121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TBTPumpa
    Ahogy Harry mondta a Roxfortba tartó vonaton:
    "Mindből kérünk!"

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.04.08. 10:58:15
  • Moby
    Á, nagyon pici az ott, és a render alapján ott a led már nem is világít. Ahhoz viszonylag stabilan látható pattern kell, hogy dekettálható legyen a képen. Valamilyen más szenzoros követése nyilván van/lesz, mert a PSVR2-höz használhatónak kéne maradjon, de a PSVR-hezt az tűnik a legésszerűbbnek.
  • n000rbi
    Esetleg ha psvr-ral használva valamai extrafényes módba kapcsol a led, talán látható a kamera számára... (a tapipad előtt is mintha végigfutna)
  • Moby
    Ezt szoftveresen nem lehet megoldani. A kontroller térbeli elhelyezkedését, és a távolságát nem lehet kamera (vagy valamilyen szenzor) nélkül megállapítani. Inkább azt tudom elképzelni, hogy az lesz a mondás, hogy vegyé' hozzá DS4-et ha nincs, és így lesz kompatible.

/egyéb szenzoros megoldás ugyebár van, de akkor azt kell majd használni, nem a PSVR kameráját, ami eléggé fura megoldás lenne, hogy mondjuk valamilyen PSVR2 kiegészítőt kell venni ahhoz, hogy a PSVR1 használható legyen.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.08. 09:55:48
  • Voltan
    Szoftveresen azért csak meg tudják oldani, nem? OK, máshol vannak a fények, de hátha. Csak mert ugye "AZTIGÉRTÉK" :D
  • Moby
    Visszatérve a lighbar-ra: ez a kontroller nekem azt üzeni, hogy a ps5 nem lesz kompatibilis a jelenlegi PSVR-el. Ami elég gáz.
  • Moby
    Ez eddig egyfajta védjegynek, vagy márkajelzésnek számított. Gondolom mostanra jött el, hogy már elég népszerű a név önmagában is :) Egy jó hosszú korszak (Dualshock) lezárult.
  • Moby
    És a játékos majd hol a kontrolert, hol a kijelzőt nézni? Vajon hányszor bukott már meg ez az elképzelés a konzoltörténelemben? :)
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.08. 08:21:03
  • Mephike
    A Box kontrollerében pont azt szeretem, hogy számomra jobban passzol a kezemhez. Örülök, hogy a PS5-nél látszólag szintén ezt a formát követik majd.
  • Ulthanito
    Ezek a piszlicsáré ravaszok nekem még midig nagyon kényelmetlenek, leesik róla az ember ujja. Az Xbox ravaszait jobban szeretem.

Hmmm, egyelőre nem tudom, tetszik-e, vagy mennyire. Kicsit hasonlít szerintem az Xboxéra.
  • benőmenő
    Na azt én sem értem miért tartott ki eddig. Csak plusz éleket adott amik kényelmetlensget okozhatnak, ráadásul a DS4-en még jó fényes is a borítása, hogy minimális használat után is extra retkesnek tűnjön a kontroller.
  • Rage47
  • samsung123
    A D-padon a nyilak és a háromszög, kör, iksz, kocka QuickTime eventeknél felvillan az adott színnel mikor melyiket kell megnyomni abban pillanatban, emiatt könnyebb lesz kezdőknek. Vagy játékokban jelzi nekünk heves villogással az adott gomb, hogy melyiket kell nyomkodni ha sürget az idő vagy csak simán épp vadul azt kellene püfölni, nem kell keresgélni a rutintalan játékosoknak. Mortalokban segít majd a kombókat betanulni, nem kell képernyőt bámulni közben a gombokat vakon nyomkodni, hanem elég a kontrollert nézni és végigvezet ami épp felvillan megnyomod. (fake news)
  • darkSectorxxx #104360
    Minek a milyében? :)
  • Evoluti0N
    Áááááá. Ok. Így már vili. :D Thx.
  • yesname #104358
    Pedig egyszerű: nézd csak meg, hogy a 4-4 gomb min helyezkedik el? Minek a belsejében?
  • Evoluti0N
    Tegyük fel, h nem tudom, h mi az a kéttárcsás dizájn és az alapján se tudok rájönni, h nézem a PS4-es kontrollerem, utána meg nézem a képen a PS5-öst. :D
  • Moby
    Én azt spec leszarom. Elég az is, ha jó.
  • TDC Geronimo
    Nem, ettől lesz népszerű. Szar meg nem lesz, ezt csak te meséled be megint magadnak, mert most befordultál :D
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.04.08. 00:00:00
  • Moby
    Ettől lesz jó? Mer a tömegek kattintanak? Nemá...
    Jó a kontroller. Jöhet a többi. A mellédumát meg hanyagolják.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.07. 23:59:44
  • TDC Geronimo
    130k twitter és 2 millió! insta like 2 óra alatt. Ezt hívják erős brandnek

