121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Én őszintén szólva leszarom. Egyáltalán nem zavar. Írhattak volna az italra bármi mást is -
én sem emlékszem dark :D dióhéjban összefoglalnád nekünk? -
Most nem fogom előkeresni a pár ezer hozzászólás között. :) -
Hát ezt leírtam párszor már. :) -
De most komolyan. Nekem is van két konzolom, mégsem veszem meg ugyanazt két platformra is. MI értelme van annak? Ráadásul úgy, hogy azért ha jól tudom, nem vet fel a pénz annyira, hogy mindegy legyen, hogy 15 ezret vagy 30-at dobsz ki egy játékra.
-
Mikrotranzakciós dolog már majdnem minden játékban van, na itt nincs ezzel kompenzálnak -
"mondjuk én az gondolkoztam, hogy valszeg gyárak sincsenek, de mégis ennyi Monster be van tárazva az asztalokra és a kulacsba?! "
Minek a gyár? A folyókba és minden állóvízbe monster energiaital van :) -
Absz nem zavar. Nem lopja az időmet, nem takar ki semmit, nem bántó sem semmi egyéb. Tele van a játék amúgy reklámmal, nem csak a monster. Ez is csak azért tűnik fel, mert ismeri mindenki. De ugyanígy gyak reklám SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerepeltetése, stb.Conan O'Brien
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.14. 10:15:27 -
Engem nem zavar. Ha ebből nekik pénz jön be és ezért lett ilyen jó a jàték, akkor felőlem lehet benne.
Emberek ök is. Valamiért dolgozni kell.
Ennyi reklàm meg simàn belefér. Nem szakítja meg a jàtékmenetet. -
szerintem se olyan para, főleg hogy az egyetlen egy energiaital, ami ér valamit és fogyasztható :D (annak ellenére hogy évente max 1-2x max ha iszom energiaitalt..)
gáznak gáz, hogy ide fajult a gaming, de valszeg a mikrotranzakciók helyett erre futotta... meg biztos Monster-buzi is Kojima :D
mondjuk én az gondolkoztam, hogy valszeg gyárak sincsenek, de mégis ennyi Monster be van tárazva az asztalokra és a kulacsba?!
-
Nem igazán érdekel -
Engem legfeljebb akkor zavarna, ha a játékmenetet megszakítaná egy-egy Monster-reklám. Mindemellett nem tartom követendő példának. -
Nem is érdekelhetne kevésbé. Meg az AMC reklám sem , amikor a budin ülök :) -
Kinek mi a véleménye a DS-ben a Monster-reklámról?
Én azt gondolom, hogy 60 dolláros játékban nincs ilyennek helye, vagy akkor legyen free-to-play, és akkor felőlem még mekis sajtburgert is zabáltathatnak velem a játékban. -
-
-
:P -
Mert ha ostboid csapkoldává lehet silányítani, akkor mindenhova meg kell venni. Biztos, ami biztos. Mondjuk én ilyen alapon mindenből kettőt vennék, és megvenném digitben és lemezen is (kétszer-kétszer), hátha valami eltérés van köztük.
A zember sose tudhassa!
-
Várj, ezt nem értem. Azt mondtad, holnaptól tolod. Akkor min tolod? PS4-en? De ha ott játszol vele, és elkap, akkor miért nem folytatod ott? Ugye nem veszed meg utána X-re csak azért, mert ott egy hangyafasszal szebb lesz? 
Két platformra miért veszed meg ugyanazt?
-
Neked lehet, hogy egy hét elég, nálam egy 60-80 órás játék az alsó hangon 4-5 hét, de lehet, hogy több. -
Multiplatform címet megveszik X-re...
Én is fogok venni, amúgy meg simán nekem még ha nem is ebben a honapban azt digiben is vehetjük akár.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.11.13. 14:54:25 -
Nem kell azonnal nekiesni, amúgymeg a DS 60-80 óra állítólag 1 hét elég hozzá. -
+1 -
X-re minden multi cím szebb, én oda is meg fogom venni majd a Star Wars-t ha elkap a játék. -
Megértelek ilyen téren. -
Jó ötlet! :)
Csak ki a vihar fogja utána megvenni használtan X-re?
