121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    Megjöttek EDGE pontok

Reviews
    Half-Life: Alyx - 9
    Dreams - 10
    Animal Crossing: New Horizons - 9
    Street Fighter V: Champion Edition - 7
    Murder By Numbers - 7
    Hunt: Showdown - 9
    Granblue Fantasy Versus - 8
    Space Chanel 5 VR: Kinda Funky News Flash - 5
    Wolcen: Lords of Mayhem - 5
  • mucsácsó
    >>menü, beállítások, grafika, zajok, performansz, hitboxok, különböző játékmechanikák, ilyesmik rendben vannak
    nekem pont a menü egy szívfájdalmam, hogy már ide is beivódott ez a képernyő közepén áll a karaktered + player ikonok/bannerek stb... ez sztem kikúrt gagyi és klisé, én szeretem, ha van legalább valami minimum átfedés a folytatások között (gondoljunk akár a FROM gamekre, annyira tipik az összes játéknál az a menü meg HUD :D) - de nyilván a menü lényegtelen..

>> kiszedték a végtelen töltényes alap pisztolyt, helyette jött (vagy vótmá? nem használtam) chainsaw-val való ammo töltés, ez kurvaszar, én az előzőt kb a pisztollyal toltam végig
    én esküszöm, észre se vettem, hogy nincsen :D

>> - aranyos hogy 2 frakció harcol a játékban, de nem sebzik egymást és ettől olyan buta az egész - inkább verné mindenki a játékost, azt érteném
    ez tényleg elég gagyi, viszont ha odamész hozzájuk, akkor meg egyből mindkettő téged támad, full wtf :DD

>>- kicsit motion sick vagyok tőle, pedig az fps stabil, fov 90, motion blur off, valami mégse stimmel..
    az ideális FOV beállítással még egy játéknál se szenvedtem így, nálam asszem 98-100-on van vhogy, de közel ülök egy 27"-hoz..
    az a baj, hogy játék és játék FOV-ja között is k nagy különbség van sokszor :(

@dark:
    hogy érted, hogy hogy értem? :DDD
  • bardocz
    Láncfűrész volt az előzőben is, pont erre a célra.
    A melee sebzéssel egyetértek, nagyon gyenge, 1-2-ben teljesen használható volt, előzőben nem emlékszek. Azt módosíthatnák.
    Az hogy az egymással küzdő ellenfelek nem sebzik egymást, szintén gagyi szerintem is, vagy ne legyen, vagy öljék egymást.
  • darkSectorxxx #103607
    Ezt hogy érted?
  • j0nNyKa
    doom:
    - menü, beállítások, grafika, zajok, performansz, hitboxok, különböző játékmechanikák, ilyesmik rendben vannak
    - nekem ez a földi pokol feeling bejön
    - kiszedték a végtelen töltényes alap pisztolyt, helyette jött (vagy vótmá? nem használtam) chainsaw-val való ammo töltés, ez kurvaszar, én az előzőt kb a pisztollyal toltam végig
    - a melee sebzés egyelőre ~0, ez se tetszik, nemtom később lehet-e fejleszteni (alap zombi 15(!!) ütés egy kb közepes nehézségen, annyi idő alatt 2x megöl)
    - fenti kettőből az van, ha jól értem, hogy a legbalfaszabb zombira is muszáj lőszert pazarolni -> kifogysz a töltényből -> chainsaw egy gyenge ellenfelet -> repeat addig amíg van fuel a chainsawban -> kifogytál mindenből -> melee 0 sebzés amíg nem találsz lőszert
    - aranyos hogy 2 frakció harcol a játékban, de nem sebzik egymást és ettől olyan buta az egész - inkább verné mindenki a játékost, azt érteném
    - kicsit motion sick vagyok tőle, pedig az fps stabil, fov 90, motion blur off, valami mégse stimmel..

