121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ez nem a játékot, Kojimát vagy a helyzetet minősíti, hanem az ismetőseidet. És ebből se tömeg se sokaság nem lesz, pusztán rosdzul választasz mintavételt. Válassz jobban. -
Neked nem való. Youtubezd le -
Nekem annyira tetszik a világ, a karakterek, a kidolgozás, a színészi játék, tényleg, minden! De a játék,...serpa szimulátor 2077.
-
Nem. Skill up is elmondta. Ez végig ilyen, ne számíts másra -
És te látsz mindent... -
Én ezt nem gondolom. Én azt gondolom, hogy a játék pontosan az, ami. Ami látható volt a TGS-en is. Nincs itt semmiféle felpörgő action. Ami itt felpörög egy idő után, az a sztori, és ezzel együtt a motiváció. A core gameplayben nem kell várni semmilyen kibontakozó, hidden teljes vagy részleges átalakulást, mert ilyen szvsz nincs a játékban az alapján amit eddig tudok róla. -
jha, valszeg amúgy pont ezek azok a részek, amikről nem szabadott beszélnie a sajtónak :)
annyit mondanak csak, hogy első egyharmada az tutorial meg battyogás, ami miatt sokan feladják - de tippre utána jön az eksön majd leginkább, meg amikről nem tudunk még egyelőre :) -
De szerintem annál mégis több akció lesz benne, mint amit itt sokan hisztek. Nem folyamatos túrából áll a játék. Rengeteg bázis van, ellenfelekkel, illetve a "másvilág"-os szakaszokból még kb semmit sem mutattak azon az 1. világháborús lövészárokban lövöldözős és tank mögött bujkálós részen kívül. Lesz ott még Vietnámi háborús szakasz is, meg még kitudja mi -
Nem.
Nem MGS-ot vártak, hanem egy hasonló szellemi folytatást, egy akció játékot, lövöldözésekkel stb...
Hogy miért, azt őket kérdezd. :) pont ezért nem értettem én sem. -
Ez nem statisztika, hanem az ismerősök, de le is írtam a kommentben szó szerint ha jól rémlik. :P -
Mert ezt látom. Nem azt mondtam hogy a lakosság nagy része, vagy azt hogy 10-3 millióan, annyit mondtam hogy még mindig akadt bőven akinek a szeme előtt lila köd volt, Kojima neve miatt.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.11.03. 19:46:25 -
Ismerőseim pl dc-n.
Valamint egy szóval nem mondtam hogy ez miatt nem veszik meg, csak nekem mondták hogy tévesen ítélkezem elsőre, mert az az 1 orás gameplay nem a teljes játékot tükrözi... Most a story-t kivéve értendő.
A story miatt nem fogok 50-60 órát gyalogolni azért. -
what?! :'D
én írtam ilyet, hogy MGS-t vártak? :D -
Eddig azt írtad, hogy sokan vártak MGS-t. Most azt mondod, hogy szvsz senki nem várt MGS-t.
Én má ezt nem értem, de ne érts félre: istenments, hogy elmagyarázd :D -
szvsz senki nem várt MGS-t, max még a játék bejelentése előtt - főleg hogy az 5 az "szar" lett ugye állítólag -, ráadásul Kojima megaszonta már az elején, hogy ez egy teljesen új stíló lesz, mint ahogy MSG-sel be lett hozva a tactical espionage action, szal más műfajtól miért várnánk MGS-féle lopakodást? :D -
Dark mindig tömegeket haluzik a véleménye mögé. Nincs itt statisztika, csak a szokásos :)
Valójában ő az akinek nem tetszik, hogy nem mgs lett, és így kimarad neki, és ennek feldolgozását azzal könnyíti meg, hogy sok, szintén csalódott jàtékost képzel bele a sztoriba. Ez ilyen pszichó dolog, nem stat :) -
te ezeket a statisztikáidat honnan húzod elő?
-
Sőt mondok mást,. A pushsqare-en fut poll. Jelenleg 2000 szavazat körül jár, és magasan, 31%-al vezet az előrendelők aránya, és mindössze 19% szavazott arra, hogy nem veszi meg.
Szal Dark, megint milyen sokakról képzelegsz már megint? :) -
Hol van az a sokaság? Én nem látom őket. Se olyat nem olvastam egyik fórumon sem, hogy visszamondta volna bárki az előrendelését.
Szal kik azok a sokan? -
Szerintem pofon egyszerű.
Mindkettő kell, de egyik se legyen kötelező.
