121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Evoluti0N
    Én ma kezdtem el játszani. Eddig kb. 3 órát belevittem. Valami csoda a cucc. Messzemenően eddigi legjobb VR játék, amivel játszottam. Astrobot nagyon szoros második.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.03.25. 16:42:44
  • TDC Geronimo
    Megvárom újat. Wireless kell nekem meg gondolom olyasmi lesz kontroller is, ami ujjakat érzékeli már
  • n000rbi
    Mivel nekem még nem volt más VR Headset a fejemen, nagy élmény. A felbontás nem túl acélos, van néhány normális játék is (Astrobot, Resi7, Until Dawn rush for Blood, Wipeout Collection, Superhot, Batman Arkham VR), meg elég sok VR experience (pl. az SW Battlefront X Wing VR Mission-je azért eléggé odabasz). Én nem bántam meg, black fridaykor vettem 70-ért, move kontrollereket szereztem hozzá olcsón (a ps3-as move kontroller is jó hozzá). Ja és nekem v1es van még, annak a külső box nem engedi át a HDR-t, szóval ha mégis veszel, akkor már v2-t, hogy ne kelljen folyton dugdosni a kábeleket. (vagy majd az újat :))
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2020.03.25. 16:10:06
  • TDC Geronimo
    És milyen a cucc? Akárhányszor ki akartam próbálni valahol a kiállított darab sose ment :D

Megvárom már az újat, de a következő verziót biztos nem hagyom már ki
  • TDC Geronimo
    "I have heard some fascinating things about the PS5’s operating system like this - one of the pitches they’ve been making to developers is “playing a PS5 game should be as easy as Netflix.” They want to make players feel like they can load up the game immediately and know exactly how much time a given activity is going to take them." Schreier goes on to state that the Japanese giant wants people to feel more inclined to play games in short bursts rather than waiting until they have a handful of hours spare.
  • n000rbi
    Van.
  • TDC Geronimo
    Valakinek van amúgy itt PSVRja?
  • TDC Geronimo
    Remélem ez a HL alyx kijön PS5re majd meg új PSVRra, mert iszonyat jó cucc. Végignézem, mert ki tudja, fogom-e tudni tolni valaha, meg ugye VRban azért kicsit más lesz :D
  • TDC Geronimo
    Én még mindig tartogatom a következő végigjátszást HÁTHA lesz valami, de 5 év telt el. Ezt már nem fogják patchelni. PS5ön se fog 60al futni, mert nem unlocked a frame. Legalább annyit megcsinálhatna pöcs from, hogy bepatchelnek egy unlocked frame opciót PS5re, de basznak :(
  • Moby
    Ebrietas kapja be! :D
    Kár, hogy nem tud vrr-t a ps4 :( Lehet, hogy futnêk vele egy friss kört.
  • TDC Geronimo
    Szintén első. Elden ringről valószínű MS E3ra szánt bemutatóján már lesz valami. Nem tudom mikor jön az, de szerencsére azt már nextgenen kell majd tolni
  • Ulthanito
    Nekem is ez volt az első platina.
  • Ulthanito
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    meg ugye az Ebrietas-sztori

• AntiHero
    Akkor mérgezett meg ez a stílus. :D

Első platinàm is ez volt.
  • Moby
    A mentési rendszerek ettől még megmaradnak. Egyrészt felhőbe nem annyira célszerű majd 16+ gigás memorydumpokat feltöltögetni, másrészt a tárhely használatával ezzel azért majd a felhasználónak is sakkoznia kell. Ilyen mandatory megoldásokba nem lehet beleszorítani őket.
  • Kongy
    Egyébként az XSX hardver bemutatásánál eszembe jutottak azok az időszámításunk előtti idők, amikor a PS1-et bekapcsolva hagytuk, mert túljutottunk egy nehéz részen, de nem volt mentés ugye, és el kellett menni a gép elől... :D Na, a mai fiatalság / gyerekek ezt az érzést már nem fogják megismerni. De amúgy a currgenen szocializálódottak sem.

Viszont felmerül a kérdés ugye, hogy ezek után vajon lesz.rják majd a fejlesztők is a mentési rendszereket, vagy meghagyják őket úgy ahogy vannak? Pl egy AC: Odyssey akkor is ment automatikusan, amikor épp felvettél valami tárgyat, tehát kb minden lényegesebb pillanatban.

