121487
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Én a játékok 90%-ával vagyok így már.
Túl kényelmes. Nem kell fejben ott lennem a játék előtt és irányítani.
Hanem ehetek, ihatok közben meg ilyenek. :) -
Sajnos ezzel úgy vagyok, hogy nézni jó, de játszani nem. Maradok twitch végigjátszásnál :D -
Akkor Netflix, na -
HBO gon se 4K se HDR nincs :D
HBOnak van a legtrógerebb minősége. Netflixet nézzél, 4K dolby vision HDRt -
Néztem installation videót, ott nem így mutatták. :) -
Hagyd a dobozba úgy rakd fel a talpát! (az alját kell kinyitni!) Óvatosan! Kétemberes! Könnyen törheted a panelt! Mindig alul fogd!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.03.11. 15:04:43 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most hozták meg.
Jézusom, ez egy szörnyeteg!
-
jézusom, belegondolni se tudok, hogy ez hogy nézhet ki OLED-en... sírvafakadás :D -
júúj, az agyon fog ütni, az Ori azbesztmegbaszta! szinten néz ki oledeken -
Az egyik első játék lesz a C9-en. Az se érdekel, ha fingom sincs arról, hogy ezmiez. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Még nem. Fél kettő és fél 4 közt hozzák a szállítók, már ideszóltak.
Sajna nem tudom kicsomagolni egyből, mert egyedül vagyok most otthon, 5-re meg kurva közgyűlésre kell mennem, ami ki tudja meddig tart, szóval lehet, hogy ez csak holnap este lesz összerakva. :) Pedig már ma este ezen akarnám tolni HBO Go-n a 4K HDR sorozatot
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.03.11. 14:37:05 -
Launch:
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Megjött már? :) -
kurvára adom, és nagyon várom, hogy végre toljam - de ma csak késő este kerülök a hűtőszekrény elé :(
ha lesz még erőm hozzá, akkor tuti éjszakába nyúló géming lesz, az első részt is alig bírtam abbahagyni anno, pedig akadt mint a rosseb néha :D szép munka lett :) -
Áh, kész...Akinek van hozzá pécéje, hűtőszekrénye, xboxa, teslája, nyomjátok, mert ez egy kibaszott csoda.
-
na jo de pl jut eszedbe barmi mast csinalni amikor unatkozol? jut eszedbe fejleszteni magad, barmilyen offline elfoglaltsagot kiprobalni, urambocsa barmilyen lakason kivulit? elmeletileg lehetne tobb / melyebb emberi kapcsolatod, ha kevesebb idot jatszanal? mert _szerintem_ ha ezekre a kerdesekre a valaszok: nem, nem, nem, nem, igen, akkor mar (ismet szerintem) lehet beszelni fuggosegrol
merhogy lehetoseg minden pillanatban van vegtelen, az hogy valaki a vegtelenbol folyamatosan egyet (es ugyanazt az egyet) valaszt, az.. az fuggoseg -
Ha már gyűjtögetés: az AC: Origins-be emlékeim szerint durván sok órát öltél, pontosan mennyit is? :D -
Ez akkor az, ha valami fontos dolog helyett csinálod, család magánélet, munka elől veszed el az időt, annak a róvására megy.
Nálam pl ilyen nincs, amikor játszom/streamelek, nem kérek szabadnapot melóba, nem mondom a családnak, hogy várj most nem megyek segíteni. Hanem csak péniszverés helyett játszom. -
Helyesbítenék, én addig szeretek játszani, amíg unatkozom.
Ha bármi más van, lazán telibeszarnék mindent, de eddig semmi, vagys van, mert 1 hónapja nem játszok, mert most nem érdekel semmi.
Max híreket olvasok, meg volt FF7 demo pár percig.
Nálam ez unaloműzés mâr semmi több, gyerekként talán még az lehetett, függőség, de mára már sokkal inkáb unaloműzés.
Maga a gyűjtés pláne nem érdekel már játékokban.
Néha megveszek, vagyis vettem pár kedvenc játékomból kis relikviákat.
De ezeket bármikor leteszem, ha van amiért megérné.
Sokszor nagyítóval keresem már azokat a játékokat, amik manapság érdekelnek.
Mások nevében viszont nem tudok beszélni. -
Miután a Sony amúgy sem lett volna kint, az új Xboxot meg már bejelentették... így nincs igazán semmi ami miatt figyelemmel követtem volna. -
CptFlint #102904 Nekem nem fog hiányozni. Innen amúgy sem sokban különbözik egy directtől. -
Így még jobb is. Legalább lesz direct féle videók és kimarad a sok cringe -
Kiadók csinálnak maguknak frankó kis Direct-eket, aztán rájönnek, hogy ez olcsóbb és talán még hatásosabb is, ha évi többször csinálják. A tavalyi volt az uccsó E3 ? :) -
E3 2020 konyec filma. Elvitte a COVID-19.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.03.11. 12:08:37 -
És aki totál más életre vágyik, máshol és mással és ezen kattog az agyad már jó fél éve, az milyen függő? Vagy csak szimplán kattant?
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.03.11. 11:38:57 -
De amúgy meg mivan akkor, ha függő valaki? :D
Ez pont egy PS4 topicban nem szabadna, hogy bármi problémát okozzon, bárhogy is van - nem? :P -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyik nap még vettem DVD filmeket, aztán nem. Könyv témában van most kb. 10, amit meg szeretnék venni, de cserébe kb. 2 éve egyet se vettem és erre a 10-re is várok valami jó dealt... aztán volt rá karácsonykor és elengedtem, ráér. Egy időben nagyon vettem a játékokat is, de cirka 2-3 éve már csak a nagyon jó deal-ek érdekelnek. Már akkora a könyvtáram minden fronton, hogy bőven ráér nekem bármi, van miből válogatnom. -
Ezek mind függőségek. Ha valaki több ezret gyűjt könyvből, filmből, az függő. Pláne a Netflix korában.
