121480

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kandurex
    1 hét múlva akkor ismét visszatérek rá. Meg lesz itt a karácsonyi éjszakai programom.
  • Moby
    Hétvégén nincs nagyon idő rá. Ott, ahol most vagyok, még minden szempontból addiktív. A sztori lebilincselő, a gameplay kibontakozóban, a világa szarató. Kb mindenki és minden meg akar toszni, semmi ellen semmim nincs, csak a futás. Meg a kúszásmászás. Hosszan mesél, de követhetően. Mindent egybevéve sokkal könnyebben találtam meg magam benne, mint vártam(ami nem jelenti azt, hogy nem veszíthet el még, menet közben). Szerintem bármi is lesz, a sztori elviszi a végéig.
    Na. Nem akartam, mégis írtam róla.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.10. 20:59:33
  • Seth
    Tökéletes időzítés dunkey-tól :D

Kojima agyfasz(vigyázat spoileres, MGS sztori tl/dr):

De igazából nem emiatt őrület Kojima legtöbb játéka, hanem a sok apró részlet ,infó, felesleges, de színesítő tényező amiket belezsúfol az alkotásaiba. A milliónyi 4.fal áttörés,filmes, zenés utalás, új technikák alkalmazása(játékbeli és hardware szinten is). A játékvilág David Lynch-cse :D
    Utoljára szerkesztette: Seth, 2019.11.10. 20:54:04
  • Kongy
    Nem, valóban nincs meg a biztonságérzet, de sokszor van azért kis fellélegzés, amikor felcsendül egy zene, és mellé belemászik az arcodba egy melankolikus, és elgondolkodtató atmoszféra. No, de nem akarok spoilerezni, ezt meg kell élni, elmondani nem érdemes :D
  • Kandurex
    Na milyen a fedexes élet? Mondj egy pár szót. Tényleg érdekel.
  • Moby
    Na ez kemény barátom, nem a kád széle!
  • AntiHero
    Fedex egy szàllító cég. Szàllító cég = DS

Vagy szarkazmus volt?
  • darkSectorxxx #99216
    Jó, azt láttam eddigis.

Logan-nél van kód. 3 féle játékhoz is
    5500-é van Ulthanito-nak DS kod
    Aláír valami szerződést, aminek még a nevét se ismerem...

Ezzel előrébb vagyok. :D
  • Moby

Tedd össze...
  • darkSectorxxx #99214
    Háde basszus bolti ára 18-21 kb, ez a kérdés honnan szerzi meg 2x 55500-é valaki, ezért akarom hogy ki az aki ennyiért zerez kulcsot. :P Ebbe nincs semmi rossz, most az egy dolog hogy nem vident az 5500ft-ból felezősre gondolni mert én mindig szoktam felezni és az soha nem 500 körül van , de a lényeg hogy ilyen olcsón klellene nekem is. :P
  • Moby
    Jatekaim.hu-n van hetvenért, aki játék nélkül odaadja 60-ért.
  • j0nNyKa
    akkor konzolkiralyt még meg lehet kérdezni
  • Moby
    Nem vehet már, csak az árlistájukban van.

/megjelenés után nem nagyon lehet kapni már ilyeneket. Nagyon kevés CE jön be mindenből, és csak előrendelőknek szokott lenni.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.10. 19:34:51
  • Moby
    Hardveraprón a nepperektől vehetsz nyolcvan-nyolcvanötért...
  • j0nNyKa
    konzolvilágnál pl van
  • TDC Geronimo
    Lehet idehaza CEt kapni? Nagyon gondolkodom rajta. Kell a táska meg a BB :D
  • Moby
    Erre nem válaszolok, mert többen kiakadnának, és kikérnék maguknak, hogy miért sértegetlek, mert amúgy jó arc vagy, pedig én tényleg nem akarlak megsérteni, csak az ilyen posztok mutatják, hogy....na. Hát azt :(
  • TDC Geronimo
    Na végre folytathatom DSt \o/
  • darkSectorxxx #99205
    Én régen megvettem pl 17 dollárért a RE2-őt, arra is azt mondtad volna?

Amúgy ha van ennyi ész, kiszámolhatod hogy ez a rendes ár negyede, nem a ~fele, csak halkan jegyzem meg, még a 12k is csak a fela 21-nek.

Még 12-ért is kíváncsi vagyok honnan szedik.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.11.10. 19:22:22
  • Moby
    >Honnan a butykosból gondolnám hogy Ulti vesz felezve?

Nalátod. Ehhez kell továbbtanulni!
  • darkSectorxxx #99203
    Honnan a butykosból gondolnám hogy Ulti vesz felezve? Eddig azt mondta mindig hogy ő inkáb nem közösködik.