-
Jó, de a DS mellett hogy fér ez bele? -
Ezekkel nem is lehet vitatkozni :) -
Nekem 4 érvem is volt, amit miatt berendeltem:
- SW :)
- Souls-like harcrendszer
- Stig Asmussen
- Respawn -
én csak a Respawn miatt érzem azt, hogy biztosan nem lesz szar :) bár tuti így sem kell egy GOTY-t várni, de egy ilyen korrekt egyszervégigjátszós 8 pontos valamit szerintem simán :) -
De ha már veszed (ami hát...tudjuk ugye :D ), akkor szerintem X-re vedd. -
Még kéne valami olyan poszt, amiben az van, hogy 2019-ben ez már kevés, hogy hétfőn szaladhass érte a boltba
-
Mondjuk az se sejtet túl jót, hogy péntekig embargó van.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.11.13. 10:45:19 -
És ők nem fogják verni ugyanúgy megjelenéskor? Mit nyerne az EA ezzel? pár száz vagy ezer előrendelő lemondását? Nem az előrendelők fogják megmondani, hogy sikeres lesz-e, hanem az első heti eladások.
Ha tényleg tíz óra, az kiderül a megjelenés napján is.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.13. 10:34:04 -
Az igaz, de ők elkezdhetik verni a tam - tam dobot, hogy ez genyó rövid, meg milyen ez ez már!? És az eladások már csökkenhetnek a negatív kampány miatt. -
Egyébként korábban számtalanszor volt ilyen, és simán benne volt. Ott volt a 2015-ös NFS, amit a 10 órás triallal nyomtunk le, vagy kb bármelyik BF kampánya. Emiatt még nem maradt ki early access, mert nem volt 10 óra.
De ami a leglényegesebb: a premium előfizetők sem kapnak early access-t, pedig ők megkapják a teljes játékot. Nekik aztán hótmindegy milyen hosszú ebből a szempontból. Szal sokkal inkább hihető az, hogy a spoiler miatt nincs early access.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.13. 10:00:06 -
Még ez is könnyebben hihető attól, hogy azért nincs benne, mert nincs 10 óra.
Merthogy rögtön: melyik nehézségen nem volt 10 óra a négyből?
Arról nem is beszélve, hogy egy ilyen blamát már tényleg már nem engedhet meg magának az EA SW-al kapcsolatban.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.13. 09:54:22 -
Én meg kihagyom ezt most. Reggel még arra gondoltam, berendelem lemezesen 16-ért, de egyrészt még meg sem száradt szinte a tinta a FedEx-es szerződésemen, másrészt meg egy 8 órás kampány miatt ebbe most nem ugrok bele. Majd ha lement a DS, hardverapron behúzom.
Még a Remnanttal mindig szemezgetek, biztos lesz BF-akcióban, de nem tudom biztosan, hogy kell-e az nekem..
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.11.13. 09:48:12 -
Nem, valszeg bullshit, az mellett hogy mindent amit eddig trial-ba tettek, ugyanúgy spoiler lehetett volna, de nem feltétlen gondolom, hogy az EGÉSZ játék belement volna, max azt hogy nagy része.
Vagy pedig easy fokon rohanva.
De megmondom neked majd szombaton, mert a pénteki napom erre fog elmenni. :)
Igazából nem is izgat, mert nekem a trial amúgy se téma, nem érdekel 15 euro-ért az a 10 ora megszabott idő, ezért nem fizetek. :)
Pláne nem egy többszörjátszós játékért. :)
Mert ha arról beszélnek, hogy posture rendszer át lesz emelve kb a Sekiro-ból az nekem nem 1 körre kell csak. -
Darky, el tudod képzelni azt az EA közleményt, hogy "Star Wars Jedi: Fallen order takes 7 hours to complete therfore there will be no 10 hour trial access available for the game."?