121487
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Itt mindenki azt várta, hogy a hosszú hallgatás után valami olyasmit raknak le az asztalra, amitől leszakad az ég. Nem, nem feltétlenül teljesítményben, de minimum featureökben.
Ehhez képest kapott mindenki egy elnyújtott, vékony hangú, rendkívül kínos pukit a csendes nézőtéren :D És a világ ps fanjainak nagyrészében ugyanaz a kérdés fogalmazódhatott meg: ezmiagecivoltez?
-
akinek van (erősebb) PC-je, annak totál felesleges az XSX, gyakorlatilag 1:1 ugyanaz a kettő - PS5 engem is csak a killer exek miatt érdekelne, dehát arra várhatunk még egy 2-3 éveket... :D -
Ott úszott el ez a gen a mikrónak.
A Sony is könnyen így járhat.
Most mondom, keressétek majd vissza: a mikró a következő genben láss csodát, ismét elkezd majd eladási adatokat közölni! -
-
Eddigiek alapján én Last of Us 2 után adom is el a PS4-et és nem fogok venni XBox-ot sem. Az a 2-3 PS exluzív nem nyom akkorát nálam, hogy miatta PS5-t vegyek. Majd ha lesz belőle Pro, ami jobb lesz az XBOx-nél, akkor meveszem és játszok az exluzívokkal.
Addig pedig konzol nélkül el leszek a gamer PC-vel. Mivel MS úgy is kiad mindent PC-re is (jelenlegi állás szerint) minek emellé XBox (nekem)?
Inkább befektetem egy jobb VGA-ba és AMD prociba. Sőt, ha Sony így folytatja, hogy kijönnek a PS exluzívok is 1-2 évvel később PC-re, akkor végleg good bye nekik. -
TomStorm #103362 Ha nem lenne pc-m én is venném de így felesleges -
Don Mattrick :DDDDDDDDDDDDD az mekkora egy madár volt :DDD
de amúgy jah, fellelhető némi hasonlóság a szituban...
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.03.18. 18:17:40 -
Ott van, simán. -
nextgen hypeomat mindenesetre sikerült megölniük ma :D -
Dettó. -
Megkockáztatom, hogy ez ugyanakkora fiaskó a Sonynak, mint amit az a bájgúnár Don Mattrick csinált 2012-ben az E3-on az Xboxnál.... -
Én fogok. -
Se AI támogaott HDR-re varázsról, á'lá MS.
Szal a mai "bemutató" után a nextgen is pont úgy fog telni, mint az előző utolsó 1 éve: lesz egy csendes gépem a mindenre, meg egy másik a godofwarra, meg VR-ra. Nem túl előnyös, de kibírom most is :) -
Hát persze :-D -
Nem volt szó se VRRról, se 2.1 HDMIről se 120 fpsről. Engem ezek is érdekelnek -
hát ja, nem valami biztató ez így eddig.
-
Best game ever only for PS5:
-
hát lehet még ők se tudják, hogy hogyan fog kinézni
-
Hát ez a "bemutató" igencsak vérszegény volt, én nem bántam volna, ha konkrétan magát a konzolt is láthatjuk... nem tudom mi a pöcsömre várnak vele... -
Legyünk pozitívak. Innen már csak felfele vezet és csak pozitívan csalódhatunk a végeredményben :D -
Pfejj paszmek, ha az MS-nél lenne a Naughty Dog meg a Santa Monica Studio kizárt, hogy PS5 vegyek.
Ez a csávó, meg ez az egész fos darab, az életkedvem is elvette.
Meglátjuk, hogy milyen EX játékok lesznek bejelentve, mert eddig a Box pártján vagyok. -
Na igen. A sony, mint a a totál hülyéknek elmagyarázta egy iszonyatosan geciunalmas előadásban, hogy miként működik az SSD a konzolokban.
Az MS meg odaadta az újságíróknak, hogy próbálják ki a valóságban :D -
hát egen, sztem az emberek nagyrésze azt hitte, hogy majd bemutatják legalább anynira, mint az XSX-et (maga a gép + controller), dehát GDC tech spec prezinek is lett beharangozva... :D
de igen, értelmesebb lett volna fordítva, most tuti sokan csalódottak, mert az átlagjúzer /a piac nagyobb része/ magasról telibetorkonkettészarja ezeket a dolgokat, neki csak annyi a lényeg, hogy gyors legyen :D
most legalább majd a következő pár hónapban mehet a faszméregetés a hulladék gameroldalak által, hogy erősebb az XSX, és ez fog átjönni a pistikének, ez fog berögzülni :) szép öngól :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.03.18. 18:00:56 -
Igen ez első hivatalos leleplezésnek iszonyat nagy baki volt. -
Fú bazmeg és ennyi. Köszönjük a lófaszt Sony.
-
A jó audio engem is, a virtaul az nem az. -
Engem nem az zavar, hogy a Box erősebb lesz, ez várható volt. hanem az, hogy ezt az előadást később kellett volna leadni. Ide egy jó dumájú, jó előadás kellett volna, ami feltüzeli a népet, amitől úgy érzem, hogy akarom ezt a gépet. Hiszen ezt a bemutatót várta a fél világ, erre kiküldik ezt az embert és felállnak a stream elől az emberek. Ha egyszer koporsót akarok venni magamnak, akkor ezt az ember fogom felkérni, mert utána ha választottam, bele is tehetnek... -
Engem jó audio érdekel mondjuk -
Ki a tökömnek kell virtual surround, de tényleg... -
Nekem ugyanúgy day 1 lesz, de attól még mérges vagyok -
jézus fasza, ok, én eddig bírtam -
Annyi, hogy nem day1 vàsàrlàs lesz.
Megvàrom a tapasztalatokat. -
TomStorm #103335 Mondjuk ettől én még nem fogok Xboxot venni de azért bekaphatják hogy a dollár milliárdokból erre futotta -
viszont akkor ez egy ~RTX2080 szintű GPU teljesítmény durván, ha jól nézegetem, nagyjából :D ..vagy se :D
nemrossz, de.. -
Az, sony ezt most jól elkúrta egy ilyen gen után. Persze 1st party játékok kurva jók, de... Ah nem akarok 2 konzolt :S -
Na megyek vissza Doom-ozni :D -
Gondolom, hogy megoldottàk a hűtést.
Lassabb módban is majd süvit mint a... -
Ez jó nagy fos... -
Arra azért nem vennék mérget, hogy az árazást nem nyomják meg :) -
Nem lesz hangos, csak lassabb ha esetleg melegedne :D