121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
szebag79 #104010 Köszi lehet nincs lent az egész?:D Megnézem... -
happy
-
Köszi a Victor Vran-os tippet, lehúztam, és toljuk asszonnyal. Neki nagyon tetszik, nekem meg az, hogy együtt játszunk. Amúgy egész szép kis játék, jó benne közösen darálni, és Geralt szinkronját meg mindig jó hallani! -
Letöltötte már az egészet?
Nekem két napig csak a boot camp-et engedte használni, semmi mást, és nem értettem miért. Aztán észrevettem, hogy nem tudta még letölteni az egészet, nevetségesen lassú... -
-
Én ezt értem, de
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A mikrotorrent 5 évvel ezelőtt is gáz volt már, amikor kiderült, hogy litecoint bányászik a gépeden. Használj inkább qBitorrent-et :D -
szebag79 #104004 Hi! Valaki meg tudná mondani hogy a COD Warzone-al hogy tudok ps4-en játszani? Letöltöttem, még Activisionra is regeltem de folyamatosan "Status Offline" felirat fogad a bal felső sarokban ergo nem is működik egyik játékmód sem csak valami kis gyakorlópályára tudok belépni L3-al. A "Chrossmod" is enableden van. Nem vagyok egy nagy multifan de állásidőm alatt kipróbálnám már ha ingyen van. Köszi -
hoppácska :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
TomStorm #104002 RE7 óta egyikkel se játszok.Az nekem nagyon tetszett! -
+VR, -
Capcom megérezte a könnyű lóvét és évente elkezdtek kiszarni egy remaket. Előbb utóbb bukta a dolog ezt biztos volt. Én majd a kövi nagy resire benevezek, reméljük FPS lesz az is -
persze, ez sugárzott a demóból is... :(
szerintem csak a vérfanok pontozták fel, akiknél nagyot kongott a nosztalgiaharang :( ez kb egy nagyobb DLC is lehetne, pláne ahol olvasom, hogy sok részt kivágtak a 3-ból
még azért nem temetem teljesen, de ég és föld így gameplayek alapján a RE2-höz képest - ráadásul még a goret is csökkentették benne :(
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.03.30. 21:43:37 -
Nah, csak bebizonyosodott az Re3 -ról minden sejtésem. Legalábbis a kritikák alapján. Skip a francba. 1 éves fejlesztés 
Szerk:
Még a GS is Link, gyanázza, ami szokatlan!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.03.30. 21:43:37 -
Evoluti0N #103997 Az utolsó mondatoddal meg is válaszoltad az első mondatodat. -
Evoluti0N #103996 Rift S se kutya ám. Az Index minőségét 90%-ban hozza, fele áron. Amúgy meg a félmillás gépet is el lehet felejteni. Egy középkategóriás elég bármelyik VR címhez. -
Szuper! -
index jó, mindössze 350k körül van + mellé kell egy fél millás gép is
-
Ez az új Half Life VR játék nagyon állat. Jó látni a lehetőségeket, csak kár, h a mai szemüvegek még egy kalap fosok. -
Péntek óta vàrom, hogy küldjék az AC-t. Azt hittem ma màr én is jàtszok. :D
-
Na hát pont azért nem érted, mert te nem szereted az ilyen stílust. Aki szereti, annak az a játék mindennapos elfoglaltság -
Én ezt soha nem értettem, miért olyan jó. Rém unalmasnak, céltalannak tűnik. Mondjuk én ezeket az építgetős, meg nyersanyag ģyűjtögetős, farmolós cuccokat zsigerből passzolom. -
Én úgy döntöttem RE meg FF helyett inkább megveszem animal crossingot és építgetem a saját kis szigetem
-
Zóanagyvarázsló #103988 Más rivjúzta a GoW-ot, és lefikkantotta egy 9,5-tel. Ezek után én már PS5-re sem szerzem be azt a hulladékot, mert ezzel elrontották a játékot. -
Előreláthatólag még szeptemberben is az lesz, szóval jó lesz akkor is!
-
Cyberpunk :((((((((((((( milyen jó is lett vóna az most egy bő 2 hét múlva, a karanténosdira :( -
Jobban belegondolva, szerintük a Doom Eternal többet ér, mint mondjuk a God Of War....de ide a bökőt, hogy a Last of Us 2 se ugorja meg a 10/10 Doom Eternal-t, se egy Cyberpunk, se a Csucsi!
