121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #104854
    Hype az valódi volt.
    De nem kontentben.

Szimpla technológia (techdemo).

Amikor megjelent, ha volt is, akkor kevés otthonba vett hardver ami tudta maxon futtatni folyamatosan.
    Nekem személy szerint nagyon nem jöbb be, mert randomgenerált snasz környezet volt itt-ott pár épülettel , csak 1-2 érdekesebb terület volt ami eltért az alaptól.

De technikailag magasan vert akkor mindent.
    Ha ezt a fajta hype-ot nézzük akkor valós.
    Sőtt évekkel később sem volt nagyon játék ami csak megközelítette volna azt ami abban volt, legalábbis látványban.

Bár ez relatív, mert a Crysis olyan értelemben nem volt részletgazdag, mert ugye az a sok pálmafa, meg bokor, meg tökömtudja mi egy kopasz területen szétszórva nem ugyanaz mint egy akár Bioshock-ban a sok effektparádé meg apróbb részletekkel tarkított környezet.

Nekem a Crysis télleg egy techdemo volt mert üresnek éreztem nagyon.
    Annak viszont nagyon szép.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.16. 15:26:48
  • mucsácsó
    az is igaz, FC1 az mégnagyobb durr volt 2004-ben, simán ott volt a dobogós FPS-ek körében a HL2 meg Doom 3 mellett minden téren :D
    ..habár FC1-ben is amikor jöttek a monszták a végefele, akkor már kicsit elbaszódott a játék, de az a játék is egy jó emlék :)
  • Moby
    Szerintem az elődjének tekinthető far cry (aminek nem sok közve volt az összes utána megjelent FC-hoz) sokkal nagyobb dobás volt. Ez a crysis mint techdemo nem volt rossz, de mint játék, hát...
    Nekem biztosan kimarad mindenféle remasztere. Ettől SOKKAL jobb játékaim állnak sorban, és fognak sorban állni mindig.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.16. 15:18:23
  • mucsácsó
    szvsz fasza játék volt nagyon, és nem csak azért, mert megelőzte a korát egy bő 5-10 évvel :D
    nyilván nem egy 10/10-es FPS, de azért tényleg fain volt anno.. más kérdés, hogy mára már lehet túlságosan átlagshooterré redukálódott, de ahogy jonnyka is írja, sok dologban volt korszakalkotó - pl a fegyverek attachmentek/módok realtime állítgatása szerintem egyetlen egy korábbi játékban nem volt előtte, de lehet rosszul emlékszem :D no meg sokféleképpen lehetett megcsinálni a küldiket, sok irányból, több módon, stb... open-world se volt túlzottan divat előtte..

látvány meg a fizika az mindent alázott (darabolható fák, összedőlő viskók, stb...)..meg hát egyszerűen fun volt a nanosuittal és a képességekkel való bohóckodás :D

részemről jöhet, én tuti lenyomom újra, nekem jó emlék :) és a Warhead is fasza lett, amit ugye magyar Crytek dobott anno össze :D

viszont a 2-3 undorítóan szar lett, pláne a 3. rész... tipik azon játékok, amiknek nem kellett volna soha megjelenniük :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.04.16. 15:13:04
  • n000rbi
    Hm.. meglátjuk a remaszti minőségét, lehet majd megveszem valamikor.
  • j0nNyKa
    annakidejen par dologban korszakalkoto volt + overall rendesen osszerakott fps, szal ja
    nyilvan tul volt hype-olva, de tobbe-kevesbe volt mire
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2020.04.16. 15:01:48
  • n000rbi
    Ez akkora játék volt amúgy, amennyire felszopják? Nem csak az akkori techdemó miatt?
  • Moby
    Tegnap azt olvastam, hogy igen. Mármint akkor baj, ha nem te vágod le pl. a bosst.
  • mucsácsó
    jön a Crysis remaszti, jöööeeeöáá
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.04.16. 14:46:12
  • TomStorm
    Igen volt coop.Twilight-ba inkább de sima quest-re is 1-2x ha jól emlékszem.
    Mert az baj?
  • TomStorm
    Aha azok megvoltak
  • Moby
    Coopoltál? Neked kell levágni minden bosst.
  • n000rbi
    Na basszus, csak jövő héten lesz tv #firstworldproblems
  • Seth
    A ládából kiugró Mimic-et kinyírtad legalább 1x ? Vagy mindig visszaköszöntél neki a megfelelő emote-tal? Fal szintén ?
  • darkSectorxxx #104840
    Baszki. :D
  • mucsácsó
    gondolom a szoksásos stability improvement update

Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.04.16. 13:07:51
  • TomStorm
    Nekem nem adta meg
  • darkSectorxxx #104837
    Már megint?
  • Rage47
    jött firmware update
  • Moby
    Ja, ez volt a baj. Meglett a yokai master trofi, csak ezt a faszt kellett levágnom hozzá.
  • TBTPumpa
    Hát igen... a japánok nem hibáznak soha.
  • TDC Geronimo
    Nem, de nem is igazán kell. Azoknak a textúráknak a 99%a patchtől se lenne szebb. Bug meg nem nagyon van
  • n000rbi
    Patch jött már hozzá? Gondolom még mindig nem.
  • TDC Geronimo
    Gamstat estimates: Final Fantasy VII Remake is the 3rd best performing PS4 exclusive title with over 2.3 million players in the first 3 days
  • TDC Geronimo
    Ja moby majd beszerzi az SG topiknak a konzolokat

Konzolokszervízéből rendeltem én is. Árat leszarom... legyen itt novemberre a tv alatt :D
  • n000rbi
    Akkor nyugodtan dobj majd be kettőt (vagy többet :D), címem tudod
  • darkSectorxxx #104828
    Az biztos hogy elég szar a helyzet.
  • n000rbi
    Nem néztem mindet, de szerintem lassan az összes nagyobb konzolüzletben előrendelhető a ps5 és a series x is.
  • Moby
    Nem, nem ez a baj. Én biztos vagyok benne, hogy tudok szerezni majd előrendelés nélkül. Én a feláraktól félek. Hiába rendeled elő, nem fogod rendes árban megkapni, ha hiány lesz belőle. Márpedig hiány lesz belőle.
    Mondjuk ha lesz bécsben, és lesz értelme egyáltalán berántani megjelenéskor, én simán kiautózok érte.
  • darkSectorxxx #104825
    Hová rendeltek elő? még az árát sem lehet tudni.
  • mucsácsó
    és honnan rendeltétek elő amúgy? :)
  • n000rbi
    Volt már, amit csak azért kaptam meg, mert hónapokkal a megjelenés előtt megrendeltem (pl. NES Mini is kevés volt). Nem veszítek vele semmit, hátha sikerül.
  • Voltan
    Az biztos. Ha limitált mennyiség lesz belőle, akkor a mini piacok, mint mi is, hoppon maradnak.
    Ugyanakkor sztem továbbra is esélyes, hogy az egész úgy, ahogy van csúszik jövőre.
  • Moby
    Szerintem nem ezen fog múlni :(
  • Moby
    Hivatalosból azért van néhány.
  • TDC Geronimo
    Én megvárom amíg lesz hivatalos dátum rajta meg ár. Vagy rendeljem meg most én is? :D

szerk.: megrendeltem én is biztos ami biztos
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.04.16. 11:34:56
  • n000rbi
    Én már előrendeltem egy ideje :D
  • TDC Geronimo
    Jelenlegi helyzet miatt szerintem eleve kevesebb konzol fog fogyni szóval simán juthat ide is. Én azért reménykedem...
  • mucsácsó
    valszeg placeholder dátum csak :D de szerintem is rip..
  • TDC Geronimo
    augusztus 1 az szombat... bullshit