status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
sanya200 #99772 Hát ez a harcrendszer nemigen nyerte el a tetszésemet, mintha késne a blockolás is,van hogy, semmit se ér az se, ha épp pl a Datomire-en vagy. Nekem ilyen játéknál a Sgadpe of Mordoe jött be, kegyetlen jól eltalálták az egészet, elég ha időben blokkolsz és utána akár támadhatsz egyből vissza, könnyű volt kombózni..stb imádtam benne. Pedig tényleg csak annyi kellett hogy időbe lenyomd a blokkolást, ott egyszerre 5-6 ellenféllelis lehetett küzdeni, sőt néha azzal szórakoztam hogy 10+ vagy több ellen és élveztem, nem úgy, mint itt ahol csak kb szerencsétlenkedik már 2 ellenfél ellen. A respawn valami fos, ha kinyírják kezd előlről a pályát színte, nem lehet időbe kitérni. Billentyű egérrel fos az egész, nem lehet könnyen blokkolásból támadni vagy akár egy kombót benyomni.A shadow of mordort is azzal toltam és élveztem, itt meg a 2. szinten is már kb idegesítő a játék, hogy egy ellenfél is képes kicsinálni. Egyenlőre Origin acces-be tolom, szerintem annyit nem ér hogy teljes áron még egyén.