10/10! -
Resident Evil 3 - Opencritic - 81%
volt ahol ilyen 6/10-eket kapott - nekem ez reálisabb a demó alapján, mintsem a 9, de persze majd kiderül :)
mindenesetre demó alapján azért érezhető, hogy nem annyira nagy durr nem is hoz akkora innovációt, mint ahogy azt a RE2 volt tavaly tette.. én ránézek majd tán, de Nemesist nem bánnám, ha kimaradna... (vagy majd valami no-nemesis moddal
)
-
Náluk minden “mestermű”! -
IGN Resi 3 teszt
Röviden: 8 óra, 9pont :D
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2020.03.30. 17:15:43 -
jaja, engem is ez az 1900-as évek eleje-béli viktoriánus ködös-éjsötét London fogott meg, nagyon bírom azt a kort, főleg ott náluk :)
köszi srácok, már szedem is, egy próbát megér, este ránézek, aztán meglássuk.
ha más nem, akkor marad a Dishonored 2, meg csapatom a Warzone-t :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.03.30. 15:03:40 -
Vampyr nekem is tetszett. Egyedül a végső boss-t nem tudtam sehogyse megölni. A szinkron, hangulat kiváló. A döntések tényleg befolyásolnak sok mindent. A harcrendszer nem tökéletes de azért szerethető. -
Én arra a vampyrra rettenetesen ráuntam. Az atmoszféra nagyonjó, de minden más elég kaka. Csak az meg nálam nem vitte el a hátán. -
még nagyon kiskoromban játszottam az eredetivel, még angolul sem értettem semmit, csak nyomogattam és rájöttem valahogy, hogyan győzzek :D -
Ja, időközben a Square Enix is nyilatkozott, hogy még a héten kiküldik a viszonteladóknak a dobozos példányokat, hogy április 10-ig lehetőleg megérkezzen a vásárlóknak:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.03.30. 10:41:38 -
PS4-ex, mint konzol ex, ezt kihagytam :) EGS-en láttam, de ignore :D
Seth köszi a jó kis leírást a Vampyr-ról, meghoztad hozzá a kedvemet, úgyhogy szerintem a héten berántom! :)
Dishonored 2-vel (meg a "DLC"-vel) szemezek még újra, mert azt anno abbahagytam a 3-4. pályán valamiért.. picit hasonló az is, ott is számítanak a cselekedetek meg a döntések :) -
Nier a generáció egyik legjobbja, hajrá.
Köszi Kandurex a hírt! -
"PS4 ex", PC-re is van
Vampyr nekem tetszett annó, platina is lett, kellemesen szórakoztam. Zene, meg úgy általában hangok jók, remek atmoszférája van. Nagyon sok benne a duma és olvasni való, az az erőssége. A döntéseid elég sokat számítanak. Kit ölsz meg és kit hagysz életben rajtad múlik. Vagy sokat ölsz nagyon erős leszel, vagy keveset de gyenge. De kompenzálható különböző képességekkel, mindegyik út járható. Én totál pacifista voltam, támadó ellenfeleken kívül senkit nem öltem meg
A harc nem az erőssége, eléggé esetlen. Az ellenfelek nem valami változatosak, és újra és újra ugyanazokat az ellenfeleket találod a város bizonyos pontjain, akárhányszor mész arra. Day1 vettem, nem emlékszem komoly hibára benne, talán azóta még jobb lett -
Zóanagyvarázsló #103973 Exkluzívként reklámozzák? Boxra és Switchre valóban nincs, de PC-n Epic Store-ra igen. Láttam olyan PS-logós trélert (az szokott lenni multiplatfromokból), melyben ott volt az EGS is, nem is volt only on PlayStation benne. -
És ez még nem is durva, ahhoz képest hogy ezután mik jönnek még... :D de igen, nekem is shift delete lett a vége.. :(
Predator meg már a bejelentés óta egy érdekelten trágya, alapból ez a stílus Evolve óta halálra van ítélve, ráadásul ez tényleg egy legalja lastgen szar :D ingyense, percig se.. és akkor ez, mint PS4 ex... Ássa el magát a Sony, ezzel ne villogjon tényleg:D
Vampyr-t tolta anno itt valaki? Lehet ránézek, de picit vérszegénynek (haha) tűnik a dolog - egyesek szanaszét istenítik, de másutt meg mégis kapja azért a fikàt a középszerűsége végett... -
Most, hogy RE3at skippelem és egyelőre FF7ben sem vagyok biztos ideje lenne bepótolnom nier automatát. Mindig csak halogattam :D
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.03.29. 23:57:07