121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    Remélem elden ringet látjuk hamarosan. Kéne már egy jó kis from játék. Mondjuk szerintem leghamarabb jövő tavasz a megjelenés
  • TDC Geronimo
    Én azt még akkor se piszkálnám még bottal se
  • shaddam
    F2P-nek kellene lennie alapból ha már a lootboxos marhaság a skinekkel benne van. Amúgy tegnap mentem 5-6 kört csaj predátorral. Nagy predátor buziként majdnem végig vigyorogtam :D
  • Kandurex
    Cenega: Easy boys! Mindenki dobozos verziója meg lesz, mind a RE3, mind az FF7 alatt értve. Ez utóbbit a házhoz szállítók egy nappal hamarabb kapják!!

Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.03.29. 22:37:27
  • TDC Geronimo
    Én néztem előbb twitchen. Hát ez akkora bukta lesz, mint a huzat. Szerintem kár is kiadni :D
  • TomStorm
    Ez a Predátor hány Fps-el fut?Én tippelek 15-20ra lol
  • TDC Geronimo
    DOOMGUY megmenti a világot. Upsz spoiler :D
  • Kongy
    Sztorit... :D Ilyen hangfájlok vannak, de azt nem nevezném sztorinak. Rém gyenge, még végignézni se érdemes Youtube-on sem. 10/10
  • Moby
    Tenoutoften.
  • Seth
    Na, Easy-n azért nem volt olyan nehéz végig vinni :) Én most éppen az Extra Life módot tolom, 5. pályánal vagyok 16 élettel, persze easy-n. Nagyon sokat tanul azért az ember egy végigjátszás alatt
  • davidka003
    Doom eternalt töröltem

7:31:18-nál. 3 élettel mentem oda easy-n. Meg is haltam úgy ahogy kell. Na mondom jól van, checkpoint aztán mehet megint a 3 élet.
    Na ott esett le, hogy ha fullra meghalsz akkor checkpointtol 1 élettel kezdi. 5-ször próbáltam meg. Jönnek mint az állat. Van egy démon aki felenergiázza a többit. 20 démon között meg pont azt nem találom meg. Megy a törlés. Ne is lássam többet. Sztori félét pedig megnézem youtube-on.
    Jöhetnek az értelmesebb játékok.
  • Tinman #103959
    Folyamatosan vitték át a korábbi elemeket az újabb elképzelésekbe. Az nem vitás, hogy újragondolták 2x is, de nem dobtak mindent a kukába.
  • Rage47
    Árfolyamkockázat miatt gondolom feljebb tolják mindig a digit árakat. Boltokban meg benyelik inkább kicsit és olcsóbban adják.
  • Zóanagyvarázsló
    Ezt üzletnek hívják, mondom, a dobozos példányokat bukna a kiadó és a platformtulaj, ha összekülönböznek a nagy láncokkal. Mivel azonban már konzolos is feljött a letöltős téma, egyre kisebb a hatalmuk.

Viszont azt sem szabad elfelejteni, hogy folyton azt keresik, miként lehet 60 dollárnál/eurónál többet beszedni egy játékból (DLC-k, games as service, fizetős multi). Nyilván ebből a szempontból sem életcéljuk a kifejezett árcsökkentés, amikor szívük szerint emelnének, és bujtatottan emelnek is (persze nominális árról beszélünk). Aki day1 veszi, az úgyis eladhatja szinte árában (kivéve a Doom Eternalt Boxon), meg az is, aki átveszi, de gyorsan játssza. A letöltőseknek meg ott a home-olás. Pár hónap után meg jönnek az akciók. Az fizet sokat, akinek azonnal kell a játék, és megtartja a dobozost, vagy a letöltőset vette meg egyedül. Vagy akit a DLC-kkel és egyebekkel lehúznak. (Nem, nem minden DLC lehúzás, de szerintem érthető, mire gondolok.)
  • Seth
    "Sajnos a Nioh 1 fejlesztése cirka 13 évig tartott,"

Ez téves infó. A Nioh még PS3-ra jött volna és egy Dynasty Warriors szerű csatás hack&slash lett volna, de aztán lelőtték a projectet. Csak évek múlva került újra elő 2013-14 környékén amikoris nulláról kezdték az egészet, főleg a DS népszerűségének köszönhetően abba az irányba vitték inkább
  • Kandurex
    Attól még lehet olcsóbb, mivel az egyiknél, valódi - tovább adható értéket veszel, a másikban meg rohasztás opciót.
  • Tinman #103954
    Látnád maxon 4k 60 frémmel... bár szerintem menne 120-al, még nem próbáltam.

