121481
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Furcsa kínlódásba kezdett a sony :/ remélem a ps5-el ilyen gyagyaságok nem jönnek be. -
Ja totál érthetetlen :D -
Ezt épp most néztem, de nem is tudom mire vélni. Annak a kontrollernek pont egy kis oled kijelzős kiegészítőre van szüksége, úgyis olyan bika az akksija :D -
-
Milyen nagylelkűek azzal az 500 ponttal, ami gondolom 500ftnak felel meg :D
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2019.12.17. 15:47:03 -
Megjött a Konzolvilág válasza:
A megrendelt játékból utolsó példányunk maradt, mely üzletünkben a falon volt kiállítva a vásárlók tájékoztatása végett. Ezen termékeink bontottak, és a lopás elkerülése végett a lemezt egy külön széfben tartjuk. A játék teljesen új, nem használt, ilyenkor a boltos kollégák felajánlják az újra csomagolást. Ezt a metódust több mint 10 éve csináljuk. De a kellemetlenségért, amennyiben elfogadja, szeretnénk felajánlani 500 pontot a törzsvásárlói profiljára, amit bármire letud nálunk vásárolni.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.12.17. 13:15:00 -
Nyilván nem.
De nincs hír. -
Fura az ízlésem, mert három játék, amit te vársz, engem teljesen hidegen hagy.
Ja, értem! -
én se ugrok midenre .ff7 remake-en kívül kb semmi nem érdekel jövőre ha csak nem jön valami új meglepetés cím. -
fura egy ízlésed van
-
Arról van infó már, hogy a PS5 elfogadja-e a P4 kontrollerét? -
ebben igazad van :D akkor lesz majd legjobban érezhető az előrelépés a lastgenhez képest, amikor nem lesznek már rákényszerítve a párhuzamos PS4 fejlesztésre a studiók (még akkor is, ha azokat tök más banda is csinálja) - nyilván kell azért majd 1-2 év launch után, hogy egyáltalán elkezdjenek jobban szállingózni rá a címek, ha a PS4-et vesszük alapul... meg hát nyilván a fejlesztőknek is ki kell azért tapasztalniuk a dolgokat, ki kell ennek az egésznek forrnia magát..
addig meg csak jönnek a direkt lebutított AC/NFS-szintű multicímek..
igazából attól függ, hogy milyen launch címek lesznek (bár szerintem max 1-2 ex lesz, ami tényleg érdekes lehet..) --- na de ismerem magamat és én nem szeretek semmiről lemaradni/kimaradni, szóval szinte fix, hogy day1 veszem.. :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.12.17. 11:38:49 -
emlékszem mikor kijött a ps4 és xbone akkor is ez ment ugyanaz a game kijött az előző genre és az újra is csak picit szebb meg ilyenek.aztán kezdték elhagyni a prevgent vagy ha kijött kibaszott buta votl hozzá képest a game majd megszűnt a támogatás.viszont nekem kellett jó pár év mire azt mondtam na most igen veszek ps4-et mert már vannak olyan gamek rá.bár az egyik ami miatt vettem az a bloodborne god of war stb ex címek, de azért letoltam mást is ami a pc-men már nem fut vagy nem úgy ahogy szeretném.viszont attól tartok hogy megint ez lesz jó ideig nem lesz ps5 cím amit ne tudnék tolni pc-n illetve érdemes lenne venni miatta az új konzolt.sorra jönnek ugyanazok majd csak picit szebbek lesznek remasterek fasz tudja mik.sőt jelenleg semmi játékot nem mutattak még sőt maga a konzolt se :D szerintem én sem sietek a vásárlással! -
Én is így vagyok vele, ami volt, az elmúlt :D lezártnak tekintem (majd) én is teljesen a PS4-érát. én utána már PS4-et látni se akarok, nekem untig elég volt 5+ év belőle :'D
nem akarok lastgen cuccokat tolni újgépen, ez tényleg akkor jön csak jól, ha neadjisten valamelyik cím kimarad PS4-en - de olyan meg ugye nem lehet
-
Igazad van, a mindenki szó helyett nekem kellett volna. -
Én csak magamról beszéltem, nem mindenkiről. A mindenki majd leírja, neki mi a fontos. -
Mindenkinek más a prioritás, persze az SSD gondolatától sem vagyok rosszul :) -
Engem pont nem érdekel a visszafele kompatibilitás. Nem veszek azért 600 eurós konzolt, hogy előző generációs, már régen végigjátszott és elfelejtett vagy maradandóbb címekkel játsszak rajta.
Ezt a gent szó szerint magam mögött hagyom. Mindennel játszottam, amivel akartam, amivel meg nem, pláne nem PS5-ön fogok.
Lasszó ás cusima maradt még, aztán viszonthall.
-
Jön itt minden is:
3/3: FF7 Remake
3/11: Ori & the Will of the Wisps
3/13: Nioh 2
3/20: DOOM Eternal
3/20: Animal Crossing
3/31: Half-Life Alyx
4/3: Resident Evil 3 Remake
4/16: Cyberpunk 2077
4/28: Gears Tactics
5/15: Marvel's Avengers
5/29: The Last of Us: Part II
Final Fantasy 7 Remake részemről bármikor jöhet!
