121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ez olyan 2015-2016-ban lehetett. Még a Battlefront fiaskó előtt :) -
Az EA???
PFFFF.... :DDDDDD
Azon a szűrön ilyen anthemek is átcsússzanak. Simán :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.26. 18:34:49 -
egy single only játék? csak nem má
ennyire nem lehet szar a helyzet -
HU vs US store:
- Spiderman GOTY: 8990 US: 6200
- Days gone deluxe: 15000, sima 12000, US: 7750 és 6200
- Astrobot: 4490, US: 4030
- Persona 5: 5500 US: 3100
- Uncharted 4: 4490 US:3100
- UC: Lost Legacy 4490 US: 3100
- Concret Genie: 8990 US: 6200 -
Nem azt mondom, hogy nincs bug. Van bőven. Csak nàlad ha valami bugos akkor tuti 60x előjön. :D
Zoly játékos véleményére a DS utàn màr nem adok. :D Még ha a bugokba (sw) igaza is volt. -
Egy szűrőt, amin nem megy át így egy a szar. :P -
És ING meg Zoly aki mutogatja a bugokat? Amon-nál tegnap irták hogy másoknak is rettenetesen sok van.
Nem mindenkinél ez tény, de sok embernél.
Nekem pl Death Strandin megy faszán ami szerintem gépigényesebb. :) -
Meglátjuk. :) -
>Pontosan, de mint valszeg gyanítjuk nem is kaptak túl sok támogatást az EA-tól, csak csináljatok valamit és ennyi. Gondolom én.
Milyen támogatást kellett volna kapniuk? Kaptak egy rakat pénzt, kaptak embereket, megengedték nekik, hogy ne frostbite-ot használjanak.
Még mit kellett volna kapniuk? :) -
Lehet a tervezési szakaszban még mikrotranzakciósnak készült :) -
Azért annyira nem szar. Amúgy ennyi bug mint neked...nem értem neked minden jàtékban jönnek a bugok. Tuti hardver gond van ott.
Nekem is voltak néha sw-ben. De bőven élvezhető kategória volt még. -
agreed
.. majd legközelebb I guess -
Lehet fénykard, bevallom őszintén nem vagyok nagy star wars fan.
Én is ignoráltam, csak azért zavar, mert kihagyott lehetőség és helyette ráfordíthatták volna ezeket hasznos dolgokra is, időben-munkában-pénzben. -
fénykard*
teszemhozzá tényleg eléggé... ötlettelenek voltak a customizationök, én is a fejemet vakartam miattuk
viszont ezeket simán skipeltem és élveztem a többi részét a játéknak
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2019.11.26. 17:04:23 -
Pontosan, de mint valszeg gyanítjuk nem is kaptak túl sok támogatást az EA-tól, csak csináljatok valamit és ennyi. Gondolom én.
Kár érte, eskü imádtam volna, ha kicsit jobban odafigyelnek.
A másik ami rohadtul zavar, hogy a sok mellékes kutatnivaló az ökörség.
A ruhák se különböznek a mintájukat, színüket kivéve, a lézer kard markolatát meg minek moddolni? Ezzel a fos engine-el pláne alig látni, pláne a kapcsolót rajta, szerintem FULL FELESLEGES ökörség. Mármint ezek a felszedhető dolgok, francnak van kedve összeszedegetni, nem is szedem őssze.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.11.26. 16:59:04 -
Nekem olyan volt mentem fel liftel, felertem a PS2 texturakra és még mellé be is állt a kép jó pár másodpercre mire mindent betöltött :D
Nagyon hulladék az egész sajnos. Mindeközben frostbiten a battlefront 2 ennél fényévekkel szebb és atom 60 fps -
Itt említik mind2-en a bugokat!
Szóval nem csak én szenvedek.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.11.26. 16:32:17 -
+N000rbi
Kibaszott szar játék.
FIGYELD amikor a szakadékba akartam vonzani a katonát.
