121482
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
A másik három platformon összejön az a másik 300 óra neked lazán, 600 órával meg már te is bőven a függők táborába tartozol. -
Most már én is kíváncsi lennék a saját statisztikámra, de azóta se működik, a support meg annyit tud mondani, hogy próbáljam később :D -
ppista #101633 A legtöbbször szombat este játszottam a PS felmérése szerint. Mivel vénember vagyok, ezt is eltalálták. Húsz éve a vasárnap este lett volna a győztes nap. -
ppista #101632 Nálam eltalálta, mert én nem játszok online játékkal. Vagy csak kétévente. Jövőre már lesz róla statisztikám, ha már az idén kimaradt. :) -
Ja no offens nyugi. :D
Az biztos, hogy emberi kapcsolatok rovàsàra megy a hobbim most.
Bàr sok embert pont jàték miatt ismertem meg.
De tény, hogy 32 évesen hamarabb maradok itthon mint, hogy kimozduljak.
Munka, csalàd/baràtok, jàték. Ennyi a jelenlegi életvitelem. Ami igazàbol nekem teljesen megfelel most.
Ami ezt felboríthatja nyílvàn egy sajàt csalàd építése.
Akkor tudom magamról, hogy el tudom hagyni a jàtékot/hobbit.
Ha kapcsolatban voltam mindig ezt csinàltam.
Kb havi 5x ha jàtszottam 1-2 óràt.
(Igaz akkor is ott motoszkàl bennem néha, hogy jó lenne elmerülni egy jàték vilàgàban sok-sok óràig.)
-
Érdekességképp nálam 313 játszott óra van, ebből 41 AC Ody, 36 DS és 32 God of War. Mondjuk azt hozzá kell tenni, hogy én XOne-on, PC-n és Switch-en is játszom, így nyilván megoszlik a játszott órák száma, de szerintem még ezen a 4 platformon összesen sem játszottam tavaly annyit, mint Ti PS4-en :D Szóval jah, szerintem is függők vagytok. 
-
amúgy érzem én is rohadtul, hogy ez halasztva lesz (őszre valamikorra) - de ne legyen igazam....
túl kevés a konkrétum (legyen az akár gameplay vagy bármi más) és nagy a csend, ahhoz képest hogy holnaphoz képest 3 hónap múlva érkezik... ismerjük már ezt :)
Dying Light 2 ugyanez, lófaszt lesz az 2020 Spring - SAJNOS... :( -
Mondjuk nem biztos, hogy az a mérce, hogy a kocsmázásnál mi az egészségesebb. Szerintem ezt nem kell magyarázni, itt mindannyian függők vagyunk, ez nem is kérdés. Ki kisebb, ki nagyobb mértékben. Szerintem, ha bármilyen tevékenység dominánsan uralja egy ember életét (munka, bármilyen hobbi stb.), az addikcíió, és káros.
Lehet ezt szépíteni, meg úgy csinálni, mint ha nem, pedig de. -
Mondom, nem rólad van most szó, teljesen mindegy, ki játszik ennyit.
Én a magam 500+ órájáról is azt gondolom, hogy sok (ezért tartok például az AZ 1200 oldalából csak 800-nál két hónap óta). Nekem is ez a hobbim, de azért időnként belül megszólal az a bizonyos hang, hogy hééé, lehet, hogy kicsit sokat foglalkozol ezzel, más tevékenység, vagy más emberek (társas kapcsolatok) rovására.
100 teljes napon át csinálni az év 365 napjából valamit, ami nem munka, nem önfenntartás, az nagyon jelentős mennyiség. Egy átlagos felnőtt évi 2 ezer órát dolgozik (magyarul többet játszol, mint amit munkaidőben töltesz). Napi 8 órát alszol mondjuk,, az 2920 óra. Kis túlzással élve évi 2 ezer órás játék az annyit tesz, hogy az alváson és a munkán kívül semmi mást nem csinál.
Ez meg a nolifer kategória abszolút. Egy végletekig beszűkült életvitel. -
Szerintem az teljesen korrekt amúgy, -
Ne aggódj cyberpunk nem fog kijönni áprilisban :D -
Zóanagyvarázsló #101624 A Galaxy szerint amúgy tegnap 25 óra 1 percet játszottam, szóval durván függő vagyok
-
LBandi77 #101623 Nekem 270 óra,de ez csak 2 játék+1 beta. -
19ben màr nem voltam kapcsolatban, lehet ez az oka a sok jàtéknak. :D
De amúgy tény, hogy sokat jàtszok, de úgy vagyok vele ez a hobbim. -
Zóanagyvarázsló #101621 Pedig azt biztos rosszul nézi, mert azt nehezen tudom elképzelni, hogy itteniek offline pörgették sok órát át az Apex Legendset. Azt még elnézem, hogy az 12 órás PS3-as co-opomat sem online-nak vette.
