121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ch11 utàn még bő 4 óra kb. Attól függ mennyire sietsz. Lehet 10+ is :D -
Tudom, ezt akartam olcsóbban megúszni. Node nemnilyen áron...
Ma szerintem lepörög a DS (CH11), szal ma belekóstolok. -
PC, EA Origin Access Premier, 15 dodó 1 hónapra :) én így fogom tolni :) -
egy két chapter elég rövid -
Na, én bontatlanul eladtam a Fallen Ordert. A játék továbbra is érdekel, de nem ilyen puttóminőségben, ahogy ezt ps4-en prezentálták. -
sgfool #99780 Ilyen pillanat nekem is volt jócskán, akkor volt főleg para mikor olyan ragacspuskával jöttek és a hátamról lévő csomagokat ellopkodták vele, amint visszaszereztem az egyiktől a másikat, azon nyomban szedte le rólam a következőt. -
Ezért, ha a végét el spoilerezik nekem, akkor nem ütött volna ekkoràt lehet. :D -
DS-t nem lehet szétspoilerezni, mert futár szimulátor. :D
Persze majd azért én is letolom jövőre valamikor. -
Vicces, hogy az sw jedit szét spolerezik a youtube-on...minden második video valamit ellő a jàtékból màr kép alapjàn...(verjem bele..)
Àlldom az eget, hogy DS-et nem spolerezte szét senki. Jobb is, hogy réteg jàték. -
Fuuu, de messze van.
Tegnap volt az első húzós részem a játékban, amikor tényleg izgultam, hogy csak most meneküljek meg. Sokszoros delivery volt a hátamon, ráadásul jó messziről, több bázis érintésével kellett menni, amikor egy MULE-területen kellett átmennem. A rohadékok nekem rontottak, vertem is le jó párat, de van köztük olyan "brut" kategória is, akit csak lőni tudtam az alap fegyverrel.
Sikerült ellopnom a táborukból, amit kellett, majd menekültem el, és még mindig jöttek, már nem lőszerem, a csizmám már villogott, úgy el volt használva. De még mindig a területükön voltam, és egyszer csak egy nagy folyó állt előttem, híd rajta sehol, létrám már egy se...Az utolsó úgy vertem le közülük, hogy a blood level már villogott, még egy ütés, és kifingok csomagostul, bukom az egészet, kezdhetem újból.
De sikerült leütnöm kézzel...Utána Sam összerogyott, felállni se tudott, úgy lihegett.
Necces volt. Nem akarok több ilyet. :) -
sgfool #99775 A 9. chaptertől kezdve viszonylag felgyorsulnak a dolgok -
mobilon javitva a szerkesztes, sorry erte -
Amúgy egy shadow of mordor harc rendszer lehet jobban feküdt volna ennek a jàtéknak. Na meg olyan nemezis rendszer pl. -
sanya200 #99772 Hát ez a harcrendszer nemigen nyerte el a tetszésemet, mintha késne a blockolás is,van hogy, semmit se ér az se, ha épp pl a Datomire-en vagy. Nekem ilyen játéknál a Sgadpe of Mordoe jött be, kegyetlen jól eltalálták az egészet, elég ha időben blokkolsz és utána akár támadhatsz egyből vissza, könnyű volt kombózni..stb imádtam benne. Pedig tényleg csak annyi kellett hogy időbe lenyomd a blokkolást, ott egyszerre 5-6 ellenféllelis lehetett küzdeni, sőt néha azzal szórakoztam hogy 10+ vagy több ellen és élveztem, nem úgy, mint itt ahol csak kb szerencsétlenkedik már 2 ellenfél ellen. A respawn valami fos, ha kinyírják kezd előlről a pályát színte, nem lehet időbe kitérni. Billentyű egérrel fos az egész, nem lehet könnyen blokkolásból támadni vagy akár egy kombót benyomni.A shadow of mordort is azzal toltam és élveztem, itt meg a 2. szinten is már kb idegesítő a játék, hogy egy ellenfél is képes kicsinálni. Egyenlőre Origin acces-be tolom, szerintem annyit nem ér hogy teljes áron még egyén. -
Nem Darky, ilyet nem mondtak. Sőt.
"Sekiro: Shadows Die Twice may have released a bit too late into Star Wars Jedi: Fallen Order’s development to inspire much in it"
Persze lehet azt mondani, hogy mivel ebben a játékban sincs stamina rendszer, akkor az Sekiro, mert abban sem volt, de ezzel az erővel az összes eddigi SW-játékot a Sekiróról másolták, mert azokban sem volt.
Ja, hogy azok évekkel a Sekiró előtt készültek? Kit érdekel!
