121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Még pár óra és lesz vélemény, dögivel.
(én is telepítem) -
Ez kicsit lelombozó... Most megvegyem vagy ne vegyem? Ez itt a kérdés!
-
Nioh 2-ben nem tudom hogy működik a coop scale-ing, de bementem egy 5-ös szintű és 10-es szintű haverjához a legelső pályára és olyan tuning ellenfelek voltak, hogy a 84-es szintű karimmal csak kamilláztam. Nem haltam meg de szép nagyokat ütött mindenki, a partnereim meg mögöttem rettegtek :) -
TomStorm #104490 Hozzám velem egy szintüt rak csak be.
Aztán lehet pont így jött ki nem vágom -
LBandi77 #104489 Én nemrég coopoltam a nioh 1- ben és mindenkihez bementem segíteni pedig max.- os a karakterem. -
TomStorm #104488 1 nap kényszer pihenőre küldtem tegnap Nioh-t(kicsit rendbe kell jöjjenek idegeim)
Mert ez ami itt van most nem biztos jót tesz.
Legalábbis kontrollernek nem tett jót:) -
TomStorm #104487 Igen farmolni kell.Twilight ehez jó DE!peccselték így szintedhez igazítja már a társat.Nem 100szinttel nagyobb fog bejönni:D
Úgyhogy szopi lett azis:)) -
TomStorm #104486 Aha az a Ninja bázis meg az a béka Hanzo valakije azt hiszem.
Annyira az talán nem volt vészes bár sok dolgot elhasználtam ellene,szinte mindent ami addig összejött.Ja és azt hiszem ott csináltam respec-t hogy legyen magic-em is.
De jópárszor lementem hozzá én is:DD
Aztán jól elcsesztem mert most meg kellene Ninjutsu:/ -
Áááá, én még nem tartok ott, hogy 600e amritát lehetne bukni :D Most kezdtem Tokai régiót, ott szopok a geci békánál. Jelenleg fogalma sincs mit kezdjek vele, de mindig így kezdődik, aztán a végén csak rájövök a nyitjára :) 71-72-es szinten.
/mondjuk az nekem is fura, hogy eddig magasan a szükséges szintek fölött voltam, mostmeg már épp szűken beférek úgy, hogy eddig minden sidemissiont megcsináltam, mindent 100%-ra, szal érzem én, hogy később már a farmolás is elkerülhetetlen lesz :(
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.09. 19:06:56 -
TomStorm #104484 Moby nem rage quiteltél még Nioh-ban?
Én tegnap igen:D
600ezer Amritát buktam mert teljesen elmebeteg aki kitalálta hogy Sekigaharában az van aminek sz.tem nem!kellene lennie:))
Vagy szinteznem kell még ide mondjuk 100+ a misszió én meg 95 -
TomStorm #104483 Psvr valakinek eladó esetleg? -
Direkt csinálják, hogy utána lehessen igazolni az EEESSSEEESSSDDDÉÉÉTTTT!!!
-
Evoluti0N #104481 Ez a fejlesztők ügyességétől függ. Bizonyos játékokban vannak gondok. Ez az Uneal 3 motor esetében is előfordult. Tökéletes példa rá a Mass Effect első része. Ugyanakkor a másodikra ezt kijavították, valamint mostanában nem emlékszem, h bármelyik Unreal Engine játékban láttam volna ilyesmit. -
Nem tudom nem az én képeim, de szerintem ezek szimplán csak igénytelenek :D -
Evoluti0N #104479 Légyszi mondd, h ezek a textúrák még a betöltés folyamatában vannak. -
SSD5 ments meg minket 
Mondjuk szerintem ezt lehetett volna jobbra is csinálni. Mondanám, hogy dev igénytelenség, de ha ennyi év nem volt elég rá, akkor ez nem lett volna jobb később se
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.04.09. 16:22:14 -
Úgy általában nem. Esetünkbe most igen :) -

-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Rágod a körmöd? -
Így belegondolva tényleg elég high tech dizájn, de remélem lesz feketében
-
Igen 1/3 a Remake-hez képest, de a régihez képest 1/100 :D -
20 éve várok rá. És így is csak 1/3.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Elkezdtem New Game +t gadavó a C9-en.
