121487
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Én egyelőre azon az állásponton vagyok, hogy holnap nem hozom el. Most tökre úgy vagyok vele, hogy ráér ez nekem majd egyszer, valamikor...
Nekem az ORI így bőven elég volt TLOU2-ig. Addigra talán lesz ismét kedvem játszani valamivel. -
én éjféltől nyomom picit! :P -
Sokan reménykedtek az erősebb gépben - nem jött be.
Sokan bíztak a teljes backcompatban - nem jött be.
Sokan várták a gép bemutatására - nem történt meg.
Sokan vártak az eddig be nem mutatott killerfícsörökben - nem volt ilyen.
Sokan csak szimplán nem értik, hogy egy ilyen bemutatónak mi értelme volt. Sokan nem értik, miért nem mutat be se gépet, se játékokat a sony.
Miközben az ms működő gépeket prezentál, bemutat, kézbe ad, a sony mellébeszél hülyeségeket, és egy háttértárral turnézik. Sokáig azt hittem, hogy csak trollkodásból megy ez a bizonytalanságkeltés, de mostmár ezt nem hiszem. Szerintem egyszerűen nem állnak jól a dolgokkal. -
Miért kérdezted C9et amúgy? Csaknem vétel lesz hamarosan? :D -
Seth szokás szerint már nyomja. -
Senkinek nincs itt DOOM early copy? Nekem szombat estétől indul csak a móka :( -
Azt nézem amiről tudunk és ahogy olvasgatom a fórumokat a legtöbben csalódottak. -
Hát, ha a fele is igaz, amit a PS5 audioról mondanak, akkor azért ott örülni fogsz a drága hangrendszerednek -
TomStorm #103519 Remélem egyszer eljutnak oda játékok hogy TrueHD/Master Audio hangformátumot adjanak.De ez lehet csak álom -
TomStorm #103518 Az biztos hogy nem:D
Jamo j112 Sub.beleborzongok még játékoknál is pedig ott csak DTS jelet kap:)) -
Már megint a nyers számokat nézed :) A nyers erőfölény ott a boxnál az tény. Várjuk már azért meg miket hoznak ki ezekből a gépekből, mielőtt szakértünk, mert egyelőre szart se láttunk még mire képesek :D -
A mély átjárja a tested, fülest azt nem adja :D -
Ok -
Itt az új genekről van szó és ugyanez van a konkurrenciánál is. Szóval nem értem hogy jön ez ahhoz, amit írtam. :) A közel 25% fölény akkor is ott van.
Másrészt a legtöbb játék multiplatform. Szerinted ki a franc fog multi címből külön fejleszteni csak a Sony cuccára? A fejlesztők oké, hogy örülnek, de a kiadók fogják megmondani mire megy a pénzük. Egyedül az exluzívok fogják használni szerintem, ami édes kevés lesz főleg, hogy sok belőle még PC-re is kijön előbb-utóbb.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.03.19. 20:37:41 -
Ez a 9 tf ez az új RDNA2 kártyákon nem olyan 9tf mint a régieken. Sokkal nagyobb teljesítmény. Ezért mondom nézzétek meg DF videót. Sokat lehet belőle tanulni. Nem véletlen mondja mindenki, hogy felejtsük el ezt a terrafloppozást
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.03.19. 20:31:40 -
TomStorm #103512 Szoba akusztikára még nem mentem rá.
Írok privátot adsz pár tanácsot? -
Mondjuk én meg azt mondom, hogy 2 év múlva kevés lesz már a 9 TFlops, mert az a 10 tuti hogy maxon csavart órajelekkel van, amit nem fog tartani folyamatosan. Még a 10 is elavulhat. Kíváncsi leszek én erre. Dev-ek meg szerintem a kényelmet nézik és attól vannak elájulva, nem a teljesítménytől. -
Igen nekem is ez a bajom -
Mr. X. még hagyján, mert le lehetett rázni (meg az én végigjátszásom alatt nem sokszor találkoztam vele), de ez a csápos köcsög még eléd is ugrik ha menekülnél. :D Én szeretek egy játékban minden pixelt felporszívózni, de ebben így nem lesz rá esély - ha egyáltalán megveszem. -
Ez nagyon nagy hülyeség. Csak azért gondolod ezt, mert fülesben jobbat lehet beszerezni adott összegért. Nálam is meg lehetne hallgatni milyen egy 7.1-es audiofíl cucc akusztikailag is korrigált helyiségben és még ezen felül is high-end akusztikai korrekciós szoftverrel. Van ahol egy végfok árából más egy fiatal autót vesz. Én sem vagyok hajlandó fülessel már csinálni semmit mióta kiépült a rendszer. -