12ért is gyanusan olcsó
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.11.10. 18:55:20
  • Moby
    :)
  • AntiHero
    Az is meglesz jobban magyaràzva szerintem. Màr mint a bilincs. Igaz az elején màr mesélnek róla mi is az.
  • Moby
    Fú én nem. Én egy ilyen nagyon chill, sétaszimulátort vártam, egy laza walk in the park, ehhez képest egy nyugodt pillanatom nincs a játékban, ahogy elhagyom valamelyik központot. Ez nem egy olyan világ, ahol nagyon kellemes kirándulni :)
  • Moby
    Szóval ezek még nálam lazán beleférnek az "üzenet" nevű fiókba, ha a mester nem borítja rám az asztalt menet közben. De amire én korábban gondoltam az pusztán annyi, hogy emit eddig láttam ebből a sztoriból, azt még én is el tudnám mesélni több agyfasszal, és az engem rohadtul meglep, hogy még ehhez képest is mennyire visszafogott most a kis japó :)
  • Kongy
    Annyi gondolat támad a fejemben a DS-t játszva, mint talán eddig egyik játéknál sem, teljesen lemegyek alfába a játékot játszva. Valamit nagyon eltaláltak, az biztos :D Ezután nehéz lesz visszatérni a "hagyományos" játékokhoz. Kb olyan, mint a Witcher 3 után bármilyen másik RPG-be belevágni.
  • Moby
    Szerintem ezt ő itt nem így használja. Az egész játék-BAN és KÍVÜL a DS alapvető célja, az összekötni az embereket. Ha a like itt szimbolika, akkor valamilyen módon paraszimbolikus (van ilyen szó?). Amiben nem vagyok biztos, de ha az, akkor biztosan nem ennyire egyértelmű, és elcsépelt céllal. Nem zárnám ki, mert ugyanebbe a rendszerben a bilincs ezzel az előjellel sem így, sem úgy nem értelmezhető jól, de ez amúgy ezen a ponton nekem még oké (az már viszont most zavar, hogy Sam miért bilincseli magát az ágyhoz alvásnál).
    De ezek még nálam nagyon messze állnak a polgárpukkasztástól, pláne azon értelemben, ahogy ezt a MGS-ek korábban tolták.
  • AntiHero
    Ezt amúgy a jàték is leírja egy interjúban. ;)
  • j0nNyKa
    még jobb mint rendőrrel
  • yesname #99194
    Szerintem azért van benne polgárpukkasztás, bár attól függ mit tekintesz annak. Az egész like és amiről a játékban írnak úgy gondolom erős kritika arról, amiben és ahova a világ tart: egyre kisebb jelentősége van a valódi perszonális kapcsolatoknak és a virtuális kapcsolatok kerülnek előtérbe, melyek sekélyesek, felületesek és ebben a világban az ember azért tesz valamit, hogy likeokat kapjon, mert ez olyanná vált/válik sokak számára, mint a heroin és azt hiszik ettől lesznek boldogabbak, pedig épp ellenkezőleg.
  • Moby
    Nyilván 11-ért adja Logan, és feleztek(ahogy ti is Antival). Ehhez megint óriási lángésznek kellett lennem :DD

/lassan megszületik bennem az a vicc, hogy alapvetően mindenki Darksectornak születik, csak van, aki továbbtanul...
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.10. 17:02:44
  • darkSectorxxx #99192
    No várj, nem azt mondtad hogy kipróbáltad és nem tetszett?
    5500-é ki ad el neked DS-et? az vaami másodlagos account?

Linkeld már nekem ezt az eladót pl mert veszek akkor ajándékba ismrősnek születésnapra! :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.11.10. 16:49:46
  • darkSectorxxx #99191
    Miért veled élek együtt? Nem tudtam. :D
  • darkSectorxxx #99190
    Pont erről beszéltünk, akkor ez a funkció nem olyan ugye mint a Dark Souls-ban hogy a lerakott jeleket csak online multi előfizetéssel láthatod....
  • darkSectorxxx #99189
    Tény hogy ez így egy fasza dolog a játékban.... 1-2 dologról tudtam, de a
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    kitaposott talajról nem, mármint hogy a világ változna...
  • Moby
    Chapter 2.
  • TDC Geronimo
    nem
  • bardocz
    És ehhez szükséges az online előfizetés?
  • TDC Geronimo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ugye látod más tábláit, otthagyott köteleket, létrákat, ugyanúgy látják ők is a tiédet. Aztán látod mások által kitaposott utakat, rendesen megváltozik talajtextúra is és úgy néz ki, mint egy kitaposott ösvény, ezeket szintén lehet lájkolni. Aztán később mások vagy te általad épített postaládákba tudsz elhelyezni cargot vagy egyéb tárgyakat más játékosok számára segítségként. Most már lehet építkezni is. Van, hogy pl elkezdesz egy hidat és mire visszamész 1 óra múlva más játékos már befejezte helyetted. Aztán lehet kérvényezni azt is, hogy más vigyen el csomagot pl egyik helyről másikra. Aztán most kaptam egy olyan opciót, hogy látom azokat a játékosokat, akikkel már valamiféle interakcióba léptem, ezekkel tudok köteléket kialakítani és akkor sokkal gyakrabban látjuk egymás cuccait pl. Tudod fejleszteni pl te is mások építményeit, de kérvényezni is tudod, hogy segítsenek befejezni. Tele van ilyen megoldásokkal és ahogy hallottam ez még csak bővül
  • Ulthanito