121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
CptFlint #104533 Az az ajtó tényleg nagyon epic :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Még nem láttatok semmit
-
Mondjuk az hogy egy ajtón, ahol bemész jó sokszor, meg még az átvezetőben is ott van nincs textúra az elég gáz szerintem is. Összkép nem gáz, de tényleg nagyon sok a retek minőségű textúra, de engem annyira már nem zavar. -
CptFlint #104530 Így néz ki "nagyobb" tereken. Az első fejezet volt a demo. Az jól nézett ki. A második fejezet, ahol a képet lőttem már kevésbé néz ki jól. Az átvezetők szépek mondjuk. A játék maga meg olyan, mint amit már ki kellett adni, hogy folyjon be egy kis nafta, mert kifogyhattak szegénykéim.
Pontosítok ez a 3. fejezet a mentés név alapján :) A második fejezet is jó rövid volt akkor. Félek nagyon rövid játék lesz ez.
Utoljára szerkesztette: CptFlint, 2020.04.10. 18:40:27 -
Evoluti0N #104529 Hát, ez erősen gen eleje, sőt, előző gen vége kinézet. -
CptFlint #104528 Ott azért jöhet be fény, szóval nekem a nappallal nem volt bajom. A textúrák pár helyen tényleg összecsapottak sajnos. Szerintem elfogyott nekik a zsöci aztán valamit ki kellett már adniuk.
Ment egy pü ;) -
Ha vót' má', akkor bocs.
Most vagyok ott. Hát igen az a bizonyos ajtó jól nézett ki :D
Nem vágom amúgy ilyen hogy megy át QAn -
Evoluti0N #104524 Vedd meg a Persona 5 Royalt helyette!
-
Ha még nem voltál a Sector 7 Slums-ban nappal, akkor még Te se :D
Szerk.: Minden nap nézegetem azt a szart, csak a mostani helyzetben nem tudom meg merjem-e lépni... -
durva, hogy nincs HDR beállítási lehetőség egyáltalán mégis döbbenet ahogy kinéz, de ezt már a demoban is lehetett látni.
Norbi neked meg kéne az a tv minél hamarabb, mert nem tudod miből maradsz ki :)
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.04.10. 13:58:56 -
Megcsináltam mindent a randa helyszínen, ami meg utána van, az megint fasza. Szóval kicsit hullámzó a minőség, de maga a játék egyre jobb, ahogy nyílnak meg a lehetőségek. -
csab2 #104520 Sziasztok!
Uncharted: Lost Legacy-ben másnál is az van, hogy a 4. fejezetet - The Great Battle - hiába csinálom meg hard fokozatban, a fejezetválasztásos menüben továbbra is azt írja, hogy a legmagasabb fokozat, amiben végigvittem az az explorer. Már 2x megcsináltam hardban és még mindig explorert ír....
Qrva mérges vagyok. -
Pedig CSOKOBÓ!!!
Én se vettem meg még, a demót letoltam, de vicces, hogy eléggé régen használtam a PS4et, és amikor most újra pofánvert a 30 fps, hát nem volt egy jó élmény, az ember megszokja a jót, na :D Azt viszont el kell ismerni, hogy a hangulatot hozza, abszolút. -
Brutál jó játék, néhol a graf. nem tökéletes, de nem zavaró amúgy. Ahol kell, ott jó a graf. :D -
Yoshinori Kitase mondta a 2019-es Square Enix E3 konferencia során, hogy nem fogunk csalódni a Final Fantasy VII Remake-ben.
Igaza lett? Vagy hazudott a japó?
-
Hú, itt erős FF fanboj-szagot érzek :D Mi az, hogy “ne higyj neki” baszki? :D Ha minden cur-gen cím így nézne ki, már nem játszanék. Mint mondtam a demó fasza volt és lehet a többi terület jobb lesz, de a Sector7 egyszerűen igénytelen és ezen az oled sem segít. -
Alattad egy hozzászólással a “Thank you..” videó nézd meg, és azt a grafikát kapod. Megbasz. Kész. -
Áh, mindegy már, nincs hozzá preorder bónusz. 
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.04.10. 10:36:39 -
-
Az npc -k talán tényleg nem annyira ütnek. De összességében nem tudom mennyivel rosszabb, mint bármelyik cur-gen cím. -
Ne higgy neki. A játék fasza, a grafika pedig igen csak rendben van. Nekem az éjszakából nappalba váltás a sectorba kifejezetten állejtős volt. Pláne tudjuk kivel az első találkozás. -
Ne viccelj, az oledtől a textúrák, npc-k nem lesznek jobbak. Mindent megvártam, hogy feltelepüljön. -
Én még nem vettem meg, de akkor várok egy akcióra.