Dollar bet: within a year from its launch gamers will fully appreciate that the PlayStation 5 is one of the most revolutionary, inspired home consoles ever designed, and will feel silly for having spent energy arguing about "teraflops" and other similarly misunderstood specs
Ez is egy dev -
:D
ugye? :( -
Ez a RE3 demó a Nemesis megjelenéséig teljesen jó volt. -
TomStorm #103504 4 hónap only Codozás után lol
Szokni kell:) -
TomStorm #103503 Én ebben a Nioh-ban még a várból se találok ki:O
Amúgy jó!:D
Kicsit elszoktam az ilyen tipusu játékoktól de most valahogy elkapott -
TomStorm #103502 Amíg össze nem raksz egy THX-es 5.1 hangrendszert THX-es digitális erősítővel:D
Na akkor fogod hallani az összes hangot.Sőt!:))
Azért mikor bekapcsolom az 1 millás szettet egy füles után háát naaa:DD -
Azt hangerőt amit a sztereóra rá merek engedni a fülesre sose merném és a játékkal töltött időm azért elég jelentős, én ezért nem tolom fülessel, az a hangzásbeli különbség meg nem éri meg nekem. Én szeretem azt is hogy a tv felől jön a hang és nem rögtön az agyamba :) -
Azért, mert sokkal nagyobb immerziót ad a füles, mint a nem füles. Olyan hangokat is kihallasz belőle, amit egyébként bármilyen hangcuccal sem. Én mindent fülessel tolok, már évek óta. -
Én azzal használom, egy mélynyomó meg egy soundbar van rákötve, nálam eddig hibátlanul ment. Nem tapasztaltam egyszer sem hangkimaradást, se játék se film közben. -
Én is, de akkor csak egy chat fülest, ami csak az egyik fülemen van -
TomStorm #103497 Én csak multihoz(voice chat) használom.Más játékokhoz soha -
Én akkor játszok főleg, amikor a gyerkőcök már alszanak. -
Akik fülest használtok, miért? Asszony, gyerek közelben van és ne zavarjátok, vagy mi az oka?
Munkába jövet menet meg úgy egyébként is sokat van rajtam a füles, szóval ha még otthon is az lenne a fejemen azt már soknak éreznem a hallásomra nézve, főleg mert szeretem ha hangos a játék :) -
Igen, nekem mindenképp vezeték nélküli kell. Akkor tovább keresek, pedig azt hittem a PS fejesek faszák :( -
Cloud alpha-t is jó szívvel ajánlom, de ezek vezetékesek. Nem opció azoknak, akik wirelesst keresnek. -
TomStorm #103492 Én minap vettem egy Hyperx Revolver S-t.Igaz kicsit húzós mert 50K de megtaláltam "végre" életem eddigi legjobb fülesét!Ami fejemen is maradhat akár reggeltől estig:D
Bár ritkábban használok fülest de ez a Revolver S v.mi eszméletlen!Imádom:) -
Nem kell még szakértőnek sem lenni. Egyszerű tények:
Ez a változófekis kínszarás azért kerülhetett bele a konzolba, mert tudták ők jól, hogy kell a powa, csak...
-valakinek a sonynál kattanása volt a világlegyorsabb ssd-jére,
-közben a gép nem kerülhet akármennyibe.
Ezért minden máson kellett spórolni. És mivel spórolni kellett, ezért abból, ami maradt, a szar utolsó molekuláját is megpróbálják kisajtolni. Ami tonképp jó, mert a vásárolónak is az a jó, ha jó a hatékonyság.Tehát ez önmagában egyáltalán nem egy elítélendő dolog. Én csak attól félek-rettegek, hogy ez kéz a kézben fog járni megint a jetengine-el. Ami nem szentírás, előállhatnak egy hiperszuper hűtéses megajósággéppel, csak hát nem jó a sony pedigréje ezen a területen :) -
Persze, de a lényeg nem ez.
A lényeg: A PS5 jó gép lesz. Nem a ps5 lesz a superior konzol. A sonynál lesznek a superior játékok.
Három mondat, ami elmondja a lényeget. Ráadásul 3 éve kereken pontosan ugyanez a helyzet, azaz nem változik gyakorlatilag semmi. Ehelyett, SSD,SSD, the harddrive, hardrive, ssd, tflops, ssd.
Broáf :(
-
Ne menj ebbe bele, egyikünk se ért hozzá annyira, hogy ezt megszakértsük. Én azt a részét elhiszem, hogy a nyers számokon kívül itt sokkal többről van szó, főleg, hogy olyanok írják, akik dolgoznak vele -
Ezt amúgy én sem értem, oké hogy a gyors Ram meg SSD, de a képernyő 1 képkockátán hogy mi a picsa van azt akkor is abban az adott pilalanatban a GPU-nak kell kirajzolni, hiába pakolja be gyorsan az adatot szerintem ha a GPU képtelen kirajzolni.
Vagy rosszul gondolom ennek a gyakorlati menetét???