ez a pisztoly / ammo dolog nálam eléggé necc, meglátjuk végigtolom-e
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2020.03.21. 07:00:34
  • Tatyla
    Az már milyen durva hogy anno mikor kezdtük az account megosztást még 217Ft volt 1$ és most utolérte a magyar store árait hiába a floridai cím, baszhatjuk
  • j0nNyKa
    neked is köszi :) kap egy esélyt
  • j0nNyKa
    az úgy stimm köszi
  • yesname #103602
    Nincs meg az az igazi sci-fi hangulata számomra (nem csak a Föld miatt, hanem egyébként sem). Nagyon agyhalott és könnyű lett. Na jó ezekhez nem kell ész, de ez túltesz mindenen. A pálya design ugyan változatosabb kicsit, de unalmas, érdektelen (Föld). Egyszerűen az egész hangulata már nem Doomos. Nincs meg az a feszültség sem benne. Az a pici ami még volt.
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.03.20. 22:21:33
  • mucsácsó
    real amit írtak, legalábbis teszteltem a steam verzával (nyugi, 5 euros account ), hogy kicseréltem az nonDRM exét ) :DDD
    tiszta oldschool cracking :D

én tartom, hogy kurvajó - ámbár azt elismerem, hogy idegen itt-ott a leveldizájn nekem is, ez a hell on earth kissé fura, de 2. pályától már minden van összevissza mixelve, meg jók az ugrabugra újítások :D de semmi esetre sem szar szvsz. most valaki vagy szereti ezt, vagy nem :) meg hát kitudja a későbbi pályák milyenek lesznek még..
    engem pl. leköt ez az egysejtű hent :P és csomó rejtett cumó van elszórva :)
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.03.20. 22:21:17
  • TomStorm
    Köszi!
    Amúgy sejtettem nem abban merül ki ez az egész hogy felteszek 2 hangcsapdát azt ámen:D

Most úgyis van időm,megtervezem!
  • j0nNyKa
    és te meg tudod fogalmazni miben?
  • yesname #103598
    Nekem nagy kedvencem volt. Az új meg egy x.r.
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.03.20. 21:33:03
  • darkSectorxxx #103597
    Ebben egyetértek.
  • TDC Geronimo
    Szerintem akinek tetszett a 2016os, annak nincs mit demozni. Videók meg fórumos vélemények alapján ugyanaz csak jobb szinte mindenben
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.03.20. 20:59:07
  • darkSectorxxx #103595
    Igen, szóval ha valaki le akarja demózni, akkor figyeljétek a viráboltokat, mert akár percek múlva kikerülhet.
    Nem szép a warez, de nah nem is ítélek el senkit... :)
    De demozásra tökéletes.

Magon, meg szinte minden torrenten most jó ideig nincs nézve a hit'run adat, vagyis nem kell semmit visszatölteni, nem jár bünti.
    Nem kell visszaélni vele, csak ha valakit eddig ez tartott volna vissza....
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.03.20. 20:57:50
  • darkSectorxxx #103594
    Ja gondolom idő mire feldobják, de na sirógörcs volt mikor megláttam, hihatetlen most nem tudom csak véletlen, vagy a vírus miatt otthonmaradtakat akarták támogatni. :D

Nem jó a helyzet ami manapság van, de ez pl felvidított kicsit.
    Eddig évekig nem hallottam közel se ilyen bakit, most, pont most nyomnak ilyen. Még most is olyan mint április 1 lenne. :D
  • davidka003
    Durva. Most kerestem én is rá.
  • j0nNyKa
    hát ncore-on még nincs, kiderül
  • darkSectorxxx #103591
    Azt hallottátok, hogy az idióták elfelejtették kivenni azt a fájlt ami lezárja a védelmet a pc-s verziónál... :D

Ezzel a fájlal lefogadom, hogy cseszhetik ezekután a védelmeket, mert valszeg a hekkereknek nem kis segítséget fog jelenteni, vagy az adat amit kinyernek belőle majd. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.03.20. 20:46:13
  • j0nNyKa
    lehet akkor óvatosan megvárom a warez verziót, osztán ha nem szar akkor megkapják a pénzem (330 forint egy dollár, hella gazdag leszek)
  • darkSectorxxx #103589
    Amúgy mindenkinek jó kis gémeléseket kívánok.
    Én karantén miatt nem vagyok otthon 2 hétig, közbe is korházba ügyelek, de ha jól megy visszatérhetek a Resi 3 launchra a házunkba. :)