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.11.18. 08:38:08 -
Dehogynem! Ez tiszta Sekiro! Egy az egyben az a harcrendszere! -
Semmi ilyesmit nem írtak. Mondjuk bárkinek nyilvánvaló lenne, aki minimális szinten képes az agyát használni, hogy egy 2019-ben megjelent játék nem ihlethetett egy másik 2019-ben megjelenő játékot, hacsak nem ugyanazon stúdió berkeiben készült. Stig annyit mondott, hogy a két játék hasonló, és hogy örülnek az összehasonlításnak. -
Látod ezt pofáztam.
Egyiket se monda senki!
Ezt te forgatod ki a szavaimból, vagy valakiéből.
Ezt a 2 állítást az égvilágon senki nem mondta. -
Áh értem a fejlesztők ha meg írják hogy a Sekiro harcrendszere ihlette ezt a játékukat, az pl szerinted faszság. :)
Mindegy végülis, ki mit érez szerintem.
A játék a fontos.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.11.18. 07:34:00 -
Ja bocs akkor ezt az újságcikkben olvastam...
Amire gondoltak, nem az, amúgy hogy akkor gyorsabban lehet haladni, hanem úgy értették a cikkben, hogy a story felvezetése, a karakterek kb addigra áll nagyjából össze , és utána maga a story pörög be, de akkor lehet nem így van ezekszerint...
Ti játszottátok.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.11.18. 07:37:49 -
Én most járok 15 óránál, de még csak a chapter 3-ban tartok. Ha még van 11, akkor nekem nem 37 óra lesz, hanem 87. Én haladok ilyen lassan, vagy a játék gyorsul majd be? -
Már miért ne tudnám, miről beszélek? A Sekirot kiplatináztam, a SW-szal meg játszottam. Nekem az utolsó játék, ami arról eszembe jutott volna, az a Sekiro. Bármely tekintetben.
Azért, mert parry-t raktak bele, még nem lesz darkszósz, és attól, mert respawn van benne, még nem lesz Sekiro sem. Ez mindenki számár full világos rajtad kívül, mégis vastagon adagolva tolod most a kretén üzemmódot.
Szerinted ezen a fórumon rajtad kívül nem játszott senki From-játékkal? Azt gondolod, te vagy a From felkent prófétája, akinél jobban senki nem ismeri ezeket a játékokat?
Hatalmas téves feltevésben vagy. -
De A SW nem a Dark Soulsra hajaz, hanem egy az egyben a Sekiro harcrendszere van benne! Nem tudtad?
-
48 óra után én is a Kojima történet végére értem és még mindig azt mondom hogy nálam az év játéka lett. Platina nem biztos hogy meglesz ahoz még ugyanennyi időt bele kéne tenni -
TomStorm #99761 Ja hogy az,ok:D -
dark soulsba igen :D -
TomStorm #99759 Miért DS-be van? -
sgfool #99758 Nálam is lepörgött a Death Stranding credits, 37 óra alatt értem a végére. Szerettem :)
A történések után folytattam még kicsit a csomagok szállítását és azon vettem észre magam ,hogy 2 óra megint elrepült vele.
Úgyhogy részemről a történet végeztével még jó pár ideig fogok ebben a világban felfedezősdit játszani :)
-
SWbe hallom new game + sincs. Ha már ennyire utánozni akarták DSt ezt is lekoppinthatták volna. -
Ami azt kell mondjam, hogy nettó fasság. Nem változik semmi 1/3-nál. Bejön egy új szál, ami a játékot nem változtatja meg semennyire, csak a sztori szempontjából érdekes. Ettől többet nem tudok leírni spoilermentesen, de az amit behoz játék szinten, az pár villanás mindössze, és az sem valami jó :) -
Motor a legjobb pedig -
veszélsz=beszélsz
Bocs telóról nem tudtam szerkeszteni. -
1 nem tudod miről veszélsz
2 DS magyar és lehet benne csapkodni
Nem kelk a szubjektív véleményed ráerőltetni másra, ne adj a számba olyat amit soha nem mondtam...
Egy magyar, csapkodós játék is lehet lassabb játékmenet.
De a viccelődést értem a kommentedbe.
Télleg vicces, màr sokadszorr nevet mindenki ezeken a poénokon, de én komolyan beszéltem. -
Akkor nem sokat fogom használni :) -
Ja, nem kell benne csapkoraszni meg túl sok az angol szöveg. :-D -
Darky, te vagy jesszusom baszki. Akkora világ baromságokat írsz, hogy rossz olvasni. Attól nem Sekiro valami egybol, hogy a fejére lehet ugrani!
Lofasz köze nincs a játéknak hozza. Nincs benne pusture damage, nincs benne deflect, azért mert parryzni lehet meg nem Sekiro, ennyi erővel DaS is lehetne....
-
elveszik, más játékos használhatja, amíg el nem rohad az esőben :D -
Télleg igazad van, nincs benne protézis.
Hogy ez nem jutott eszembe... -
Próbáltam, a gameplay sajna nem az én stílusom...
Kicsit lassú nekem Kojima stílusa. -
Ha a DS-Ben a motort a pusztában hagyom, akkor elveszik vagy visszakerül a garázsba?