121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
LBandi77 #104774 390 volt náluk. -
itt is +1, nem is kicsi...
ez az Odyban énsem nagyon értem; én okádni tudnék sugárban az egész hajózástól már az AC3 óta - legelső dolgom, hogyha új szigetre kerülök, hogy megmászom a tornyot, hogy legyen fast travelem, mert gyűlölöm a céltalan ide-oda mászkálást :(
az a baj hogy szerintem az open-world mára már inkább átok, mintsem erény - és ha kamu is ez a HZD2-s pletyka, attól még ez _SAJNOS_ igaz, hogy kövi genre még ettől is nagyobb ow játékokra mennek rá, ezt még az Ubis fejlesztők nyilatkozták - a mostani térkepek sokszorosa várható - csak az kérdés, hogy mi a fasz értelme van annak, hogy kocsikázol/lovagolsz/hajókázol A-ból B-be 10-15 percet, ahol lesz egy batár terület, és van egyetlen egy mellékküldetés meg kb. begyűjhető toll az egész területen, és soha többet nem is térsz oda vissza... -
Mennyiért húztad be? -
Nem csak a sony nem mond semmit, én sem merek már mondani semmit senkinek (nem ps5 related). Nem lát előre senki. De ezt már kibeszéltük. Dobtak egy kontrollert, majd dobnak mást is. Megjelenésig úgyis képeken meg számokon fogunk rágódni :) -
ugrik már az ember mindenre, sony nem kényeztet minket :( -
Jaj hagyjátokmárezeket...mindenféle figyelemre vágyó niemand telifossa a netet a hülyeségeivel. Azóta már bannolták egyébként... -
MM bekaphatja, eddig semmi, csak hogy köszönik a pénzt, ja és persze mától 599 :D -
még mindig 30fps a cél? a tököm se akar így gen-t váltani, minek? ... -
+1 -
ppista #104765 Ötször nagyobb világ. Miért nem ezerszer? Remélem ez ordas nagy kamu, mert már hidegrázást kapok a bazi nagy ow játékoktól. Kb. 20 órát toltam az AC:O-ba, de már azt az időt is megbántam. Akkor léptem ki, amikor a térkép egyik végéből elküldtek hajókázni a másikba. Mi a francnak kell ekkora teljesen értelmetlen nagy területeket pakolni egy játékba? Mennyi ember, mennyi ideje kell bele ehhez? Hülye ez a játékszakma teljesen.
Nálam az ideális méret a Dragon's Dogma, a csúcs kiegészítőjével.. Annál teljesen felesleges nagyobbat kreálni, mert csak tele pakolnák alibi helyszinekkel és időtöltéssel. Lásd Witcher 3., DA:I, meg az Odyssey. -
[ásít]
/jajdeunalmasak már ezek a wannabe insider hülyegyerekek... -
azt probaltam pcn es valahogy nem akarodzott elinditani egy ido utan
nemtom megmondani miert -
Én még mondanám a Tales of Vesperia-t is. Az is elég jóak. Az egész Tales of ...szériát nem, mert azok nem voltak meg nekem, csak a Vesperia, meg a beszámolók alapján tudom, hogy elég hullámzó a széria minősége. De a Vesperia jó.
/abból is van currgenre felújított verza
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.15. 10:36:19 -
oh yes yes yes! ezt a feelinget kerestem, koszi, ele is kerult a dragon questnek meg a personanak -
withagrainofsalt...
-
Ilyen. -
Ni No Kuni 1? Nem rég jött ki remaszterben, az is egy gyöngyszem. -
Pár könnycseppet el is morzsoltam -
Nobuo Uematsu <3 -
Ah a zene FF7ben valami eszméletlen. -
TomStorm #104753 Milyen kábel ez? -
partizan182 #104752 Dettó, de kizárólag a PSVR boxon keresztül, ha simán összekötöm a Pro-t a tvvel, nemvillog. Ki érti ezt... -
Wasteland valóban PC-n jellemzőbb stílus.
