121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
dunkey is 1/5öt adott rá :D Nem is néztem meg videót nem akarom felidegesíteni magam a sok baromságon :D -
holnap belerakom a youtube embedbe hogy mutassa a csatornát ahonnan van, énis ettem már meg hogy rákattintottam szarokra :) úgy látom egy apró paramétert kell csak hozzácsapni -
Sajnos csak a kattintás után láttam meg, hogy OW videó. Őszintén bánom, hogy kattintottam... talán az számít, hogy 2 mp-en belül kinyomtam.
Hint: Ezek húzták le a sárga földig a Dark Souls-t. A Dark Souls 1-et. Ami kb. adott egy pofont a gaming industry-nak és hirtelen már a SW-ba is souls-like elemek kerültek. -
Igazából linkelnem se kellene...mert ez is csak egy vélemény..
De, hogy ez a csávó, hogy kivan égve....
Elég csak a leírást elolvasni.:
"Félreértések elkerülése végett (amiből biztosan lesz jó pár) a cikk bár a játék első 5 fejezete alapján készült, úgy lett kilőve, hogy előtte végig lett játszva a Death Stranding. A végigjátszás után sem változott az első 5 fejezet alapján alkotott vélemény."
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2019.11.20. 21:10:28 -
hmm na tessék tesztelni nekem :D -
"Fixed an issue where the game could become slow and loading times longer than expected."
Nem tudom, nekem ez azt jelenti, mert amikor szar, akkor belassul az egész. -
1.03 csak azt javítja, hogy párszor hosszabb volt töltés, mint kéne. Mást nem igazán -
Amikor jól fut akkor nagyon jó, most pl. a legutóbbi pár órás etapban nem volt akadozás. Pár perce pedig megérkezett ps4-re is az 1.03, ami elvileg többek között ezt is orvosolja. Majd tesztelem. A játék maga fasza, ne félj tőle. (nem DS, de fasza :)) -
Na mivan SWt letolták már itt az emberek? Én még egyelőre nem vettem meg, mert hallottam róla ezt is meg azt is, legalábbis a technikai oldaláról.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.11.20. 19:42:10 -
Állítólag revampolják egészet gondolom jövőre jön az anthem "next" új konzolokra is, de én semmi jóra nem számítok -
Anthem nekem olyan kategória, hogy kb még ingyen sem.
És dögöljek meg, rohadtul örülök, hogy megbukott mind anyagilag, mind pedig kritikailag.
Talán normális játékokat kellene készíteni, és nem ez lenne a fogadtatás.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2019.11.20. 18:48:04 -
Már letöröltem, szal...
Mondjuk ezek láttán nemnigazán értem miért nem frostbitera készült a SW. Mármint a msgyarázatokat hallottam, de az itt látottak tükrében eléggé BS szagú a dolog. -
én végigszenvedtem a "storyt", a végén akkorát röhögtem. Elmondom mi a vége, kihúzod a monitort a konnektorból... :DDD -
Megnéztem ezt az Athemet, ha már...Tejóég, hogy elbaszták ezt :( Pedig amúgy gyönyörű a játék, szenzációs, ahogy fut, még a gunplay is jó benne, meg a röpködés is, de a többi....atyaég :( -
Nem tudtam ma elindítani semmilyen más játékot. Egész nap DS videókat néztem :D -
A kód nem elég. Linkeltem korábban. Kell a kupon ÉS a kábel! (arra szól a kupon) -
Én nem tudtam megfelelő kupont mellé tenni sajnos. :( A kódlistában nem találtam olyat, ami működne. Vagy csak nem jól kerestem. December elején járok le, úgyhogy kéne. De UK acc-ra. :) -
Megnéztem DS launch trailert. Hát nagyon jól tettem, hogy anno nem néztem meg, Kojima jól telerakta spoilerekkel :D
Csodás trailer lett mondjuk az tény -
Ha már access premium tag lettem egy rövid időre, behúztam ezt az nfs heat-et. Volt kb 20 percig a gépen. Ha az SW csúnya egyesek szerint, akkor ez nem tudom micsoda :DDD
Szerintem a GTAV ps3-on jobban nézett ki anno. Nem lőttem screenshotot, mert ezt jobb nem megörökíteni az utókornak. Az is igaz, hogy a játéknak nem ez volt a legnagyobb gondja...Szegény NFS franchise, mi lett belőled sok éve már :( -
TomStorm #99926 Na lepörgött Death Stranding.Hard fokozat,200-as szint,70óra.
Minden egyes percét imádtam,teljesen elvarázsolt oda ahova kellett.
Voltak Hard fokozat miatt nagy idegeskedések,befeszülés de megérte.
Iszonyat vitt magával a Sztori,betegesen abbahagyhatatlan volt!:D
Hogy folytatom e?Valószinü.Semmi más nincs úgyhogy esélyes.. -
Kipróbáltam. Cipő nélkül mászkáltam, amíg jó véres nem lett a lábam. A szabadban nem történt semmi, de a pihenőszobában ránézel a lábára és akkor van az anim. Ugyanaz mint a trailerben, csak nem odakint. Ott is biztos megvan mikor leülsz pihenni, azt már nem teszteltem -
whoops nem láttam, hogy vótmá :( -
#99836 -
Mandalorian spoiler van benne, egyébként Death Stranding fanwork :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ha jön egyeltalán. :) -
Tolnám SWt de... nem akarom így. Ismerve respawn gyorsaságát a performance patch lehet nem jön csak jövőre -
Igen, igen. -
Majd Ps5re hàtha alkot majd valamit. :) -
Mikor? Nálam még mindig 1.02...
Szerk.: ja hogy pc-n már live, de konzolra csak később jön a héten. -
Remélem Kojima fog még ezekkel a színészekkel együtt dolgozni később is
-
ohh, na az akkor elég jó deal, attól olcsóbban fixen nem lesz sehol sem, 13k alá nem szokott menni, amióta 18k full áron :)
alza már meggazdagodott belőlem az utóbbi pár hétben
-
Alzán kuponnal olcsósítva most is 13.500 az éves plus. -
:D -
az volt a lényeg :D
Death Stranding-et is sikerült "Halál osztás"-nak fordítani valahogy :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.11.19. 19:16:12 -
A magyar forditás is elég vicces kapásból. :D -
kari körül sztem nem, csak ilyen 10-15 napon át napi 1 játék ára elég jelentősen lenyomva egészen karácsonyig
ha PS Plusra vágysz, akkor szerintem ilyen black fridaykor most esélyes lehet a héten/jövő héten :)
@dark: nemtom, úgy küldték a shotot :D -
sanya200 #99909 Sziasztok
Szokott lenni ps plus akció év végén?Kari körül?Pl gamestarnál vagy máshol,ajándék játékkal..stb? Gondoltam várok hátha.Tavaly nem volttam itthon kari körül szóval nem tudom szokott-e lenni ilyen. -
Geci. :D
Játék ára?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.11.19. 18:54:48 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
csapjatok le rá alzán :)))))
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.11.19. 18:41:09 -
A hangsúly a némi szopáson van. :)