De ott volt pl a Darksiders, ahol aztán elég nagy káosz volt a mentési rendszer. Hol ide dobott be, hol oda.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2020.03.25. 12:41:38
  • Mephike
    Ha Martin bácsin múlik talán el is készíti a történetet hozzá... 10 év múlva :)
    (Tudom, hogy nem rajta múlik.)
  • Moby
    Folytatás...az Elden Ring-ről sincs semmi. Nemhogy BB folytatás.
  • n000rbi
    ...de jó is volt. Amikor ment a hüledezés a secreteken, meg ugye az Ebrietas-sztori
  • TDC Geronimo
    Tegnap volt 5 eves a bloodborne. Meg most is tisztan emlekszem, ahogy egyutt jatszotta a topik. Sose kapunk folytatast :(
  • Kandurex
    Van PC (4790k+gtx970) szerintem az jó lehet az ori-hoz...
  • j0nNyKa
    ö
  • Moby
    Azaz. Fél évvel a nextgen előtt :D Ekkora állat nincs a topikban szerintem.
  • mucsácsó
    Vagy egy normális PC-t, és akkor minden fut! :P
  • Moby
    Vennél egy one-t, amin futna az ORI(k) is...
  • Kandurex
    Nah, úgy néz ki veszek egy X360-at :(

Ez az LO nem hagy nyugodni.
  • Tinman #103784
    Még nem volt rá időm... magam se értem miért :-D (Első 3 persze lepergett már rég.)
  • Seth
    Amit te csinálsz az "save scumming".
    A quick resume nem mentés lesz, amit bármikor visszatölthetsz. Ez felfüggeszti a játékot, ugyanúgy, mint amikor rest módba rakod a gépet és visszakapcsoláskor ott folytatod ahol abbahagytad. Na ezzel a quick resume-mal ezt minden játékkal megteheted, akár tucattal egyszerre, ha éppen erre van affinitásod :)
    PS4-en ezt 1 játékkal csinálhatod meg, ha másikat indítasz, vagy kilépsz belőle, vagy lekapcsolod a gépet akkor annyi.
  • darkSectorxxx #103782
    Igen?
    Nem próbáltam nagyon, de Dark Souls-okban pl így működött.
    Arra használtam hogy ne kelljen elfutkosni a bonfire-től mindig a boss elé miután már kipucoltam a pályákat, mert geciunalmas volt futkosni a semmiért.

Konkrétan a sok tölt3ési idő meg a pendriveról visszatöltés kb feleannyi idő volt mint sokszor a futás a boss-ig.
  • Seth
    Tegye fel a kezét,akinek nincs/volt meg az U4 ? :D
    Rally jöhet, bár nem a zsánerem,de "Ingyen" elprüttyögök vele
  • Moby
    Ilyen ezerből van 1.
  • n000rbi
    Oké, hogy szarul fogalmaztam, de azért ennyire hülyének ne nézz :D
  • AntiHero
    "MP1ST nevű oldal beszámolt, idő előtt megtudhattuk, hogy az Uncharted 4: A Thief’s End és a DiRT Rally 2.0 jár majd az előfizetéshez áprilisban"

By.:IGN
  • darkSectorxxx #103777
    Nem értem mi a gond nem rád mondtam, hogy te vagy olyan.
  • darkSectorxxx #103776
    Ha kilépel egy játékból, csinál pillanatnyi save-et, ott ahol vagy, nem azon a ponton egészen, ahol megállsz a karakterrel.

De nem checkpointnál.
    Vagyis ha kilépsz hirtelen a játékokból.
    Lemented pendrive-ra akkor a mentést bármikor viszzateszed, ott folytatod. :D

Nem instant, hanem pár másodperc.
    De hasonló helyzet és bár nem volt szükségem erre, de ezt minden játékkal megteheted. :)
  • darkSectorxxx #103775
    Jogos.
    Hát nem tudom, de nekem ez a 825GB nem lenne gond.
  • ppista
    Jó hogy megértetted mit irtam. Fasza vagy.
  • Moby
    Nem használtál ilyet, mert ilyen epercben nem létezik semmilyen rendszeren.
  • Zóanagyvarázsló
    Inkább 600 GB lesz az már csak ténylegesen. De persze, egy játékkal el lehet lenni, nekem is a legtöbb játék 20 GB körül vagy alatt van (de nem mind a legfrissebb vagy AAA). De ha valaki fel akarja dobni a multizni a CoD-ot és az FH4-et, akkor a két játék 300 GB, talán a legós kieggel már több is, és lehet, hogy a CoD is hízik még. A szabadon hagyott hely és az OS mellé már szinte csak aprólék fér egy 500-as SSD-n melléjük.

Persze konzolon általában kisebb szokott lenni a install.

Különben PS3-on 320 GB-on kényelmesen elvoltam, de a 250 már neccesebb lett volna, hiszen a régi lassú PSN miatt előre be kellett tárazni. Egy UC3-nak meg kellett 70 GB (35 GB letölteni, még annyi kibontani) és 2 nap, mire leér. Aztán volt egy 2 másodperces áramszünet a végén, és kezdhettem elölről a letöltést, mert ugyan befejezte, de nem indult a játék. Imádtam a PS3-at!
  • darkSectorxxx #103771
    Nem azt mondtam hogy nem kényelmes, de ha hely kell és nem kötelező funkció, akkor én lazán beáldozom a magam részéről. :)

Quickresume funkciót eddig pendrive-al használtam... :D

Pl Souls játékoknál.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.03.24. 17:54:59