Sajnos a Nioh 1 fejlesztése cirka 13 évig tartott, ez meg is látszok a küllemén. Na most abból még butítani. Atya.ég.
  • TomStorm
    Most Ghost R.Breakpoint-ot vettem meg(6k) hát az se kutya ahogy kinéz és még nem is Oledem van!
    Az új Immersion mód miatt húztam be.
  • Zóanagyvarázsló
    Mert a több pénz jobb, mint a kevesebb. És aki nem akar lekerülni a Wal-Mart polcairól, az nem fog a retailerrel kitolni azzal, hogy nagyon alámegy árban.

Egyébiránt nekem úgy tűnt, hogy a digitális kópiák megosztásával is megy a trükközés, szóval nem eladható, de nem is feltétlen egy accon/gépen/családnál jár.
  • TDC Geronimo
    Nekem akkor is tetszett, amikor először toltam, de ez még mindig iszonyat durván néz ki és a HDR elsőosztályú. A célzás is sokkal jobb lett. Sajnálhatja, aki ezt kihagyta tavaly, mert az egyik legjobb ex
  • Mephike
    Most is azt nyúzom. Tudom, hogy pár ember azt a bughalmazt látja maga előtt, ami pár hónapja volt, és meg is értem, ha most nem akarja elővenni újra. De most nekem jobban tetszik, mint a Horizon Zero Dawn. Tudom ezzel szinte itt senki sem fog egyet érteni, de nálam most ez a helyzet. Eddig egyetlen egy hiba/bug volt, amikor egy zombi beakadt nálam egy fatörzsbe, azonkívül én hibába nem futottam.
    Mindenesetre nagyon örülök, hogy nemrég új TV-t vettem, mert bizony nagyon adja játék közben. :)
  • Moby
    Nincs meg sajna.
  • TDC Geronimo
    Friss C9 tulajok. Days Gonet szedjétek le most szarrápatchelve és nézzétek meg a TVn

Ennek a folytatása brutális lesz abban biztos vagyok
  • Kandurex
    Amúgy engem érdekelne digit vásárlásban, de valamiért* drágább szokott lenni, mint a dobozos, és hát ugye nem tovább adható. Talán 40 dollár körül, de inkább 35, már vennék.

*Érti valaki, hogy miért? Nincsennek gyártási sem viszonteladói, se szállítási költségek!
  • Kandurex
    Konzolvilág és a konzolok szervize elég megbízhatóak. Nem rajtuk fog múlni, h megkapd vagy nem. Esetleg személyes átvétel.
  • TomStorm
    Én még az első résszel nyomom 60fps módba és az ég világon semmi gondom nincs vele!A második meg rosszabb nem lehet..
  • Rage47
    aha szal kedd :D
    sosem rendeltem elő még, ezért is kérdem.
    esetleg jobb cég, aki mindig pontos szokott lenni? van ilyen egyáltalán?
  • Kandurex
    Ez volt nekem is a kérdésem kb. 2 hete. A konzolokszervize.hu azt mondja próbálnak egyezkedni a forgalmazóval, más különben, következő hét kedd.
  • Rage47
    vajon ha előrendelem kihozzák 10-e előtt?
  • Moby
    Elég ha csinálnak egy bótit, kilyukasztom én nekik :)
  • Zóanagyvarázsló
    1:1-es méretarány? Remélem, valaki megcsinálja a lukasztott Mobystationt is.
  • Moby
    Ja, egyébként egy user azt találka ki, hogy létehozza a komplett földbolygót Minecraftban. Keres vállalkozókedvűeket besegíteni, sza ha valaki tanácstalan az időelbaszásával kapcsolatban, hát itt az igazán ambíciózus vállakozás! :D Nem kell ehhez feltétlenül dreams sem.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.03.29. 13:47:26
  • AntiHero
  • Moby
    Az enyémen megspórolhatják nekem a törlést azzal, hogy rá sem rakják:D
  • Moby
    Na ez kb ilyen. Csak ez még nem játék.

Szóval erdőkreáló toolból így is túlkínálaqt van. A sonynak inkább a játékokra kellene koncentrálnia, nem az öncélú techdemókra.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.03.29. 13:42:17
  • TDC Geronimo
    Ja durva :)

Én sony helyébe ezt a Dreamst ráraknám preinstalled minden PS5re
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.03.29. 13:37:20
  • n000rbi
    Oké, hogy a Dreams gagyi, meg minden szar, amit benne csinálnak, de menjen már picsába, ez hogy néz ki :O

• Kandurex
    Teljes egyetértés van.
  • Moby
    Hiába van jobb tévéd. Felbontást a játék nem tud, VRR-t meg a ps4. Kapjabeasony.
  • Tinman #103931
    Első és 2. résznél is látszottak a limitek keményen. Majd PS5-ön (annak, akinek nincs PC-je).

Első rész megjelenéskor ráadásul kissé bugos volt, és egy rakat tartalom jött hozzá később. Csak a szokásos: Day1 ezeket rohadtul nem éri meg tolni, ez csak a kiadónak/fejlesztőnek jó.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.03.29. 13:02:55