121480

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    Csak ugyan az megy, mint reseteran. A review topik tele van negatív kommentekkel olyanoktól, akik nem tolták és valószínű nem is fogják soha, a hivatalos topikban pedig 95% nagyon pozitív post. Ők az, akik játszanak is vele :D
  • TDC Geronimo
    Én pl nem játszok csak vasárnap este legközelebb. Mit meséljek róla? :)

Nekem nagyon bejön, de ezt már írtam
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.11.09. 13:25:18
  • TomStorm
    Ja persze közben lepakoltam 2x pihenőre meg kapott egy vállmasszázst na meg 1-2 MONSTER ivás:))
  • Moby
    Bele ne őrülj már az önigazolásba :D Igen, azért nem megy a játék, mert ROSSZ! :DD

Beszarok komolyan :D
  • TomStorm
    Én egyfolytában tolom és oda koncentrálok!:)
    Mondjuk Hardon kezdtem így tuti lassabban haladok.Így csak egyelőre hidat építettem,őrtornyokat és kisebb postákat.
    Ja és persze PV mentes kristálymezőket keresek és gyűjtögetek.

Utolsó küldetésem 8km-esre sikeredett pl.110kiló súllyal lol
    Szegény Sam teljesen kivolt már:D
  • AntiHero
    Nem nehéz a jàték. Még rendesen tanít mindent. Na még mindenki jàtszik vele elvakultan annyira érdekes a jàték.

Amúgy 21 óra utàn azt mondom eddig év jâtéka nekem. (még ha nagy szó is ez.)
  • Kandurex
    Kicsit fura, hogy ennyire nem megy a DS-ről a téma, más játékoknál, GOW vagy Sekiro, Detroit stb egésznap ment pofázás, hogy “mi történt”, “hogy kellett”, “hol járok” ....érdekes...
  • Moby
    Egyébként tök okos, hogy így csinálják. Egy ilyen hálózat kiépítése végtelen pénzbe kerül (vagy többe). Sokkal ésszerűbb nekik egy jobbat keresni a piacon, míg ők a megkeresett pénzt játékok készítésébe teszik bele. Ez nem a beleszarás, ez a konzol sikeressége-hozta egyik megoldandó probléma. Most csináltak egy ideiglenes megoldást, ami a usernek nem túl jó. Aztán majd lesz erre jobb megoldás is. Épp az MS által.
  • darkSectorxxx #99135
    Nem a párbeszéd a baj, mert a story-t ismerem már haver végigvitte miközben kommentálta, de rohadtul hidegen hagy ez a féle világ, meg ez az egész. Számomra érdektelen.

Valszeg kiégés oka, mert kurvasok film meg játék unalmas nekem. Hellblade-re sem mozdultam meg, hiába audioviz orgia mások szerint.
    Már túl sokat fogyasztottam ezekből a tartalmakból kiégtem, a horrro pl már nem is érdekel egy ideje, pláne amik ma vannak.

Filmekről ne is beszéljünk inkáb.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.11.09. 10:44:07
  • darkSectorxxx #99134
    Microsoft-nál kisebb peccseket tölt a gép?
  • Moby
    Nekik nem kell ilyenekkel trükközni. A világ egyik legnagyobb szolgáltstójáról beszélünk, gyak végtelen CDN rendszerrel. Nem véletlenül kuncsorog náluk a sony is, hogy hadd vigye át hozzájuk a psn-t, a now-t meg kb mindent.
    Csak ez nekik nem a konzolgyártásból van. Persze ez a user szempontjából irreleváns.
  • Ulthanito
    Mondjuk tényleg ne ülj le vele játszani, mert semmit nem értenél belőle. Angolul van. És tele párbeszéddel. Az meg úgysem az erősséged. :)
  • Ulthanito
    A baj csak az, hogy 2019-et írunk, és van olyan konzolgyártól, aki normálisan meg tudja ezt csinálni, Microsoftnak hívják. Akkor nem gondolom, hogy ez a japánoknál ne lenne lehetséges. Csak szarnak bele.
  • Tinman #99130
  • Moby
    Days gone óta most került fel új cím. Én ebbe már nem teszek semmit. Több időbe kerülne a gyerekek játékainak a visszatelepítése, mint amennyit nyernék akár egy holotároló heépítésével.
  • darkSectorxxx #99128
    :) ja
  • Tinman #99127
    Élvezzétek a stock HDD-t :-P

Montam', hogy vállalhatatlan. Nem számít mibe kerül (olcsó) az SSD. Kell bele. Mer' life is short. Ezekben a műveletekben is az SSD gyorsabb, még akkor is, ha gagyi Sony-s megoldással SATA-USB átfordítás zajlik. Korábban már írtam, hogy gyak. 50%-os sebességnövekedést jelent a cucc benne, amit minden alatt érzek.

Azt is kiszámoltam, hogy a BB esetében stock HDD-ről a !töltőképernyő bámulása! egy platina alatt egészen pontosan 3.5 óra, ergo SSD-vel "csak" ennek a fele!

Tipikusan az az eset, amikor a munkavállaló megmagyarázza, hogy neki jó a WinXP + IDE HDD combo, mert ráér várni, az a pár perc nem számít. Neki... pontosabban a főnökének is számolgattam, hogy napi nettó 30 percet "vár" az alkalmazott, az évi cirka 111 óra, vagyis majdnem egy teljes hét tétlenség a semmibe.

