121491
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Haha, na igen, de ezek az indie stúdiók általában valami jófélét raktak le az asztalra. Lásd Hotline Miami, Undertale, Messenger. Nagyobb volumen a Hollow Knight. Még nagyobb a Senua´s Sacrifice. Csak példákat említve.
Ezek mind ragyogó indie-vagy AA címek, ötlettel, megvalósítással. A videó alapján ez viszont egy lényegtelen, vacak, legjobb esetben is középszerű valami, amire nagyon nagy kár értékes időt pazarolni.
Sajnálom, a videó alapján tűrhető játék lehetett volna tizenöt évvel ezelőtt, de sajnos nem azt az évet írjuk, és a lelkesedés magában nagyon kevés. Ezt összehasonlítani bármilyen igazán jó játékkal nevetséges a videó alapján. Ez ma nevetségesen hitvány.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2020.04.13. 02:57:03 -
Na paszmek, eddig nem volt nehéz az FF7 remake, de az arena bossnak neki ugrottam vagy 4X. Azannyát neki.... -
A kommenteket olvasgatva (youtube is) mondjuk együtt tudok érezni velük, mert egy kis néhány fős indie stúdióról van szó és első játékuk.
Tapasztalat, hogy mennyire beleadnak ilyenkor mindent, szívet-lelket és ami anyagi lehetőség rendelkezésre áll. Még nem csak a pénz miatt csinálják és rosszul eshetnek nekik egyes durva kommentek. Én drukkolok, hogy a végső verzió legyen egy jó játék és legyen sikeres.
(Nem mellesleg sok indie stúdió játék kenterbe veri a legtöbb AAA kategóriás stuódiókét.) -
Jajj, én ezt inkább nem mutogatnám... Viccnek gyenge, komolynak túl tragikus. De legalább jönnek a PS5 címek, mindenki heppi :P -
Egy fos az egész. Komolyan nem értem kinek van ideje szar játékokkal játszani. Az AAA játékokra sincs időm amennyi kéne, nem hogy indie fosokra. Indiek közül is volt ami jó volt, főleg 2D-sek de már nagyon uncsi, hogy mindenki játékot akar csinálni nulla hozzáértéssel. -
Dehogynem... -
Back in 1995. Talán fél éve vettem meg mert aprópénzért lehetett hozzájutni. Nagyon rövid, max 2 óra játék.Utóbbi időben csomó retrógéminget követek youtube-on így pl tudtam azért hullámzik undorítóan a textúra mert a ps1-ben nem volt z buffer :D Amikor végigvittem láttam 1 trófea kell a platinához, gyorsan elvittem a háromnegyedéig hogy meglegyen. Másodikra eléggé oda a varázs, tipikusan ilyen egyszer érdemes végigjátszani kategória. Egye fene lehet vitán is kitolom a nemesfém miatt
-
A Dung Ball Lover NPC-vel akkor még nem találkoztál ? :D
The Defiled Castle-ban van a "pöce"szinten :)
Utoljára szerkesztette: Seth, 2020.04.12. 21:24:00 -
LBandi77 #104646 Marobashi pályán lehet majd annyit szerezni hogy meg fogsz lepődni. -
CptFlint #104645 Úristen ez mekkora játék volt! Az xbox classicos remake-ét rommá játszottan anno. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Hú, bűn ezt a hulladékot még csak egy mondatban is említeni a zeldával.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2020.04.12. 20:56:31 -
n+1 indiefos :D -
Egy csodás, remekbe szabott zeldacopy, és mindezt PS5-re. ROFLMSDADDSANBVsad
-
Egyébként ismét bizonyítást nyert a tézisem, mely szerint a japók súlyos szar-fétisben szenvednek :D
Nincs japó játék, amiben a szar, szarás, szarra-szarásra utalás ne jelenne meg valamilyen formában. Na, hát a NIOH egyfajta véglet. Ők nem finomkodtak chopperhanggal szarásra utalással, ők egy evolúciós ugrással bevezették a szarral dobáló szar-mob intézményét :DD -
-
Most végeztem vele, nem volt semmi baj szerencsére. A két boss is lófütty volt. Amritát se buktam. A respectől meg rettegek, hogy még egyszer a lényegi dolgokat nem tudom így összehozni, szóval nekem az biztos nem lesz a játékban. Ha valamit elkúrtam hát elkúrtam, de eddig elég jól veszem az akadályokat, szóval szerintem nem rossz, amit összepakoltam.