Mondhatni, az általam legjobban várt játék jövőre az Ori mellett. Kár, hogy a PC-s verzió 2021-ben jöhet legkorábban.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.12.17. 09:55:11 -
Cyberpunkot nagyon várom, minden bizodalmam a CDPR-ben van. A Last of us volt az első játék, amivel konzolon játszottam, és annyira de annyira tetszett, hogy egyszerűen muszáj volt ezt is előrendelnem. A ghost of tsushima jelenleg még az, ami nagyon érdekel, de azzal meg fogom várni az első értékeléseket.
A PS5 vásárlást nem fogom elkapkodni, kíváncsi vagyok a nyitócímekre, a visszafelé kompatibilitás miatt viszont nagyon vonzó. -
engem ezek közül a final fantasy remake érdekel :d nekem nem lesz nagy gaming jövőre asszem xd -
Cyberpunk + Resi3 + Last of us 2 nàlam. Utàna adom is el a PS promat.
Addig meg Nintendo Switch. Amit most szerzek be.
PS5töt meg megjelenéskor megveszem, amik kimaradtak jàtékok màr csak azon pótolom.
-
Cyberpunk kuka, nem érdekel, lasszó talán, de lehet megvárom vele a PS5-öt. FF-remake, RE3 és társai se jönnek be.
Egyelőre nekem a jövő évi penzum a cusima meg vélhetően a lasso.
Szerintem a legsilányabb év lesz nekem ebben a genben.
Lehet letolom megint az Ezio Trilogy-t majd nosztalgiából. -
4 hónap és cyberpunk, 5 meg last of us 2ig. El se hiszem. Március FF remake/doom, április RE3 meg cyberpunk, Május meg lasszófasz 2. Micsoda hónapok jönnek -
Kellene rendes single játék, mondjuk hasonló mint a Fallen Order, az irány ott is abszolút jó, csak hát a megvalósítás.... ott csúszik el picit. -
Áá, alibi cuccok azok. -
Na ige. Kissé más egy háromperces spotot összerakni, meg egy 20-50 órás játékot. -
van benne single meg coop is már
-
Elpazarolni ezt egy ostoba multira... -
Számomra teljesen érthetetlen, hogy MINDEN adott és nem képesek egy tisztességes single játékot csinálni belőle. Most a Lego Star Wars: Skywalker Saga-t várom, de belegondolni se merek milyen lenne ugyanez (9 film együtt, open world) ezzel a graffal. -
Játék a kezdeti clusterfuckhoz képest elég szépen kinőtte magát. -
mindig jó videókat csinálnak :D -
-
Sztori adja meg az alapját a játéknak, anélkül nincs értelme. Ha az nem jön át, akkor ennyi. Szerinted miért öltek ennyi energiát a színészi játékba meg a körítésbe, hangulatba?
A játékmenet meg olyan változatos, hogy még a végén is jöttem rá dolgokra, amiket nem adott a számba és tök jó érzés volt magam rájönni. Olyan elemekből áll, melyeket máshol nem is láttam még.
Én amúgy biztos vagyok, hogy lesz még stranding game, vagy ennek a folytatása, mert ezen a félig single player félig multiplayer dolgon lehet még mit fejleszteni. Ugye ez sem teljesen új, hasonló volt már a Dark Soulsban vagy Nier-ben asszem, de ez megint egy továbbgondolt játékmechanikai elem volt a Death Stranding-ben. -
jah, manapság már egy mobiljáték bőven nagyobb...
egy kibaszott nvidia driver majd 600 MB :'D -
Egykori demoscene-es arcok vannak a Shin'en-ben, így azért érthető :) -
Maradjunk annyiban hogy a DS-nél nem beszéltem a story-ról.
Nem vágom miért ezen lovagoltok még mindig.
Írtam vagy 20x hogy az fasza benne attól független hogy immunis vagyok ezekre a dolgokra.
Nem azért mert nekem nincsenek szüleim vagy nem szeretek senkit, vagy nem értem mi történik csak kurvára nem hat meg a dolog ennyi.
Igen én szerelmes filmeket ha látok vagy drámát nem könynezem meg, sajnálok, meg együttérzek másokkal, de nekem ez nem érdekes.
De még ha érdekes is lenne, nem szeretnék közben unatkozni.
És nem az akció a lényeg itt, hanem a változatosság. A kettő nem ugyanaz. Egy tetrisz is lehet változatos.
Azért próbálkoztam, mert kíváncsi voltam a story-ra, pont a hype- miatt mint egy kicsit hosszabb filmre.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.12.16. 10:29:35 -
200Mb a játék. Insane :D -
Darky, maradjunk annyiban, hogy téged nem csak ez nem érint meg, hanem semmi olyan, ami mondjuk az élet komolyabb kérdéseiről/problémáiról szól, és túlmutat a párizsis zsömle. menjünk melóba, nézem a filmet este háromszögön.
No offense, nem vagyunk egyformák, pont azért nem is kéne az ilyen játékokkal próbálkoznod. -
Hellblade-t amíg tartott szerettem nem volt vészes, de ettől még ha kérdeznek rohadtul nem mondanám kimagasló alkotásnak, a story szép, abár engem nem érint meg mélyen ez a téma, a content meg kb arra volt jó hogy sétálj előre a kitaposott ösvényen hogy triggereld az átvezetőket.
A harc pont unalmas lesz a végére ha egybe nyomod le.