Ahogy ez kinéz, már az első öt perc után, komolyan mondom, letettem a hajam!
-
HDR nem szar már benne. Át kell állítani a másik fajtára, amit bepatcheltek és rendesen beállítva C9en HGIGvel nagyon szép -
Nekem is nagyon tetszett. Jó késve toltad :D -
Jimbo ezt mondja már január óta -
Másodszor, amikor igazán elkapott a játék, a végén jutott eszembe, hogy lehet benne gyorsutazni, annyira nem igényeltem.
Le kéne tolna megint C9-en, bár a HDR még mindig szar benne. -
Én régen toltam PS4-en, most pécén. Ez a pusztában felversz egy sátrat és onnan bármelyik korábbi helyszínre fast travel dolog nekem nem rémlik PS4-ből anno, szerintem ezt később peccselhették bele, de így már tényleg nem panaszkodhat senki a fast travel hiányosságaira.
A harc meg PC-n, egérrel rendben van sztem. Én is nagyon szeretem, szerintem is zseniális játék. -
Sajnos rendkívül elnyújtott. Én pár hete értem a végére. Vannak jó pillanatai de nem állnék neki megint. Harcrendszer tényleg fura. Irányítást patch-elték pár hónapja, szvsz jobb lett. De a grafika még sima PS4-en is marha jó volt. -
Nem visz rá a lélek, hogy átrágjam magam ismét. Pedig már van hozzá jó tévé, talán peccselgették is, de valahogy nekem rendkívül elnyújtott volt az egész. És harcrendszerét utáltam. -
ppista #104463 Hasonlóan gondolom én is. Ha bejelentené valamelyik, a részvényekre ejtőernyőt kellene kötni, akkorát zuhannának. Mondjuk ahogy a világ áll, ez már lópikula. -
Pereg az RDR2 credits. Nem gondoltam, hogy, ezt fogom írni, de szerintem kurva jó volt. A világa elképesztő, sokszor csak vonatozgattam, lovagoltam céltalanul, annyira jó a hangulata. Végig a jó fiút játszottam, csak a kötelező küldetéseknél voltam bandita, így még jobban ütött a vége. Annak idején sokan panaszkodtak a fasttravel hiányára, pedig a vége felé sokat használtam (camp), vagy ezt később patchelték bele? Az epilógus valóban lehetett volna rövidebb, de valahol szükség is volt egy hosszabb megnyugvásra, hogy lássuk, hogy a normális életre törekszik (még ha nem is tud a múlttól szabadulni).
Egy szó, mint száz, fasza volt/10 -
Nem ez a lényeg, hogy lesz vagy nem, hanem, hogy (ha nem lenne ez a vírus szar,) kiábrándító mennyire nincsenek még kész. -
Szerintem mindkét cég tisztában van vele, hogy idén ebből nem lesz lófütty sem, és most a "ki ugrik el a vonat elől előbb" játékot játszák, egyik se meri elsőnek bejelenteni, és húzzák az időt, meg kamuznak :) -
atyaég..
Ps4 bejelentése, bemutatása és a megjelenés között mennyi idő volt?
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2020.04.09. 10:37:33 -
Azt nem tudom, hogy csinálják, hogy minden nyelven jó a lip sync. Ez automata, vagy minden animációt újradolgoztak minden nyelvre? -
egyik reviewer kapott belsős infót és véletlenül postolta twitteren.
amúgy nézegettem jobban, olyanok a textúrák, mint a Jedi-ben, szal sztem nem tudják javítani patch-csel sem, és SSD sem segít
majd talán a PS5
így is játszható, csak kicsit várni kell, ha nagyon érdekelnek a táblákon a feliratok :D -
Ez fura, mert a játék január végén elkészült már. Az aranylemezes, gyártásra szánt verzió az, amivel játszol. Ezek szerint január óta nem volt idejük patch-et készíteni hozzá? Ez nem jellemző a japánokra... mi van ezekkel? -
Hol olvastad azt a day1 patch-et cula? -
Azért valamit nagyon tudnak. Mióta megjelent a gamepados kép kb az összes gémerszájt a különböző photoshopokat mutogatja. Lehet instagramon se vették a millió lájkokat 
Ha megjelenik a gépről az első kép az is tuti ilyesmi lesz