121485
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Eddig 2 jóslatot láttam, ~9 és ~13.
Van egy érzésem, hogy ugyanolyan erejű GPU lesz a PS5ben, és más területen lesz majd előnye mind2 hardvernek.
Az viszont furcsa, hogy 12GB ram volt az XBox X-ben, itt meg 16 lenne csak.
16 az elég vajon ezekhez, amiket iss beszéltek?
Ebből ugye 3GB a rendszer vagys 13 megy a játékokra. -
Akiknek szarul indult a szolgáltatásuk.
Van önkritika a Microsoft-nál. :) -
Nekik a sarki pék meg fűszeres a versenytársuk...
, ki más?
-
Maguk mondták, nekik nem a Sony vagy a Nintendo a versenytársuk, hanem a Google, az Amazon és az online tartalomszolgáltatók. -
szerintem a 9.2 TFLOP-os GPU-ra gondolt a kollega :)
mivel ők decemberben "megjósolták", hogy az XSX 12 TF lesz, és ez immáron hivatalos. -
ppista #102396 Engem érdekel, hiszen a hobbimnak egy része, igaz nagyon kis mértékben. Soha nem vettem még közvetlenül Ms terméket, nem is szándékozom a jövőben sem, de ugyanabban az üzletben érdekeltek mint a Sony, így minden cselekedetüknek hatása van a japókra, ahogy a múltban is. Ráasásul az ebben a generációban rendezett ámokfutásuk ki tudja hova fog még vezetni. Roppant kíváncsi vagyok hova ér ki. -
Nekem valójában tök mindegy, hogy egy új konzolt a gyártó veszteséggel, nyereséggel, vagy nullán ad el. Hol érdekel az engem? Számomra az fontos, hogy az ár-érték aránya számomra milyen. -
Mi is volt az a jóslat ? -
Nem lepne meg. -
Ezen aggódjanak a részvényesek. Én játékos vagyok, én másban vagyok érdekelt. -
A GOW system seller. Nincs is más cím. Talán egy BB2... -
Még akár én is így gondolnám, egészen addig, amíg nem jut eszembe a God of War 2 :D -
ppista #102389 Én is szeretném, de gondolni kell azokra is, mármint a Sony-nak, akik nem akarnak ennyi lóvét érte adni, és nélkülük meg cseszhetik az üzletüket. Szerintem, mert nem látok a kulisszák mögé.
Az Ms, meg fogalmam sincs hogy gondolja ezt. Egy dollárért hozzájutok a 100+ milliós fejlesztéseikhez, meg a többi, szintén nem többéves játékokhoz. Ezt a csillióterafloppos hardvert is nem tudom mennyi áron fogják piacra dobni. Tényleg kíváncsi vagyok rá. -
Olyannyira nyomott, hogy én per pillanat sokkal jobban hajlok az XSX-re, mint a PS5-re. Az biztos, hogy még egy olyan süvítő konzolra nem adok pénzt, mint a PS4.
Az XSX egyelőre nagyon erős, tetszetős fícsöröket libbent, a multiplatpform címek szinte biztos, hogy jobban futnak majd rajta.
2-3 Sony-exkluzívért meg nem biztos, hogy megéri földbe állítani magam egy egész generációra. -
Én szeretném, ha a ps5 is egy normálisabb hardverrel érkezne. Nem lenne jó megismételni a gen eleji bénázást, majd félidőben a pro változatot. A Sony egyszer már megszívta a 600 dolcsis konzollal, nem hiszem, hogy újra meglépnék ezt az árazást. A MS viszont most tényleg nyomott egy all-in-t ezzel a konfiggal és remélhetőleg a Sony is fog erre valahogy reagálni. Végül úgyis a játékok döntenek, azokban pedig jelenleg a Sony erősebb. -
ppista #102386 Remélem nem, mert akkor egy vagyonba fog kerülni, és az átlagjátékosok, akik az üzlet legnagyobb részét kiteszik, le fogják szarni.
