121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TomStorm
    Na most van az hogy kizárt Ps eladás!Nioh 2:)
    Persze majd első rész után.

Meg behúztam DS3-at mindjárt lennt van.
  • darkSectorxxx #104171
    Hát ha eladod, 70-80 kb egy pro manapság, ahogy láttam.
    most a mai állapotokat nézve nem csodálom hogy Nintendo-val jobban elvagy, durva amik mennem a nagy gépeken. :)

Én is eladnám legszívesebben, de nem tudom mikor jönnek a játékok, és mikor a PS5...mert a PS5 szinte 100% hogy jóval a 2 megmaradt ex után! És ha lehet előbb játszani a Last-al vagy Tsushimával, akkor legyne kéznél egy PS4. :)

És ki tudja ha jön a PS5, vajon tanácsos ilyenkor megvenni azonnal mikor a dollár az egekben? És kitudja hol ál meg a dollár árfolyama MIRE megjön a ps5, lehet 270-300k lesz egy PS5. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.02. 22:22:56
  • AntiHero
    Nintendo Switch kb lefedi azt amennyit jàtszok mostanàban.

Szóval..valószínű, hogy eladom. Màs kérdés mennyiért menne most el. (Nyilvàn senki nem venné meg jó àron)
  • darkSectorxxx #104169
    Hát homályos bakker. :D Valszeg az effekt miatt amit mondtatok, de homály. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.02. 21:54:04
  • Moby
    És ezzel MI a baj?
  • darkSectorxxx #104167
    + Voltan

Amúgy a Resi 3 amiket írtam, szubjektív, nem akarok senkit befolyásolni a véleményemmel. Minden csak szubjektív volt amiket írtam.
  • Moby
    Eladni??? MINEK?
    Nincs hely? Nem fér be az 5 az ajtón, ha bent van a 4 is? :D
  • TDC Geronimo
    Ja én se sietnék azzal a PS4 eladással :D
  • darkSectorxxx #104164
    Anti!!!!

Várj még, mert nem tudod mikor jön a PS5!!!! :P
  • Kandurex
    Ez szimpla baromság, mint ahogy az RE és az FF is meg tud jelenni, az is megtudna. Az ipar nincs korlátozva.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.04.02. 21:48:20
  • darkSectorxxx #104161
    Ettől független lehet 1x lefutom, hogy lássam, de kevés lelkesedéssel, még a 2. rész is ennek fényében szebben tündököl most már.
  • darkSectorxxx #104160
    Döbbenet, döbbenet, amik vannak a játékban. Maga a Nemesis amiket csinál (én már MRx-en is kiakadam, nem tudtam hogy ezt még tudják negatív értelemben fokozni...), meg hátisten megörökölte a RE2 fos sebzését, vagy még rosszabb lett. Sírni tudnék, hogy képes a Capcom elbarmolni ezeket a lehetőségeket.
    Mondjuk azt mondták még honapokkal ezelőtt, hogy sokkal kötöttebb játékmenetre kell számítani még a Resi 2-höz képest is, és jóval egyszerűbb lesz, nade!

És azt mondják a Resi 8 még inkáb causal játék lesz, a mainstream játékosok végett.... ettől?

+ Voltan:
    Ha érdekel, nem akkora nagy spoiler ez a pár másodperces rész, de azért belerakom. HIHETETLEN a játék.... vagy nevetséges, nem tudom eldönteni.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.02. 21:28:08
  • Seth
    1 év múlva
  • TBTPumpa
    1 év a PS4 megjelenéstől számítva, azaz legkorábban 2021 április-május. De a vírus miatt késni fog az is.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.04.02. 21:26:19
  • Voltan
    Én is ezen gondolkodom, mert a RE3 sajna nem túl bíztató az előzetes beszámolók alapján.

PC-re mikor jön elvileg a FF7?
  • TDC Geronimo
    Azt hiszem így FF7 mégiscsak vétel lesz. RE3 továbbra is skip
  • darkSectorxxx #104155
    De hogy miért kellett a Resident Evil 3 Remake gameplay-ekbe belenéznem?
  • darkSectorxxx #104154
    Ja értem, csak mondom hogy így eléggé hülyén néz ki.

Egy darabka a képből, nagyítás nélkül....

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.02. 21:15:50
  • TDC Geronimo
    Mondom, a gusztustalan film grain az oka, álló képen fokozottan kijön. Ez mozgásban úgy oda fog csapni, hogy beszarsz. Főleg azokkal az animokkal, amiket eddig láttunk a játékból.
  • Mephike
    Persze valahol mindenki számított erre a halasztásra, de azért tényleg kivan már :(
  • darkSectorxxx #104151
    Hát elhiszem neked, de a 3. képen nem látszik. :)

Nagyba nézem monitoron, hát eléggé homály így elsőre, de majd meglátjuk.
    Feliratokat se lehet szépen kivenni ....

