121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ezt te magad se hiszed el, ugye? Mert ezzel az indokkal akkor semmilyen játékból nem kéne early access.
-
Jut eszembe Fallen Orderről: tegnap óta tölthető csúnyaoldalakról a The Mandalorian első része.
Ismerten SW fanboi vagyok, engem megvettek vele kilóra :) Nagyon szépen poroltak le mindent. Csodálatos! -
Igen a járművezetésben, mindenki egyetértően sajnos rossz fényben beszél, tezsteken is megemlítik, hogy a járművek nagyon rosszul irányíthatóak....
Ebben egyetértés van. -
Lehet nem lezs 10 óra, de mást írtak oknak. -
"Viszont kevesen ismerik,ismerősök/haverok/kollégák DS-t."
Basszus nekem PS-en meg twitchen stremerek nagy része ezzel játszik, de olyanok is akik ilyen multi fanok R6S vagy Overwatch, Fortnite. :) -
Fasság.
EA twitje:
We've opted not to have early/timed access (Play First Trial), in part to reduce the risk of spoilers. -
Tegnap olvastam valahol, hogy a SW azért nincs bent EA Accessben 10 órás Trial formájában, mert az egész jatek nincs 10 óra.
Ez kurva szégyen! :( -
LBandi77 #99417 Nekem xe van.A képe jó játszani jó de az Android rendszer miatt néha tetü lassú és ha a gyerek nyomkodja a távirányítót akkor sikerül úgy lefagyasztania hogy csak az áramtalanítás segít. -
TomStorm #99416 Régebbi posztodhoz visszaemlékezve azzal egyetértek hogy DS járművezetés borzasztó de nagyon:(
A többi bekezdéssel viszont nem!:) -
TomStorm #99415 Sarkokban ott lehet probléma a Sony-nál -
TomStorm #99414 Azért nézz utána a Samsung QE55Q70RA tv-nek.Ugyanannyi most és Qled. -
ööö izé, van valakinek itt SONY XF90-es TV-je, vagy esetleg valami tapasztalata vele?
most 290k az 55"-os a MM-ben és euronics-ben, ANNYIRA talán nem rossz ár érte, mert simán 350-370k között ment évközben..
...báááár lehet megvárom a jövő ilyenkort és mostmár kihúzom még 1 évig W7-tel... vagymiafasznakvárni? :D
vagy van valami alternatív bestbuy TV (esetleg LG, Samsungot én annyira nem csípem) esetleg, hasonló árkategóriában, NORMÁLIS nemcigány HDR-rel, ami majd PS5 mellé jó választás lehet akár? -
TomStorm #99412 Na de mindegy is,kitérdekel ez ugye,hajrá reggelig DS:D -
TomStorm #99411 Hát ja.Azt remélem,hogy amire számítottak eladásokra az bejött nekik!
Megérdemelnék! -
Nálam friendlistem 90%a DSel tolja -
TomStorm #99409 Képtelen lennék bármi mást elindítani mellette/helyette nagyon jól írtad!
Még 1-2 Fifa meccs se fér bele.
Most 2 napig dolgoztam rendesen remegtem,hogy mikor folytathatom már:D
Viszont kevesen ismerik,ismerősök/haverok/kollégák DS-t.
Jó 20 közeli haverból akikkel beszélni szoktunk játékokról ill.játékosok közül 1 aki megvette+én.
Tisztelik persze figyelmükkel az élménybeszámolómat de nem fogja meg őket.
De persze megértem én ezt mivel MGS5 sem volt közkedvelt a körömben!!
-
350-et, bocs, ne sérts meg a 200-al... :D
Ma egy ismerőssel fogadtam milyen hosszú lesz a Jedi.
Ő ilyen 6-8 órát mondott, én 12-15-re tippelek...
Only single, szerintem nem lesz kis projekt. -
Hát ahogy téged ismerlek te ebbe beleraknál 200 órát :D -
Köszi! Ne is mondd, szerintem én örültem a legjobban, hogy a TLoU2-t is eltolták februárról, mert akkor talán lesz is alkalmam játszani vele :D -
Gratula! -
Én is pont ma mondtam egy ismerősnek, HA játszanék a DS-el vagy bárki, pont ez az a játék ami mellett nem szabad mást játszani!