De az amrita egyszerűen rohadtkevés. Hiába nyomom a kodama blessinget is arra, hiába nem bukok sokat, egyszerűen nem jön elég. Pedig minden pályán leölök mindenkit. Nem értem...
/vagy ennyire szart se jelent a pálya szintje
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.12. 19:23:38 -
Ha megjelenne egy új Resi 4, azzal, de szerintme már így is a legtöbb verziós Resi rész, amit kiadtak, annyi változata jött már, még a Hd-t is HD sítették már benne. :D -
Akkor nem veszem meg. :D -
De az is zavar, ha csak 1x megjelenik az utcán, jobban szeretem azt amikor nem jön egy tank mögöttem a játékban. :) -
TomStorm #104634 Psvr használtakat viszik mint a cukrot.
Harmadikról csúszok le.
Most mindenkinek ez kell vagy eddig is ilyen kapós cucc volt? -
LBandi77 #104633 De lehet hogy lesz benne kergetős tuningolt zombi csak neked. -
TomStorm #104632 Hát talán az volt a fő probléma,hogy ott veszítettem először nagy mennyiségben Amritát ami felb...tt.
Meg az a rohadt sok puskás meg a sok mindenki egy helyen.Aztán respec volt ami sajna nem jól sült el sz.val összejött ott minden:/
Na most az Amrita vesztés azóta állandósult lol:D
Igaz hogy befejeztem ma azt a mapot fullosra de kemény 7-8 szintet léptem csak ott:D
Nem is foglalkoztam Amritával,lexartam csak sikerüljenek a küldik!
Aztán lehet ez miatt most rácseszek új régióba,meglátjuk:/ -
Ugyanazok csinálják akik az RE3at sajnos. Remélem nem vágják ki a felét :D -
én adnám, talán a legjobb Resi volt :O :D idevéle! -
Ma is lement 2 chapter. Naponta 2-3 at tolok max tovább tartson :D -
3ba nem kerget. Párszor harcolsz vele bossfightként azt ennyi. Nem olyan, mint mr x a 2ben volt. -
De engem ne kergessen senki, nem maga az ereje a gond, hanem az hogy ott van eleve és zavar, nem állhatok meg, ha megállok le kell lőni vagy megbénítani, mint egy menedzselős dolog pluszba, irritál. :D -
nemesis egy nulla volt a 3ba. Demo becsapós volt :D -
Igen, bár én kontrollerrel szépen elvoltam, de nagyon ütne egy olyan mint a régiekben hogy lehetne váltani a régi meg az új irányítás közt. :)
Csak félek hogy elbaszarintják mint most a 3-at.
De legalább nincs MrX meg Nemesis benne akivel kiüldözhetnek a játékból idegileg.
-
Ha nem vágnak ki belőle semmit felőlem jöhet PS5re. Legutolsó végigjátszásom a Wiin volt ezer éve :D
Irányítás végre normális lesz legalább -
Naneeee! :D
-
Most vagyok ott, ahol Te szívtál a múltkor (Sekigahara). Még nem tudom mi volt a szívás, de érzem, hogy nekem is ki fog belőle jutni, mert 90-es szinten vagyok a 103-as mission-re :D -
Nagyon jó, és a kiegje is (First Light), szerintem azzal együtt vedd! -
Following its reimaginings of Resident Evil 2 and 3, multiple development sources have told VGC that the Resident Evil 4 remake has now entered full production with an estimated release window in 2022. -
CptFlint #104619 Nagyon nagy kár ezért. Borzasztó illúzióromboló :(
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Infamous? Én imádtam, a kieggel együtt, 100%-ra kimaxoltam... -
Hm, szóval az Infamous SS is jó? Látom, most le van értékelve, lehet, hogy berántom akkor. -
nekem Bayektől sokkal szimpibb, de nyilván sosem kapunk már egy Eziot :D -
Jó karakter??? Nincs is karaktere. Ilyen egybites szar benne a karakter, meg a sztori is.
A világa viszont nagyon rendben van. A mitológiai részek össze vannak zagyválva az ac alapsztorival, szóval ilyet se nagyon várjatok benne. Kb olyan, mint a GOW meg a norse mitológia :)