121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Inkább azt mondd meg, hogy az MM miért csak 629-re vitte le most a C9 árát, 580 helyett? :D -
Abban egyetértünk hogy kicsit rágörcsöltünk erre az egészre, de fel is lettünk hype-olva. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.07. 12:39:24 -
Sírtok itt a semmiért. Jó lesz ez a gép, Xet meg bármennyire is csábító nem fogok venni. Nekem elég lesz a sony + nintendo gép.
Én csak annak örülök, hogy MS végre magára talált és lesz ebben a genben normális ellenfele a sonynak. Ezen mindenki csak nyer majd -
johat le kell irniuk :D -
"our services are 100% Secure and Legal."
LOL. Nos igen. Accountot árulni PONT 100% legal :DD -
Ez nem kód hanem account -
pl ok egesz jo aron -
Ashlara #104286 FF7 Remake kódot még senki sem árul?
-
Jut eszembe: tegnap újrapasztáztam az iparihulladékot. Két év után nem sok conductonaut volt felfedezhető rajta. Most beértem sima NT-H1-el, a lyukasztás mellett sok szerepe amúgy sincs. -
meg SSD!
!!!!
!!!!!!!!!! -
Én nem a "mennyire megy"-re gondolok... -
azért várjunk még azzal, hogy mennyire megy :D papíron tényleg kurvajó konstrukció minden téren, de gyakorlatban majd elválik, hogy mennyire működőképes :) X360 is nagyon jól ment anno az RROD-dal :)))) mondjuk olyan szintű szériahibát nem tudnék ma már elképzelni.. :D -
Az exek kellenek. Nyilván. De az AKKORA kérés lenne, hogy egyszer legalább, 20 év után, a sony valami használható hardvert tegyen le? Ennek a lúzer MS-nek is megy. Akkor nekik meg nem? :(( -
Haggyadmá, hát olyan jó hűtése lesz majd a PS5-nek, meglásd
-
Amit az exek miatt úgyis meg fogsz venni, ahogy itt mindenki, szóval kár a gőzért :D
Legfeljebb vágsz erre is egy LYUK(tm)-et
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2020.04.07. 08:55:35 -
Nyugi, ez csak laza kis öreguras morgásnak fog tűnni ahhoz képest, amikor akkor jön, ha kiderül: ismét a szokásos sony hulladékot akarják a nyakamba varrni :D
Amire azért lássuk be, komoly esély van. Már az előjelek sem túl biztatóak. -
ppista #104277 Az X-esek is eufórikus maszturbációt nyomnak, mióta kiderült a teraflops előnyük. A sötét zugból hirtelen előugrottak élesre csiszolt szablyával. Ütött a visszavágás! Vesszen a Sony! Égessük feeel!
Engem tényleg szórakoztat az egész, amikor hirtelen mindenkiből tíz danos, feketeöves szak és megmondóember lesz. Az egyik kedvenc időszakom. Vajon mennyire fog a két tábor összekovácsolódni, ha kiderül, idén még sem lesznek új konzolok. Van rá esély. Mármint a késésre, hiába nyilatkozzák magabiztosan az év végi kilövést.
-
Azért Te se hagysz ki egy alkalmat se, hogy ekézd :D
Nem lesz itt semmise idén, én már belenyugodtam. (vagyis lehet beugrik egy xsx egy Ori, Hellblade 2 stb erejéig) -
Minden fos hírbe, fejlesztői nyilatkozatba úgy kapaszkodik mindenki ps5 kapcsán, mintha az életéért küzdene :D -
Nem lenne tetemes a backlogom biztos morognék én is a játékok miatt
. Mondjuk magamnak keresem a bajt, jelenleg 2 trófea választ el a vice city platinától, meg saleken is folyton bezsákolok valamit. Mindenesetre egyik első dolgom lesz ps5-ön megnézni a 2 sziget között észreveszem-e a pislogásni töltőképernyőt. PC-n nvme ssd-n nem
-
Én egy kurva játékot szeretnék már látni :D -
Bevallom jól szórakoztat ez a szarkavarás :D
-
A magyar kritikák keményen felszopják, de hát ugye a Doom óta minden 10/10. -
Meggyüttek az FF7 Remake kritikák. Metacritic 87 pötty. Tisztes iparos és azon túlmutató munkának látszik. -
Én próbálkoztam vele, de én utána nagyon sokáig émelyegtem (mondjuk hullámvasúttól/körhintától is kivagyok utána órákig), de valahogy nálam nagyon nemgyere be... amíg egy helyben állok (pl Beat Saber) az teljesen oké, de amikor mozgott a kamera FPS nézetben, folyton olyan érzésem volt mintha húznák ki a talajt alólam és menten beokádok :D -
