121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Egyre inkább veled vagyok ebben a kérdésben, ráadásul még sose volt Box-m, PS1-től a Sony-nál vagyok :D De tényleg nem akarok még egy porszívót a lakásba, nyugalomban, csendben akarok játszani, szeretnék Store region-t váltani, anélkül hogy új account-ot hozok létre, stb.
-
Ez gonosz volt! :D -
Ez nem vagylagos. Ha megint ilyen iparihulladék lesz, akkor hallgassa azt az, amikér épp nem gow fut rajta, aki rá van szorulva. Szóval ez a nemkérdés, ez továbbra is rohadtul kérdés. Én nem fogom magam fanbojságból kínozni egy generáción át. -
naugye... :D na ezért nem kérdés, hogy XSX vagy PS5, mivel az előbbin még csak hallomásból sem lesz hasonló nívójú játék :( -
Tolom ezt a God of War NG+t, hát nem jutok szóhoz a gyönyörtől. Nem csak amiatt, amit a C9 hozzátesz mindehhez, hanem a játék - így harmadik végigjátszásra - az tényleg non plus ultra, a legek lege. Minden tekintetben. Most ott tartok, hogy ez a valaha készült legjobb játék ever, még akkor is, ha a személyes námber ván nekem továbbra is a Bloodborne marad. -
Elég.
A gyönyörtől úgyse azzal fogsz foglalkozni, hogy milyen a kábeled, hanem, hogy összeszed a bokád mellől a kábeled. :-D -
Egyébként egy (még az xboxhoz kapott) ún. high speed hdmi kábel elég a HDR 4k30hoz? (gondolom ez ilyen 18Gbs max) Mert csak ez van itthon. Rendeltem egy 2.1es HDMI-t is gondolva a jövőre, de természetesen a szarrágó aqua csak kamuzta a honlapon, hogy átvehető, a visszaigazolásban már az volt, hogy be kell szerezniük, szóval franc tudja mikor ér ide. -
Biztos humán erőforrás hiány van ott is. De a pénzedet ettől függetlenül hálásan köszönik!
-
Semmi hír, eddig még csak a pénzem szopódott le :D -
Ah csaknem :D
Kivancsi leszek nala milyen sokkolo hatasa lesz. Ott azert meg nagyobb lesz az ugras :) -
Ma már majd cipelik fel a jómunkásemberek a lépcsőn. :) -
TV mikor jon meg mit mondtak? :) -
Nem is lesz, csak majd pár év múlva :D -
Én 11-ben járok de nem akarom hogy vége legyen -
Ja értem hogy csináltak hozzá VR modot. Az szép. :)
Jó azt megéti az ember hogy nem olyan valszeg mint egy hivatalos.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.13. 21:00:32 -
Evoluti0N #104678 Nem. Az no VR volt és jött VR mod PC-re. Annyi, h a GTA V-t még mindig csak kontrollerrel vagy egér/bill kombóval lehet játszani. VR kontrollerekkel nem. Alien Isolationnél addig jutottak, h még VR kontrollerrel is lehet. Persze nem olyan szinten kidolgozva, mintha eredetileg arra jelent volna meg. A 6 DOF irányítást nem igazán lehet beimplementálni egy játékba, ha nem volt alapból benne.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.04.13. 20:45:49 -
Mármint mi volt az Alien meg GTA V VR-al? Az is only PS VR volt és megoldották PC-re? -
Evoluti0N #104676 Remélem, h nem és jön PCVR-ra is. Habár moddal megoldható bármi (lásd Alien Isolation meg GTA V VR mod). -
-
Akkor ez is PS VR exclusive lesz? -
Gematsu also heard from one source familiar with ongoings at Capcom about the development of a Resident Evil 4 remake at M-Two and a first-person Resident Evil 8 due out in 2021, as well as that Resident Evil 8 will feature PlayStation VR support like its predecessor. -
Úristen milyen virtua racing utánérzés! 

Ez nekem kellÖ!
