121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    A psvr-t én is dugdosom, de mivel nem használom, így nemnis dugom :DD (azért majd biztos fogom)
    Arra a lejátszóra nem pakolható fel plex szerver? Totál felesleges bármilyen lejátszó, egy nas doszt elég. A plex kliens benne mindent tud. A minap néztem rajta 4K Dolby Vision-ben az Ad Astrát.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.11. 18:27:41
  • TDC Geronimo
    Majd a látvány kárpótol :)
  • n000rbi
    Nálam többtényezős a dolog: ezzel a v1-es psvr-omat dugdoshatom ki-be a szar box miatt, amiben nincs hdr passthrough, Marantz sztereó erősítőm van, amiről olvastam, hogy nem biztos, hogy szeretik egymást a C9-cel, a Dune HD D1-em is csak fullhd-képes, szóval meglehet, hogy ez jóval nagyobb kiadás lesz, mint csak egy tv :D
  • TDC Geronimo
    Ahogy kell. FF7 is úgy néz ki rajta hogy... ahh :D
  • Moby

Te még nálam is jobban kimaxoltad az oleden szenvedést! :D

Az LG C9 lett a topikszabvány megjelenítő.
  • n000rbi
    Meglátjuk, hdmi kábelt máshonnan rendeltem, remélem minden időben meg fog érkezni.
  • TDC Geronimo
    wow na aztán neked 1080pről egyből 4K oled + HDR az úgy oda fog baszni, hogy na... :D

grat :D
  • Ulthanito

Imadni fogod!
  • n000rbi
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Köszönjük a MediaMarktnál 2020.04.11. napon leadott rendelését!

• TDC Geronimo
    Eredetit én nem toltam. Combat is sokkal jobb ,mint ami ff 15ben volt. Igen valóban kár a PS3as textúrák meg assetek miatt pár helyen, de összességében nagyon jól néz ki
  • n000rbi
    Igen, az nekem is nagyon tetszett. Jó ez, csak kár érte, hogy itt-ott nem sikerült az elvárható minőséget hozni, de tény, hogy látszik az igyekezet (pl chapter 4 az komplett új cucc, nem volt az eredetiben)
  • TDC Geronimo
    wow chapter 4 marha jó volt :)

Nagyon jó kis game ez
  • n000rbi
    Na basszus, rég vót :D Most már elvileg mennie kell...
  • Ulthanito
    Válaszolnék én a privát üzenetedre, de letiltottál, így nem tudok. :)
  • Ulthanito
    Egy kis érdekesség via Eurogamer:

A delicious nightmare of a game, Bloodborne sees FromSoft transpose its formula to a richly dark Lovecraftian world, full of horror and splendour in equal measure. It's a close cousin of the Dark Souls series, but with its own flavour; action is more aggressive, doing away with the turtling that many players relied on, while the story it spins is more explicit.

It's a heady mix, and arguably director Hidetaka Miyazaki's strongest game yet; come the end of the generation, it's really between this and Breath of the Wild as to which was the greatest game of the era.
  • darkSectorxxx #104558
    FF7 + Resi 7 az egyik legjobb rész annak akinek tetszik az ilyen. Vagyis nem hagyok ki 2 jó játékot, mert nem az én stílusom, vagyis elismerem hogy másnak ez jó, mert a maga nemében mind2 jó, de nem az én világom.
    Olyan mint egy Focis játék. Hibátlan, de én a focit amúgyse szeretem, vagyis nekem nem hiányzik a játék.
    Vagy mint egy Witcher 3 volt. Vagy lesz a Cyberpunk, azzal se játszom, bármilyen epikus lesz. :)

FF 7-nél én a régieket szerettem, az új realtime harcokat már nem. FF 15-öt is hagytam... 2-3 órát nyomtam csak.
  • TDC Geronimo
    Te már megint kihagysz egy jó játékot csak mert szerinted ez nem lenne jó? Te anno kihagytad resi 7et is csak mert FPS holott az egyik legjobb resi rész volt? Nem értelek
  • darkSectorxxx #104556
    Ez mindig így van, mindenkinek valami tetszik, másoknak nem, nincs ezzel baj. Nem gond a csőpálya, vagy irányitott térkép, csak emlékezve a régi 7. részre, akaratlanul az ember méregetné a régihez és ez nekem nem lenne jó.
  • darkSectorxxx #104555
    Ja így értelek.
    Viszont én ezért meg se veszem, mert nem adja vissza közel sem a régi szabadságot a nagy térképpel. Nekem is zavaró ez a darabolása meg egyértelmű volt, hogy ha darabolva lesz akkor pápá komplex térkép! :(

