121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TBTPumpa
    B@szón néz ki. Tetszik. Egyre kíváncsibb vagyok a gép küllemére.
    Bár egy ideig úgysem lesz még ilyen konzolom, majd 1-2 év múlva, akkor már lesz rá játék dögivel.

Bár, ha Made in Japan lesz a gép, akkor megy az előrendelés. Ha Made in China, akkor még várunk vele.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.04.07. 22:22:49
  • n000rbi
    Feketén szerintem jobban mutatna (később biztos lesz).
    Ja, a feature-ök, amiket korábban mondtak, elvileg tudni fogja. Talán nemsoká’ gépet is látunk :)
  • TDC Geronimo
    Nekem tetszik, elég futurisztikus design és ahogy olvasom a blogot elég jó ficsőrök lesznek benne meg normális battery life
  • n000rbi
    A Sony olvassa a topikot, ez már 100% :D

Azt azért remélem, hogy a gép nem lesz fekete/fehér... (bár ez legyen a legnagyobb baja)
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    blogpost
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
  • Moby
    Mert mostanában onnan csak a szar meg a fos jön. Minden, amit mondanak, tesznek, és mutatnak, a híg foslé. Majd ha jön más is, én is fogom tudni másképp kommentálni.
  • TDC Geronimo
    Ezt te se tudhatod biztosan. Mostanában felülélt a sony hate vonatra és most minden szar meg fos ami onnan jön :D

Kíváncsi leszek mikor váltasz :p
  • Kandurex
    Lehet nekem is onnan kellett volna rendelni :(
  • Kandurex
    “Sokan tudják értelmezni a drágább, rohasztás, eladható és ezek szinonimáit.”
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.04.07. 21:43:44
  • Moby
    Dehogy a lemezek miatt. Egyszerűen NINCS KÉSZ. Csak a sonynál most az a divat, hogy hüyleségeket beszélnek mindenről, meg hazudoznak. 1 nappal a kamubejelentés után egy podcastben beszélt róla csillogószakáll, hogy hibákat találtak, és dolgoznak rajta.
    Ugyanaz, mint a ps5, ami azért nincs bemutatva, mert nem tudják kitalálni az árát...LOL
  • TDC Geronimo
    De. Sokkal több a digitális eladás, mint 1-2 éve.
  • Rage47
    platinumtól nekem is holnap jön :)
    Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.04.07. 21:38:55
  • Kandurex
    Megjelenés első pár hónapjába? Kizárt.
  • n000rbi
    Hm? Itt most ugyanaz a lemezes jön egyik boltból holnap, nekem másik boltból pedig csak csütörtökön.
  • TDC Geronimo
    Szerintem meg pont fordított a helyzet
  • Kandurex
    Szerintem nagyságrendekkel több lemezes verziót adnak el, mint digitálisat. 70/30?

Sokan tudják értelmezni a drágább, rohasztás, eladható és ezek szinonimáit.

Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.04.07. 21:30:10
  • TDC Geronimo
    last of us is megmarad PS4re nem kell beszarni
  • darkSectorxxx #104313
    Nagyon remélem hogy legalább a Tsushima megmarad nekünk PS4-re. Legalább az jöjjön ki...
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.07. 21:09:15
  • darkSectorxxx #104312
    Tudod mi a vicces, hogy a konzolok át akart állni régóta csak digitálisra, erre meg jön egy vírus és kiderül hogy a LEMEZEK miatt nem adnak ki egy játékot.
  • Moby
    Akkora logisztikai problémába szaladtak bele, hogy inkább ki sem adják már :D
  • darkSectorxxx #104310
    Lemezes mindig hamarabb jön.
  • n000rbi
    Sőt, egy barátom a platinumtóll már holnap megkapja.
  • darkSectorxxx #104308
    Akkor az se jön idén.... :S
  • Kandurex
    A CD galaxisba már április 9. a hivatalos FF7 remake megjelenés!

Érdekes.
  • TDC Geronimo
    OPM magazinból

Full Summary

- Godfall is a PS5 console exclusive, no PS4 or cross gen. Tailored to run on PS5

- PS5 allows Godfall to feel and play like no other game thanks to PS5 CPU and GPU

- Made by a team of 75 people

- Monster Hunter World in terms of gameplay, with elements of Dark Souls in combat.

- Some ex-Destiny 2 team members are involved

- The game rewards agressive play. Skill based combar based on timing in order to hit max damage

- Visual style and world building influenced by The Stormlight Archive, The First Law and Foundation series

- Positives around animation

- High fantasy setting divided into Eart, Air, Fire and Spirit Elements

- You are one of the least remaining Knight's Order tasked with stopping an apocolyptic event

- Start of the game you set a classed based on type of armour = 3 sets to pick from. A lot of cutomisation to unlock as you progress

- Bosses designed to repel multiple people at once ie. in co-op bosses can take both of you out

- Game based around drop in and drop out gameplay like Destiny and Monster Hunter World with heavy Dark Souls Influence
  • TomStorm
    Azt már februárba rég ki kellett volna adni.
    Elbaxták.Majd egyszer féláron:DD
  • TDC Geronimo
    :D

• AntiHero
    Na a TLoU 2 màr a storeban sincs fent. Akik meg előrendelték visszakaptàk a pénzüket.
  • darkSectorxxx #104302
    Ha jobban meggondolom, jogos elvárásnak tűnik. :)

Ehelyett fordítva van, az Xbox mintha hardverben otthonosabb lenne, minőségben, míg a Sony meg jobb játékokat képes produkálni, még ha nem is játékfejlesztőként mindig.
  • Moby
    Nem, de az elég lenne, ha a vezető konzolgyártó mást is gyártana ipari hulladékon kívül. Vagy a világ vezető szoftvercége képes lenne értékelhető játékokat készíteni. Bármelyik megfelelne :) Egyik sem olyan nagy cucc. Vagy ezek összefeküdnének, és csinálná mindenki azt az egyet, mi megy neki.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.07. 13:48:05
  • darkSectorxxx #104300
    De nem értelek nah, az jobb lenne neked, ha tökéletes világban élnénk és minden müködne úgy ahogy kellene? Csalódtam benned.
  • kutyakiki81
    Megint remek téma lesz a South Park-nak :D
  • j0nNyKa
    es tenyleg
  • Moby
    Én sírok. Olyan nagyon de nagyon jó lenne, ha EGYETLEN konzol elég lenne, de ez nincs, mert 3 nyomorék, töketlen, féleszű barom uralja a konzolpiacot, és az összes valamirevaló stúdiót. Még kettővel is kiegyeznék, de az sincs. Mer az egyik amúgy elektronikai cég, na az hótbénafasz a hardverhez. A másik szoftveres cég, na az ugyanilyen barom a játékokhoz, a harmadik meg csinálja azt, amihez mindig értett. Még velük van a legkisebb gond.
    Csodás kompánia :DD
  • Moby
    Akkor gondolom pont annyira secure, amennyire legal :D
  • n000rbi
    Én segítenék rajtuk, de nem akarják :D
  • mucsácsó
    há válság van és lesz is! :D