-
Sokfélét mondanak rá már, soulsborne, soulborne is megy chat-eken meg streamer-eknél, kinek hogy kényelmesebb, de most a végét a cimnek én nem figyeltem... :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.13. 13:59:39 -
Ó fuck, azt nem vettem észre, azt hittem az S betűre írtad, bocs én nem figyeltem a végét. :D
Viszont ettől független is az ember arra asszociál elsőnek, legalábbis nekem egyből az jutott eszembe hogy ez marketingfogás akar lennei, hogy minnél megjegyezhetőbb legyen meg kapcsolható legyen egy már elterjedt dologhoz.
Ahogy az Uncharted vacak másolata steam-en pl.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.13. 14:01:09 -
Én tudom...
#104658 -
Evoluti0N #104668 Soulsborne igazából. A másik meg, h a souls-like vagy soulslike kifejezés kezd elterjedi inkább. -
Geeez...
Bloodborne
Soulborne
A játék címe viszont
Soulborn
Lehet érdemes lett volna legalább egyszer kiszótáraznod a játék címét, amibe beletettél vagy ötszáz órát :D Kár, hogy erre nem volt három perced :(
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.13. 13:35:00 -
Pislogni fogsz...:) -
Persze hiányzik, mégis egyből nekem is az jutott róla eszembe, ahogy sok más embernek is ez fog beugrani elsőre. :)
Amúgy sok helyen s betű nélkül is mondják/írják, csak szólok. Streamek alatt például, amiket nézek.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.13. 13:10:57 -
Mikor megvettem a jóárasított ps classicomat első dolgom volt meghekkelni. Már van rá half life meg quake 3 is
. A dino crysosokat szeretném rajta végigvinni már egy ideje, de ha bekacsolom mindig leragadok az ilyen egyszerűbb shoot them upoknál. Úgyvettem észre magamon hogy nehéz a hosszabb régebbi játékoknál leragadni, Hiába sok a játék a nap meg 24 órából áll.
-
Igen, csak ennek a címe soulborn :D Hidd el, az az egy betű sokszor sokat számít, mégha neked ugyanaz is :) -
Hát igen. -
A retro az ragyogó dolog, de ezekkel az a baj, hogy pont abba az erába estek, amikor a játékvilág csak kísérletezni kezdett az igazi 3d-vel, nagyon-nagyon rosszul öregszenek sajnos. -
Hát, erre mit lehet mondani, ez az ún. "tátott szájjal a f*szerdőben" tipikus esete. -
Ez egy Silent Hill copy-nak tűnik, a karakter, meg amit felvesz kis élettöltő fiola. :D
Csak még csúnyábbnak hat mint az eredeti PS1-es Silent Hill. :)
Én is imádom amúgy a retro-kat.
Itt van sok eredeti PS1-es játék böngészőből futtathatóak. Silent Hill első részét multkor itt játszottam végig. :D
Playstation 1 játékok (böngészőben) -
Ráadásul érdekes címet választottak, mert a soulborne, a Dark Souls + Bloodborne játékok egyesítése. :D -
CptFlint #104657 Akkor ott még nem tartok. Kíváncsivá tettél. Remélem tényleg benehezül, mert eddig nulla kihívás volt benne. -
Nem, hanem az aréna..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hell house -
CptFlint #104655 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha Shivára gondolsz, használj ellene tűzet és borul hamar. Az épp nem aktív karakterektől is vissza tudod tenni a materiákat. Aerithnek revive + fire + cure, Cloudnál meg ugye Ifrit -
Haha, na igen, de ezek az indie stúdiók általában valami jófélét raktak le az asztalra. Lásd Hotline Miami, Undertale, Messenger. Nagyobb volumen a Hollow Knight. Még nagyobb a Senua´s Sacrifice. Csak példákat említve.
Ezek mind ragyogó indie-vagy AA címek, ötlettel, megvalósítással. A videó alapján ez viszont egy lényegtelen, vacak, legjobb esetben is középszerű valami, amire nagyon nagy kár értékes időt pazarolni.
Sajnálom, a videó alapján tűrhető játék lehetett volna tizenöt évvel ezelőtt, de sajnos nem azt az évet írjuk, és a lelkesedés magában nagyon kevés. Ezt összehasonlítani bármilyen igazán jó játékkal nevetséges a videó alapján. Ez ma nevetségesen hitvány.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2020.04.13. 02:57:03