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.02. 21:13:51
  • TDC Geronimo
    - TLOUII was on track for May, multiple devs say. The primary reason for the delay is the challenge of printing, shipping, and selling physical games right now
    - Going remote has not stopped those still working on the game (such as QA) from crunching. Hopefully this delay helps

-.-
  • TDC Geronimo
    film grain ami undorító, amúgy az erdős képen már előre látom, hogy fog kinézni HDRbe a TVn :D

majd jövőre...

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.04.02. 21:05:35
  • Moby
    Ne idegelj már fel :D Ennél emberibb arcok játékban még nem voltak. Gyakorlatilag fotoríl. Az az erdő, meg minden. Besza-behu lesz.
  • darkSectorxxx #104147
    Huh elég fosli a minősége, pláne a környezetnek, amik távolabb vannak, a gameplay videók szerintem PS5 vagy annak devkit-jén futottak. :D
  • Moby
    Semmi, koronavírus élmények nap van :)
  • Moby
    Jelenleg azt csináljuk, hogy a nejem monitorzza a megjelnő új napokat, majd amikor tudja, hogy eljön a jövőbeni rendelési nap, közli, hogy ma ébren kell maradnod. Ez annyit tesz, hogy 00:00-kor elkezdem frissíteni a teszkó oldalát, és ahogy megjelenik a szabad időpont, már ugrok is rá. Ha reggelg várnánk, minden szabad időpont elfogyna. De volt olyan, hogy csak úgy jutottam időponthoz, hogy valaki nem bírta végigvinni a vásárlást, és visszadobott a rendszer egyetlen időpontot, de ehhez fél kettőig voltam ébren. Nem gond, nem fontos reggel korán kelni.
  • Kandurex
    Látom.

No comment.
  • TDC Geronimo
    Szép a játék nagyon, de olyan erős a film grain rajta, hogy mindjárt hányok. Remélem ki lehet kapcsolni
  • TBTPumpa
    Holnap megjelenik a PS5.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.04.02. 20:54:31
  • TDC Geronimo
    Kijött rakat last of us 2 kép. húrrá :D
  • j0nNyKa
    igen!
  • Kandurex
    67 új üzenet...valami van :D

Jó hír igaz e?
  • kutyakiki81
    OFF

Egy kis helyzetjelentés angol földről :

Itt konkrétan minden zárva. Se kocsma, se diszkó, se mozi, se pláza, se étterem. A boltba (Tesco, Lidl) csak 50 ember mehet be egyszerre. De ma azt éreztem felesleges. Se kenyér, se liszt, se tej, se wc papir, ásványviz alig. Mindenből csak négyet vehet egy ember. Üres polcok majdnem mindenhol. Gondoltam majd én okos leszek. A Tesco online alkalmazásban 26 perces várakoztatás volt, mire megtudtam nézni a kínálatot, majd tudtam rendelni 4 ásványvízet, meg pár más dolgot. Félelmetes, hogy üresek az utcák, ha van is ember , azok mind maszkban, ami megintcsak ijesztő.
  • TBTPumpa
    The Last of Us Part II New Screens

Legalább adtak ki néhány új képet, hogy érezzük, miből is maradunk ki még egy ideig.
  • darkSectorxxx #104136
    Probléma van sok.
    Az hogy itt a PS fórumba játékhalasztás miatt panaszkodunk, az azért nem azt jelenti hogy ez a legrosszabb dolog ami történhet egy ember életében. :)
  • mucsácsó
    jhah nemmmm, ne értsd félre, számomra is huszadlagos probléma, időm/erőm nincs játszani, maximum hétvégén, mert a lakásfelújítás/bontás (igen, a létező legeslegjobbkor ez is.. :\\\) az most mindent kivesz belőlem meg a családból :( bár május végére megleszünk bőven tervek szerint, de brutál meló van/lesz vele még ... csak egészséggel bírja az ember, ez most a legfontosabb.. meg melónk legyen, meg legyen mit enni, a többi le van most szarva részemről, max olvasunk :)
  • Moby
    Ez minden gyereknek probléma. Mi is mozgatjuk őket, stb, de a szociális életet, a többi gyereket nem tudjuk pótolni. Ráadásul napközben dolgozunk. Jelen vagyunk, de dolgozunk.
  • TDC Geronimo
    Örülj neki, hogy nem most terhes az asszony, hanem ezen már túl vagytok
  • n000rbi
    Nekem jelenleg a legnagyobb problémám, hogy a 3 hónapos kislányom, aki alapesetben most tanulna szocializálódni, a négy fal között nézi a játékait és minket. Belegondolni se merek, hogy ez az egész helyzet milyen hatással lesz a fejlődésére :(