Szerintem kár ezt magyarázni tovább. Az alkoholista is tagadja, hogy alkoholista. Pont azért beteg. -
Az, hogy te gecifüggő vagy, az ugye nem is kérdés. -
"A függőség azt jelenti, hogy sóvárogsz, vágysz az adott dolog után... melóhelyen azon jár az agyad, hogy milyen jó lesz hazamenni és játszani"
Nem. (vagyis ez a függőség egy komolyabb állapota). -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ne sértegess... 2000 ezer... nem vagyok ovis. :-D Minden platformot beleértve inkább 5000 lesz az. Viszont könyvből is tudok neked produkálni idehaza csúnya számokat, sőt eredeti DVD filmből is. Iszonyúan szeretem, a könyvtár feelinget, minden téren. Amihez éppen kedvem van, ahhoz odamegyek/rákattintok és élvezem. Ennyi luxust tudtam kihozni, vitorlázás nuku :-/
De az, hogy ekkora "könyvtáram" van, az nem jelenti azt, hogy függő vagyok, ugyanis akkor nem híreket olvasnék, sorozatokat néznék éppen, miközben pihenek, hanem tolnám remegve xy játékommal. De nem tolom. Ha olyan kedvem van, most Switch-en a Yosh's Crafted World-be 1-1 pályát lenyomok. -
Nekem is van 1000 felett, de az nem azt jelenti hogy mindennel és sokat játszom.
Sokszor ez inkább gyüjtögetésről szól, pláne pc-n steam.
Van hogy ingyen kapsz, vagy nyersz, vagy veszel 15 dollárért olyan bundlekat, amikben van akár 10-15 játék is.
Ha Tinman-nak van 2000 játéka annak nagy része kisebb indie cím. -
raktak bele apexes kommunikációt, vagy ez is olyan BR, mint a többi? -
Nem igaz. Nem vagy függő. Ha nem érzed a kényszert, hogy tolnod kéne, nem vagy függő. Ahogy én sem. Nyáron, amikor sokat lehet kint lenni, megy a sport ezerrel, le se szarom a gaminget, alig haladok 1 címmel is. A függőség azt jelenti, hogy sóvárogsz, vágysz az adott dolog után... melóhelyen azon jár az agyad, hogy milyen jó lesz hazamenni és játszani. Ha nem érzel ilyet, nem vagy függő. Én se érzek ilyet. Alkoholt sosem ittam még, cigi dettó... minek? Ennyi erővel ihatnék savat is, semmi hasznomra nincs.
Képzeld el a következő 3 hónapot. Képzeld el, hogy kapsz egy rakat pénzt és azt csinálhatsz belőle, amit csak akarsz, de nem játszhatsz. Ha úgy érzed, hogy ez nem túl jó deal, mert hiányozni fog a gaming, akkor függő vagy. -
Senki nem mondta, hogy ne játsz :) Csak azt mondom, hogy valamire mindenki rá van függve kisebb-nagyobb mértékben. Nálam pl. a játék dolog hullámzó. Ha van olyan cím, amire rákattanok, akkor tényleg előfordul, hogy nem lehet levakarni a monitorról, ilyen volt az első Dark Souls. Idén eddig viszont uborkaszezon volt, és hiába van masszív backlogom nekem is, még hétvégén sem toltam 1-2 óránál többet, hétköznap pedig szinte be se kapcsoltam a gépet. Most ez változni fog, mert jönnek az első nagyágyúk idén. Ez függőség? Lehet.
Ezen kívül heti egyszer szoktam alkalmat teremteni némi alkoholizálásra. Ha barátokkal beszélgetve, akkor úgy. Ha egy sorozat előtt fröccsöt iszogatva, akkor úgy. Erre van igényem, azt nem mondom, hogy szükségem van rá, de szeretem. Ha nem jön össze valamiért, akkor viszont nem rágom a rongyszőnyeget. Valamint ha random módon megkínálnak teszemazt egy pohár borral, akkor azt visszautasítom, mert nem az alkohol ténye a lényeg ebben az egészben nekem, hanem a folyamat, és a körítés. Zacher szerint ez már feltétlen függőség. Mások szerint nem.
Felfogás kérdése, de nem jelenteném ki szilárdan, hogy nem vagyok függő.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2020.03.11. 09:48:31 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Oké, mennyi ideig ne játsszak? Helyette remélem legalább egy vitorlás tanfolyamra elküldesz Dubrovnikba. -
"A másik amiért tudom, hogy nem vagyok függő: Van, hogy kimarad majdnem 1 teljes hét aktív gaming és nem érzek semmit, nincs semmiféle kényszer." Ez is pont olyan szöveg, amit egy függő mondana a tagadás fázisban :D -
LBandi77 #102887 Srácok kitől lehet venni játék kódot a játékaim hu-n? Telefont cseréltem és eltűnt a linkem. -
Akkor teljesen jól saccoltam, én 30-40 millió közé tettem jó esetben az eladott xboxok számát. -
Maradjunk annyiban, hogy akinek 2 ezer játéka van, az olyan függő, mint a kurvaélet, akármi mást is állít magáról.
Teccikérteni?