AGYRÁK KATEGÓRIA
Bug Wars Jedi Failen Order
Ja és lusta voltam megcsinálni, de ezelőtti folyosón szenvedtem, mert apránként kellett levernem az ellenfeleket, és kresselt a ps4, na az is kiagyalt, csak nem vágtam még ki a stream-ből....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.11.26. 16:29:42 -
Arra raersz ha patchelgetik :p -
nekem LG SJ4 van tavalyi BF óta, nem bántam meg egy pillanatra se, hogy megvettem, imádom :)
gondolná az ember hogy lófasz a 2.1, de ez tényleg brutáldurván szól a 300 W-tal, maxon sose tudtam kipróbálni, de már kb fele hangerőn rezonál a fürdőszoba ajtó üvege :D ...szal szerintem pár kurvaanyázást már így is bezsebeltem vele a panelban a szomszédoktól :D
nagyon durva cuccok ezek, csak érdemes utánuknézni, mert 1-2nek gyenguszabb a basszusa - de az LG-nek nagyonnem ;D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.11.26. 15:26:07 -
Hát ezek a ruhák a star wars-ban eddig is voltak a fegyvereseken, ez nem új dolog, csak poncsónak nem hallottam eddig én se. :D -
Az SW univerzumot már régen nem a filmek írják. Illetve Te gondolom a nagyfilmeket érted. Azok már csak mennek a sodrással. Vagy mégrosszabb, és totál baromság. -
Ebbe a Jedibe miért csak Poncsók vannak? Mexikói a főhős? Vagy miről maradtam le? -
A Disney-nél ne aggódj nem lesz! :D -
Értem én, hogy nem a Respawn találta ki, de ez akkor sem tetszik. Hol voltak ilyen gyökérségek a filmekben... -
Még nem enged az SW, a sokadik opcionális minibosst gyűrtem le, plusz találtam egy olyan helyet, hogy beszarok és eddig összesen a 17%-át fedeztem csak fel :D -
Jó? Épp gondolkodom egy soundbaron. Valami nem drága köll, k. ritkán használnám. -
Hátttöööizéö.... :) -
A spoileres részhez: ezt nem a Respawn találta ki, hanem elég régóta az SW univerzum részei.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2019.11.26. 13:15:31 -
Nekem is tetszett a Fallen Order, egész addig a pontig, amikor
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!behozták a Star Wars világába a zombikat bazmeg, meg a witcheket... Ez kb olyan, mintha a Gyűrűk urában meg lovaglás helyett rollerezni kezdenének egyszercsak.... Pedig amíg birodalmiak ellen kellett harcolni az tök feelinges volt, illetve az Order 66 is szépen be lett építve a sztoriba.
Illetve technikailag is vannak gondok bőven, én PC-n tolom (i5 6500, 16gb RAM, GTX980), nem mai csirke, de kb az összes új játékot viszi normálisan fullhd-ban high beállítások mellett. Ugrál a frame, szaggat, töltöget, bejátszásoknál már megy a hang, de a kép merev. És mindezt olyan graf mellett, ami hát mondjuk egy erős közepes. Helyenként nagyon jól is ki tud nézni, de úgy 90%-ban inkább az elmegy kategória. Lehet azért tűnik ez ennyire szembe, mert a Death Stranding után fogtam bele, ahol minden egyes fűszál tökéletesen kimunkált, és tükörsimán futott egy relatíve szar hardveren.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2019.11.26. 12:59:13 -
Tessék most már DSnek nekiállni :) -
Nekem is Samsung soundbarom van, az audiofilek persze lefitymállnák, nekem is arra célra, amire kell, megfelel. Azon filmezünk, bár én fülessel játszom, néha, ha közönség van, a játék is megy rajta.
Jobb, mint a tévé beépített hangszórója. :) -
Black Friday alkalmából a játék szentélyemet kibővitettem egy Samsung HW R550-es hangprojektorral.
Nem, nem akartam és nem is férne el az 5.1 és ár érték arányban nekem ez érte meg viszont szól mint állat :) -
Ez nem tudom mi, de a PlayStation 25. évfordulója apropóján rendezik december 3-án:
PlayStation Awards -
Azért vagy vele elnézőbb, mert egy (nekünk) fontos/kedves témához amúgy kurvajól nyúl hozzá. Mondhatni...alázatosan. Ahogy mondjuk a The Mandalorian teszi. SW rajongók csinálták főleg SW rajongóknak. Közben fontos volt, hogy mindenki más is ki legyen szolgálva, és talán pont ezen ment el/ebbe tört bele a bicska/ez a része lett e leginkább kakás. -
Árpitallica #100070 Természetesen van! :) Tudom sima ps4re lehet hülyeség volt, de talán mikor kijön a PS5, amiből megvárom, hogy lesz -e Pro változat, majd azt előrendelem, aztán reményeim szerint azon is fog futni ez a VR szemüveg! :) -
aki már végzett / leszarja a spoilert, azoknak: (nekem volt benne 1-2 új)
-
Pontosan. -
Lepörgött nálam is a Fallen Order. Ez egy jó játék... lenne, ha kicsit később jelenik meg és pofozgatják, mert ps4-en nem az igazi. Érdekes jószág, mert friss reboot után mindig jól fut egy ideig, aztán egyre rosszabb (az se mindegy melyik pálya, nekem a D betűs volt a legrosszabb élmény - mindez ráadásul ssd-ről futtatva)
Abban biztos vagyok, hogy azért vagyok elnézőbb vele, mint itt páran, mert nem egy agyoncsiszolt DS után játszottam. (nem ugyanaz a liga)
Kellenek a single player játékok, de ennél sokkal jobb minőségben. -
Szívesen :)
Van hozzá psvr-ed ugye? Csak azzal fog menni.