Ezt a hardvert 500 dodó (még 600-ért is gyanús) alatt adni öngyilkosság, és a Sony, (ahogy nézem, az Ms-sel szemben) pénzt akar vele keresni, nem ajándékként osztogatni a konzolos bizniszüket boldog-boldogtalannak. -
Szerintem közel hasonló lesz PS is. Lehet 1-2TFel alatta, de lehet más területen meg jobb lesz, így behozza a hátrányát. Nekem mindenképp PS lesz eleve a régi PS katalógusom miatt is meg ugye az exek miatt. -
Remélem a DF a jóslattal a PS5-el kapcsolatban nem volt ennyire pontos :( -
A 2070s 9TFlops.
Baszó gép lesz ez. -
Szerintem még ilyet se, csodák nincsenek. :)
A hitemet már elvesztettem a mostani generációban.
Persze, hasonló lesz, kb mint a Gears of War-ban is ami volt.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.02.24. 18:59:52 -
+1 -
tom vótmá, de reméljük ezt, vagy ettől még durvább látványt elvárhatunk a masináktól :D -
Pont ugyan ezt akartam írni. :D
Furi picit, kevésnek tűnik ahoz amiket igérgetnek, RT meg 120 fps-ek, ellenben ahoz képest meg túl olcsónak, még ehhez a ""kis"" értékhez képest is.... -
viszont akkor ezt tényleg nem tudom, hogy hogy sajtolják bele az árba, mivel már egy ilyen újfajta Navi GPU is sztem alsóhangon lesz egy 200-300k :DDD és akkor még hol van a többi része a vasnak.. proci se lesz gané nyilván, és akkor még ott az a 3D audio modul, meg ez a hiperszuper HBM-szerű SSD képződmény :D nagyon kíváncsi leszek..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.02.24. 18:35:28 -
Nem ez a probléma, biztos kiokoskodtak valamit, nem hazudnának ekkorát, csak nah, eddigi tapazstalatok nem azt mutatták hogy egy ilyen teljesítménnyel kivitelezhető lenne, amiket itt összehordanak, vagy akkor valami nagyon új dolgot találhattak ki. -
RDNA2es szóval az inkább 2080 super kategória... -
és jelenleg nincs RT-képes Radeon kari se, mégcsak software-es szinten se:D
kíváncsi leszek én erre azért... :D -
Nem baj, a Microsoft-nak menni fog. :P
Crachdown 4-ben szerintem még a 8k mellett is, ahogy kinéz majd a játék. :D -
Jelenleg a 450 ezres GPU sem képes 4k 60-ra RT-vel :-D -
Erre azt tudom mondani, a Sony-nak, mint most neked, hogy lepjetek meg. :P -
Hát mondatban még lehet, egy hazugság szintjén. De játékban nehezen, vagyis attól függ a RT milyen mértékben lenne benne, mert 4k60fps az tuti lesz, mert azért annyira van erős a konzol, 2x erősebb az X-nél ugye. :D -
Ez is egy vélemény, de ezt nem te fogod eldönteni :D -
Olyan egy mondatban, hogy “4k-Ray trace-60FPS” nem lesz. -
TomStorm #102368 Ne is említsd.CoD-al nem tudom mi lett de teljesen szét van esve a game Pro-n.Inkább az új pályákat nem bírja már meg az effekteket. -
Ez meg felesleges. -
Eszemben sincs érvelni neked, sosincs semmi haszna, csupán megdöbbenésem akartam kifejezni a kérdésedre. -
Ez nem én találtam ki, direkt nem írtam 120fps-ekről. :D
A Sony meg ahogy Kandurex is írta, nyomorékoskodik, annyira érzem, hogy valami cseszettnagy gond lesz a Sony házánál és azért van nagy kuss.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.02.24. 17:51:47 -
Várjuk ki a végét. Megmutatták az előző generációban is. -
lol oké :D -
Rettentő meggyőző érveid vannak.