121480

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Rage47
    Amitől nagyobbra lehet állítani a betűket a játékban és lehet törölni a többi játékos járműveit, ha útban vannak.
  • TDC Geronimo
    Milyen patch?
  • Rage47
    Addigra talán kijön a patch is :D
  • Kandurex
    Köszi
  • Moby
    Isten éltessen születésnapodon Kandurex!
  • Moby
    Meg leginkább az, hogy ez kétszázötvenörnyéke most bóti árakon. Mire a nextgen jön persze nem tudni. De az mondjuk lesz...mittudomén. Olcsóbb.
    De.
    Ez kb fullhd-ra elegendő. 4K-ra kb sehogy, mg 30 fps-re sem, pláne alulfeszelve, alulfrekizve. A nextgen meg arra jön. Meglátjuk.

/Mondjuk az az 1200Mhz-ra ostobított vga szimplán nevetséges :D Levehették volna 600-ra is, úgy már semmit nem fogyaszt :D
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.12.02. 14:05:01
  • Moby
    Közel 7-9 éves architekt vs mai. Tökre meglepődtünk :D
    Ez majd jövőre lesz érdekes, mert a nextgen hasonló alapokra épül.
  • j0nNyKa
    ezt csak ugy itt hagyom
    #masterrace

• n000rbi
    Igen, tegnap a prologue és a chapter 1
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hullacipelős része
    lement. Egyelőre korai lenne bármit mondani róla, de azt abszolút megértem, ha valaki sikítva lépett ki 2 óra után, mert ez tényleg nem mindenkinek való.
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2019.12.02. 13:18:03
  • Kandurex
    az a szűz ne csak a kezét kenje be

(köszi)
  • mucsácsó
    a szőlőzsírral kikent csatkai Szűz Mária áldjon meg a két szép kis kezivel a születésnapod alkalmábul, Kandurex!
  • Kandurex
    köszi!
  • Kandurex
    Nem, nem. Ez bizony december utolsó két hetére van betáblázva. Szabadság végig.
  • TDC Geronimo
    BSZN, lehet nekiállni DSnek akkor? Norbi te is elkezdted már? :)
  • Moby
    Boldog születésnapot!
  • Kandurex
    Kösziek.
  • n000rbi
    Isten éltessen!
  • Ulthanito
    Na, ez király. Toljad csak, nagyon finom lesz!
  • Mephike
    Az új TR-t nyúzom otthon. Szerintem az utóbbi három részből ez a leggyengébb eddig.
  • Kandurex
    Köszi a tortát.

btw, pont most jött meg:
  • j0nNyKa
    boldog tortat mindenkinek aki ugy erzi
    neked kulonosen
  • Kandurex
    Az elden instant vétel lesz.
  • Ulthanito
    Én az Outer-re szavazok. Nagyon kellemes meglepetés volt nekem. Metrot X1X-en toltam, valahogy nem csúszott le, abbahagytam pár óra után. Igaz, a regénnyel is szenvedtem, mint kurva a kereszt alatt (pont tegnap láttam, hogy kiadták a trilógiát egy jó vakos regényben, valami 7 rugó körül van az ára, ha valakit érdekel).

TR az elég langyi.
  • TomStorm
    Én aranyosan végigküldtem Hard-on.Mert gondoltam kemény leszek.Semmivel nem jutalmazott a game de keménynek kellett lennem olyan jeleneteknél aminél teljesen felesleges volt.."reload"..

Na mert nem olyan.God of Wart elkezdtem Hardon és 20 perc után sírva tettem vissza oké nekem a kiegyensúlyozott gameplay itt rendben van.

Szeintem átlag játékosnál DS olyan +30órát tesz hozzá de nem érdemben egy GoW-nál már dupla játékidőt abból felét töltőképernyőt bámulva.

És ugye nem mindegy ha egy játékban meghalhatunk vagy sem!
  • TomStorm
    Távolság,környezeti tényezők,upgrade nem Unique.Tehát semmi,nem ment meg fokozat választással:)
  • TomStorm
    Metrot,TR-t végigvittem gagyik.Outert-t nem ismerem de nem is fogom:)
    Remnant esetleg amit tudnék mondani.