Evoluti0N #104268 Lassan kell hozzászoktatnod a szervezeted. Minden alkalommal csak egy kevés játék. Amint kezded rosszul érezni magad, rögtön abbahagyod. Egy idő után hozzászoksz és nem lesz motion sickness. Emellett azt olvastam, h gyömbért tartalmazó kajákat kell enni előtte. Az csökkenti a mozgásbetegséget. Például gyömbér sör, gyömbér tea vagy gyömbér tabletta.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.04.06. 15:13:36 -
Nem tudjátok, a FF7-et lemezesen át lehet vajon venni csütörtökön? Csak mert ugye péntek szünnap. Igazából csak azért fontos, mert kb. 2 ropival olcsóbb a dobozos verzió, amúgy venném digiben, de ha csak ezen múlik, elcsattogok a boltba, viszont keddig nem biztos, hogy várnék. -
Én toltam volna, csak a motion sickness meggátolt. :D El is adtam a PSVR-t elég hamar. -
hát én már abban a tréning részen az üres garázsban huzatosrafostam a gatyámat + leokádtam majdnem magamat, úgyhogy el tudtam engedni én is :D viszont a non-VR módban imádtam, leszámítva a hajós részt benne, ami sztem gyengusz lett már, de addig 10/10 az egész játék :) -
Nemá... :D -
VR-ban én sem.
Mondjuk engem zavart, hogy a csaj pl az elején iszonyat pici volt hozzàm képest. (Nem érződött, hogy ő "ember") -
Az, de vr-ban még nem mertem továbbjátszani -
Pedig Resi 7 baromi jó volt. -
Az egyik jó dolog a Resi 3-ban, ami agyvérzés volt a Resi 2-ben pl, hogy itt már nem kell hálisten kilépegetni a főmenübe hogy be tudd tölteni a játékban a mentéseidet!!!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.04. 20:57:01 -
Mármint a sorozat szerint marad az FPS nézet.
Mert megjelenésben "már megint" FPS nézet lesz. :)
Mondjuk én amúgyse játszok szerintem már az új részekkel.
Még ezekben a régieknek a felújításaiban bíztam egy kicsit, de ennyi.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.04. 20:12:51 -
Jöttek már pletykák hogy resi8at idén bejelentik és jövőre jön. FPS nézet marad -
Hát kurvára megleptek (vagyis sikerült, ha ez volt a cél) engem ezzel, de rossz értelemben. :)
De ha nem lenne ilyen rövid, meg Nemesis nem lenne ilyen gagyi csicska a játékban, lehet picit többre értékelném.
Mert játszottam már eddigis akció-horror-al amiben nem kellett rejtvényekkel foglalkozni és gondolkodni, és csőjáték volt level dizájnban. De itt nekem még plusz az idegesítő Nemesis, meg az hogy 5-6 óra volt legtöbb embernek, az egy vicc.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.04. 19:57:05 -
Ha képletekkel szeretnénk felvázolni, akkor én így tunám elmondani:
Ha a Resi 2 1998-as lenne a 10/10, akkor a Resi 3 1999-es kapna kb 7/10-et
A mostani állás szerint, meg:
Resi 2 2019 kaphatna 9/10-et, míg a Resi 3 2020 ezek fényében érne kb 4/10-et erős jóindulattal.
Kb így viszonyulnak nekem egymáshoz ezek a részek.
Magyarul Resi 3 sokkal többet vesztett régi önnmagához képest mint a 2.
Már ha egyeltalán maradt valami a karaktereket kivéve....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.04. 19:54:14 -
Lehet direkt az volt a cél, hogy azoknak is nyújtson meglepetést akik játszottak a régi Resi3-al. -
Igen, a Resi 3-ban beletettek a 2. részből pályarészeket, mert párhuzamosan fut kis időeléréssel a 2 story. (ezt tudtuk előre, ugye mert ki is adtak egy trofeát a 2. részben utólag amikor Jill kiderült hogy ott lesz majd a fegyverboltos faszinál mielőtt mi odaérnénk Leonnal.)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Régen KUVÁRA nem ilyen volt a Resi 3, szóval nem úgy van mint a 2 része, hogy csak kis változtatások, hanem konkrétan a Resi3-ban a szereplőkön kívül szinte semmi se maradt meg....SEMMI.
4. résznek jó lenne egy, de nem REBOOT mint ezek, hanem csak átültetés erre az újabb RE Engine-re, mindent hagynának ahogy van.
Ott a 4. résznél azért lenne jó, mert PC-n sajnos fos lett a port irányítása.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.04. 19:49:09