Mondjuk addig amúgysem nagyon játszottam volna semmivel.
    De bezsákolok minden akciós játékot amiket mostanában osztogatnak, mint például most steam-re a 2 darab Tomb Raider. ;)
  • darkSectorxxx #103588
    Jó, ez így fasza, de a van egy jó pc-m, meg az RDNA 2-es 2080ti közeli GPU-s series azért szerintem más kategória lesz. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.03.20. 20:39:23
  • TDC Geronimo
    BCbe sekiro lehet akkor locked 60 lesz. Úgy nekifutok megint majd, ha nem jön addig elden ring :D
  • Moby
    Nagyjából igen.
  • davidka003
    Én már videók alapján láttam, hogy rosszabb lesz a helyszínek miatt.
    Doom elment a marsi környezet miatt de ott is voltak olyan pályák ahol már unalomba fulladt a darálás. De alapvetően egy újdonság volt.
    Doom 2 meg ilyen teljesen jellegtelen lövöldözős ugrabugra. Eleve a Föld számomra nem annyira vonzó mint a Mars volt.
  • j0nNyKa
    jó és kb ugyanazon okból raktad le mindkettőt? mer akkor van remény, én az előzőt bírtam végig
  • TDC Geronimo
  • j0nNyKa
    jaj sorry én nem elvakult fanboyként teszem fel a kérdéseimet, hanem tényleg érdekel mit tapasztal
  • TDC Geronimo
    Gondolom ezt se nézitek meg, de azért berakom :D

• Moby
    Kíváncsiságból.
  • TDC Geronimo
    :O

Minek vetted akkor ezt meg :D
  • Moby
    Szerintem az előző is szar volt. Nálam az sem ment végig. A felénél ráuntam, de borzalmasan. Ehhez annyi sem kellett.
  • Moby
    >Stay tuned!

A sok balfaszság után a továbbira én aligha vagyok vevő. Majd szóljanak, ha tudnak normális ember módjára kommunikálni. Addig meg majd olvasom/nézem a DF-et. EGy kibaszott BC-t nem tudnak rendesen elmesélni. Kibaszott vicc az egész.
    7 év alatt átugrottuk az univerzumot :(((
  • TDC Geronimo
    Szerintem csak ma ilyen napja van. Lesz ez még GOTY is később :D
  • j0nNyKa
    amit ebből nem látok: miben rosszabb mint az előző rész?
  • TDC Geronimo
    Na közben sony updatelte BCvel kapcsolatos dolgot. Az van, ahogy én értettem akkor.

UPDATE: A quick update on backward compatibility – With all of the amazing games in PS4’s catalog, we’ve devoted significant efforts to enable our fans to play their favorites on PS5. We believe that the overwhelming majority of the 4,000+ PS4 titles will be playable on PS5.

We’re expecting backward compatible titles will run at a boosted frequency on PS5 so that they can benefit from higher or more stable frame rates and potentially higher resolutions. We’re currently evaluating games on a title-by-title basis to spot any issues that need adjustment from the original software developers.

In his presentation, Mark Cerny provided a snapshot into the Top 100 most-played PS4 titles, demonstrating how well our backward compatibility efforts are going. We have already tested hundreds of titles and are preparing to test thousands more as we move toward launch. We will provide updates on backward compatibility, along with much more PS5 news, in the months ahead. Stay tuned!
  • TDC Geronimo
    lol hogy lehet doomot unni :D

1 bites leveldesign??? 2016os doomba a level design volt az egyik legjobb dolog. A sok rejtett cucc meg minden
  • Moby
    Unom minden percét :D Egybites, puttó leveldesign, és minden olyan újrahasznosított izé. Olyan se íze, se bűze. A gunplay nem tud benne rossz lenni, de a többi...:/
  • TDC Geronimo
    ? :D