Nekem fontos a Jedi. Ezért is nekem eleve szóba se jöhetett volna hogy akárcsak belekezdjek, mert a Death Sranding az a játék, amiben nem engedheti meg a játékos hogy ki-be ugráljon. -
wow gz! Akkor addig toljad, amíg lehet :D
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.11.12. 23:07:21 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A szándék mindenképpen megvan, de rengeteg a meló mostanában, plusz olyan édes terhek, mint babaszoba építése/szépítése, mert ha minden jól megy bő két hónap és apa leszek :) Szóval egyelőre sajnos nem, de már eléggé szeretném letépni róla a fóliát :) -
Norbi te elkezdted már? :)
SW nálam tutira csúszik, neki nem állok másnak, amíg ezzel nem végzek -
Hát engem elkaptak egyszer és
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egy bazinagy kráter lett a helyén :D Másodjára, mikor elkaptak, már észnél voltam, és legránátoztam a boss-t.
Nálam is év játéka.
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2019.11.12. 21:58:45 -
Na de nem azért van felhopva amiért pl. a nyomorult Halo, vagy a Gears volt... úgy értem nem nettó idióták hopták fel, hanem komolyan vehető gamer arcok. Szerintem nem túl bölcs dolog úgy leírni a Zeldát, hogy nem játszottál vele pár órát. -
"PS4 mellett szinte kötelező egy Switch, annak aki tényleg igazi gamernek mondja magát"
Emberileg szinte lehetetlen normális életvitel mellett ennyi mindennel játszani. Nekem is tervben van a Switch 2.0, de még se híre se hamva, plusz embertelen lemaradásom van több platformon.
Egyszerűen felnőtt egy olyan gamer generáció is, akiknek a Nintendo totál kimaradt. Amúgy a minap emlegetett ősgamer Stöki is éppen ilyen. Nekem mákom volt én a C64 mellett nyomtam a NES-t, a SNES és N64-es cuccok közül jópárat pedig NDS-en toltam, azóta meg lett NES és SNES minim is, amin bármily meglepő már vittem végig Nintendo játékot mióta megvannak, meg még szeretnék is, de irdatlan a backlog. -
Zs.e.n.i.á.l.i.s!
Egy nagy baj van vele: Casualnak túl komplex lesz ebben csodát alkotni - persze elmókázhat vele pár napot-, hardcore-nak (kb. itt mindenkinek), meg túl casual, nem érünk mi erre rá, mi kérem itten' fogyasztunk! -
Ha ez nem irónia, akkor tényleg őszintén köszi. Ha az akkor, csalódtam :-( -
Wow! Mindig tanulok, köszi! -
Az biztos, hogy DSről évekig beszélni fognak. Nagyon remélem Kojima nem új IPt csinál megint, hanem ezt folytatja -
Leszarom mivel játszol, nem érdekel senkinek sem a szegénysége, mert szerintem szegényebb lesz az ember, ha ilyen címeket kihagy. Ez egy fórum és leírtam a véleményemet. :D Lépjünk tovább. Kár is ide írni, inkább magamban röhögök readonlyban, ahogy általában szoktam. -
Najó chapter 5ben az új építmény
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kötélpálya
hatalmas. Istenem ez a játék :D
Hihetetlen jól adagolja a játék folyamatosan az új cuccokat és fejlesztéseket. Szerintem ha végzek is a storyval, tuti elszórakozok a világban majd még egyszer ennyit a többi mellékszállítással meg online építésekkel :D
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.11.12. 17:52:12 -
:D
Dark Souls-t is nézd és utána játszd, nem ugyanaz. :D -
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Ízléseken vitázni meg ismét csak szélmalomharc kategória"
Ahhoz képest az egész "vita" a te ostoba hozzászólásodon kezdődött: "PS4 mellett szinte kötelezőegy Switch, annak aki tényleg igazi gamernek mondja magát. :D"
Nekem semmi bajom azzal, ha valaki ezzel játszik, de láthatóan te nem tudod elfogadni, ha valaki nem.
Úgyhogy felesleges ezt itt magyaráznod tovább, minél tovább teszed, annál kínosabb ez neked.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.11.12. 13:25:06 -
Ja nézni dög unalom volt mikor első nap néztem kicsit Antiherot -
Nem egészen. DS egy különleges eset :D -
Ez MINDENNEL így van. -
Pontosan. Ezért mondtam, hogy játszani kell, mert nézni teljesen más.