Első körben 1TB-os SSD-t rendeltem bele, de aztán módosítottam 512-re, mert ráébredtem, hogy 2-3 címnél több soha nincs a gépen, meg úgyis fixen csak eggyel tolom, akkor meg minek. (Költséghatékony megoldás.)
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.11.09. 09:41:48
  • Moby
    Najó, akkor tegyük ezt tisztába egyszer és mindenkorra, mivel már volt itt téma.
    A PS4 patchelési eljárása jelentősen megváltozott a generáció során. Korábban a végtelennek tűnő másolgatás nem volt. Azért nem volt, mert ha egy 20 gigás file-ban kellett patchelni, akkor a rendszer letöltötte a 20 gigás file-t. Ami ha lejött hibátlanul, akkor egyszerűen bemozgatásra került a helyére (ami egy logikai művelet, tényleges lemezművelettel nem jár), így a letöltés jóval hosszabb ideig eltarthatott, viszont ha lejött, onnan egy pillanat volt az egész. Ez persze a sonynak kellemetlen volt, mert egy népszerű játék (nagyméretű)patchulláma iszonyú terheltséget okozott a psn rendszeren. Szóval áttértek inkább a bytepatchelésre. Ami annyiban különbözik, hogy ha mondjuk az előbb elképzelt 20 gigás fileban kell 5MB-ot megváltoztatni, akkor csak az 5MB-ot fogja letölteni. Viszont azt már valós lemezművelettel ki kell cserélni az eredeti file-ban, majd vissza kell ellenőrizni a teljes file-t, hogy az jó lett-e. Azaz ugyanezen példánál maradva, nem 5MB-al kell lemezműveletet végezni, hanem adott esetben 20GB-al. Ez persze nem túl jó a usernek, annál jobb a sonynak.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.09. 09:12:50
  • Moby
    Nem, én nem ezt mondtam. Én azt mondtam, hogy ismét tájékozódás, és fogalom nélkül írsz olyanról, amihez lövésed sincs.
  • Kandurex
    Nem az enyém, csak szúrtam.
  • darkSectorxxx #99123
    Szóval te azt mondod ha van egy 2 vagy 3 gb-os fájl, akkor ha abban csak 1 textúrát javítanak nem kell letölteni a maradékot? Azt mondod azért kell letölteni 60+ gb-ot mert annyit változtatnak meg ténylegesen a CoD-ban, akkor az előtte nem volt játék.
  • Moby
    Mondanom sem kell nem így működik, de persze te csak irogassál fájlrendszerről, mintha értenéd a szó jelentését egyáltalán :D
  • darkSectorxxx #99121
    Miért is? Egy olyan játéknaál, amivel a büdöséletbe nem ülnék le? Legalább ne a legutáltabb stílusú játékkal kéne. :D

FPS, Fallout szerű gameplay? A legmesszebb tőlem áll ez a játék. :)
  • Ulthanito
    Darky! Egy újabb kihívás neked!

The Outer Worlds, legnehezebb fokozaton, a teljes játék úgy, hogy senkit nem ölsz meg.

Adod?

Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.11.09. 06:56:43
  • Ulthanito
    Hát ezen beszartam!

A FedEx ezért vagyonokat fizetne neked. :)
  • darkSectorxxx #99118
    Gratula...
  • AntiHero
    Na 2 nap múlva folyt.köv. Egyenlőre ennyi ment bele...de még mindig tetszik és folyamatosan mutatja az új dolgokat.

• darkSectorxxx #99116
    Jesszusom, beteg vagy
  • darkSectorxxx #99115
    Nagy fájlokba van a játék ahoz hogy javitanak egy 4 gbos packból 3 mb ot ettől még a 4gbis pack fájlt neked le kell töltened a fos fájlrendszer miatt azt fellülirja, vagyis nem 170gb lesz utána aa játék hanem lehet ugyanakkora csak ugye neked le kekl töltened a modositott fájlokat
  • TDC Geronimo
    Most meló miatt nem tudom folytatni csak vasárnap este, de tuti ezen fogok agyalni megint 2 napig :D
  • Seth
  • TomStorm
    De kell hozzá?
  • Moby
    Pörög hát. Nem akarok még róla bármit érdemben írni, természetesen teljesen leköti a figyelmem. Sajnos nagyon hamar fáradok, nagyon keveset bírok játszani is.
    Egyébként nagyon teljesen más az élmény, mint amire számítottam. A kojimaságát sokkal-sokkal jobban viselem mint gondoltam, a nyomasztó és melankólikus hangvételét pedig sokkal "nehezebben" mint eddig bármiét. Bitang kemény érzelmi húrokat penget meg a mester.
  • Seth
    Hard, plusz min. 150 óra Good Luck!
  • TomStorm
    DS platinához nehézségi fokozat mindegy melyik?
  • TDC Geronimo
    Na mivan pörög? :)
  • TomStorm
    Na az nem sokáig jut:D
  • Kandurex
    Utat a futárnak

• sgfool
    Emailben kaptam meg a kódot
  • mucsácsó
    PC-n is kurva idegesítő amúgy, hogy minden rohadt update-nél, ami nem volt ritka az elmúlt 1-2 hétben - és igen, még ha battle.net kliens is frissül, akkor is! - rebuildeli a shadereket, és minden játékrészre (single/multi/co-op) külön-külön teszi ezt meg, ami meglepő módon nem 1-2 pillanat...