Bár mire ez akciós lesz, addigra már jön a PC-s verzió is.
-
Nem tudom itt egy B8-on olyan, mint egy álom. Egyelőre texture gondjaim sincsennek, igaz, én meg vártam, hogy a playdisc -et is felmásolja. -
Szép? Hát Sector 7 minden, csak nem szép. Sehol egy day1 patch, nekem ez így egyelőre egy igénytelen valaminek tűnik, holott a demó nem ezt sugallta :( -
délután nekiesek akkor én is ennek az FFnek :) -
Szép és jó kis hangulatbomba az FF7 Remake. Bár a harc néha kaotikus.... -
Evoluti0N #104504 Erről a Spokko dologról nem hallottam semmit. Mit csinálnak? Valamilyen mobilos játékot A 2077 világában? -
Evoluti0N #104503 Plusz best girl a háttérképen. -
GalGun2 ? :D
cyberpunk 2077 részletek a mai financial reportból
• The virus isn't going to affect release [it shouldn't].
• Some things like pick-up sessions for voice actors will be inserted into the game via a day-1 patch if the virus situation prevents actors from going to a recording studio.
• Marketing scenario due to the virus has been decided upon since mid-February. They are working on a digital strategy to replace their E3 2020 content and presentation.
• Retail [physical copies] referring to stores closing they are looking at the global situation and "hope for the better" that things will change by September. They have scenarios in place for different world events. Digital release on launch is one of them. No major shifts in current plans at the moment.
• The Spokko mobile title is still not being talked about. It's playable and being internally tested.
• Postponed game launches [Like TLOU2] are being considered - mainly TLOU2 - not really worried about the September 17th release due to other games being pushed near there. Not planning to move the September 17th date regardless of other games being pushed to September.
• They are not disclosing details on Cyberpunk 2077 preorders, but they are happy in the way they are progressing. "It has always been the plan not to share the specifics on that".
• New titles [Cyberpunk multiplayer] will be talked about after Cyberpunk 2077 releases. More will be revealed then, as they want to focus on releasing Cyberpunk 2077 first. They keep hiring and growing the teams for their games. At the end of 2019 through the first quarters of 2020 they had expenses for localization and testing.
• 600 people are working on Cyberpunk 2077. Some members from the multiplayer team are helping to finish the game. Majority of the CDPR studios are working on the single player Cyberpunk 2077 [main game].
• They are very comfortable with the release date. All that is left to do is lots of small things - certification from first party, the day-zero patch and fixing/polishing. The game is in a complete form - it's done. It's all about fixing and polishing until September and then all that's left is manufacturing. Some manufacturing has already commenced.
• Manufacturing physical copies of Cyberpunk 2077 is not going to be impeded in any way. It is already underway in some form. Physical manufacturing is still occuring for other games from other companies. The impact of the virus is less than they thought on the manufacturing side. There is no foreseeable damage on the manufactuirng/shipping side of things. They hope that September is going to be better than now for everyone.
• Current testing of Cyberpunk 2077 is currently being undertaken by both internal and external testers. External testers work from their homes through VPN and are double the amount they used from The Witcher 3.
• Preorders of Cyberpunk 2077 on consoles are lower than PC. Console numbers are impeded by the console platform holders not paying advances on incentives. This really surprised me as I thought that there would be more preorders on consoles - but this is due to them not having accurate numbers to reflect the console preorders yet.
• They have next-gen dev kits. Smart delivery will be used for a free, next-gen update on Xbox Series X when that version of Cyberpunk 2077 is available. No word on free next-gen update on PS5. There will be a separate sku for the next-gen version, which will be available later on. They can't comment on other first party policies [Sony/PS5]. -
Hát a 2003-as fiatal énem most büszke lenne rám
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az 1millió pontos grindelést mondjuk nem tudom melyik idióta találta ki -
Na akkor örülök ennek. :) -
Jót -
És ez most jót jelent, vagy rosszat? mert ott a kérdőjel az első mondat végén. -
A silent Hill reboot by the original creators is confirmed? (developed by Sony Japan), will be announced in the next few months
PS5 exclusive since it's developped internally by Japan Studio. Might come to PC a few years later but I highly doubt it.
Reseteraról, ahol a modok megerősítették, hogy aki postolta az valós insider és nem kamuacc
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.04.09. 22:03:10 -
TomStorm #104495 Na profi.Letelt a 24H folytatom:D -
Nemsokkal utána le is vágtam. Onmyo mindig kihúz a szarból. Dobtam rá két devigorate-et, két sloth-ot, megkentem a spearemet, és már feküdt is.