PS köszöni szépen jól van :D
  • Moby
    Egyébként a playstation-ök történelmében ez az első kontroller, ami szakít a "kéttárcsás" design-al.
  • darkSectorxxx #104351

• darkSectorxxx #104350
  • Moby
    Egyébként a ledes csík továbbra is a játékost jelöli a kontrolleren(meg a töltést gondolom).

/viszont a devkit kontrollere nem ez, maximum annyian, hogy lightbar azon sincs.
  • Moby
    Ezen nincs olyan lightbar, amit a kamera látni fog. Egyébként jól néz ki, de hogy továbbra is L2-R2-n támaszkodik a kontroller, az agyfasz. Mondjuk ennél kevésbé lesz gáz, mint a ps4-nél, a qiuck resume miatt, de azért erre gondolhatnának. Nem tudom lerakni úgy a kontrollert, hogy valamit ne csináljon a játék.
  • AntiHero
    Nagyon fasza. :O remélem a gép is néz majd ki ilyen jól.
  • TDC Geronimo
    Szerintem hülyén nézett volna ki színes gombokkal
  • mucsácsó
    Jah én nem aggódom, gyanítom ennek lesz inverze is :D de végülis színre mindegy, csak kényelmes legyen, és jó akksija :D
    Viszont ami fura, hogy a színeket dobták a gombokról :O
  • Evoluti0N
    Az a furi, h a PS kamera a kontroller hátulján levő lightbart látja, ezen meg a képek alapján úgy tűnik, h csak a touchpad 2 oldalán jön ki fény.
  • TDC Geronimo
    Sonynak szokása random keddenként dobálni a PS5 híreket már észrevettem.

Amúgy majdnem 100k like már twitteren azt 1 órája se jött ki a hír. Emberek meg vannak őrülve minden egyes PS5 hírmorzsáért
  • TDC Geronimo
    Felső nézet fura kicsit, de oldalról szerintem baromi jól néz ki
  • Seth
    Fehérrel jobban látszanak a különböző komponensek, illesztések. Bizti lesz full fekete is ne aggódj
  • darkSectorxxx #104340
    A kis PS logo alakú gombot imádnám rajta. :D
  • mucsácsó
    ööö...elsőre rettentően gagyinak tűnt, kb mint egy utángyártott bóvli, de jobban megnézve faszának tűnik :)

egy a "bajom", miért a fehér dominál? nehogymá nekem fehér legyen a PS5 alapszíne... :D #worldfirstproblem
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.04.07. 22:33:38
  • darkSectorxxx #104338
    Úgy értem a PS4-et hogy még a PS5 megjelenése előtt tudjak játszani vele, nem arra gondoltam hogy PS5 exclusive lesz. :)
  • TDC Geronimo
    PSVR
  • Tikal #104336
    kurva lightbar-t nem tudták el dobni....nem értem mire jó az a világító szar
  • Kandurex
    Jól néz ki oldalról,..felülről fura, de kényelmes lehet
  • Mephike
    Jó látni, hogy a markolat kicsit masszívabb lesz. A design nagyon tetszik.