Nem teljesen megbízhatók a Sony statisztikái sem. -
ppista #101620 Most néztem, hogy online játékkal eltöltött időm kerek nulla! Ez stimmel is. :) -
Zóanagyvarázsló #101619 Sőt, az orosz rulettnél is egészségesebb. Nem hiszem, hogy így érdemes ezt nézni. Egy laza baráti kocsmázás (nem 2500+ óra tömény ivászat) megszakítani a kijelzőbambulást még jobb is lehet.
Nálam amúgy 12 órát dobott a PSN, az is PS3 :)
PC-n ~551 óra jött ki mellé, a Galaxy szerint legalábbis, plusz a GeoW 5 végigjátszása, azt nem mérte semmi (a viszonyítás kedvéért az 1 9,5 óra volt, a 4 pedig 16).
Ez kevesebb a szokásosnál, évi 1000 körül szoktam járni. Idén eddig elvileg ~45 órát játszottam, amit sokallok.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2020.01.15. 11:02:44 -
Igazából erre még mindig azt mondom jobb mintha kocsmáznék vagy otthon iszogatnék, mint a magyar lakosság 60-70% kábé, viszont a tavaly előtti 1700 órámhoz képest az 1159 már javuló tendencia és ez az év még kevesebbet lesz mivel már számomra nem sok érdemleges jön.
Más
Az hittem először egy jel amikor azt mondták az FFVII remake szülinapomkor jön, de igy hogy csúszik már nem lesz day one -
Most nézem hogy a Cyberpunk pont egy héttel húsvét után jön pedig de jó lett volna a hosszú hétvégén kockulni -
Szerinted nem sok az év egyharmadát (szó szerint) egy relatíve passzív ("értelmetlen") tevékenységgel tölteni? Szerintem rettenetesen sok.
Neked hány órát mutat a számláló? -
Hát szerintem nem sok. :P
Persze valóban viszonyítás kérdése. :) -
Mihez képest, Darky. Ha valakinek azt mondod, hogy figyi, én durván az év egyharmadát egyfolytában gép előtt ültem és játszottam (106 nap), akkor azt fogja mondani, hogy bazeg, menj orvoshoz, nem vagy normális.
Ha meg ennél több, akkor azt is mondja, hogy ne csak orvoshoz menj, hanem kezeltesd is magad elvonón! :-D
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.01.15. 08:26:52 -
1 évben az a 2561 óra az semmi, csak szólok. :) -
Hogy tölthettél le 29 PS Plus játékot a 24-ből? -
2561 óra??? Ez komoly? Figyi, ne vedd magadra, de ez már beteg! :) Az ötször annyi, mint nekem, és én szubjektíve úgy érzem, hogy nagyon sokat játszom.
Neked az 106 teljes napot jelentene, kizárt dolog! -
Total playtime: 610 óra
Days: 259
Local: 518 óra
Online: 92 óra
PSVR: 15 óra
1. Sekiro (142 óra)
2. Bloodborne (97 óra)
3. BF5 (89 óra)

Függők vagyunk, vazze! -
Nem tudom ez day 1 lesz-e. Mr xet is utáltam -
Nekem: 260 nap játék..hmmm :D -
-
Az bizony -
ettől függetlenül jó lesz ez -
Állandóan azt toltad, emlékszem :D Én is csodálkoztam a 250 órámon, holott hónapok óta nem játszottam vele. De az elején rengeteget.
92 órával a második a DS nekem, az pontos, néztem a játékban is ennyit mért. -
1080p trailer 2020ban... -
-
Durva túlzás ez az "évek múlva"... idén jön és nem kell kínlódni ezzel a prevgennel. Toljátok ti még PS5-ön :-D
Ha neked abból a listából csak annyi látszik, hogy betűméretet javították... háááát ^^ -
“ A PLAYSTATION 2019-es összefoglalója csak bizonyos helyeken áll rendelkezésre.” Baszik ez működni :/ -
Ez semmi, nézzétek meg az ENYÉMET Valahova azt se tudja mit írjon . A trófeák talán stimmelnek :D
Utoljára szerkesztette: Seth, 2020.01.14. 18:29:36 -
Az én statom
Szerintem turpisság van benne, de remélem havernál minden számom nagyobb
-
valszeg nem véletlen nem public állandóan ez a stat... szart se érnek :D
bár nekem a 2. helyezett (Sekiro) 54 órája egész pontos, valahogy így is emlékeztem - ami para, hogy ezt egy péntek-hétfő szedtem össze :DDD -
Én megnéztem enyémet, de totál baromságokat ír