Ettől egyszerűbb kérdésre még nem volt alkalmam reagálni :) -
Nagyon sokan nem erre számítottak...
Azt hitték ez is egy Metal Gear-hez hasonló akciójáték lesz.
Sōtt még máig vannak akik nem hallották a revïvet és azt hiszik ez a mászkálás csak egy gameplay elem a sok közül és lesznek benne rendes akcióelemek. Mondjuk engem is meglep ugyanügy ahogy titeket... De akkora volt a hype hogy ilyeneket gondolnak... Sokan.... -
nem tudom mikorra lesz kódom, de ha day1-ra, akkor én is :D -
De ebbe pont ez a kiràly, hogy tök "egyedül" építjük fel amerikàt/vilàgot.
Hozzà teszem màs jàtékosok àlltal épített utak, létràk, csomagok ott lesznek a jàtékban. (Igaz nem tudom mi alapjàn fogja nézni a jàték, kinek a dolgaival talàlkozhatsz..)
De ez nagyon jól hangzik, hogy random barangolàs közben talàlsz olyan helyeket ahol màr màs jàrt ezelőtt.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2019.11.03. 14:09:12 -
Nekem bejött, de lehet az is közrejátszik, hogy a witcher 3 óta szinte semmivel sem játszottam szimulátorokon kívül és így megvolt az újdonság varázsa is. -
RDR2-t már rég kukáztam volna ha az utat se mutatná. Ígyis sokat kell benne lovagolni és túl van nyújtva a sztori is. -
de itt az egész játék lényege a mászkálás. Megkeresni a helyes utat, felszerelést stb, ha mutatná merre menj az tönkretenné az egész koncepciót, hiszen erre épül a játék -
Ennek inkább opciónak kéne lennie, aki a story miatt játssza, annak foghatja a kezét, mert nem sétával akarja elbaszni az összes idejét, akinek meg úgy tetszik kikapcsolja, és magától fedezi fel az útvonalakat.
Én pl örültem neki, hogy az RDR2-ben pontosan mutatta az útvonalat, így is mászkáltam benne eleget. -
Nagy valószínűséggel én is. -
-
Belehallgattam IGN beyondba. Negatívumként hozták fel, hogy pl amíg RDR2be beraksz egy markert az pontosan mutatja merre menj, addig DSbe te tervezed az utat és egyáltalán nem fogja a kezed. Nekik ez NEGATÍVUM. Na most ki vásárol ezek után játékot reviewk alapján? :D
-
Jah. A TGS után különösen meglepő, hogy a DS az lett, ami. Erre aztán senki sem számított! :) -
De amígy igen iróniával élve ez ritkaság, hogy valami télleg olyan mint a trailerekben.... Mert nagy számban inkább gyengébb szokott lenni a final. :) -
Nekem soha nem meglepő az X360 kezdete óta nem lep meg semmi.
Csak haverokat, ismerősiöket, akik azt mondták ez biztos nem így lesz. Kojima tuti nem csinálna csak egy mászkálós játékot, nem lőtt le mindent gameplay-ben mérve.
Nem a francokat nem.
Sokan egy illuziót teremtettek a játékhoz, a nagy hype miatt, képtelenek voltak elhinni, hogy márpedig ez télleg csak erről fog szólni a story-t kivéve... -
Hát pont az lett amit mutattak. Tudom ez manapság meglepő :D
igazi chill játék, beteg átvezetőkkel, brutális graffal, nagyszerű kameramunkával, zenékkel és voice actingal
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.11.03. 12:44:54 -
Aki szeretné tudni spoiler mentesen, mire számíthat a Death Stranding-el kapcsolatban:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.11.03. 12:40:17 -
Szerintem sokan még nem. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.11.03. 12:37:56 -
Támogatom a feliratot.
Amúgy megint igazam lett.
Ez a játék pont az amit én vártam a legelső gameplay alapján.
Meglestem a beszámolót az IGN-től.
Ezzel még utólag később se fogok játszani.
2 okból veszem meg.
1. Támogatom a magyar felirat miatt
2. Így Anti bácsinak is segítek hogy neki olcsóbb legyen ezálltal, mert ő viszont játszana már vele. Legalábbis tudtommal.
:)
Nekem lesz más játék amit nyúzhatok :)
Annyi hogy magát a story-t majd meglesem neten. -
Látom akkor jó páran megveszik :)
Remélem tudjátok is mit vesztek :D -
Jobbulást. -
jelen