121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Amitől nagyobbra lehet állítani a betűket a játékban és lehet törölni a többi játékos járműveit, ha útban vannak. -
Milyen patch? -
Addigra talán kijön a patch is :D -
Köszi -
Isten éltessen születésnapodon Kandurex! -
Meg leginkább az, hogy ez kétszázötvenörnyéke most bóti árakon. Mire a nextgen jön persze nem tudni. De az mondjuk lesz...mittudomén. Olcsóbb.
De.
Ez kb fullhd-ra elegendő. 4K-ra kb sehogy, mg 30 fps-re sem, pláne alulfeszelve, alulfrekizve. A nextgen meg arra jön. Meglátjuk.
/Mondjuk az az 1200Mhz-ra ostobított vga szimplán nevetséges :D Levehették volna 600-ra is, úgy már semmit nem fogyaszt :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.12.02. 14:05:01 -
Közel 7-9 éves architekt vs mai. Tökre meglepődtünk :D
Ez majd jövőre lesz érdekes, mert a nextgen hasonló alapokra épül. -
ezt csak ugy itt hagyom
#masterrace
-
Igen, tegnap a prologue és a chapter 1 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lement. Egyelőre korai lenne bármit mondani róla, de azt abszolút megértem, ha valaki sikítva lépett ki 2 óra után, mert ez tényleg nem mindenkinek való.hullacipelős része
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2019.12.02. 13:18:03 -
az a szűz ne csak a kezét kenje be 

(köszi) -
a szőlőzsírral kikent csatkai Szűz Mária áldjon meg a két szép kis kezivel a születésnapod alkalmábul, Kandurex! -
köszi! -
Nem, nem. Ez bizony december utolsó két hetére van betáblázva. Szabadság végig. -
BSZN, lehet nekiállni DSnek akkor? Norbi te is elkezdted már? :) -
Boldog születésnapot!
-
Kösziek. -
Isten éltessen!
-
Na, ez király. Toljad csak, nagyon finom lesz! -
Az új TR-t nyúzom otthon. Szerintem az utóbbi három részből ez a leggyengébb eddig. -
Köszi a tortát.
btw, pont most jött meg:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
boldog tortat mindenkinek aki ugy erzi
neked kulonosen -
Az elden instant vétel lesz. -
Én az Outer-re szavazok. Nagyon kellemes meglepetés volt nekem. Metrot X1X-en toltam, valahogy nem csúszott le, abbahagytam pár óra után. Igaz, a regénnyel is szenvedtem, mint kurva a kereszt alatt (pont tegnap láttam, hogy kiadták a trilógiát egy jó vakos regényben, valami 7 rugó körül van az ára, ha valakit érdekel).
TR az elég langyi. -
TomStorm #100283 Én aranyosan végigküldtem Hard-on.Mert gondoltam kemény leszek.Semmivel nem jutalmazott a game de keménynek kellett lennem olyan jeleneteknél aminél teljesen felesleges volt.."reload"..
Na mert nem olyan.God of Wart elkezdtem Hardon és 20 perc után sírva tettem vissza oké nekem a kiegyensúlyozott gameplay itt rendben van.
Szeintem átlag játékosnál DS olyan +30órát tesz hozzá de nem érdemben egy GoW-nál már dupla játékidőt abból felét töltőképernyőt bámulva.
És ugye nem mindegy ha egy játékban meghalhatunk vagy sem! -
TomStorm #100282 Távolság,környezeti tényezők,upgrade nem Unique.Tehát semmi,nem ment meg fokozat választással:) -
TomStorm #100281 Metrot,TR-t végigvittem gagyik.Outert-t nem ismerem de nem is fogom:)
Remnant esetleg amit tudnék mondani.
Én most iszonyat GoW+For Honor lázba vagyok:)
Pc-n 600óra For Honor van de GoW hatására Multi melléknek FH iszonyat PS-en,nincs csaló!! -
Ha a 2 kijelentésem egymástól független gondoltam... -
TomStorm #100279 Dec 26.-tól Jan3.-ig RDR2 Legendás fejvadászat!Ott leszek:) -
Melyik nehézségen nem csinálhatsz újat? -
Bárcsak énis már ott tartanék, hogy ez is lepergett, de pont a 3. fejezet van ami azt mondtátok k. hosszú. :)
Mondjuk easy-be nyomom ha elromlik egy motor, csinálok újat. -
DSnél a legutolsó átvezetőt vissza lehet nézni a pihenő szobában. Már vagy 5* megnéztem :D
Valahogy nem tudok elszakadni ettől a játéktól :( -
TR ásítós, Metro Ex nekem tetszett, de ps4-en szar, szal szerintem maradj az outer worldsnél :) -
decemberre kell néznem valami játékot backlogból. Nem sok minden van, amit nem toltam, de le akartam. Egyelőre 3 jelölt van, nem tudom melyik legyen
Metro exodus, új Tomb Raider vagy outer worlds -
azt csicsergik a madarak, hogy lesz ott valami tréler róla, és hogy már jövő és első felévben jön is a játék - bár ezt picit kétlem, de kitudja :D
Sekiro tényleg über volt, 3 nap alatt sikerült majdnem 50 órát belerakjak, úgyhogy erre szerintem nagyon kevés játék volt képes az elmúlt pár évben - talán még DaS2 vagy BB :D
FROM az nagyon érzi ezt (is) - láthatjuk milyen is az, ha nem ők nyúlnak egy soulslike combatjához...
úgyhogy Elden Ring az megint asszem day1 lesz - pedig még azt se tudni milyen lesz :D
remélem, hogy Sekirohoz hasonlóan itt is emelik át azért a souls elemeket majd :)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.12.01. 01:16:07 -
Tökéletesen egyetértek, életem kombatja ebben a cuccban van, azt sajnálom cska hogy egy melléktermékként lett kezelve a játék...
Konkrétan. Tartalom kevés, sok az ismétlődés, kár érte, de talán még így is hajszálhijján évjátéka nálam, Days Gone mellett. :) -
Én az elden ringet várom már nagyon. Azért nem sokan tudnak olyan fluid combatot csinálni, mint a from. Remélem VGAn lesz valami trailer végre
-
Respawn első ilyen játéka, 2. részre már jobb lesz :) -
nálam pukkant az első bolygó után :D se a harc semmi nem jött be.mondjuk star wars fan sem vagyok. csak a soulslike dolog miatt tettem próbát de nem nyert meg:) -
hátttöö jah, én mondjuk még ugye csak az elején vagyok, de amúgy máris érzem az a lufipukkot...
ha azt tudták volna tartani, amit a játék elején, akkor még egy szegényember Unchartede is lehetett volna simán :D -
A felvezetésnél mondom, ha ez így megy tovább, akkor megvan az évtized Star Wars játéka. Aztán 2-3 óra játék után kidurrant a lufi, amit a végjáték sem hozott vissza. Ha még lett volna 4-5 ilyen pillanat a játékban, akkor még a DS-t is letaszíthatta volna a képzeletbeli GOTY trónról. Persze csak akkor, ha nem vesszük a grafikai hibákat, a bugokat és a többi amatőr hibát.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2019.11.30. 22:36:24