Én most iszonyat GoW+For Honor lázba vagyok:)
    Pc-n 600óra For Honor van de GoW hatására Multi melléknek FH iszonyat PS-en,nincs csaló!!
  • darkSectorxxx #100280
    Ha a 2 kijelentésem egymástól független gondoltam...
  • TomStorm
    Dec 26.-tól Jan3.-ig RDR2 Legendás fejvadászat!Ott leszek:)
  • Tikal #100278
    Melyik nehézségen nem csinálhatsz újat?
  • darkSectorxxx #100277
    Bárcsak énis már ott tartanék, hogy ez is lepergett, de pont a 3. fejezet van ami azt mondtátok k. hosszú. :)

Mondjuk easy-be nyomom ha elromlik egy motor, csinálok újat.
  • TDC Geronimo
    DSnél a legutolsó átvezetőt vissza lehet nézni a pihenő szobában. Már vagy 5* megnéztem :D

Valahogy nem tudok elszakadni ettől a játéktól :(
  • Moby
    TR ásítós, Metro Ex nekem tetszett, de ps4-en szar, szal szerintem maradj az outer worldsnél :)
  • TDC Geronimo
    decemberre kell néznem valami játékot backlogból. Nem sok minden van, amit nem toltam, de le akartam. Egyelőre 3 jelölt van, nem tudom melyik legyen

Metro exodus, új Tomb Raider vagy outer worlds
  • mucsácsó
    azt csicsergik a madarak, hogy lesz ott valami tréler róla, és hogy már jövő és első felévben jön is a játék - bár ezt picit kétlem, de kitudja :D
    Sekiro tényleg über volt, 3 nap alatt sikerült majdnem 50 órát belerakjak, úgyhogy erre szerintem nagyon kevés játék volt képes az elmúlt pár évben - talán még DaS2 vagy BB :D

FROM az nagyon érzi ezt (is) - láthatjuk milyen is az, ha nem ők nyúlnak egy soulslike combatjához...

úgyhogy Elden Ring az megint asszem day1 lesz - pedig még azt se tudni milyen lesz :D
    remélem, hogy Sekirohoz hasonlóan itt is emelik át azért a souls elemeket majd :)

Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.12.01. 01:16:07
  • darkSectorxxx #100272
    Tökéletesen egyetértek, életem kombatja ebben a cuccban van, azt sajnálom cska hogy egy melléktermékként lett kezelve a játék...
    Konkrétan. Tartalom kevés, sok az ismétlődés, kár érte, de talán még így is hajszálhijján évjátéka nálam, Days Gone mellett. :)
  • TDC Geronimo
    Én az elden ringet várom már nagyon. Azért nem sokan tudnak olyan fluid combatot csinálni, mint a from. Remélem VGAn lesz valami trailer végre

• Rage47
    Respawn első ilyen játéka, 2. részre már jobb lesz :)
  • Myselor
    nálam pukkant az első bolygó után :D se a harc semmi nem jött be.mondjuk star wars fan sem vagyok. csak a soulslike dolog miatt tettem próbát de nem nyert meg:)
  • mucsácsó
    hátttöö jah, én mondjuk még ugye csak az elején vagyok, de amúgy máris érzem az a lufipukkot...
    ha azt tudták volna tartani, amit a játék elején, akkor még egy szegényember Unchartede is lehetett volna simán :D
  • Kongy
    A felvezetésnél mondom, ha ez így megy tovább, akkor megvan az évtized Star Wars játéka. Aztán 2-3 óra játék után kidurrant a lufi, amit a végjáték sem hozott vissza. Ha még lett volna 4-5 ilyen pillanat a játékban, akkor még a DS-t is letaszíthatta volna a képzeletbeli GOTY trónról. Persze csak akkor, ha nem vesszük a grafikai hibákat, a bugokat és a többi amatőr hibát.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2019.11.30. 22:36:24