Gears Tactics is szerintem hasonló lesz és csak PC-re.
Meglepetésemre multi/coop nélkül
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.14. 22:49:39 -
Nem, van nekem már évek óta 3, meg pár HDD-SSD-m a gépbe amin van biztonságba a mentéseim. :)
Nem mondtam hogy a pendrive örökéletű, hanem hogy bárhová letölthetem a mentéseket. Nem egy darab pendrive-on van csak nekem biztonsági mentésem. :D -
Imádkozom minden egyes nap, elhiheted!
-
mostani fejemmel simán venném a Royalt teljes áron is. az alap annyira bejött, 100 órára leköt simán -
ah ok, mert már megjelent a coming soon részen a store-ban, gondoltam az coming soon :D -
a 3. rész? nagyjából megfelel a követelményeknek, de nem egészen, inkább a dragon quest meg a persona
plusz a wasteland valamiért nekem inkább pcs játék, míg a fenti kettő inkább konzolos, ne kérdezd, nem tudom
plusz a "most" az augusztus vége :D nekem most-most kell valami amiben el lehet merülni
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2020.04.14. 21:14:03 -
az lesz köszi
-
most jön a Wasteland, az nem ilyesmi lesz? -
nekem pont most lett egy korrupt pendrive-m, kéred? :D -
Evoluti0N #104742 A Persona 5 annyira jó. Nem tudom eleget dicsérni. Ha nem sajnálod a teljes árat rá, akkor a nem rég érkezett Persona 5 Royalt ajánlom.Csomó QoL adalék érkezett hozzá, plusz egy új fejezet új főzsgonyosszal meg csapattárssal. A Royal még nincs meg nekem, de 100+ órát belevittem az alapba és imádtam. -
Jöjjön később?? Meg vagytok veszve? :D
Már idén év vége is túl késő. Már megint ez a téma :D -
Jaj...hát...jaj. :)
-
Jaja. Remélem, a Csucsima azért még befut idén. Ha nem, az sem tragédia, de azért nem bánnám. -
Hardver minőségben tény hogy összemérhetetlen az Xbox-al.
Ezért bármennyire szeretem, azt mondom inkáb jöjjön 2021-ben vagy 2022-ben és javítsák ki ami méég van hardver gond, melegedés stb. Úgyis Xbox Series X-et akarnék elsőnek. Gyűjtök mind2 konzolra, vagyis kb 400 ezret, de Jó lenne ha nem egyszerre jönne, mert úgyse lenne szerintem időm egyszerre játszani minden új játékkal. Főleg most hogy a Last of Us is valszeg akkor jön majd.
Szóval engem nem vágna földhöt a PS5 ha fél/1 évet csúszna.
Nagy exclusive addig úgy se jönne rá. Most az hogy a régieket játszam többb fps-el, az hidegen hagy.
Ahogy balfaszoskodnak max azt tudom elképzelni hogy fps lesz több, nem lesznek sokkal szebbek a játékok, így is pár címről beszélnek hogy Ps5 enchanced lesz. kezdetben.
Sőtt nem csodálkoznék, ha újra meg kéne venni majd őket.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.14. 20:12:37 -
Iparihulladék. Amit mennybe repítettek a csodálatos játékok. És még csodálkoznak itt, hogy miért vagyok szkeptikus a ps5-el kapcsolatban... -
köszönöm az első kettővel végtelenségig elleszek :) -
Igen nálam is ez volt, utána nem, vagy max ritkán, de valóban indítás után volt jellemző ahogy emlékszem.
Én azt hittem ez nem egy hiba, csak szimplán így működik és ennyi, de annyira nem zavart hogy próbálgassak másik kábelt.
Pedig a TV-m is Sony, gondolná az ember hogy na.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.14. 20:07:33 -
Tudom. Rengetegen szívnak vele. De a vicc az, hogy évek teltek el, és a sony nem hogy javította volna, máig nem ismeri el a hiba létezését sem.