121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    most nézem DFet. Dirt 2 1080p pron miközben 4k Xen. What?
  • AntiHero
    ..És amit tudtunk.

Embark on a globe-trotting treasure hunt in Uncharted 4: A Thief’s End, or skid ‘round the world’s most challenging tracks in DIRT Rally 2.0, your PS Plus games for April.
  • darkSectorxxx #104048
    Nem 500 dollár lesz egy új konzol majd hanem 500 EZER FT. :P

• mucsácsó
    jaja, maximálisan agreed :D
    ránéztem csak, igazából "demó" volt csak
  • Moby

Szóltam :)
  • Moby
    Abszolut az X a superior verza. 4K, nagyrészt 60fps, néha benéz 60 alá, de X-el és C9-el ez a VRR miatt nem probléma.
  • darkSectorxxx #104044
    MAI NAP NEM NÉZEK HÍREKET Direkt ez a hülye idióta szokás miatt, azt hiszok a mádiában hogy ez vicces ilyenkor, mint az ovodában komolyan. :)
  • mucsácsó
    Vampyr az tényleg valami elbaszott "csoda" lehet PC-n, mert annyira nem szar az én gépem sem, de valamiért csutka lowon is ~58-62 FPS-em volt, és full ultrán is ugyanígy, szóval én ezt nem is értem... :D eddig egy játéknál sem találkoztam ilyesmivel.. :D
    de nem is ezért offoltam, hanem egyszerűen agyfasz az irányítás, borzasztóan suta a karakter és az animációk, szóval nekem sajnos skip, pedig maga a kor és helyszín 10-es lenne :(
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.04.01. 13:49:52
  • TBTPumpa
  • Evoluti0N
    Csak Tinmant tudom megerősíteni. Kevesebb, mint 1 óra után refund volt és megvettem a PS4 verziót. Az se tökéletes. Még Pro-n sincs meg a folyamatos 60FPS, 1080p felbontás mellett, de legalább nem fagyott ki.
  • Tinman #104040
    Sok gondom nincs vele, csak néha nem indul, ha elindul és szeretnék a settingsben állítani valamit, akkor 90%-ban vagy csak a progi fagy ki, vagy viszi magával a gépet is, ami példátlan, mert ilyet én évek óta nem láttam a vasamon. Aztán a low q. graf ellenére stuttering és FPS dropok és persze bugok.

Azon ritka esetek egyike, amikor a konzolos verzió a superior.
  • Moby
    Psplusal.
  • TBTPumpa
    6900?
    Nálam 8990 Ft a sima változat.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.04.01. 13:26:18
  • TDC Geronimo
    future proof :)

majd idén már jönnek
  • Voltan
    "PC-s port egy nulla."
    Igazából csak benézted, nekem soha nem volt vele gondom. Más kérdés, hogy az, hogy leszarták a supportot nem valami dícséretes, ez igaz, de azért nem egy nulla. Tudom, ez sovány vigasz, ha pont te vagy az, aki megszívja.

Az új gépen még nem próbáltam, lehet, hogy nálam is szar lesz már :)

Egyébként érdekes dolgokat produkál a PC valóban, nálam legutóbb a Vampyr volt ilyen, előző gépen i74770k+1070 olyan 20-30 FPS-es lagokat produkált bizonyos helyeken, hogy öröm volt nézni. Ráadásul látszólag ok nélkül, mert sokkal komolyabb terepeken meg nem volt semmi baja. A-tól Z-ig utánaolvastam, és az volt a konklúzió, hogy "ez van". Másoknál, csont ugyanolyan, vagy jelentékenyen gyengébbb konfigon sima 60 fps volt mindenhol, nálam meg ótvar szaggatás, a beállításoktól függetlenül. Persze driver csere, meg minden, de lófasz. Aztán megvettem az új gépet, még a régi GPU-val, és láss csodát, tükörsima. A fasse érti.
    Utoljára szerkesztette: Voltan, 2020.04.01. 13:21:56
  • Moby
    Közben letöltöttem.
  • Moby
    Szerintem nekem szánta.
    Nem töltöttem még le, de nyilván van benne magyar felirat. Amik honosítva jönnek, és a magyar sztórból veszed, azokban lesz felirat.
  • Moby
    Ja, tök jó, csak éppen jelenleg nincs olyan eszköz a piacon, amin 2.1-es HDMI lenne :)
  • Kandurex
  • TDC Geronimo
    Én pár napja indítottam el megint. Durván néz ki még mindig