Steam-eket nézek twitch-en haveroktól és ennyi.
    Harcrendszer se nekem való, ez senek a régi, senem az a normális Hack & Slash... így a kető keveréke nekem olyan semmilyen.
    Demoban is érezni lehetet hogy nagyon irányitottak a helyszínek, de nem tudtam hogy később is ez lesz a jellemző.
  • Kandurex
    Megcsinálok minden szart, mert egyébként bejön a cucc.
  • TDC Geronimo
    30 óra alsóhangon, de inkább 40+ ha csinálgatsz MMO fetchküldiket is :D
  • Kandurex
    Akkor 1/3 :) az jó. Legalább van content.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.04.10. 23:38:23
  • TDC Geronimo
    18 van
  • Kandurex
    Én 6. fejezetben vagyok. Egyre jobb és egyre mérgesebb vagyok, hogy szét van vagdalva :(

14 fejezet van talán, szóval lassan a felénél lehetek (10 óra game eddig).
  • TDC Geronimo
    Nekem meg pont az tetszik, hogy cső. Már kicsit herótom volt az open world meg semi open world cuccoktól. Néha jó ha beszabályoznak kicsit
  • CptFlint
    Igazából az átvezetők néznek ki jól. Minden más átlagos vagy az alatti. A 4. fejezetben vagyok most így 5 és fél óra játék után, úgy hogy a 3. fejezetben az összes mellékküldit megcsináltam, amik brutál unalmasak voltak. Volt pár átvezető, ami nagyon látványos volt, de mikor játszod akkor messze van attól. Igazából a grafika nem zavar annyira. Amin meglepődtem, hogy ennyire irritálni fog az az, hogy totálisan csőjáték. Elszoktam már ezektől a láthatatlan folyosókon való kóborlástól. Olyan művivé teszi az egészet. Díszletszerűnek hat az egész világ az interakció teljes hiánya miatt. Tiszta FFXIII. Nem kéne nekem FFXV szintű open world, de azért ilyen semi sandbox szerű lehetett volna. Eddig olyan elmegy / 10.
  • darkSectorxxx #104547
  • darkSectorxxx #104546
    ja hogy ez nagyon nagy számban van, azt hittem csak bizonyos tereptárgaykon. Akkor lehetséges.
  • Rage47
    sztem is jó az angol
    btw Persona 5 még ahol jó az angol
  • TBTPumpa
    Tolnám már én is, de még nincs meg.
  • TDC Geronimo
    Angol is jó, én inkább tolom úgy
  • TBTPumpa
    Japán nyelven valami fantasztikus:
  • TBTPumpa
    10/10 Game of the Year
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.04.10. 20:54:22
  • shaddam

• TDC Geronimo
  • Moby
    Nem hazudott. Senki nem csalódott szerintem. Pont olyan, mint ma bármi első nap: félkész, és fővandarabó'va.
  • CptFlint
    Túl sok helyen ilyen vacakok a textúrák miután betöltötte akkor is. Szerintem simán csak félkész. Nem fognak ezen semmit peccselni.
  • darkSectorxxx #104536
    Én úgy gondolom, az hogy néhány helyen iszonyat eltérően csúnya pár elem, az nem szándékos spótolás lehet, hiszen a kamera kevés dolgot mutat, akkor nem egy sima ajtón spórolnának amin be is kell menned, hogy lásd direkt. Szerintem lod probléma, és majd szépen peccselik utólag.
  • TDC Geronimo
    Tudom milyen a helyzet manapság meg minden, de nézd meg mobyt meg ulthanitot. Repdesnek a gyönyörtől mióta bevásároltak :D

FF7 főleg este iszonyat jól néz ki.
  • n000rbi
    Neked is ment egy pü :)