. 10:43:07
  • Kandurex
    Gondolom azaz alaptétel, hogy lassú, komótos a játékmenet. És, hogy ebben hasonlítanak, ezért biztos ez se lesz jó. Azt, h miért nekem van címezve, gondolom azért van, mert nekem nem jön be az RDR2.

...oké, egy kicsit tényleg zavaros a párhuzam
  • Voltan
    Kandurex írogatja folyton, hogy mennyire szar volt a RDR2, meg lassú, meg vontatott, meg stb.
    Na, ez még inkább az, a review-k szerint. Akinek a RDR2-vel az volt a baja, hogy lassú, az ettől egyenesen felvágja majd az ereit. :)
  • Moby
    Én utáltam az rdr2-t, mint a szart. De nem tudom ennek mi köze ehhez a játékhoz.
  • Voltan
    Ja, ha annnnnnyira szeretted a RDR2-t, ezt egyenesen imádni fogod!
  • mucsácsó
    Szerintem egy csekkolást mindenképpen megér majd - viszont ahogy sejtettem, ez RDR2 szindróma (lesz); állítólag az első 20 óra az bevezetés/tutorial jellegű (a 60-ból)....
    Ezt manapság kevés ember fogja kibírni :D
  • Kandurex
    Szerintem ezekből a pontokból nyugodtan el lehet venni 15-20 pontot és ott szokott lenni a valóság.

Nekem a játékmenet videók nem jöttek be, de a körítés,,...na az 10* pontos, és csak emiatt érdekel.

*(de most komolyan, negyedóránként meghaló csávó, mekkora ötlet már? )
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.11.01. 09:40:13