Amúgy idén fog jönni FW update C9re, ami után menni fog 2.1es HDMIn keresztül a 4k 120hz, 40-120as VRR rangevel
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.04.01. 12:41:32
  • szebag79
    Meg tudnád mondani van-e benne magyar felirat?
  • Moby
    6900-ért csak megvettem a Days Gone-t, ha már szóvbakerült a minap. Rohadtjó játék volt, szerintem valamikor kiplatinázom ezt is, meg amúgy is, lassan az összes ps4 gigaex megvan digitben is. Egyedül a szopókember nincs, azt kiplatináztam még lemezes korában, és azóta sem éreztem ingerenciát rá, hogy elindítanám valamikor is. Jó volt, csak elég volt belőle annyi. Az nem olyan, mint a GOW. Azt ki tudnám platinázni még 3x-4x is (meg is vettem még két példányban digitben :D).
  • Kandurex
    Egyértelműen Április1.
  • n000rbi
    Azt eddig is tudtuk, hogy lesz második rész és nyilván nem ps4-re. Teaser meg lehet ma egy GOW Part II logóval, Sony módra :D

szerk.: Megnéztem a tweetet, full kamu :D
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2020.04.01. 10:40:53
  • AntiHero
    Na első Aprl 1 "Tréfa"??

"We can finally confirm what you've been waiting for.

#GodofWar PART II
    Coming exclusively to PS5.

Today at 21pm Pacific Time, A special interview with @corybarlog + Teaser trailer reveal.
    Watch tonight at PlayStation Blog"
  • Moby
    Az Automata? Most volt egy hónapja leárazva. PS4-re és XBOX-ra is. Utóbbira be is húztam, toltam vele 3-4 órát, aztán sose többet nem indítottam el.
  • szebag79
    Üdv! Azt lehet tudni, hogy a Days Gone ami most le van akciózva storba azon van-e magyar felirat? Oldalt a listában nincs benne.
  • Moby
    +csodálatos zenék.
  • Tinman #104022
    Pedig február végén is volt 19.99$... sajnos nekem is kimaradt, a PC-s port egy nulla.
  • Tinman #104021
    +1
  • davidka003
    Életem egyik legjobb élménye JRPG téren. Kellően hosszú, kellően nehéz. Brutál jó a sztori. Nagy a felfedezhető világ.
  • TDC Geronimo
    Holnaptól tavaszi leárazás bár gondolom megint ugyanazok, mint szoktak. Niert azért meglesem hátha, bár azt meg sose árazzák le :D
  • Kandurex
    2,5 óra Lost Odyssey-zés után:

Tényleg sokat öregedett a játék, grafikailag azért ez nem túl acélos...viszont úgy belepottyant 2,5 óra, mint a húzat :) az első boss levert, mint vak a poharat :) ez hiányzik az FF játékokból, a kihívás
  • TBTPumpa
    Elvileg április 3-tól él a preload:
  • darkSectorxxx #104016
    Lehetett volna korrektebb is, azért a Resi 2-nek már a demojában is sokkal jobb volt minden, már abba több dolog, rejtvény stb belekerült, és az se volt hosszabb sokkal.
    Egyik alkalommal olastam egy cikket, amiben meséltek hogy sokkal lineárisabb játékra számítsunk most. Nem tudtam elképzelni hogy értették ezt, hát most már értem.

Meg azt sem értettem a Resistance mi a fenének adják ezzel együtt ingyen?
    Hát erre is kaptam választ.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.03.31. 14:18:23
  • darkSectorxxx #104015
    Hát mondjuk az érdekes hogy HP (szerencsére ő véleményezte) rajongóként még a Resi 7-re is azt mondta hogy amúgy neki teszett.
    És azért az ő szájából ilyeneket hallani az azért nem gyenge.
  • Kandurex
    Cseréltem.
  • AntiHero
    Én most a Resi Resistance bétát néztem meg.

Kellemetlenül, semmilyen az egész sajnos.
  • TBTPumpa
    Amikor 1 hónap kihagyás után bekapcsolom a PS4-et:

• Kandurex
    ne bányászkodnak már semmit se nem...